cnm 3 tane küçücük incecik tığ gibi patates
dondurmamda 1 çay kaşığı dilimde kaybolmuştur yerken
Bence bunlardan ziyade önemli olan irademizi koruyup bu yiyeceklere esir olmamaktır
Sağol cnm
Cnm benim Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana ve isteyen herkeseslm kızlaaaarr!!!! bugün tedavime başladııımmm
dualarınızı bekliyoruuuummmmm
Sen zaten şişman değilsin fotoğraflarda fiziğin güzel görünüyor.inş canımmm!!!sizler ne alemdesiniz???? ben burda kendimce az yemeğe çalışıyorum çok şükür almadım 62 i falan görebiliyorumgören diyo zayıflamışsın bir şeye mi üzüldün diyoo bende yooo rejim yaptım diyom
burcucum onlar sarmamı?pirinçlemi? afiyet olsun?sabah(10:30)
Eki Görüntüle 747996
şekersiz çay
öğle(14:30)
1 porsiyon et döner(ekmeksiz)
domates biber soğan
akşam(18:30)
Eki Görüntüle 748002
yarım dilim tam bugday
4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
1 saat normal tempoda yürüyüş
belki egzersiz yaparı yaparsam eğer yazarım
Menülerin güzel görünüyor afiyet olsun cnmdünkü menüm:
sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salatalık-maydonoz
şekersiz çay
ara(10:00)
10 badem
öğlen(12:30)
1/3 kase ezogelin çorbası
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
ara(16:00)
5 badem
akşam(20:30)
1 tabak bamya yemeği(5 kaşık falan) + yoğurt
spor yok.
200ml yeşil çay
2,7 Lt su
bugünkü menüm:
beyaz peynirli ve maydonozlu menemen
2 dilim kepekli ekmek
ızgara et ve salata
ara(15:00)
2 kırmızı erik (anjelik deniyor sanırım, tam 2 değil, dişlerim kamaştı 1,5 diyelim)
akşam(19:30)
1kase yoğurt (cnm bi şey istemedi)
spor yok.
300ml yeşil çay (henüz demleniyor, içmek üzereyim)
2,6 Lt su
Minoset sade kullan cnm ben çok mecbur kaldığım zamanlarda kullandım.Doktorumuz önermişti zatenKızlaarr yaa, tatilden geldiğimiz akşam, o kadar sıcaktı ki ev, akşam camlar açık uyuduk(yazmıştım daha önce size di mi).. sabah boğazım ağrıdı tabi ama idare ettim gün.. ptesi gece yattıktan sonra, gece 2 de uyandım, ateşim 38, nefes alamıyorum, boğazım yırtılacak sanki... kalktım, ateş düşürücü (minoset) ve boğazım için mecburen antibiyotik aldım. (daha önce yine boğaz ağrım için dr vermişti ama azaldı diye kullanmamıştım, onu içtim mecburen).. şimdi daha iyiyim ama bir hastalık hali var yani.. pööff yaa, kurtulamıyorum...
şimdi içime şüphe düştü, eğer bu ay hamile kaldıysam bi şey olur mu yaa
minoset serbest biliyorum ama antibiyotık acaba??? araştırdım, kategorisi B diyor, yani zorunlu durumlarda kullanılabilir diyor... bilemedim... annelerden destek bekliyorum... pööff, belki benimki de aptallık, ööyle hemen olan bi şey değil ki, millet aylarca çalışıyor, ortada fol yok yumurta yok terimi tam bana göre, ama niye bu telaş di mi... neyse, paylaşıyım istedim..
bu arada zaten halsizim, uzancam biraz, uyumicam ama söz veremem
ay bi de bu halsizlikle dün işteki sorunlar bitirdi beni, mesaiye kaldım yaabugün eğitim vardı allahtan ama göz açtırmadı hoca.. yrn da eğitim var...
gelemezsem öptüm şekerleeerrrr...
