Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm 3 tane küçücük incecik tığ gibi patates
dondurmamda 1 çay kaşığı dilimde kaybolmuştur yerken

Bence bunlardan ziyade önemli olan irademizi koruyup bu yiyeceklere esir olmamaktır

Sağol cnm

ay o çay kaşığı mıydı?? fark etmemişim cnm yaaa... kusura bakma.. güzel o zaman yaa.. sorryyy

slm kızlaaaarr!!!! bugün tedavime başladııımmm
dualarınızı bekliyoruuuummmmm
Cnm benim Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana ve isteyen herkese
Sen zaten şişman değilsin fotoğraflarda fiziğin güzel görünüyor.sen şimdi bunlara değil tedavine konsantre olsakin kötü düşünme,düşüncelerde bir çok şeyi etkiliyor bence cnm.Dualarımız seninle

burcucum onlar sarmamı?pirinçlemi? afiyet olsun?
menün güzel görünüyor afiyet olsun
Menülerin güzel görünüyor afiyet olsun cnmBence lıght ürünleri tercih etmene gerek yok.Hem bebek istiyorsun bebiş doğal şeylerle beslensin senden
Minoset sade kullan cnm ben çok mecbur kaldığım zamanlarda kullandım.Doktorumuz önermişti zaten
7 aymı sürer demiştin arkadaşa.O kişeden kişiye değişir.Kimininki 1 ayda olur kimininki 1 yılSen kafana takma.Kötü düşünme yeter.inşallah inşalh hemen olur cnm antibiyotik işini doktora soracaksın?bebek olabilir deseydin doktora ona göre verirdi sana bişeyler durumun kötüyse.:))

Son düzenleme:
alla alla acaba burçlarla filan mı bağlantılı ki yada belli dönemlerde doğanlarda filan olan bişi mi de öle diolar ilk defa duydum bende

canımmm inş. herşey istediğin gibi olur
Annene sor bi bakayım canım belki o biliyordur. Bende ilk defa duydum nette de çok bişey bulamadım.

kaptiş şerifenin tedavisi tüp bebek

ohhh ohh ne güzelll yaaaaaa
İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Sosisler olmuyor Burcu. İşlenmiş gıda. Sağlıksız hem de. Yeme bence. Onun haricinde süper bir menü afiyet olsun.

İlk gün bademler çok olmuş. İkinci gün az yemişsin. Su çok az içiyorsun. Yaz geldi en az 3 litreye tamamla bence. Bunların yanına birde spor eklesen ne güzel olur canım.

Ben bugünkü menünü hiç beğenmedim Özlem cim. Sadece sabah ceviz yemen çok iyi olmuş. Krem peynir, kraker, İskender hem doyurucu değil hemde çok sağlıksız görünüyor. Daha dolu daha sağlıklı menüler istiyorum senden. Sporun harika olmuş. Hem yürüyüş hem yüzme süpersin

Geçmiş olsun Ceren cim. İnşallah bişey olmaz. Bildiğin gibi minoset serbest ama antibiotik kullanmaman lazım. Ama bu kadar takma allah hayırlısını versin. Ben hamile olduğumu birbuçuk ay sonra tesadüfen öğrendim. Hatta öğrenmeden önce neler yapmadım ki hayatımda ilk defa gondola bindim ölüyordum korkudan. Ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Bide allah koruyor o melekleri merak etme sen. Ama bundan sonra çok dikkatli ol. Folik asit içmeye başla. O çok önemli.

Bende menümü yazayım geç olmadan

Sabah (08:30)

1 tane haşlanmış yumurta
Peynir, domates, salatalık
1 su bardağı süt

Öğle (14:30)

Küçük bir tabak patatesli tavuk yemeği (Bitti sanmıştım. Eşim hepsini yememiş. Kıyamadım dökmeye. )
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (18:30)

1 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Eşim geldikten sonra birazcık cacık

2 tane kiraz

1 fincan sütlü şekersiz nescafe

3 litre su, 45 dk yürüyüş

Not: Pazara gittim bugün yıllardan sonra ilk defa. Semiz otu almak için. Kiraz aldım tadına bakmak içinde iki tane yedim. Yoksa o saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum.

