Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlaaaarr!!!! bugün tedavime başladııımmm
dualarınızı bekliyoruuuummmmm

alla alla acaba burçlarla filan mı bağlantılı ki yada belli dönemlerde doğanlarda filan olan bişi mi de öle diolar ilk defa duydum bende

canımmm inş. herşey istediğin gibi olur

valla baktım kimse yok kaptiş bende gidiyim biraz dışarlarda geziyim dedim hem vitrin gezdim hem yürüdüm
İyi yapmışsın canım. Ama bura bomboş kalmış. Sözüm sana değildi zaten. Gerçi söz söylediklerim uğramıyor ki söylediklerimi okusunlar
Slm canım hoş geldin. Ne tedavisi?

alla alla acaba burçlarla filan mı bağlantılı ki yada belli dönemlerde doğanlarda filan olan bişi mi de öle diolar ilk defa duydum bende

canımmm inş. herşey istediğin gibi olur

inş canımmm!!!sizler ne alemdesiniz???? ben burda kendimce az yemeğe çalışıyorum çok şükür almadım 62 i falan görebiliyorum gören diyo zayıflamışsın bir şeye mi üzüldün diyoo bende yooo rejim yaptım diyom

İyi yapmışsın canım. Ama bura bomboş kalmış. Sözüm sana değildi zaten. Gerçi söz söylediklerim uğramıyor ki söylediklerimi okusunlar Slm canım hoş geldin. Ne tedavisi?

kaptiş şerifenin tedavisi tüp bebek

ohhh ohh ne güzelll yaaaaaa

sabah(10:30)

şekersiz çay

öğle(14:30)
1 porsiyon et döner(ekmeksiz)
domates biber soğan

akşam(18:30)

yarım dilim tam bugday

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
1 saat normal tempoda yürüyüş
belki egzersiz yaparı yaparsam eğer yazarım

Son düzenleme:
kızlaaaarr, ben geldiiimm..

biliyorum dün hiç yazamadım size, bu sabah da bir girdim sonra bir daha ne mümkün... ama şimdi acısını çıkartıyorum.. geçmişi okumaya başladım bileeeee...

sonra da menülerimi yazıyorum.. bu arada inmeye devam ediyorum.. izne ayrıldığım kiloya yaklaşıyorum .. 71,6ydım bu sabah.. 1,9 kilo fark kaldı ki yrn daha da azalacak...

ayy kızlaaarr, okumam yarım saat sürdü, şimdi cvpları yazıcam

güzel olmuş cnm, afiyet olsun

Zelişşşş, nasılsın tatlım?? ben de burdayım.. anneciğine tekrar tekrar geçmiş olsun.. sınav sonuçlarını da ne kadar kötü bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur senin için tatlım... hoşgeldin

cnm herkes yazmış zaten, geç uyanmazsan iyi olur, okeyi almışız... yorum yapmıyorum menüye o yüzden

tatlım bana da atabilirsiniz, 4 gün bende olabilir.. Tuba bana atın demiş ama o karar versin.. bana uyar yani..

ne çektin tlfdan beaa

değişik bir menü olmuş, farklı bir program uyguladın heralde cnm... beni aştı

Canlarım ben şimdi iş yerine gidiyorum. Bugün doğum iznim bitti. İzin yazdırıp döneceğim. Öpüyorum hepinizi

izin nasıl bitti yaa, bu kadar kısa mı bu izinler

ayyy, sana soracağım çok şey var o zaman.. biz de bebiş düşünmeye başladık.. dur sorayım hemen sana olur mu
ben de kilo verip hamile kalmak istiyordum ama eşim hazirana kadar süre vermişti, sürem doldu, günah benden gitti diyor
gerçi bu arada biraz kilo verdim ama benim daha çook vermem lazım.. neyse biraz başladık denebilir. hemen oldu mu senin? genelde 7 ay sürer dediler, ben de o yüzden başladım aslında , o sürede veririm diye... ayy heyecanlı... ne sorcaamı unuttum walla sonra artık..

yeşil çay iştahı kapatıyor cnm, bol bol iç (günde 2-3 fincan maks) bir de booollll su..