Annene sor bi bakayım canım belki o biliyordur. Bende ilk defa duydum nette de çok bişey bulamadım.alla alla acaba burçlarla filan mı bağlantılı ki yada belli dönemlerde doğanlarda filan olan bişi mi de öle diolar ilk defa duydum bende
canımmm inş. herşey istediğin gibi olur
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Sosisler olmuyor Burcu. İşlenmiş gıda. Sağlıksız hem de. Yeme bence. Onun haricinde süper bir menü afiyet olsun.sabah(10:30)
Eki Görüntüle 747996
şekersiz çay
domates biber soğan
Eki Görüntüle 748002
yarım dilim tam bugday
4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
İlk gün bademler çok olmuş. İkinci gün az yemişsin. Su çok az içiyorsun. Yaz geldi en az 3 litreye tamamla bence. Bunların yanına birde spor eklesen ne güzel olur canım.dünkü menüm:
1 haşlanmış yumurta
salatalık-maydonoz
şekersiz çay
10 badem
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
5 badem
spor yok.
200ml yeşil çay
2,7 Lt su
bugünkü menüm:
2 dilim kepekli ekmek
ızgara et ve salata
2 kırmızı erik (anjelik deniyor sanırım, tam 2 değil, dişlerim kamaştı 1,5 diyelim)
spor yok.
2,6 Lt su
Ben bugünkü menünü hiç beğenmedim Özlem cim. Sadece sabah ceviz yemen çok iyi olmuş. Krem peynir, kraker, İskender hem doyurucu değil hemde çok sağlıksız görünüyor. Daha dolu daha sağlıklı menüler istiyorum senden. Sporun harika olmuş. Hem yürüyüş hem yüzme süpersinBugünkü menüm
05:45
2 tane ceviz
çeyrek dilim çavdar ekmeği
üzerine biraz krem peynir
09:00
yarım paketten biraz fazla
special k fesliğenli kraker
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
(inek sütü ile)
11:30
400ml yseminli yeşil çay
15:30
yarım porsiyon iskender
2-3 küp ekmeğinden yedim sadece
salata
yarım biber
1dilim domates
yarım kaşık süzme yoğurt
300 ml ayran
(bir kısmı üzerime döküldü)
kurşun kalem kalınlığında doğranmış
3 küçük patates
16:30
1 çay bardağı sade türk kahvesi
19:30
1 çay kaşığı kadar limon dondurma
(öğlen bebişe yemek yaparken tadına bakmak amaçlı
1 tatlı kaşığından az bezelyeli havuçlu pirinç)
toplam
400ml yeşil çay
3.5 litre su
Egzersizler
06:40
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla hızlı tempoda yürüyüş
18'den sonra
1 saat yüzme
Geçmiş olsun Ceren cim. İnşallah bişey olmaz. Bildiğin gibi minoset serbest ama antibiotik kullanmaman lazım. Ama bu kadar takma allah hayırlısını versin. Ben hamile olduğumu birbuçuk ay sonra tesadüfen öğrendim. Hatta öğrenmeden önce neler yapmadım ki hayatımda ilk defa gondola bindim ölüyordum korkudan. Ertesi gün hamile olduğumu öğrendim.Kızlaarr yaa, tatilden geldiğimiz akşam, o kadar sıcaktı ki ev, akşam camlar açık uyuduk(yazmıştım daha önce size di mi).. sabah boğazım ağrıdı tabi ama idare ettim gün.. ptesi gece yattıktan sonra, gece 2 de uyandım, ateşim 38, nefes alamıyorum, boğazım yırtılacak sanki... kalktım, ateş düşürücü (minoset) ve boğazım için mecburen antibiyotik aldım. (daha önce yine boğaz ağrım için dr vermişti ama azaldı diye kullanmamıştım, onu içtim mecburen).. şimdi daha iyiyim ama bir hastalık hali var yani.. pööff yaa, kurtulamıyorum...
minoset serbest biliyorum ama antibiyotık acaba??? araştırdım, kategorisi B diyor, yani zorunlu durumlarda kullanılabilir diyor... bilemedim... annelerden destek bekliyorum... pööff, belki benimki de aptallık, ööyle hemen olan bi şey değil ki, millet aylarca çalışıyor, ortada fol yok yumurta yok terimi tam bana göre, ama niye bu telaş di mi... neyse, paylaşıyım istedim..
ay bi de bu halsizlikle dün işteki sorunlar bitirdi beni, mesaiye kaldım yaabugün eğitim vardı allahtan ama göz açtırmadı hoca.. yrn da eğitim var...