Afiyet olsun.sende benim gibisin kıyamam dökmeye.Bitene kadar devam
nescafeni full inek sütüylemi içiyorsun kaptan?

Birde şu meyve olayını tam anlamadım?bir çok diyetisyen meyve diyor başka bişey demiyor.Geçen yıl eylül ayında gitmiştim ilk ve son gidişim oldu.Meyve+süt dedi.sütle birlikte alındığında emilim mi azalıyormuş tam hatırlamıyorum.VEE 77 kiloymuşum o zaman.bugün fişi gördüm

menümde neleri beğenmedin ona göre daha dikkat edim.En kısa zamanda 65'e inmemiz lazım
bu arada az öncede ceviz yedim

zaten yazmışsın hoşuna gitmeyenleri yaşlanıyorum galiba
3.5ta bitirmem çok erken olmuş yemek işini

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler.
Sabah görüşürüz.
Kızlar erken uyanın yarınnn

Ebru abla senin onayını bekledim kendimi tanıtmak için :) bi senedir aranızdayım biliyorum ayrilmasaydim bu iş olmuştu galiba:)

herkese merhaba ben zeliha zeliş diyebilirsiniz 17 yaşındayım bu sene üniye başlıyorum :)

Evet canım inek sütüyle içiyorum. Hatta tam yağlı. Yağ ve light konusunu sanırım daha önce söylemiştim. Hiç bir zaman light ürün kullanmadım. Yağıda hayatımdan çıkarmadım ya da azaltmadım. Hatta yemekleri yağlı ve salçalı severim. Senin bugünki menün kötüydü sadece. Tek bir noktası kötü diyemeyeceğim baştan sona yanlış beslenmişin. Kaçamak olmamış ama sağlıklıda olmamış. Anladın sanırım demek istediğimi. Bu arada bende buraya gelmeden önce kendi hastanemin diyetisyenine gitmiştim. Verdiği listede akşam saat 21:00 de süt ve meyve vardı. Onun verdiği listeye göre ayda 4 kilo verdim. İkinci kez kontrole gittim. Listemi değiştirmedi. Bi süre daha böyle devam et dedi. Hiç motive etmedi. Sonra ben sıkılıp bıraktım diyeti. Verdiğim kiloları aynen yine aldım. Ama sonradan öğrendim ki meyvedeki şeker çok ama çok daha fazla. Hem de türü farklı olduğu için yakımı da belli bir saatten sonra zor oluyor ve direkt depo yapılıyor. Gün içinde yenilebilir ama akşam meyve yememek en iyisi. Hatta bir ara Türk milleti olarak ne kadar yanlış yaptığımızı bile düşündüm. Çünkü çocukken annem akşam yemeğinden bir süre sonra bir leğen meyveyi yığardı önümüze. Hala böyle yapan bir sürü aile var. Kuruyemiş ve meyve hem de akşam 22:00 den sonra. Kilo almamak kaçınılmaz
Herkese iyi geceler.
Sabah görüşürüz.
Sana da iyi geceler canım. Bilgisayarı kapatmayacağım. Kızın mamasını içirince bakacağım var mısın yok musun diye Kızlar bu arada mesajları bugün bana atıyorsunuz. Unutmayın

Hoş geldin tatlım. Yaptın mı tercihlerini? Nerelerin gelme ihtimali var? Sen nereyi istiyordun?

O zaman bu günki menümu yazayım :)

sabah 11:00

2 dilim ekmek
1 kk peynir
yumurta
çay

akşam
2 dolma biber
yarım kase çorba

spor 3 saat dışarıdaydim yürüdüm

asıl menülerime yarından itibaren başlıycam ve internet olayını halledip bilgisayardan giricem ki hepinizle tek tek tanisayim şimdilik benden bu kadar iyi geceler :)

Yok tercih tarihlerine daha var ebru abla ama yerleşirim bu sene sağlık yönetim ve sosyal hizmet yazıcam konya ve ankara ama konya ilk sıralarda olacak büyük ihtimalle

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları Saat 06:00 dan beri ayaktayım. Minik cadı uyandı ve uyumuyor da. Özlem çoktan gelmiştir diye baktım ama sanırım en erkenci benim bugün

Günaydın fıstıklaaaaarrrr..

bu sabah tartıldım, 70.5 :) süper indim, iyi topladım tatil kilolarını... ayrıldığım gün 69,7ydim... hadi haftaya yakalarım artık heralde..

