Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin şekeriimm :)) bazen bende miskinlik olunca şey diyorum misafir gelse evi temizlesem yoksa umrum da olmayabiliyoo

evet canım kimyacıyız2004 mezunuyum tezli tezsiz ne varsa yaptım bitirdim amma ve lakin atanamadım
dersanede çalışıyorum since 2004artık içimden gelmiyo çalışmak bu sene bide sınav parası tavan yapmış ne o öyle??şaka gibi 120 tlsenin bölümün nedir? bizi zaten hem az sayıda hem de çok yüksek puanla atıyorlar umudum kalmadı fani dünyadaann

kızlar listeyi yayınladım. benim çıkmam lazım kardeşimi gezdiricektim sabahtan beri bilg. başındayım öpüldünüz

halen mesaj gönderemiyorum Not: Mesaj sayınız 100 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 93 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :
yaşasıııın az kalmışş bunu da gönderince geriye 6 kalıyo

tickerıma gelin koydummmm
Hihihih güzel olmuş Burçummm
Selam kızlar.. İşlerimi anca bitirebildim.

Ya benim moralim cok bozuk,geldigimden beri 1 kilo bile veremedim ya
ciddi ciddi,şok diyet yapıcam artık
çözüm degil ama sinirlerim bozuldu.
Ortiş bence moralin yerine gelsin diye 1-2 haftalık şok diyet yap, daha sonra normal diyete dön.
kızlar sonunda efsane geri döndü 4. olmuşuzzzzzzz
Ay süperiiiiiiiiizzz!!!!!!!!!!!!

Süpersin canım afiyet olsun, sporun da harika
Aifyet olsun canım menün süper

Afiyet olsun canım. Tart derken bir dilim falan mı?
Ebru - jillian karışı nasıl oluyormuş?

Canım menün güzel ama akşam araların genelde yağlı yada şekerli oluyor. Onu düzenlesen daha güzel kilo verirsin bence.
19:00 bozmuş gibi ama olsun canım dengelersin afiyet olsun. Zaten hesap verme bilinci büyük oranda duraksatıyor insanı
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün kendimi pek enerjik,iyi hissetmiyorum

Hepinize az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..
Günaydın canım bugün ben de pek garibim...
kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya
Ay canım spor yaparken tartıda daha fazla çıkıyor insan ya niye bir türlü asıl nedenini çözemedim :26:
seninde tünün aydın olsun şekeriiiimmm
Hihihih tişikkirler

kas şişkinliği oluyor canım ama jillian bende ayrı bi şişkinlik yapı hissediyorum yani

evet evet tart ama nası tart minnah tart ne kadar desem kibrit kutusu dikdörgen ya benim yediğim onun biraz daha küçüğü yani kare ebru jillian karışımı söyle oluyo önce jillianla ısındım sonra ebru ile karın kardiyo plates oluyo

hayırr ben takıma alınmandan bahsetmiştim ordaaa

hiha olayı nereden kapmışım

kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya

Vücudun fazla enerji harcayınca, belki de ne yesen yağ olarak depoluyordur ?

Kolay gelsiiin :)

Hayırlısı olsun da en başta, yüksek lisansını nerede yaptın? Allah yardımcın olsun kuzum, sen yeise düşme ama ya, bi kapı kapanır, başka bir kapı açılır, bilirsin.
Benim bölümüm pdr. Şükür ki puanları düşük.
Evet çok pahalı değil mi? Öğrenciyiz ya bir de biz, zırt pırt babamdan para mı alcam

19:00 bozmuş gibi ama olsun canım dengelersin afiyet olsun. Zaten hesap verme bilinci büyük oranda duraksatıyor insanı

Bozmuş değil mi :/ Ama bu sabah tartıda 62.1 çıktım hehe :)

yok canım özellikle bu hafta denedim yediklerimden değil jillian yaptığımda böle oluo

canım ben ankara üniv kimyadan mezun oldum kendi okulumda tezli tömerin dil sınavını kabul ediyorlardı :) gazi üniv formasyon aldım ikiside 2006 da bitti ama malesef atanamadık
ben hep ne derim biliyon mu bi dünya ya gelsem pdr okuruuuum

Merhaba kızlar...
Oruçluydum bugün,ikindiden sonra pilim bitmeye basladı
Eşim evdeydi,giremedim...

Yememğim daha pişmedi
İftarı tamamlayıp geliyorum

Merhaba kızlar...

Yememğim daha pişmedi

allah kabul etsin canım! ne orucu canım varsa bi nedeni bizde tutalım gerçi üçayların ikincisindeyiz ondan olsa gerek:44:

kızlar bugün çooook uzun zamandır 3 yıl önce severek giydiğim bi kotum vardı onu giyebildim
sabah tartıldığımda 63.0 geldim git gide düşecek bu sayııı ha bide ben mayısın sonlarına doğru çektirdiğim bi fotoğrafım vardı onu yükledim

Son düzenleme:

bende bi daha dünyaya gelsem az daha bi tarafımı sıkar ftr okurdum

Merhaba kızlar...

Yememğim daha pişmedi

Allah kabul etsin canım

canım bence gayet iyisinnn benden zayıf duruyosun en azından

selam kızlaaaarrr. ben geldiiimmm...

sabah kalktık, kahvaltı yaptık eşimle, biraz birlikte dizi falan izledik , sonra ben diyetisyene gittim, alışveriş yaptım geldim.. o da işle ilgili bikaç sınava giriyordu, sonuncusu kaldı ona çalışıyormuş.. kalkmadı bilgisayarın başından yaa.. bi 15dk izin aldım walla... dedim kızlara yazmam lazım, merak ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…