Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence güzel cnm, bisküvi olmasaymış daha iyiymiş ama madem zorunlu kaldın, olsun.... sen emzirmiyorsan, hamile de değilsin, yeşil çay iç bence biraz ödem atmada çok etkili cnm, tokluk da yapıyor...

anladım cnm , saol

Tebrik ediyorum seni canım. O aldığın kiloları almasaydın eğer şimdi 67 leri görmüş olacaktın Yine kızacak bişey buldum yaaaa Korkulur benden
kaptiş bak, bebişim yok ama yine senden sonra en erken ben uğradım bu hazırım demek mi demek acaba bebişe

yoooo, çalıştığın için erkencisin desene ...

öpüyoruummm
Aferin aferin sana hem alıştırma olur, hem de erken kalkmak iyidir iyi
Aynen canım yaaa gözüm ne kadar açsa artık elim aza gitmiyor. Ama nihayet bitti. Senin gidişatını çok beğeniyorum Burcu inşallah böyle devam edersen kısa zamanda kurtulacaksın kilolarından.

Menünde hatalar var ama sen hataların farkındasın ve gerekli açıklamaları yapmışsın zaten. Zamanla onları düzelteceğine inanıyorum. Bu arada ne ekmeği yiyorsun? Normal ekmek değil dimi? Bu arada kusura bakma diyemeden geçemeyeceğim. Sakın yanlış anlama bu bende bi takıntı oldu o yüzden söylemezsem eğer takılır kalırım. Yukarıda herkez yazmışsın yaaa onun herkes olması lazımdı.

Ben ıhlamurunda içilmemesi gerektiğini biliyorum. Vücudu gevşettiği için düşüğe neden olabiliyormuş. :44:

yok canım emzirmıyorum. aslında çıkışta diyetle ilgili alışveriş yapmalıyım. yeşilçay, nescafe,nesfit ve süt bulundurmalıyım büroda. çünkü ben çok sık acıkıyorum ve acıkınca da kan şekerim düşüyor sanırım. elim ayağım boşalıyor.
ben eğitimdeyim, arada açabiliyorum cnm, normalde çalışırken de arada giriyorum gün içinde
ben de iş yerindeyim. normalden biraz daha sakiniz birkaçgündür. o yüzden sık sık girebiliyorum.

kepekli ekmek yiyorum hani şu yuvarlak olanlardan. küçük olan dilimlerden yiyorum büyük dlim yersem de belirtiyorum zaten . sanırım 1 büyük dilim 1,5 normal dilime eş oluyormuş

inşallah kısa zamanda vermek istıyorum ben de kaptan. ama henüz fiziki şartlar tam oluşmadı. daha tartım bile yok deneme sürem bitene kadar düzene sokarım umarım.

imla hatası için kusura bakmayın aslında dikkat ederim ama o herkez ve herkes çok karışıyor cidden.

bugün patron şehir dışında. büroda yiyeceğim yemeği ama ne yesem ? yine aynı dert :26: ben en iyisi markete gidip nesfitle süt alayım. başka bişey gelmiyor aklıma. köfte yesem ekmek de yerim. sabah yarım simit yedim bugün başka ekmek yememeliyim.

Çok doğru düşünmüşsün Burcu'cum. Bence de köfte felan yeme. Nesfit en iyisi ama akşamla öğle arasında, bir ara öğün yap. Arayı uzatırsan acıkırsın.

Bu arada herkes için kusura bakma dedim yaa o bi takıntı oldu bende. İmla kurallarına karşı takıntım var biraz. :26:

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları Saat 06:00 dan beri ayaktayım. Minik cadı uyandı ve uyumuyor da. Özlem çoktan gelmiştir diye baktım ama sanırım en erkenci benim bugün

tünaydın diyim artık ben kaptan dün bebiş sabaha kadar uyutmadı en son sabaha karşı 4.30 kaltktık yatmadık.sonra günün yorgunluğu,denizde farklı bir yorgunluk yapıyor insanda.Akşamda geç uyuduk.
aslında sabah 6.30da uyandım baktım burada kimse yok kendimi çok kötü hissediyordum bebişte hazır uyuyorken biraz daha uyudum bende8de uyandık.sonra görümcem kahvaltıya çağırdı.az önce geldik.Bebişi uyuttum hemen buraya daldım

Sana da iyi geceler canım. Bilgisayarı kapatmayacağım. Kızın mamasını içirince bakacağım var mısın yok musun diye Kızlar bu arada mesajları bugün bana atıyorsunuz. Unutmayın
[/I][/COLOR]
Neden baktın bana:44:
iyi iyi az yağlı olanlı tercih edebilirsin bence.
ah bu erkekler ahh.Göreceksiniz incecik olacaz dimi cnm
yukarda açıkladım cnm nerde olduğumu

menün ilk günlere göre güzel görünüyor.zamanla daha iyi olacaktır zaten içinde istikrar varsaafiyet olsun

