Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hellooooo....

kızlar işten eve gelince tartıldım, sabahki halimden bile zayıfım , bi de tuvalete gidemedim bugün
yani gidiyor kilolaaaaaarrrr.. şişliktir o şişlik, insan evladı o kadar kilo alamaz

ahahaha ceren biraz maydanoz suyu iç aslında yeşilçay içsen iyide folik kullaıodun dimi sen

Yaşlandım mı ne? Kuralları yazıyorum demişim yazmamışım

sen yaşlanır mısın beee!!!!! hem çifte anne, hem zayıflamış yine zayıflayıp fıstık olacakk hem de daha 30ların başında, yeme bizi kaptaaaannn

kızlar öğlen domatesli biberli bulgur pilavi ve yoğurt yedim akşam ne yesem daha dengeli olur sizce,patlican salatası yaptım,birde buzluktan tavuk indirdim onu fırınlıyacam.biraz pilav yesemmi yemesem mi?:44::44:

yemeeeeee..

arkadaslar bend ezayıflamak ıstıyorum ama yeme alıskanlıgımdan vazgecemıyrum calısyrum ve sureklı enerjı kaybedıyrum napcam bılmıyrum

canım eğer gerçekten istersen zayıflelarsın, hiç bir engelin olamaz.

Tuba ve Ceren şuan ki kilolarımız çok yakın var mısınız yarışmaya?

ayy olur ama ben çok yavaş veriyorum biliyorsun kaptişş.. ama motive olacaksak olur

ayy süper bi duygu di miii?? ben de tatile gitmeden alışveriş yaptım, kotlarda 32-31 alıyordum, 29 olduuuu
tebrikler Burcummmm, daha da iyi olacak

yrn telafi edecekmişsin madem , tamam kuzum

ahahaha ceren biraz maydanoz suyu iç aslında yeşilçay içsen iyide folik kullaıodun dimi sen

ya kuzum bugün 1 tane yeşil çay içtim walla, akşam da içicem... folik kullanıyorum ama napiyim... arada bi şey olmaz...
iniyoruuuummm, belki yrn güzel bi şey görürüm tartıda.. haber vercem

telafi etcem kuzucum valla şimdi salata yiyim dedim 8 9 lira içim acırdı bi salataya o kadar para vermeye açıkçası gezzdiğimiz yerlerde hep öleydi yarın kesin telafiii

ay ceren ya o kadar güzel kiiii aldıklarım da çok ucuz ve güzel yükleyim du bak gencay için resimleri çekmiştim

yeni aldığım cicilerin fotolarını yükledim bakın lütfennnnn

hadi bakıyorum hemen kuzuuuuuu...
ben telafi konusunda sana güveniyorum tatlım

çok güzel olmuşsun Burcuuumm.. maşallah kuzuma...
ben de yine 69 olayım, bu sefer resim koyucam, resim koyamadım ya nazar değdi

bende çok begendim kuzum ya aldıklarımı 10 liraya aldım üstleri sadece siyah beyaz olan 15 pantolon 20 ucuza kapattım

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
maydonoz-salatalık
çay
(ekmek yoookkk)

öğlen(12:20)
ton balıklı salata
1 dilim kepekli ekmek

ara(15:00)
5 badem

ara(18:40)
1 ananaslı activia

akşam(19:30)
1 tabak zyağlı bamya yemeği + yoğurt (4 kaşık)

2,5LT su (2yi geçtim en az 2,5 yapıcam )
500ml yeşil çay (öğledem sonra 200ml, şimdi 300ml içiyorum)
spor yok

kızlar, size menümü yazmayı özlemişim iyi ki varsınız...

neyse, ben dün alkali diyeti diye bir kitap okumaya başladım.. bir dergide gördüm önce, sonra havaalanında kitapçı vardı, aldım hemen..
30-40 sayfasını yolda okudum... çok mantıklı... tavsiye ediyorum...

genel olarak diyor ki, vucüt alkali yaşamak için yaratılmıştır, asidik olmak ona zarar verir... ama günümüzde her şey o kadar asidik ki, malesef denge bozuluyor, vucut da bu asiti kandan arındırmak için, onu yağ içine hapsediyor ve depoluyor.. daha çoook şey var.. gerçekten, önce sağlıklı yaşam sonra zayıflamak için okunmalı... aklınızda olsun güzeller... ben devam ediyorum kitabıma

inanmıyoruuuumm.. süpermiş walla.. güle güle giy kuzucum

sağol kuzum benm hemde pantolon ve kahve gömlek faruk ekin diğer ikisi addax

afiyet olsun bebegim güzel ama sporu yarım saatte olsa bişiler yap bu hafta inan çabuk verceksin

kaptancım, şimdi bu listeye göre mi atıyoruz mesajları?
bu arada venüs nerde kızlaarr??
Melek de yok...
Nur bir süre gelemeyeceğim demişti....
Ayşe de izinde...

