Yaşlandım mı ne? Kuralları yazıyorum demişim yazmamışımÖncelikle aramıza hoş geldin diyorum. Sana takım kurallarımızı yazıyorum. Okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
Duygucum kurallar bunlar. İlk sayfadakilerden biraz farklı. Tekrar okursan sevinirim.
Tatlım normalde zaten pilav, makarna ve çikolata yemememiz lazım. Sen yiyor muydun yoksaSellaammm hanımlarr
Gecmişe daldım direk, simdi okudum bitti ama malesef alıntı yapmamda sıkıntı olabiliyor.. Oyuzden boyle alıntısız yazıcam cevaplarımı:)
Ebrucum, şok diyete izin çıkmadı senden demek.. Ben baslamıstım bu sabah ama devam etmeyeyim ozaman.. Ne yapmalıyım? ramazana kadar 70 in altına dusmek istiyorum, suan 71 kiloyum.. Pilav makarna yemiyeyim dimi ve tabi tatlı cikolata(
Ben sana hemen ufak bir anımı anlatayım. Zayıflamaya ilk başladığım günlerde eşim bana doğum günüm için eşofman takımı almıştı. Bedeni L di. Bir süre giydim. Zayıflama sürecinde. Sonra eşofman tüylenme yaptı. Değişime götürdük. İade alıp hediye çeki verdiler. Sonra başka bir eşofman takımı almaya gittik. Ben M bana olur mu olmaz mı diye düşünürken satıcı çocuk bana size S olur hanımefendi dedi. Eşimle birbirimize baktık. İnanamadık tabii ki. Çocuk S verdi. Ben olmaz kesinlikle diye düşünürken S bana oldu. Tabii bende şok oldum. Çok ama çok güzel bir duygu. En son mezun olurken üst bedenim bazen XS bile oluyordu. Şimdi yine olacak inşallahBurcum ya gercekten harika bir duygu o, kucuk bedenler istemek, ne giysen yakısıyor filan, fazlalık yok... Hadi o gunler yakın benim için de.. İnanıyorum:)
8 kiloyu duyunca bende şok olmuştum ama değilmiş çok sevindim.biliyorum tatlım, bu cuma yokum da bu kiloları veremezsem, haftaya da girmesem mi diyorum.. çok sıkı girdim bugün olaya... vercem başka yolu yok
çok aldım çooookk1 haftada nasıl alırım yaa, 8 günde alınan kilo 8 kilo verilebilir değil miiiiiiii :26:
iyi gezmeler Burcuuumm, annene de geçmiş olsun tatlım
Çok az bir kilon kalmış Tuba cım. Eğer biraz sıkı tutarsan işi çok çabuk bitirmiş olacaksın diyet olayını.Evliliğimin ilk yıllarında spor salonuna hergun gidip deli gibi spor yapıyordum, karnımda baklavalarım oluşmaya bazlamıstı, bi taraftan ısık vurunca belli oluyordu:) ozamanlar o kadar sporlu kaslı halimle 58 kiloydum, ama evlenirken 56 kilo oldugum halde daha zayıf gorunmuyordum, sporla vucudum sımsıkıydı.. Simdi araya iki cocuk girdi, ve ben 2 yıldır 69.9 u bile goremedim.. Hedefimi üçe böldüm, Şimdi öncelikli hedefim 70in altına dusmek, 69
İkinci hedef 65
Ve son olarak 62
İlk hedefe cok yakınım, sizinde katkılarınızla bu yazbittiğinde bu hedeflerin coguna ulasmıs olacagıma inanıyorum:)
Olmuş olmuşta arada bir 70 lerden yukarı çıkmışsın. Kilo almayı yakıştıramadım sana.Resmi ekledim ama oldumu acaba
Memnun oldum Duygu'cum. Yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir kadınım. Konya da yaşıyorum. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yeter ki isteadım duygu deü de hukuk okuyorum. 1.70 boyunda 87 kıloydum 2 kılo vermısım 4 gunde :)) 85 kıloyum yanı 19 yasındaydım bu yıl resmı olarak 20 olucam:) sıtede yenı sayılabılecegım ıcın kullanmayı pek ıyı bıldıgım soylenemez bu yuzden bıraz sıkıntı yasıyorum. gelecegin avukati olacagım ıcın o kalem eteklerin icine rahatlıkla girmek istiyorum(
arkadaslar bend ezayıflamak ıstıyorum ama yeme alıskanlıgımdan vazgecemıyrum calısyrum ve sureklı enerjı kaybedıyrum napcam bılmıyrum
Memnun oldum Duygu'cum. Yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir kadınım. Konya da yaşıyorum. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yeter ki iste
3 kiloda çok fazla Ceren cim. İnşallah biran önce verirsin.ayy kızlaarr, walla alemim yani
insan olan 1 haftada 8 kilo almaz yahu, alamaz normal şartlat altında...
