Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tickerim vardı bir zamanlar suan gorunmuyor mu? Ben telefondan baglandıgım için tickerlarınızı goremiyo ru m, ipadden girersem gorunuyor
İpadden baglanınca bir ara hazırlayayım tickerimi ozaman:) bu arada kilom 71:)

Aynı kilodayız boyun kaç?

Öncelikle aramıza hoş geldin diyorum. Sana takım kurallarımızı yazıyorum. Okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünüyorsan eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

sanirim su giristeki kurallardi dun gece tek tek okudum hepsini kabul ediyorum :)

Heh olmus evet, tarih , kilo, gogus bel gobek kalca kol bacak seklinde sıralanıyor ölçüler:)

Resmi ekledim ama oldumu acaba
aşağı yukarı aynı sayılır ölçüler belim 80-83 olması lazım.göbeğim 95'e inmş sanırım100cmti
hatta geçen yıl 104'tü

tam göbek deliğinin ortasından mı ölçüyorsun yoksa göbek deliğinin altından mı?

aaa umarım bende su istedigim kalem etekleri saglıklı sekilde giyebilirim ^^

sen kaç kilosun bilgilerini göremedim yada gözümden kaçmış paylaşımlarda

elllerine sağlık emoş.Tek tek not alıyorsun herşeyi.
​
Asıl kraliçe sensin EMOŞ
:118:
ay çok teşekkür ederim tatlım

tubacım çok iyi yapmışsın böyle hedefine çok daha yakın olduğun için umutsuzluk olmaz :)

haaaahhaaa, ay yanlış yazmışım kızzz
8 günde alınan kilo 8 günde de verilebilir di mi diicektim

cereeeeen 8 kiloyu nasıl aldın dicektim valla ödüm koptu

canım oradakinden ayrı kurallarımız var birazdan paylaşıyorum. bi de kendini tanıtırmısın biraz? ayrıca şu an ki kilon, boyun hedefini yazmanı istiyorum senden. hepsini not almam lazım.

adım duygu deü de hukuk okuyorum. 1.70 boyunda 87 kıloydum 2 kılo vermısım 4 gunde :)) 85 kıloyum yanı 19 yasındaydım bu yıl resmı olarak 20 olucam:) sıtede yenı sayılabılecegım ıcın kullanmayı pek ıyı bıldıgım soylenemez bu yuzden bıraz sıkıntı yasıyorum. gelecegin avukati olacagım ıcın o kalem eteklerin icine rahatlıkla girmek istiyorum(

ilk olarak kaç kilo olmak istiyosun? bende 1.70im 60 ya da 65 düşünebilirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…