Afiyet olsun.sende benim gibisin kıyamam dökmeye.Bitene kadar devamBende menümü yazayım geç olmadan
Sabah (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta
Peynir, domates, salatalık
1 su bardağı süt
Öğle (14:30)
Küçük bir tabak patatesli tavuk yemeği (Bitti sanmıştım. Eşim hepsini yememiş. Kıyamadım dökmeye.)
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (18:30)
1 tabak taze fasulye yemeği
Eşim geldikten sonra birazcık cacık
2 tane kiraz
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
3 litre su, 45 dk yürüyüş
Not: Pazara gittim bugün yıllardan sonra ilk defa. Semiz otu almak için. Kiraz aldım tadına bakmak içinde iki tane yedim. Yoksa o saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum.
Evet canım inek sütüyle içiyorum. Hatta tam yağlı. Yağ ve light konusunu sanırım daha önce söylemiştim. Hiç bir zaman light ürün kullanmadım. Yağıda hayatımdan çıkarmadım ya da azaltmadım. Hatta yemekleri yağlı ve salçalı severim. Senin bugünki menün kötüydü sadece. Tek bir noktası kötü diyemeyeceğim baştan sona yanlış beslenmişin. Kaçamak olmamış ama sağlıklıda olmamış. Anladın sanırım demek istediğimi. Bu arada bende buraya gelmeden önce kendi hastanemin diyetisyenine gitmiştim. Verdiği listede akşam saat 21:00 de süt ve meyve vardı. Onun verdiği listeye göre ayda 4 kilo verdim. İkinci kez kontrole gittim. Listemi değiştirmedi. Bi süre daha böyle devam et dedi. Hiç motive etmedi. Sonra ben sıkılıp bıraktım diyeti. Verdiğim kiloları aynen yine aldım. Ama sonradan öğrendim ki meyvedeki şeker çok ama çok daha fazla. Hem de türü farklı olduğu için yakımı da belli bir saatten sonra zor oluyor ve direkt depo yapılıyor. Gün içinde yenilebilir ama akşam meyve yememek en iyisi. Hatta bir ara Türk milleti olarak ne kadar yanlış yaptığımızı bile düşündüm. Çünkü çocukken annem akşam yemeğinden bir süre sonra bir leğen meyveyi yığardı önümüze. Hala böyle yapan bir sürü aile var. Kuruyemiş ve meyve hem de akşam 22:00 den sonra. Kilo almamak kaçınılmazAfiyet olsun.sende benim gibisin kıyamam dökmeye.Bitene kadar devam
nescafeni full inek sütüylemi içiyorsun kaptan?
Birde şu meyve olayını tam anlamadım?bir çok diyetisyen meyve diyor başka bişey demiyor.Geçen yıl eylül ayında gitmiştim ilk ve son gidişim oldu.Meyve+süt dedi.sütle birlikte alındığında emilim mi azalıyormuş tam hatırlamıyorum.VEE 77 kiloymuşum o zaman.bugün fişi gördüm
menümde neleri beğenmedin ona göre daha dikkat edim.En kısa zamanda 65'e inmemiz lazım
bu arada az öncede ceviz yedim
zaten yazmışsın hoşuna gitmeyenleri yaşlanıyorum galiba
3.5ta bitirmem çok erken olmuş yemek işini
Sana da iyi geceler canım. Bilgisayarı kapatmayacağım. Kızın mamasını içirince bakacağım var mısın yok musun diyeHerkese iyi geceler.
Sabah görüşürüz.
Kızlar erken uyanın yarınnn
Hoş geldin tatlım. Yaptın mı tercihlerini? Nerelerin gelme ihtimali var? Sen nereyi istiyordun?Ebru abla senin onayını bekledim kendimi tanıtmak için :) bi senedir aranızdayım biliyorum ayrilmasaydim bu iş olmuştu galiba:)
herkese merhaba ben zeliha zeliş diyebilirsiniz 17 yaşındayım bu sene üniye başlıyorum :)
Günaydın 13. takımın çıtır hatunlarıSaat 06:00 dan beri ayaktayım. Minik cadı uyandı ve uyumuyor da. Özlem çoktan gelmiştir diye baktım ama sanırım en erkenci benim bugün
evet çok zor allah kolaylık versin. erkek çocukları daha gazlı oluyor. biz hastanelik bile olmuştuk. burç sancısını ilk defa duyuyorum.Bizde üç aydır çekiyoruz canım. Gerçekten çok zor bir durum. Doğumdan sonra bir süre bende çektim. Burç sancısı dedi doktor. İkinci doğumdan sonra daha çok oluyormuş. Allahım kimseye yaşatmasın çok kötü bir acı. Bu aydan sonra geçer diye bekliyorum ama inşallah
kaptan ben en son msj ımı yazdıktan sonra bürodan çıktım. 4,30- 5 arası mesaim bitiyor eve gidiyorum. o saatten sonra da giremıyorum haliyle.Kızlar nerdesiniz yaaaaa? Olmaz böyle. Acilen bu paylaşım olayına bir çözüm bulmamız lazım. Lütfen herkes paylaşımını artırsın.