ama 3ü geçtim diyebilirim
toparlıcam söözzzz
İlk olarak hedefin 60 olsun. 60 a indiğinde beğenmezsen hedefi 55 yaparız. Emoş cum sen hedefi 60 olarak not al canım.benim hedefim 55 kılo olmak
Pilav yeme bence salatayla tavuk yeter. Yanına yoğurtta yersin.kızlar öğlen domatesli biberli bulgur pilavi ve yoğurt yedim akşam ne yesem daha dengeli olur sizce,patlican salatası yaptım,birde buzluktan tavuk indirdim onu fırınlıyacam.biraz pilav yesemmi yemesem mi?:44::44:
Öncelikle tam kararını ver. Gerçekten istemezsen sana kimse yardım edemez. İste ve kendine güven. O zaman yapamayacağın hiç bişey yok.arkadaslar bend ezayıflamak ıstıyorum ama yeme alıskanlıgımdan vazgecemıyrum calısyrum ve sureklı enerjı kaybedıyrum napcam bılmıyrum
Yarışmadan mezun olacağın zaman gerekli olursa 60 ı 55 e çekebiliyoruz ama 55 yazarsan en başta onu 60 a çekemiyoruz. Bu durumda da karne alamamış oluyorsun. Dediğim gibi öncelikle 60 sonra 55 olur.pekala 60 olsun olmadı 55 yapariz beni :)
Yarışmadan mezun olacağın zaman gerekli olursa 60 ı 55 e çekebiliyoruz ama 55 yazarsan en başta onu 60 a çekemiyoruz. Bu durumda da karne alamamış oluyorsun. Dediğim gibi öncelikle 60 sonra 55 olur.
burcum çok geçmiş olsun annen nasıl şimdi iyidir inşallah :26:
ebrucum ulaştım ama hala ulaşmış gibi değilim. kilo veriyorum ama sıkıntılı bir dönem geçirdim ve spor yapamadım o yüzden sarkmışım biraz göbeğim de gitmek bilmiyodün denize gittiğimizde daha iyi anladım bunu utandım biraz daha sıkı olabilirdim. sıkı olmadığım için daha kilolu duruyorum
hoşgeldin kaptancım iyi ki geldin :) bize çok iyi geliyosun sayende çok daha iyi olacağız inşallah
çok teşekkür ederim ebrucum bütün bunlar senin sayendde
venüsten kaynaklı bi sorun oldu bugünden itibaren bana atın olmazsa haftaya için ebruyla bi düzenleme yaparız
tatlım tickerı oluşturduktan sonra böyle Weight Loss - Diet Ticker bir link oluşuyo onu kaydet sonra altta edit update var ordan düzenleyebilirsin :)
yok kaptişş ben çok az girebiliyorum. interneti kapattırmıştım. telefonla idare ediyorum bi de okul sıkıntısı vardı. yanında yüksek lisans yapacağım hocanın bi projesi var ona yardım ediyorum. bazen sabah 8 de okula gidip gece 10 a kadar okulda kalıyorum. bu hafta hoca tatile gitti bende rahatladım :)
1 ay oldu canım taşınalı. yerleşmek düzeni oturtmak baya zamanımızı aldı. bi de bitirme projesi,sınavlar derken kafamı kaşıycak zamanım kalmadı. çok stresliydim bi ara ama neyseki düzelttim her şeyi
teşekkür ederim kaptişş :) eğlendik baya güzel oldu iyi geldi bana :) yıllar sonra rahatça bikini giyebilmek süper duyguymuş
o kadar hesaplama yaptım yine de yanlış olmuş :26:
kaptişş gayet güzel menün çok beğendimben de yazamıyorum ne zamandır. bugün dünkünü yazarak başlıyorum :)
sınavda başarılar canım :) kolay gelsin öpüyorum
ayy bebeğim ya sen de iyi ki varsın ne güzel de yazmışsın çok duygulandımben de mezun olunca yazıcam enine boyuna
hoş geldin canım :) ben emoş. 24 yaşındayım. bilgisayar müh. okuyorum. marttan beri 13. takımla kilo veriyorum. inşallah sen de çabucak kurtulursun kilolarından :) kendini tanıtır mısın bize?