Son düzenleme:
Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Birazdan hazırlanıp hastaneye gideceğim. Minik kuşun idrar tahlili sonucunu alacağım. Ordan arkadaşa oturmaya geçeceğim. Akşamda kızımın doktor randevusu var. Biraz geç gelebilirim. Merak etmeyin. Arkadaş da uğrayabilirsem buraya uğrarım. Uğrayamazsam da boş bırakmayın buraları. Öpüyorum kocaman hepinizi

Özlem'cim en erkenci sen oluyorsun yaaaa Onun için öyle dedim. Buralardaysan muhabbet ederiz diye

güle güle
geçmiş olsun. inşallah tahlillerde bir sorun çıkmaz.

nesfit yokmuş k fleks aldım. yiyorum şuan. ara öğün için nescafe ve yeşil çay aldım . içecekle idare edebilirsem bişey yemem.
hiç sorun değil ben de ayrı yazılması gereken 'de-da' lara takığım
hoşgeldiiinnn teşekkür ederim sana da afiyet olsun.

güle güle. inşallah temiz çıkar tahlil sonuçları

ayy ceren sendde hala burdasın inşallah üniversiteli oluyorum bu sene ve sizinle devam ediyorum artık sınav stresimde kalmadı

8 kilo fazlan var çok değilmiş bizim gibiinşallah en kısa zamanda verirsin.boyun kaç?

grupta tanımadıklarım hepinize merhaba ben eski bir üyeyim hatta bayadır burda olup zayıflayamadım çünkü takımdan izin almıştım sınav için şimdi geri döndüm kendinizi tanıtsanız ben zeliş 17 yaşındayım 96.9 kgla aranızdayım yarışmacılara başarılar diliyorum

Son düzenleme:

cnm benim hoş geldin tekrardan takıma inşallah bu defa başaracaksın.Bende 24.5 yaşındayım evliyim.Bütün gün bebişimle uğraşıyorum.
gözünde büyütme eğer ciddi bir rahatsızlığın yoksa yaşın da çok küçük iradeli olursan en kısa zamanda hedefine ulaşabilirsin boyun kaç?:44:

öğlenciler kim bakalım, kimler burdaaa???

kaptişş walla mükemmeliyetçi misin sen yaa?:26: yazık bize walla şaka şaka, haklısın, 69u görmüşken, yine 69 için uğraşıyorum.. ne desen haklısın.. başarıcam ama

oohh, gez bakalım, görüşürüz kaptişş..
testler ve kontroller sorunsuz geçer inşallah cnm..

ayy ceren sendde hala burdasın inşallah üniversiteli oluyorum bu sene ve sizinle devam ediyorum artık sınav stresimde kalmadı

büyümüş mü minik zeliş kız hadi okullar ekime falan açılıyor, kas biraz da dal gibi başla üniversiteye

Kızlaaaar, kimse yok muu? ayy ben 69u yine görmek üzereyim, çok mutluyum... 65 hedefime ulaşmalıyım hemen

allahtan tatil kilocukları çabuk gitti

pazar: 73,7 (gün arası)
ptesi:73,2 (sabah)
salı:71,9
çarş:71,6
perş: 70,5

ayy, yrna 69,7 görür müyüm ki yaaa, izin kilom

akşam yoğurt yiyim yine

8 kilo fazlan var çok değilmiş bizim gibiinşallah en kısa zamanda verirsin.boyun kaç?
inşallah 4 ayda 8 kilo vermek hedefim. boyum 1,60
hoşgeldin benim de 3. günüm. benim adım burcu. eskişehirde yaşıyorum. evliyim. 1,5 yaşında oğlum var. muhasebeciyim.

tebrikler 1,5 kg kalmış sadece .

bu arada ben yarın nasıl kilo bildireceğim bilmiyorum. evde tartım yok akşam dışarda tartılsam ne kadar sağlıklı olur? sabah aç karnına tartılıyoruz değil mi? acil tartı almam lazım kendime

inşallah 4 ayda 8 kilo vermek hedefim. boyum 1,60

hoşgeldin benim de 3. günüm. benim adım burcu. eskişehirde yaşıyorum. evliyim. 1,5 yaşında oğlum var. muhasebeciyim.

tebrikler 1,5 kg kalmış sadece .

cnm 4 ayda 8 kilo verirsin bence... haftada ortalama yarım kilo eder..
ay 1,5 kilo olur mu kız, 69,7ydim, 800gr kaldııı, korkutma beniii...
hee sen 69.0 hesapladın o da olcak inşallah ama yrna olmaz

bu arada ben yarın nasıl kilo bildireceğim bilmiyorum. evde tartım yok akşam dışarda tartılsam ne kadar sağlıklı olur? sabah aç karnına tartılıyoruz değil mi? acil tartı almam lazım kendime

ayy fena ...zaten bildirimleri 11:30a kadar yapmamız zorunlu cnm, akşam olmaz.. tartı alsan eve? lazım yani ben tartımsız yaşayamam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…