öpüyoruuumm...

Not: Burcu okuldaymış kızlar, bugün gelemeyecek heralde...

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları Saat 06:00 dan beri ayaktayım. Minik cadı uyandı ve uyumuyor da. Özlem çoktan gelmiştir diye baktım ama sanırım en erkenci benim bugün

kaptiş bak, bebişim yok ama yine senden sonra en erken ben uğradım bu hazırım demek mi demek acaba bebişe

yoooo, çalıştığın için erkencisin desene ...

öpüyoruummm

evet çok zor allah kolaylık versin. erkek çocukları daha gazlı oluyor. biz hastanelik bile olmuştuk. burç sancısını ilk defa duyuyorum.
Kızlar nerdesiniz yaaaaa? Olmaz böyle. Acilen bu paylaşım olayına bir çözüm bulmamız lazım. Lütfen herkes paylaşımını artırsın.
kaptan ben en son msj ımı yazdıktan sonra bürodan çıktım. 4,30- 5 arası mesaim bitiyor eve gidiyorum. o saatten sonra da giremıyorum haliyle.
canım bu kahvaltı atlama durumu olmuyor. önemli olan az yemek değil düzenli ve sağlıklı beslenmek. ha ben de bunu henüz oturtamadım ama en azından çaba sarfetmek lazım.
slm kızlaaaarr!!!! bugün tedavime başladııımmm
dualarınızı bekliyoruuuummmmm
konuyu bilmiyorum ama kolaylıklar dilerim.
resimli menü ha süpermiş :) sarmalar benim dolma işine dönmüş sosis çok sağlıklı bişey değil ama 2 tane haşlanmış sosisten bişey olmaz diyorsan sen daha iyi bilirsin ben daha çömezim
bir önceki mesajın çok uzundu burdan cevap vereyim . önce menün gayet iyi. 2. yazdığın menüde akşam yemeği yok ama . ben sdece yoğurtla idare edemezdim.
hamilelikle ilgili ne istersen sorabilirsin. ben hamile kalmaya karar verince doktora gitim bazı testler yaptılar . temiz çıktı. sonra doğum kontrol hapı kullndığım için en az 3 adet dönemi geçsin öyle hamile kal dedi doktor. ve folik asit verdi. bu çok önemli. 4. adetimden sonra da hamile kaldım. çok şükür allah arartmadı.isteyen herkeze versin rabbim. inşallah seni de aratmaz ama kesinlikle bi jınekkologla görüşmeni tavsiye ederim. örneğin benim rahim ağzımda ufakbir yara varmış. onu kurutmak için 1 kutu ilaç kullndım sonra geçti. buna benzer ufak tefek sorunlar olursa hamile kalman gecikebilir.
memnun oldum. ben de burcu. 26 yaşındayım. eskişehirde yaşıyorum. muhasebeciyim.
güne çok erken başlamışsın özlemcim. haliyle öğün saatleri de şaşmış. diğer mesajlarında bahsetmişsin zaten.
geçmiş olsun. minosetin zararı yok.
senın bu tavuklu patates meşhur oldu kaptan menünde yumurta görünce aklıma geldi ne zamandır yumurta yemıyorum
aynı bizim ev . annem de leğenle dayar önümüze meyveyi tane hesabı değil kilo hesabı yenir meyveler. eşim de akşam 2 koca dilim kavun, 1 muz,1 armutu tek başına bitirdi. ben bir arça muzla geçiştirdim . kendimi tebrik ediyorum
günaydın. benim sıpa da 6.30 da ayakta. bari pazarları geç uyansa şu çocuklar

cnm normalde illa light yiyip diye bi derdim yok ama işyerindeki beyaz peynir çok kötüydü, görüntüsü o kadar yağlıydi ki midem bulandı, o yüzden light aldım...
ya işte akıl edemedim ilaç işini o kadar, öyle fena oldum ki kullandım... içimi ferah tutuyorum zaten daha bu ay yoktur, varsa da bişeyi yoktur

tamam kaptiş, bademlere dikkat edilecek, anladım
folik asit 3 aydır içiyorum sınıfı geçtim miiiii
ama ben yeşil çay da içiyordum yaa, meğer bloklarmış onu... internette okudum... ama biraz faydası olmuştur yani yaa... di mi kaptanım?

