Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insan incelince ne mutlu oluyo hele kıyafetlerinin bol geldiğini görmekk mutluluk verici
Ay evet kesinlikle, ben bu aralar hevesimi resmen kaybettim. Ama yavaş yavaş düzeliyorum galiba.
Hadi bakalım bebişim, bekliyoruz seni.
arkadaşlar günaydınlar takımınızda bana da yer varmı acaba ???
Burcu, Emoş yer var mı takımda?
günaydın kızlaaarrr.. nasılsınız bakalım ?
ay ben bu sabah 1 kilo fazla çıktım tartıda yaa haftasonu şişliği heralde... yrn bakıcam duruma...
Hafta sonu neler yedin? Reglin ne zaman? En son ne zaman ağır kas egzersizi yaptın? Hepsiyle alakalı olabilir.
Gunaydıın kizlarr, haftasonu pek gelemedim, annemlere gittik dun, onceli gunde dediğim gibi kayınvalidemler geldi bize... Yeni bir haftaya bomba gibi baslayalım bakalııımmm:))
Günaydın fıstıkçım. Yeni hafta, yeni güzellikler getirsin umarım..
iyiyizzz kuzucum sen nasılsınnn
Yorgunum, her yerim ağrıyor. Hafta sonu yine direniş malum. Yazamadım kusura bakmayın
Bu arada fotoğraf çok güzel tatlım benim ya

Hilal'im gelmiş, hoşgelmiş

Ceren geç saatte yediysen ondan olabilir.Bende cumartesi 80.3 cıktım.geç yemiştim. bugün 79.4
neredeyse 1 kilo bak

evet cnm yaa, bi de farketmemiştim ama pazar tuvalete gitmemişim herade... yrna inmiş olurum sanırım

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

iyidir kuzuuum, sen nasılsın bakalım? heves kaybetmek yok venüüüsss.. duymiyim bi daha

Kızlar, size birşey danısacagım...

Şimdi,ben bu eve tasınalı 8 ay oldu.
3 daire var oturdugum binada.Hepimiz kiracıyız.
Elektrik faturam geldiginde otomatigin elektrigininde bizim üzerimize oldugunu farkettim.
Daha önce gözüme ilişmemişti.
Alttaki abla, burada bayagıdır oturuyor,bana söyleyebilirdi.
Otomatik sizin üzerinize diye.Resmen salak yerine koydu beni.

Amacım para falan degil, neden söylemedi?
Topu topu ayda 3 lira ya düşer, ya düşmez 3 katada...

Atıyordum 8 aydır 40 milyon cebimden ödemişim...
Az mı şimdi? Aylık 3 lira az görünüyor ama toplayınca cıkıyor.

Diyorum ki, bunu ona söylesem mi?
Yada nasıl söylesem?
Ayda 3 lirada onlar vermezse,gidip onlardan isteyemem zaten.

Eşimde, boşver diyor.
Kızıyorum, söyleseydi keşke.. Keriz yerine koymasa böyle...

Ne yapayım sizce?

Son düzenleme:

Ay o kadar düzensiz bi haldeyim ki kendime de gelemiyorum. 2 gün düzenimi oturtsam 3. gün direnişe...
Diyete yeni başlamış gibi havaya girmek istiyorum..

gir o zaman, ne engel... biraz kilo verdik diye havaya girmeyelim kızlar.. daha çoookk yolumuz var, unutmayalım...
Venüs , hele sen en güzel kilo verenimizsin cnm yaa.. daha nasıl motive olacaksın.. hemen toparlan, bu ara sana farklılık yaratır, birden yine kilo verirsin bence.. yeterki 1 hafta hiç bozmadan sıkı bir diyetini yap

Kızlar.bu hafta msjları bana atıyorsunuz, unutmayın
tamam cnm

yani anlıyorum nasıl hissettiğini.. önemli olan ayda 3-5 tl değil, aptal yerine konmak.. bence söyle, de ki, ben bu otomatiğin bize bağlı olduğunu farkettim, siz biliyor muydunuz diye sor.. ama hesap sorar gibi değil, gerçekten sor.. belki de bilmiyordur... bilmiyorsa eğer, bilmediğine inanırsan, nasıl yapalım, bir çözüm bulalım de, geçmişi boşver 20TL alsan noolur almasan noolur.. biliyorsa, ık pık ederse iste walla geçmiş ayları da...

Selamün aleyküm kızlar, bir kaç özel nedenden dolayı, hayatımda aksaklıklar yaşıyorum, o yüzden aranızdan ayrılmak zorundayım. Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin.

Selamün aleyküm kızlar, bir kaç özel nedenden dolayı, hayatımda aksaklıklar yaşıyorum, o yüzden aranızdan ayrılmak zorundayım. Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin.

nereeye gidiyon süt arkadaşııımm hani biz süttendik ya
ama tabi hayatında neler oluyor biz bilmeyiz yine gel emii

venüsüm takımda yer var mı bilmiyorum ama pınar ayrılıyormuş aramızdan belki gelebilir :44:

Kızlar.bu hafta msjları bana atıyorsunuz, unutmayın

tamam meleğim

bencede git sor en mantıklısı biliyorsa iste hakkını sonuna kadar

pşşştt, kimse yooookkk..
çıkıyorum ben, akşama gelirim güzeller...

ay cerenim gerçekten kimse yok ya

canımcımmmm umarım özel hayatın hemen düzelir seni yine görmek isteriz aramızda kendine çok iyi bak

sabah(12:00)
1 tam bugday roll ekmekten fırında peynirli yumurtalı
çok az peynir
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

ara(17:45)
4 tane kuru kayısı

akşam(19:15)
1 kaseden az mercimek çorba
1 tane tavuklu karnıyarık
salata

3 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
regl oldum spor yok

niyetim zaten geçmişi falan istemek degil ama insanı sinir ediyorlar..
gecen günd ekavga ettik,yüksek ses müzik dinliyorlar,bide üste cıkmaya calısıyorlar...

en kısa zamanda konusacagım

Pınar, neden ya?
Üzüldüm şimdi

Rabbim yardımcın olsun

ohh afiyet olsun ,imreniyorum sana burcu

Menüm:

Sabah: 11.00
2 dilim ekmek
Peynirli biber kavurması ve çay

Öğle: 16.00
Yarım dilim ekmek
4 kasık kuru fasülye
1 posiyon çoban salata

Akşam: 20.00
1 kase sütlü müsli

30 dk. zumba
50 mekik + 50 bel hareketi

3 lt. su + 500 ml yeşilçay

meleğim nazar değmesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…