ayy kuş kadar kalmış bizim ekip beee...

ya kızlar, bizim evde bi şey mi var... dün akşam geldim, bugün yine hafiften boğazımda kuruluk var... ağrıyor desem yeridir...
eşime söyledim bööleee, heee bi şey var, akşamları pencere açıyorsun, üstünü de örtmüyorsun zeki karım benim dedi
yani nerdeyse 2 aydır hep boğazım ağrıo yaaa:26::26::26:

kaptiş haftalık olsa daha iyi değil mi:26:
Kısır kısmını silmişim canım. Bir porsiyon kısırın öğle yemeğinde yenmesinde sakınca yok bence ama ayda bir ve mümkünse cumartesi yenmesi şartıyla Benim söylediklerim daha başka. Ne bulurlarsa yiyorlar sonra kilo veremedik diye şikayet ediyorlar. Çok komik bir durum. Hangi takım olduğunu unuttum ama durumları çok vahim Liste konusu da haftalık çok uzun olur canım. Zaten mesajlar günlük yazılacak buraya. Herkese iki gün atılacak. Haftalık çok uzun ve yorucu olur.

Tebrik ediyorum canım seni. Biraz daha sabırla 36 yı göreceksin. Belki daha fazlasını

Menün hiç ama hiç olmamış. Ben telafi felan anlamıyorum. Bu telafin olmasaydı eğer iki günün boşa gitmez daha çok kilo verirdin. Ne yap ne et cumaya güzel bir rakam yaz buraya yoksa kızarım sana
yeni aldığım cicilerin fotolarını yükledim bakın lütfennnnn
Karanlık çıkmış canım ama güzele benziyorlar. Bu arada dikkatimi çekti senin üst kısmın alta göre sanki daha kalın. Kollarında kas yapmış gibi duruyor. Jilian yapma hedefine ulaşana kadar olur mu?

Ceren cim harika bir menü tebrik ediyorum. Süpersin. Keşke sporda olsaydı. Harika olurdu bugün senin için. Hadi bakalım cumaya güzel bir rakamla gel buraya.

kaptancım, şimdi bu listeye göre mi atıyoruz mesajları?
bu arada venüs nerde kızlaarr??
Melek de yok...
Nur bir süre gelemeyeceğim demişti....
Ayşe de izinde...

ayy kuş kadar kalmış bizim ekip beee...
Evet canım bugün ve yarın Emoşa atacaksınız. Ondan sonra listede kim varsa sırayla devam edecek. Emine yarın bugünün mesajlarının listesini buraya yazacak. Bende not alacağım.

Eşin doğru söylemiş Yoksa bu mevsimde nemden çok ne var?

kaptişşş söz iyi bi kilo vermeyle gelcem üst kısım derken basen olarak mı yoksa göbek olarak mı kaptişşş. jillian ı ben ağırlıksız yaptım kaptan zaten yapamadım yani desem yeri 2 gün yapsam 2 gün bıraktım ama kaslarım var olan çıkmış

Belden üstün daha kalın duruyor. Yani aşağılar ince yukarılara çıktıkça daha kalın göründü. Belki de fotoğraflardan kaynaklanan bir durum. Takılma şimdi sen buna. Çünkü net çıkmamış fotoğraflar Kadında ben çok fazla kası sevmiyorum. Mesela şimdi kızım iki yazdır yüzmeye gidiyor. Korkuyorum kolları çok gelişecek üçgen olacak diye. Yakışmıyor çünkü kız kısmına

şimdi genetikten herkese çekmişim kaptişşş şimdi babamında mesela dizden aşağı ve dirsekden aşağı ince. halamların basenleri çok geniş teyzemlerin gögüsleri büyük Allahım tam bir karmayım yaaaaaa ama olumlu şeyler duyuyorum kaptiş ya arkadaşım dio ki öle bi toton vardı ki arada gözümüz kayıyodu şimdi çok iyi oldun dio

Son düzenleme:
MENÜM

Sabah (09:30)

Haşlanmış yumurta, peynir
Domates, salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

Öğle (14:00)

1 porsiyon patatesli tavuk yemeği
Domates, salatalık
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (18:30)

1 porsiyon patatesli tavuk yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Suyu 3 litreye tamamlayacağım. Spor yapamadım hava çok rüzgarlıydı. Bebişimle çıktım ama tekrar eve dönmek zorunda kaldım

Not : Patatesi yememem gerektiğini biliyorum ama daha önce yediğim sağlıksız yiyeceklerden sonra bu menü bile bana kilo verdiriyor. Siz sakın ola benim menüleri örnek almayın. Bu aralar benim metabolizmam çok hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…