canım bu kahvaltı atlama durumu olmuyor. önemli olan az yemek değil düzenli ve sağlıklı beslenmek. ha ben de bunu henüz oturtamadım ama en azından çaba sarfetmek lazım.selamlar
başım çok ağrıyor ya dün lesie ile yürüyüş yaparken başım tuttu, sınav yorgunluğunu atamamışım üstümden. bugün de yine geç kalktım. yarın erkenden işim var dışarda, artık normale döner.
saat 12 de 60 kalorilik krakerlerden yedim, + 1 yeşil elma.. kahvaltı edemedim
sonra saat 3 gibi tavuk eti + salata, yarım dilim çavdar. hepsini yiyemedim tatsız tuzsuz yağsız çok kötü oluyor tadi yaaa :26: off alışmam lazım..
şimdi de su içiyorum 1 ltrelik.
ve dans edeceğim 1 saat her gün, onun videolarını hazırlıyorum.
oy başıııım
ama bırakmayacağım inat ettim bana ne 54 hatta 53ü görene kadar devam....
konuyu bilmiyorum ama kolaylıklar dilerim.slm kızlaaaarr!!!! bugün tedavime başladııımmm
dualarınızı bekliyoruuuummmmm
resimli menü ha süpermiş :) sarmalar benim dolma işine dönmüşsabah(10:30)
Eki Görüntüle 747996
şekersiz çay
domates biber soğan
Eki Görüntüle 748002
yarım dilim tam bugday
4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
bir önceki mesajın çok uzundu burdan cevap vereyim . önce menün gayet iyi. 2. yazdığın menüde akşam yemeği yok ama . ben sdece yoğurtla idare edemezdim.dünkü menüm:
1 haşlanmış yumurta
salatalık-maydonoz
şekersiz çay
10 badem
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
5 badem
spor yok.
200ml yeşil çay
2,7 Lt su
bugünkü menüm:
2 dilim kepekli ekmek
ızgara et ve salata
spor yok.
2,6 Lt su
memnun oldum. ben de burcu. 26 yaşındayım. eskişehirde yaşıyorum. muhasebeciyim.ben bu arada gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım, ptesi tanıtmıştım ama dün yoktum ya, gelen olmuş
ben ceren, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, yaklaşık 8 senedir bir gsm firmasında çalışıyorum..
(aslında önce 5 seneye yakın çalıştım önce , sonra bir amerikan şirketine geçtim 10 ay çalıştım orda, manyak gibi gezdim)
sonra eski şirketmden güzel bir teklif geldi ve geri döndüm, 3. senem doluyor..)
evliyim(haftaya 3. senemiz bitiyor aşkımla) ve bebişimiz yok, artık istiyoruz, bu ay çalışmalara başladık
güne çok erken başlamışsın özlemcim. haliyle öğün saatleri de şaşmış. diğer mesajlarında bahsetmişsin zaten.Bugünkü menüm
05:45
2 tane ceviz
çeyrek dilim çavdar ekmeği
üzerine biraz krem peynir
09:00
yarım paketten biraz fazla
special k fesliğenli kraker
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
(inek sütü ile)
11:30
400ml yseminli yeşil çay
15:30
yarım porsiyon iskender
2-3 küp ekmeğinden yedim sadece
salata
yarım biber
1dilim domates
yarım kaşık süzme yoğurt
300 ml ayran
(bir kısmı üzerime döküldü)
kurşun kalem kalınlığında doğranmış
3 küçük patates
16:30
1 çay bardağı sade türk kahvesi
19:30
1 çay kaşığı kadar limon dondurma
(öğlen bebişe yemek yaparken tadına bakmak amaçlı
1 tatlı kaşığından az bezelyeli havuçlu pirinç)
toplam
400ml yeşil çay
3.5 litre su
Egzersizler
06:40
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla hızlı tempoda yürüyüş
18'den sonra
1 saat yüzme
geçmiş olsun. minosetin zararı yok.Kızlaarr yaa, tatilden geldiğimiz akşam, o kadar sıcaktı ki ev, akşam camlar açık uyuduk(yazmıştım daha önce size di mi).. sabah boğazım ağrıdı tabi ama idare ettim gün.. ptesi gece yattıktan sonra, gece 2 de uyandım, ateşim 38, nefes alamıyorum, boğazım yırtılacak sanki... kalktım, ateş düşürücü (minoset) ve boğazım için mecburen antibiyotik aldım. (daha önce yine boğaz ağrım için dr vermişti ama azaldı diye kullanmamıştım, onu içtim mecburen).. şimdi daha iyiyim ama bir hastalık hali var yani.. pööff yaa, kurtulamıyorum...
