- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
Selam kızlar bugun nasılız bakalımm??
Ben jillianı yaptım ogleden oncr, sonra evi temzledim, bugun kayınvalidemler gelicek, 1-2 saate gelirler.. Mumkun oldugunca dikkat edicem ins:)
Gorusuruuzzz ben hazırlıklara devam edeyim..
Optuuuummmmm
kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya
Evet ve son bir ay başladım çalışmayamemleketime atanmam lazım, hayırlısıyla, düğünden vakit mi kalıyor ki çalışmaya, isyan etmeyeyim ama, şükür halime, sen de kimya öğretmeniydin değil mi? Dershane de, Allah yardımcın olsun. Atama olmuyor mu :/
Tünaydın kızlaaar!
kızlar listeyi yayınladım. benim çıkmam lazım kardeşimi gezdiricektim sabahtan beri bilg. başındayımöpüldünüz
Hihihih güzel olmuş Burçummmtickerıma gelin koydummmm
Ortiş bence moralin yerine gelsin diye 1-2 haftalık şok diyet yap, daha sonra normal diyete dön.Selam kızlar.. İşlerimi anca bitirebildim.
Ya benim moralim cok bozuk,geldigimden beri 1 kilo bile veremedim ya
ciddi ciddi,şok diyet yapıcam artık
çözüm degil ama sinirlerim bozuldu.
Ay süperiiiiiiiiizzz!!!!!!!!!!!!kızlar sonunda efsane geri döndü 4. olmuşuzzzzzzz
sabah(10:30)
1 tam bugday roll ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(15:30)
tavuk döner(ekmeksiz)
300 ml ayran
salata
1 dilim tam bugday
akşam(19:30)
1 dolu tabak bamya
1 kase cacık
4 lt su
30 dk jillian
30 dk leslie
25 dk bacak basen
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
Aifyet olsun canım menün süperbugünkü menüm:
(çok gurur duymuyorum ama ...)
sabah(08:00)
2 dilim tost ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost (yağsız yaptırdım ama beyaz ekmek oldu:18:)
çay
öğlen(12:20)
1/2 kase ezogelin çorba
1 posiyon döner (1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim, walla 1 dilimi geçmez)
çok az salata-1 kaşık yoğurt
ara(16:00)
4 ceviz
akşam(18:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
ara(21:40)
1 kase nesfit (süt koymadan kuru yedim)
yeşil çay yok
2 saat PT
3,5LT su (şu an 3ü geçtim, buçuğa tamamlıcam)
BUGÜNKÜ MENÜM
( not: ben geç kalktığım için geç yiyorum)
12.15
1 küçük haşlanmış yumurta
yarım domates (domates büyük olduğundan belirttim)
1 ufak salatalık
5 siyah zeytin
1 küçük küp beyaz peynir
bir parça ekmek ( avcumun ayasının yarısı kadar)
14.45
1 kase semizotlu yulaf ezmeli yoğurt
15.30
1 adet şeftali
16.30
1 ufak tart
1 sb meyve suyu
22.00
bir büyük tabak salata içine biraz yulaf ezmesi koydum
1 sb şalgam
içtiklerim
1 sb maydanoz kürü
1 sb ılık limonlu elma sirkeli su
1 sb kiraz sapı kürü
1.5 litre su
egzersizlerim
50 dakika ebru- jillian karışımı spor
Bügünkü menüm
08:00
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
4 tane çilek reçelinin çileği
1 salatalık,yarım domates,yarım biber
10:00
sade türk kahvesi
15:00
2 parça peynirli maydonozlu börek(yufkadan)
4 parça biberli ekmek
2 bardak şekersiz çay
18:30
1 kaşık kadar pilav,2 kaşık bamya
21:00
meyve ve kuru yemiş karışımı
2.5 lt su
spor: yokk
19:00 bozmuş gibi ama olsun canım dengelersin afiyet olsun. Zaten hesap verme bilinci büyük oranda duraksatıyor insanıKızlar 4. olmuşsunuz tebrik ederim.
Menümü verip ayrılacağım, çok yorgunum ve moralim vasat.
14.06.13
Sabah-09:00
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 yemek kaşığı ceviz
10 adet fındık
Şekersiz çay
13:30
1 adet muz
Öğle-16:00
5 adet ızgara köfte
3 kaşık çoban salata
19:00
1 kase sundae (karamel soslu)-nefsime yenik düştüm
Şuan bol kahveli, acı nescafe, şekersiz.
Egzersiz: Eve yeni girdim bütün gün çarşıda koşturdum (Haftaya pazar abimin düğünü var kızlar, o yüzden çok yoğunum, diyetimde ve sporumda aksaklıklar olabiliyor) Yine de geldiğim gibi 10 dk tempolu pedal çevirdim.
Ben ders çalışacağım kızlar, bana dua edin, geçmişe de bakamadım, zamanım yok, bu gidişle gruba alınamayacağım ama en azından 3 haftalık deneme sürecinin keyfini çıkarayım. Sizlere hesap verme bilinciyle yediklerime dikkat ediyorum. Pide, lahmacun, pizza vs. yememek için zor tuttum kendimi. Neyse bakalım, çok uzattım. Allah'a emanet olun güzeller
Günaydın canım bugün ben de pek garibim...Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün kendimi pek enerjik,iyi hissetmiyorum
Hepinize az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum..
Ay canım spor yaparken tartıda daha fazla çıkıyor insan ya niye bir türlü asıl nedenini çözemedim :26:kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya
Hihihih tişikkirlerseninde tünün aydın olsun şekeriiiimmm
Hihihih güzel olmuş Burçummm
Ortiş bence moralin yerine gelsin diye 1-2 haftalık şok diyet yap, daha sonra normal diyete dön.