ben de varım tatlııımm... annene çok sevindim

Canlarım ben artık kaçıyorum. Biraz dinlenip yapmam gereken işleri yapayım. Sonra uğramaya çalışırım. Çok kaynatmayın yoksa geçmişi okumak zor oluyor

görüşürüz kaptişşş... evet yaa, çok uzun geldi bana, hiç bu kadar ara vermemişim

evet cnm selülit ama zayıfladıktan sonra 5-6 ay içine toparlanıyormuşsun, sporla da destekler sıkılaşırsın sorun kalmaz..

kaptan ben de 13. takımda kilo vermişim 14. takım değilmiş en son mart 2013 de takımdaymışım. nisanda da hamile kalmıştım zaten. 55.4 olarak bildirim yapmışım ama başlangıç kilomu bulamadım

Burcum menün çok güzel ama sosisler işlenmiş gıda ya, fazla yeme şekerriimmm...

saatler de düzene girerse daha iyi değerlendiririz cnm..

az olmamış mı bu cnm? doyduysan afiyet olsun...

kaptiş sen akşamı telefi edersin, iyi ki yemek bitti hee

bu arada ben sana yarışalım demiştim, ok demiştim yani ama görmedin heralde kaptişimm...

kızlar naptınız :) bi heyecanlıyım sormayın :) valizimi hazırladım biletimi aldım yarın saat 13:30 da yola çıkıyorum :) yarın anne yemekleri yicem geçmişi okuyup geliyorum :)

ohhh, süper Emoşş..

Kızlar yaaa bi ara yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işini anlatır mısınız? Anlatmadık şimdiye kadar. Benim miniş uyandı. Mama hazırlamam lazım. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler

emoş'un resimli anlatımı güzel olmuş.. ben alıntılamıştım ama anlatmıyorum

kızlar mesaj sayılarını bekliyorum

Emoş, ben dün yollayamadım cnm, giremedim çünkü hiç.. bugün yazdım sana özelden 0 diye

cnm pek olmamış.. tantuni , mısır... düzeltebileceğine inanıyorum

Günaydın Ceren cim hoş geldin. Ama biliyorsun ki ne olursa olsun mutlaka takıma uğramamız lazım. Yoksa motivasyon kalmıyor insanda.
Hadi bakalım kolay gelsin sana.

tatlım evet de, dün inanılmaz yoğun bir gündü iş yerinde.. biraz sorun çıktı daa, hafiften ben sebep oldum
başından ayrılamadım, insanlar uğraşırken, foruma giremedim biri görür diye.. akşam eve geç geldim.. bir baktım laptop eşimde ders çalışıyor, sertifika sınavı var da ayın 16sında.. alamadım da .. durumum bu.. yoksa yani 18 marttan beri burdayım inan 2 gün oldu sadece

Merhabalar kızlar.. Naıslınız?
15 dk. sonra cıkacagım bakayım dedim

melekkk, naberr? iyiyiz sen nasılsın?

gunaydin kuzucanlar :) gerci oglen oldu ama :) simdi yola ciktim. 4 te inerim 5 gibi evde olurum buyuk ihtimalle opuyorum hepinizi dikkat edin kendinize :)

iyi yolculuklar Emooşş...

hadi hayırlısı cnm... çok güzel haberler bekliyorum senden

İyi yapmışsın canım. Ama bura bomboş kalmış. Sözüm sana değildi zaten. Gerçi söz söylediklerim uğramıyor ki söylediklerimi okusunlar Slm canım hoş geldin. Ne tedavisi?

afiyet olsun kuzum ama sosis vardı yine di mi

dünkü menüm:

sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salatalık-maydonoz
şekersiz çay

ara(10:00)
10 badem

öğlen(12:30)
1/3 kase ezogelin çorbası
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

ara(16:00)
5 badem

akşam(20:30)
1 tabak bamya yemeği(5 kaşık falan) + yoğurt

spor yok.
200ml yeşil çay
2,7 Lt su

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
beyaz peynirli ve maydonozlu menemen
2 dilim kepekli ekmek