senın bu tavuklu patates meşhur oldu kaptanBende menümü yazayım geç olmadan
1 tane haşlanmış yumurta
1 su bardağı süt
Küçük bir tabak patatesli tavuk yemeği (Bitti sanmıştım. Eşim hepsini yememiş. Kıyamadım dökmeye.)
2 tane kiraz
Not: Pazara gittim bugün yıllardan sonra ilk defa. Semiz otu almak için. Kiraz aldım tadına bakmak içinde iki tane yedim. Yoksa o saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum.
aynı bizim ev . annem de leğenle dayar önümüze meyveyiEvet canım inek sütüyle içiyorum. Hatta tam yağlı. Yağ ve light konusunu sanırım daha önce söylemiştim. Hiç bir zaman light ürün kullanmadım. Yağıda hayatımdan çıkarmadım ya da azaltmadım. Hatta yemekleri yağlı ve salçalı severim. Senin bugünki menün kötüydü sadece. Tek bir noktası kötü diyemeyeceğim baştan sona yanlış beslenmişin. Kaçamak olmamış ama sağlıklıda olmamış. Anladın sanırım demek istediğimi. Bu arada bende buraya gelmeden önce kendi hastanemin diyetisyenine gitmiştim. Verdiği listede akşam saat 21:00 de süt ve meyve vardı. Onun verdiği listeye göre ayda 4 kilo verdim. İkinci kez kontrole gittim. Listemi değiştirmedi. Bi süre daha böyle devam et dedi. Hiç motive etmedi. Sonra ben sıkılıp bıraktım diyeti. Verdiğim kiloları aynen yine aldım. Ama sonradan öğrendim ki meyvedeki şeker çok ama çok daha fazla. Hem de türü farklı olduğu için yakımı da belli bir saatten sonra zor oluyor ve direkt depo yapılıyor. Gün içinde yenilebilir ama akşam meyve yememek en iyisi. Hatta bir ara Türk milleti olarak ne kadar yanlış yaptığımızı bile düşündüm. Çünkü çocukken annem akşam yemeğinden bir süre sonra bir leğen meyveyi yığardı önümüze. Hala böyle yapan bir sürü aile var. Kuruyemiş ve meyve hem de akşam 22:00 den sonra. Kilo almamak kaçınılmaz
Sana da iyi geceler canım. Bilgisayarı kapatmayacağım. Kızın mamasını içirince bakacağım var mısın yok musun diyeKızlar bu arada mesajları bugün bana atıyorsunuz. Unutmayın
günaydın. benim sıpa da 6.30 da ayakta. bari pazarları geç uyansa şu çocuklarGünaydın 13. takımın çıtır hatunlarıSaat 06:00 dan beri ayaktayım. Minik cadı uyandı ve uyumuyor da. Özlem çoktan gelmiştir diye baktım ama sanırım en erkenci benim bugün
Menülerin güzel görünüyor afiyet olsun cnmBence lıght ürünleri tercih etmene gerek yok.Hem bebek istiyorsun bebiş doğal şeylerle beslensin senden
Minoset sade kullan cnm ben çok mecbur kaldığım zamanlarda kullandım.Doktorumuz önermişti zaten
7 aymı sürer demiştin arkadaşa.O kişeden kişiye değişir.Kimininki 1 ayda olur kimininki 1 yılSen kafana takma.Kötü düşünme yeter.inşallah inşalh hemen olur cnm antibiyotik işini doktora soracaksın?bebek olabilir deseydin doktora ona göre verirdi sana bişeyler durumun kötüyse.:))
İlk gün bademler çok olmuş. İkinci gün az yemişsin. Su çok az içiyorsun. Yaz geldi en az 3 litreye tamamla bence. Bunların yanına birde spor eklesen ne güzel olur canım.