bu arada içim rahatladı, saol kaptiş.. ferah tutuyorum içimi zaten...ne olacağı varsa o olacak... sonuçta benim hasta olmam da zarar her yönden.. varsa da içtim artık ilacı, inşallah bişey olmaz.. di mii

zaten yoktur, ben bi şey hissetmiyorum, kocam da dalga geçiyor ne hissedicen beee diye.. 3-4 hücrenin lafı mı olur 70 kilo halinde diyo bana

kaptiş 2 kirazın lafı olmaz... güzel menü bence..
yemek kesin bitti di mi?

Herkese iyi geceler.
Sabah görüşürüz.

pşştt, uyandık biz, nerdesin Özlemm

ayy Zelişimiz üniversiteli mi oluyooorrrr

cnm sabahı daha erkene al bence, daha düzenli olur menülerin di mi.. zaten bugün başlayacakmışsın tam olarak.. bir de dolmayı nadiren ye şeker.. spor güzel olmuş... hadi fıstık olma serüvenin başlasın Zeliiişş

merhaba Burcu'cum,
aslında benim tiroidim vardı, aralıktan beri ilaç kullanıyorum.. bu arada reglim çok azalında ocakta jinekologa gittim, tiroiddendir dedi ama doğum kontrol hapını bırakalım, 3 ay bakalım duruma dedi , bu gune kadar bir sıkıntı görmedim ben, direk testlere boğmayayım seni, stress olmasın dedi.. (bu arada 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım).. neyse, ocakta bırakınca hemen arttı kanamalar.. martta yine gittim, ok hiç bir sorun yok, dedi, dedim madem bıraktım, kullanmayayım, zaten 1 yıl sonra falan isteriz dedim.. ok dedi.. bu arada folik asit verdi.. nisanda kullanmaya başladım.. ama işte arada yeşil çay içtim her gün , o da foliki bağlarmış yazıyor internette, bilemedim.. faydası olmuştur.. zaten son 3-4 haftadır da yeşil çay çok çok az içiyorum.. haftada 2 kez falan..

martta gidip, öyle diyince, genel muayenende bir sıkıntı yok, hamile kalınca gel dedi.. bana bir test yapmadı.. sen neler yaptırdın cnm?

günaydın herkeze.. dünkü menüm

sabah(7.30)
2 normal dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
2 zeytin
2 dilim salatalık
tuzsuz köy peyniri

öğle(12.30)
1 porsiyon tavuk haşlama( 2 adet baget vardı. yanındakı patates ve havuçtan hiç yemedim)
1 dilim ekmek

ara(17.15)
4 adet burçak bisküvi. pazara giderken yolda açlıktan midem bulandı artık bişeyler yemem gerekiyordu en masum bunu buldum.
normalde bir pk bisküviyi götürürdüm. 4 tanede kalmak benim için başarı

akşam(19.00) pazara gidince yemek saati bir saat aksadı.
1 kase çorba
1 tabak(2 servis kaşığı ile) mantar yemeği
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek(oğlumdan kalan)

akşam (21.00)
eşim meyve yerken bir dilim muz

sabah oğlumu anneme götürürken bebek arabası ile 15 dk yürüyüş.
akşam pazara giderken 15-20 dk yürüyüş. bunun dışında hareket yok.
su miktarım 3 litre.

cerencim bana smear testi yaptı doktor. kan testi yaptı değerlerime baktı. sadece bahsettiğim gibi rahim ağzında bir yara çıktı. sanırım bu smear testini de bu yara iyi huylu mu ötü huylu mu diye yapmıştı. o şekilde açıkladı yani. sen gerekli herşeyı yapmışsın zaten başka bişey yapmana gerek yok. evet yeşil çay içme doktor bana ıhlamur dışında bitkisel çaylar içme kesinlikle dedi. hangisinin neyi tetiklediği belli olmuyormuş. spor olarak da yüzme, plates ve yürüyüş önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…