Burcuuu
Sen çıtır olmussun kızım ya.. süpersin valla...
Kıskandım
sağol meleğim ya gördükçe motive oluyorum
Kız motive olmazmı insan ya?
Süper valla, aman alma bak vallahi keserim bogazını
çok zor oluyor verdikten sonra almak... dikkat et,alma sakın
Kızlar ben yatıyorum...
Herkese hayırlı geceler..
Kızlar ben yatıyorum...
Herkese hayırlı geceler..
sana da iyi geceler canım :) bu arada burcuum tam yaşını gösteremeye başlamışsınyani yaşın küçük olması gereken gibi çıp çıtır kız olmuşsuunn
Hilal'im gelmiş, hoşgelmişGünaydınnnnnnnnnnnnnnn açılışı ben yaptım bugün
İzinden dönemedim bu hafta kızlar sizleri de büsürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü özledim.
Tatil dönüşü Ankarada seminer var dediler bu haftamı da yaktılarArada uğrarım size ama beni bu haftada yok sayın kızlar
günaydın kızlaaarrr.. nasılsınız bakalım ?
ay ben bu sabah 1 kilo fazla çıktım tartıda yaahaftasonu şişliği heralde... yrn bakıcam duruma...
Gunaydıın kizlarr, haftasonu pek gelemedim, annemlere gittik dun, onceli gunde dediğim gibi kayınvalidemler geldi bize... Yeni bir haftaya bomba gibi baslayalım bakalııımmm:))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn açılışı ben yaptım bugün
İzinden dönemedim bu hafta kızlar sizleri de büsürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü özledim.
Tatil dönüşü Ankarada seminer var dediler bu haftamı da yaktılarArada uğrarım size ama beni bu haftada yok sayın kızlar
Burcuuuuumm, bomba olmuşsun tatlım... tebrik ediyorum...
manyak fark var...
Gunaydıın kizlarr, haftasonu pek gelemedim, annemlere gittik dun, onceli gunde dediğim gibi kayınvalidemler geldi bize... Yeni bir haftaya bomba gibi baslayalım bakalııımmm:))
Ayyy burcuuuu resmini gordumm harika olmussuunnn:))
Hilal'im gelmiş, hoşgelmiş
Ceren geç saatte yediysen ondan olabilir.Bende cumartesi 80.3 cıktım.geç yemiştim. bugün 79.4
neredeyse 1 kilo bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?