Geçmiş olsun Ceren cim. İnşallah bişey olmaz. Bildiğin gibi minoset serbest ama antibiotik kullanmaman lazım. Ama bu kadar takma allah hayırlısını versin. Ben hamile olduğumu birbuçuk ay sonra tesadüfen öğrendim. Hatta öğrenmeden önce neler yapmadım ki hayatımda ilk defa gondola bindim ölüyordum korkudan. Ertesi gün hamile olduğumu öğrendim.Bide allah koruyor o melekleri merak etme sen. Ama bundan sonra çok dikkatli ol. Folik asit içmeye başla. O çok önemli.
Bende menümü yazayım geç olmadan
1 tane haşlanmış yumurta
1 su bardağı süt
2 tane kiraz
Herkese iyi geceler.
Sabah görüşürüz.
Kızlar erken uyanın yarınnn
Ebru abla senin onayını bekledim kendimi tanıtmak için :) bi senedir aranızdayım biliyorum ayrilmasaydim bu iş olmuştu galiba:)
herkese merhaba ben zeliha zeliş diyebilirsiniz 17 yaşındayım bu sene üniye başlıyorum :)
O zaman bu günki menümu yazayım :)
sabah 11:00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
yumurta
çay
akşam
2 dolma biber
yarım kase çorba
spor 3 saat dışarıdaydim yürüdüm
asıl menülerime yarından itibaren başlıycam ve internet olayını halledip bilgisayardan giricem ki hepinizle tek tek tanisayim şimdilik benden bu kadar iyi geceler :)
bir önceki mesajın çok uzundu burdan cevap vereyim . önce menün gayet iyi. 2. yazdığın menüde akşam yemeği yok ama . ben sdece yoğurtla idare edemezdim.
hamilelikle ilgili ne istersen sorabilirsin. ben hamile kalmaya karar verince doktora gitim bazı testler yaptılar . temiz çıktı. sonra doğum kontrol hapı kullndığım için en az 3 adet dönemi geçsin öyle hamile kal dedi doktor. ve folik asit verdi. bu çok önemli. 4. adetimden sonra da hamile kaldım. çok şükür allah arartmadı.isteyen herkeze versin rabbim. inşallah seni de aratmaz ama kesinlikle bi jınekkologla görüşmeni tavsiye ederim. örneğin benim rahim ağzımda ufakbir yara varmış. onu kurutmak için 1 kutu ilaç kullndım sonra geçti. buna benzer ufak tefek sorunlar olursa hamile kalman gecikebilir.
memnun oldum. ben de burcu. 26 yaşındayım. eskişehirde yaşıyorum. muhasebeciyim.
geçmiş olsun. minosetin zararı yok.
merhaba Burcu'cum,
aslında benim tiroidim vardı, aralıktan beri ilaç kullanıyorum.. bu arada reglim çok azalında ocakta jinekologa gittim, tiroiddendir dedi ama doğum kontrol hapını bırakalım, 3 ay bakalım duruma dedi , bu gune kadar bir sıkıntı görmedim ben, direk testlere boğmayayım seni, stress olmasın dedi.. (bu arada 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım).. neyse, ocakta bırakınca hemen arttı kanamalar.. martta yine gittim, ok hiç bir sorun yok, dedi, dedim madem bıraktım, kullanmayayım, zaten 1 yıl sonra falan isteriz dedim.. ok dedi.. bu arada folik asit verdi.. nisanda kullanmaya başladım..ama işte arada yeşil çay içtim her gün , o da foliki bağlarmış yazıyor internette, bilemedim.. faydası olmuştur.. zaten son 3-4 haftadır da yeşil çay çok çok az içiyorum.. haftada 2 kez falan..
martta gidip, öyle diyince, genel muayenende bir sıkıntı yok, hamile kalınca gel dedi.. bana bir test yapmadı.. sen neler yaptırdın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?