Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ay evet kesinlikle, ben bu aralar hevesimi resmen kaybettim. Ama yavaş yavaş düzeliyorum galiba.insan incelince ne mutlu oluyohele kıyafetlerinin bol geldiğini görmekk mutluluk verici
Hadi bakalım bebişim, bekliyoruz seni.Günaydınnnnnnnnnnnnnnn açılışı ben yaptım bugün
İzinden dönemedim bu hafta kızlar sizleri de büsürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü özledim.
Tatil dönüşü Ankarada seminer var dediler bu haftamı da yaktılarArada uğrarım size ama beni bu haftada yok sayın kızlar
Burcu, Emoş yer var mı takımda?arkadaşlar günaydınlar takımınızda bana da yer varmı acaba ???
Hafta sonu neler yedin? Reglin ne zaman? En son ne zaman ağır kas egzersizi yaptın? Hepsiyle alakalı olabilir.günaydın kızlaaarrr.. nasılsınız bakalım ?
ay ben bu sabah 1 kilo fazla çıktım tartıda yaahaftasonu şişliği heralde... yrn bakıcam duruma...
Günaydın fıstıkçım. Yeni hafta, yeni güzellikler getirsin umarım..Gunaydıın kizlarr, haftasonu pek gelemedim, annemlere gittik dun, onceli gunde dediğim gibi kayınvalidemler geldi bize... Yeni bir haftaya bomba gibi baslayalım bakalııımmm:))
Yorgunum, her yerim ağrıyor. Hafta sonu yine direniş malum. Yazamadım kusura bakmayıniyiyizzz kuzucum sen nasılsınnn
arkadaşlar günaydınlar takımınızda bana da yer varmı acaba ???
Hilal'im gelmiş, hoşgelmiş
Ceren geç saatte yediysen ondan olabilir.Bende cumartesi 80.3 cıktım.geç yemiştim. bugün 79.4
neredeyse 1 kilo bak
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ay o kadar düzensiz bi haldeyim ki kendime de gelemiyorum. 2 gün düzenimi oturtsam 3. gün direnişe...iyidir kuzuuum, sen nasılsın bakalım? heves kaybetmek yok venüüüsss.. duymiyim bi daha
iyiyiz canım sne nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ay o kadar düzensiz bi haldeyim ki kendime de gelemiyorum. 2 gün düzenimi oturtsam 3. gün direnişe...
Diyete yeni başlamış gibi havaya girmek istiyorum..
Ay o kadar düzensiz bi haldeyim ki kendime de gelemiyorum. 2 gün düzenimi oturtsam 3. gün direnişe...
Diyete yeni başlamış gibi havaya girmek istiyorum..
tamam cnmKızlar.bu hafta msjları bana atıyorsunuz, unutmayın
Kızlar, size birşey danısacagım...
Şimdi,ben bu eve tasınalı 8 ay oldu.
3 daire var oturdugum binada.Hepimiz kiracıyız.
Elektrik faturam geldiginde otomatigin elektrigininde bizim üzerimize oldugunu farkettim.
Daha önce gözüme ilişmemişti.
Alttaki abla, burada bayagıdır oturuyor,bana söyleyebilirdi.
Otomatik sizin üzerinize diye.Resmen salak yerine koydu beni.
Amacım para falan degil, neden söylemedi?
Topu topu ayda 3 lira ya düşer, ya düşmez 3 katada...
Atıyordum 8 aydır 40 milyon cebimden ödemişim...
Az mı şimdi? Aylık 3 lira az görünüyor ama toplayınca cıkıyor.
Diyorum ki, bunu ona söylesem mi?
Yada nasıl söylesem?
Ayda 3 lirada onlar vermezse,gidip onlardan isteyemem zaten.
Eşimde, boşver diyor.
Kızıyorum, söyleseydi keşke.. Keriz yerine koymasa böyle...
Ne yapayım sizce?
Selamün aleyküm kızlar, bir kaç özel nedenden dolayı, hayatımda aksaklıklar yaşıyorum, o yüzden aranızdan ayrılmak zorundayım. Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin.
Ay evet kesinlikle, ben bu aralar hevesimi resmen kaybettim. Ama yavaş yavaş düzeliyorum galiba.
Hadi bakalım bebişim, bekliyoruz seni.
Burcu, Emoş yer var mı takımda?
Hafta sonu neler yedin? Reglin ne zaman? En son ne zaman ağır kas egzersizi yaptın? Hepsiyle alakalı olabilir.
Günaydın fıstıkçım. Yeni hafta, yeni güzellikler getirsin umarım..
Yorgunum, her yerim ağrıyor. Hafta sonu yine direniş malum. Yazamadım kusura bakmayın
Bu arada fotoğraf çok güzel tatlım benim ya
Kızlar.bu hafta msjları bana atıyorsunuz, unutmayın
Kızlar, size birşey danısacagım...
Şimdi,ben bu eve tasınalı 8 ay oldu.
3 daire var oturdugum binada.Hepimiz kiracıyız.
Elektrik faturam geldiginde otomatigin elektrigininde bizim üzerimize oldugunu farkettim.
Daha önce gözüme ilişmemişti.
Alttaki abla, burada bayagıdır oturuyor,bana söyleyebilirdi.
Otomatik sizin üzerinize diye.Resmen salak yerine koydu beni.
Amacım para falan degil, neden söylemedi?
Topu topu ayda 3 lira ya düşer, ya düşmez 3 katada...
Atıyordum 8 aydır 40 milyon cebimden ödemişim...
Az mı şimdi? Aylık 3 lira az görünüyor ama toplayınca cıkıyor.
Diyorum ki, bunu ona söylesem mi?
Yada nasıl söylesem?
Ayda 3 lirada onlar vermezse,gidip onlardan isteyemem zaten.
Eşimde, boşver diyor.
Kızıyorum, söyleseydi keşke.. Keriz yerine koymasa böyle...
Ne yapayım sizce?
pşşştt, kimse yooookkk..
çıkıyorum ben, akşama gelirim güzeller...
Selamün aleyküm kızlar, bir kaç özel nedenden dolayı, hayatımda aksaklıklar yaşıyorum, o yüzden aranızdan ayrılmak zorundayım. Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin.
niyetim zaten geçmişi falan istemek degil ama insanı sinir ediyorlar..yani anlıyorum nasıl hissettiğini.. önemli olan ayda 3-5 tl değil, aptal yerine konmak.. bence söyle, de ki, ben bu otomatiğin bize bağlı olduğunu farkettim, siz biliyor muydunuz diye sor.. ama hesap sorar gibi değil, gerçekten sor.. belki de bilmiyordur... bilmiyorsa eğer, bilmediğine inanırsan, nasıl yapalım, bir çözüm bulalım de, geçmişi boşver 20TL alsan noolur almasan noolur.. biliyorsa, ık pık ederse iste walla geçmiş ayları da...
sabah(12:00)
1 tam bugday roll ekmekten fırında peynirli yumurtalı
çok az peynir
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
ara(17:45)
4 tane kuru kayısı
akşam(19:15)
1 kaseden az mercimek çorba
1 tane tavuklu karnıyarık
salata
3 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
regl oldum spor yok
ohh afiyet olsun ,imreniyorum sana burcu
Menüm:
Sabah: 11.00
2 dilim ekmek
Peynirli biber kavurması ve çay
Öğle: 16.00
Yarım dilim ekmek
4 kasık kuru fasülye
1 posiyon çoban salata
Akşam: 20.00
1 kase sütlü müsli
30 dk. zumba
50 mekik + 50 bel hareketi
3 lt. su + 500 ml yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?