günaydınn kaptişşş :) ay seni sabahları burda görmek ne güzel duyguymuş çok mutlu oldum
cereeeeen hoş geldin bebeğim :) bu cuma değil de bi sonraki cuma listede olacaksın tatlım :) çok mu kilo aldın kuzucum? sıkı bir programla kolayca verirsin canım
Kızlar nerelerdesiniz yaaaaa? Bomboş yine takımBu arada başka takımlara azıcık göz attımda durum çok vahim. Bizim takımın maşallahı var yatıp kalkıp dua etmemiz lazım. Neler varmış öyle neler. Menüleri görünce dudaklarım uçukları.
13. Takımın Kraliçeleri 3. Hafta(17- 30Haziran 2013)
Zayıflama Kraliçesi
highchemist (64/62/2/%1.56)
- highchemist 314. Etapta % 1.56 lık yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler
(14-21 haziran)
mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24)
- mutedeyyin 315. Etapta % 1.24 lük yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler
(21-28 haziran)
Su Kraliçesi
- burcugncy 43.5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler
(17-30 haziran)
Spor Kraliçesi
- 0zlem 685 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler
(17-30 haziran)
Paylaşım Kraliçesi :126:
- burcugncy 106 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler
(17-22 haziran)
biliyorum tatlım, bu cuma yokum da bu kiloları veremezsem, haftaya da girmesem mi diyorum.. çok sıkı girdim bugün olaya... vercem başka yolu yok
çok aldım çooookk1 haftada nasıl alırım yaa, 8 günde alınan kilo 8 kilo verilebilir değil miiiiiiii :26:
iyi gezmeler Burcuuumm, annene de geçmiş olsun tatlım
adım duygu deü de hukuk okuyorum. 1.70 boyunda 87 kıloydum 2 kılo vermısım 4 gunde :)) 85 kıloyum yanı 19 yasındaydım bu yıl resmı olarak 20 olucam:) sıtede yenı sayılabılecegım ıcın kullanmayı pek ıyı bıldıgım soylenemez bu yuzden bıraz sıkıntı yasıyorum. gelecegin avukati olacagım ıcın o kalem eteklerin icine rahatlıkla girmek istiyorum(
Dün Burcu'ya mesaj sayıları hakkında bişeyler yazmıştım. Az kişiyiz diye. Şimdi yeterince çoğaldık gibi geldi. Bugünden itibaren mesajlarımızı saymaya başlıyoruz. Aşağıdaki listeye göre mesaj sayılarınızı günlük olarak gönderirsiniz. Sırası gelen kişide buraya liste yapar sayıları.
01 - 02 Temmuz limonlubrokoli
03 - 04 Temmuz mavera87
05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem
kızlarrr bugün arkadaşla aralıksız 3 saat gezdik ve denedik çıkardık filan yürüdük yürüdük en ucuza en güzelinin bulduk 2 gömlek 1 bluz 1 de pantolon aldım hemde dar kesim veeee oram buram çıkmadıama yemekte biraz patatesi kaçırdım sanırım ama yarın telafi etcem hiç merak etmeyinnnnn zaten akşama yakın yedim akşamı salatayla geçircem sanırım . düşünsenizeeeee gömleklerde 42 giyerken 38 giymek pantalonda 44 giyerken 38 -40 arası giymek o kadar mutluyum kiiiiii
böyle şeylerle karşılaşınca insan dahada motive oluyor dimi burcu.en kısa zamanda 36 bedene düşersin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?