Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olur olur olmuş bile
kaptan yarışalım demişti.kilolarımız birbirine yakın diye.kaptan, sen, ben ve tuba .ama kimseden ses çıkmadı.Bizde ikimiz yarışacağız onunla.

olur olur olmuş bile
kaptan yarışalım demişti.kilolarımız birbirine yakın diye.kaptan, sen, ben ve tuba .ama kimseden ses çıkmadı.Bizde ikimiz yarışacağız onunla.

ben ok demiştim de, arada kaynamış heralde.. kaptiş de görmemiş, sen de görmedin demek ki... yarışıyoruz yani...

ben ok demiştim de, arada kaynamış heralde.. kaptiş de görmemiş, sen de görmedin demek ki... yarışıyoruz yani...

eveett:
bende sanırım sen yokken 1 hafta saldım kendimi eşim izinde diye. 73-74e çıktığım oldu.Neyse çok kısa sürede düştü geri.
yeme düzensizliğinden,sağlıksız beslenmeden kaynaklanan fos şişkinlik ve kabızlıktı muhtemelen.
geçen cumayada +1le merhaba dedim.Bakalım yarın ne olacak:44::44:

Son düzenleme:

heh, buldum işte, bu mesajda cvp vermiştim... Kaptişş Tuba ve bana sormuştu, ben ok dedim

hepimiz yarışalım yanii.. okiiii..

ben de aynı işte, bir geldim, 4 kilo almışım 8 günde... ama dediğin gibi şişlik ve kabızlık, hızlı alınan kilo , çabucak indi
yoksaaaa, ben 8,5 kiloyu 3 ayda vedim, 8 günde nasıl 4 kilo alırım, ya da şimdi hemen verdim ya nasıl veririm... kilo değildi o, suni şişlik

inşallah devam eder yaa, 65 minimum hedefim benim..

nasıl yarışacağız dedim kaptana?
kim daha çabuk 65'e inecek dedi.
Minimum hedefimiz 65.
inşallah inşallah inşallahhh

burcum sen olayı aşmışsın resimli menü tek tek yazmaktansan bu daha güzel olmuş
ha bu arada burcum o sosisler olmuş mu hiç
evet canım ben sadece tedaviye odaklandım rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur diyorum ferahlıyorum lipton içiyorum ferahlıyorum deer gibii
siz hamile misiniz??? eğer öyleyse varsın vücudunuz kilo alsın

canım ben şuan tüp bebek tedavisine başladım sizlerden de dualarınızı bekliyorumm

evet ben 69 dan hesapladım :)
çıkışta bakacğım uygun fiyatlı bişeyler. sinbo alırım yıne sanırım.
ayda 2 kiloya denk geliyor.Bence istikrarlı olursan çok daha kısa sürede verebilirsin.
hiç acelem yok sonra geri alıyorum aslında spora gitmeye vaktim olsa harika olur ama oğlumun zamanından çalmak istemıyorum. zaten 6yı buluyor eve gelmemiz. 10da da o uyuyor. günde 4 saat vakit geçiriyoruz sadece .

hamile değilmiş ama düşünüyorlarmış.allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah.

kızlar ben 3 gündür wc den çıkamıyorum çok fena ya. vucudumdaki suyu atıyorum sanırım. büroda da çok zor oluyor

kızlar ben 3 gündür wc den çıkamıyorum çok fena ya. vucudumdaki suyu atıyorum sanırım. büroda da çok zor oluyor

yeme düzenine,yediklerine dikkat etmen lazım.bol sıvı tüketmelisin.
kabızlık çok kötü bir sorun ya.Bende de oluyor

Son düzenleme:
Kızlar evde biraz işlerim var,cadıda rahat durmuyor zaten.Kısmet olursa akşam üstü yürüyüşe çıkacağım.Oradanda görümceme gidecem.Çıkmadan önce fırsat bulursam uğramaya çalışırım.Olmazsa akşam görüşürüz .Kendinize iyi bakın

güle güle iyi yürüyüşler sana. ben de yarım saate çıkacağım. annemin siparişleri var onları alıp kendime tartı bakacağım. çarşı ile durak oldukça uzak kalıyor. bu bahane ile 3 km ye yakın yürürüm. 3 gündür büroda oturuyorum zaten.

Son düzenleme:

yok canım ya tam tersi. sürekli tuvalete gidiyorum tuvaletten çıkamıyorum demek istedim.

heh , ben de dedim, ben mi yanlış anladım, herkes tuvalete çıkamıyormuşsun gibi düşünmüş sen tuvaletten çıkamıyorsuuunn
olsun iyidir, bol bol su iç ki mineral kaybın olmasın.. bu arada ishal değilsin ama di mi? ayıptır söölemesi çiş yani :) o güzel olsun olsun...
öteki de 1 gün olursa iyi walla, temizlenirsin, rahatlarsın, şişlik iner.. ama uzarsa fena.. her 2 durumda da bol bol su cnm

iyi yürüşler, akşama görüşürüz Özleemmm...

meleeekk, seni mi görüyorum aşağıdaaa??? ay hemen yaz bak çıkıyorum 5dkya.. servise yetişcem... (servis uzak yürümem lazım 5te kalkıyor)

sosise de bademe de sen öyle diyorsan doğrudur kuzum..
yrna daha dikkat ederim...

ne bilim canım çok çekiodu bu aralar normalde salam ve sosis hiç yemem ben yani eve alınmaz ama b sfer canım çekti babamda alırken mmaşallah büyük paket almış 2 tane filan yiyorum

özlemcim onlar sarma değil köfteeeeeee

afiyet olsun kaptişşşş

bisküvi dışında güzel bi menü canım

hadi inş. iyi sonuçlr gelir kaptiş

inş. görürsünnn

ama şimdi canım çekti bi yerim şişse hasta olsam iyi mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…