Ay süperiiiiiiiiizzz!!!!!!!!!!!!
Süpersin canım afiyet olsun, sporun da harika
Aifyet olsun canım menün süper
Afiyet olsun canım. Tart derken bir dilim falan mı?
Ebru - jillian karışı nasıl oluyormuş?
Canım menün güzel ama akşam araların genelde yağlı yada şekerli oluyor. Onu düzenlesen daha güzel kilo verirsin bence.
19:00 bozmuş gibi ama olsun canım dengelersin afiyet olsun. Zaten hesap verme bilinci büyük oranda duraksatıyor insanı
Günaydın canım bugün ben de pek garibim...
Ay canım spor yaparken tartıda daha fazla çıkıyor insan ya niye bir türlü asıl nedenini çözemedim :26:
Hihihih tişikkirler
Hıı anladım canım. Jillian ağır bir egzersiz sanırım değil mi? Ondandır herhaldekas şişkinliği oluyor canım ama jillian bende ayrı bi şişkinlik yapı hissediyorum yani
evet evet tart ama nası tart minnah tart
Hihihih güzel olmuş Burçummm
Ortiş bence moralin yerine gelsin diye 1-2 haftalık şok diyet yap, daha sonra normal diyete dön.
Ay süperiiiiiiiiizzz!!!!!!!!!!!!
Süpersin canım afiyet olsun, sporun da harika
Aifyet olsun canım menün süper
Afiyet olsun canım. Tart derken bir dilim falan mı?
Ebru - jillian karışı nasıl oluyormuş?
Canım menün güzel ama akşam araların genelde yağlı yada şekerli oluyor. Onu düzenlesen daha güzel kilo verirsin bence.
19:00 bozmuş gibi ama olsun canım dengelersin afiyet olsun. Zaten hesap verme bilinci büyük oranda duraksatıyor insanı
Günaydın canım bugün ben de pek garibim...
Ay canım spor yaparken tartıda daha fazla çıkıyor insan ya niye bir türlü asıl nedenini çözemedim :26:
Hihihih tişikkirler
hayırr ben takıma alınmandan bahsetmiştim ordaaa
kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya
Selam kızlar bugun nasılız bakalımm??
Ben jillianı yaptım ogleden oncr, sonra evi temzledim, bugun kayınvalidemler gelicek, 1-2 saate gelirler.. Mumkun oldugunca dikkat edicem ins:)
Gorusuruuzzz ben hazırlıklara devam edeyim..
Optuuuummmmm
evet canım kimyacıyız2004 mezunuyum tezli tezsiz ne varsa yaptım bitirdim amma ve lakin atanamadım
dersanede çalışıyorum since 2004 artık içimden gelmiyo çalışmak bu sene bide sınav parası tavan yapmış ne o öyle??şaka gibi 120 tl senin bölümün nedir? bizi zaten hem az sayıda hem de çok yüksek puanla atıyorlar umudum kalmadı fani dünyadaann
hiha olayı nereden kapmışım
Vücudun fazla enerji harcayınca, belki de ne yesen yağ olarak depoluyordur ?
Kolay gelsiiin :)
Hayırlısı olsun da en başta, yüksek lisansını nerede yaptın? Allah yardımcın olsun kuzum, sen yeise düşme ama ya, bi kapı kapanır, başka bir kapı açılır, bilirsin.
Benim bölümüm pdr. Şükür ki puanları düşük.
Evet çok pahalı değil mi? Öğrenciyiz ya bir de biz, zırt pırt babamdan para mı alcam
Bozmuş değil mi :/ Ama bu sabah tartıda 62.1 çıktım hehe :)
yok canım özellikle bu hafta denedim yediklerimden değil jillian yaptığımda böle oluo
Reglin yaklaşmış olabilir mi?
Oy oy bi dakka, kas mı yapıyon kız yoksa :)))
hiha olayı nereden kapmışım
Vücudun fazla enerji harcayınca, belki de ne yesen yağ olarak depoluyordur ?
Kolay gelsiiin :)
Hayırlısı olsun da en başta, yüksek lisansını nerede yaptın? Allah yardımcın olsun kuzum, sen yeise düşme ama ya, bi kapı kapanır, başka bir kapı açılır, bilirsin.
Benim bölümüm pdr. Şükür ki puanları düşük.
Evet çok pahalı değil mi? Öğrenciyiz ya bir de biz, zırt pırt babamdan para mı alcam
Bozmuş değil mi :/ Ama bu sabah tartıda 62.1 çıktım hehe :)
Merhaba kızlar...
Oruçluydum bugün,ikindiden sonra pilim bitmeye basladı
Eşim evdeydi,giremedim...
Yememğim daha pişmedi
İftarı tamamlayıp geliyorum
canım ben ankara üniv kimyadan mezun oldum kendi okulumda tezli tömerin dil sınavını kabul ediyorlardı :) gazi üniv formasyon aldım ikiside 2006 da bittiama malesef atanamadık
ben hep ne derim biliyon mu bi dünya ya gelsem pdr okuruuuum
Merhaba kızlar...
Oruçluydum bugün,ikindiden sonra pilim bitmeye basladı
Eşim evdeydi,giremedim...
Yememğim daha pişmedi
İftarı tamamlayıp geliyorum
kızlar bugün çooook uzun zamandır 3 yıl önce severek giydiğim bi kotum vardı onu giyebildim
sabah tartıldığımda 63.0 geldim git gide düşecek bu sayıııha bide ben mayısın sonlarına doğru çektirdiğim bi fotoğrafım vardı onu yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?