öğlen(12:30)
ızgara et ve salata

ara(15:00)
2 kırmızı erik (anjelik deniyor sanırım, tam 2 değil, dişlerim kamaştı 1,5 diyelim )

akşam(19:30)
1kase yoğurt (cnm bi şey istemedi)

spor yok.
300ml yeşil çay (henüz demleniyor, içmek üzereyim)
2,6 Lt su

iyi akşamlar nasılsınız öğlenden buyana akşam geldik eve.telefondan zaman zaman takip ettim burayı.ama cevap yazması zor oluyor.Zaten normalde oyalıyor birde hem biyerlerdeyden hem bebiş varken dahada zor oluyorneyse öncelikle menümü paylaşim hemen

Son düzenleme:

iyi akşamlar cnm... ben ptesi akşamdan beri yokum ama olsun .. bebişi öpüyorum.. menünü bekliyorum ..

ben bu arada gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım, ptesi tanıtmıştım ama dün yoktum ya, gelen olmuş

ben ceren, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, yaklaşık 8 senedir bir gsm firmasında çalışıyorum..
(aslında önce 5 seneye yakın çalıştım önce , sonra bir amerikan şirketine geçtim 10 ay çalıştım orda, manyak gibi gezdim )
sonra eski şirketmden güzel bir teklif geldi ve geri döndüm, 3. senem doluyor..)
evliyim(haftaya 3. senemiz bitiyor aşkımla ) ve bebişimiz yok, artık istiyoruz, bu ay çalışmalara başladık

Bugünkü menüm

05:45
2 tane ceviz
çeyrek dilim çavdar ekmeği
üzerine biraz krem peynir

09:00
yarım paketten biraz fazla
special k fesliğenli kraker
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
(inek sütü ile)

11:30
400ml yseminli yeşil çay

15:30
yarım porsiyon iskender
2-3 küp ekmeğinden yedim sadece

salata

yarım biber
1dilim domates

yarım kaşık süzme yoğurt
300 ml ayran
(bir kısmı üzerime döküldü)

kurşun kalem kalınlığında doğranmış
3 küçük patates

16:30
1 çay bardağı sade türk kahvesi

19:30
1 çay kaşığı kadar limon dondurma

(öğlen bebişe yemek yaparken tadına bakmak amaçlı
1 tatlı kaşığından az bezelyeli havuçlu pirinç )

toplam
400ml yeşil çay
3.5 litre su

Egzersizler

06:40
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla hızlı tempoda yürüyüş

18'den sonra
1 saat yüzme

Son düzenleme:
iyi akşamlar cnm... ben ptesi akşamdan beri yokum ama olsun .. bebişi öpüyorum.. menünü bekliyorum ..

bebiş uyanınca menü rötarlı oldu Allah en kısa zamandaa sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah Amin

Son düzenleme:

cnm patates ve dondurma bozmuş bence.. hareketin güzel, bi tık daha dikkat etsen fıstık olacak

bebeğm 2 sosisten bişi olmaz hem haşlanmış zaten

bebem bademler fazla olmuş yahuuuuuu ama geneli güzellll

afiyet olsun kuzucum ben begendim

Kızlaarr yaa, tatilden geldiğimiz akşam, o kadar sıcaktı ki ev, akşam camlar açık uyuduk(yazmıştım daha önce size di mi ).. sabah boğazım ağrıdı tabi ama idare ettim gün.. ptesi gece yattıktan sonra, gece 2 de uyandım, ateşim 38, nefes alamıyorum, boğazım yırtılacak sanki... kalktım, ateş düşürücü (minoset) ve boğazım için mecburen antibiyotik aldım. (daha önce yine boğaz ağrım için dr vermişti ama azaldı diye kullanmamıştım, onu içtim mecburen).. şimdi daha iyiyim ama bir hastalık hali var yani.. pööff yaa, kurtulamıyorum...

şimdi içime şüphe düştü, eğer bu ay hamile kaldıysam bi şey olur mu yaa
minoset serbest biliyorum ama antibiyotık acaba??? araştırdım, kategorisi B diyor, yani zorunlu durumlarda kullanılabilir diyor... bilemedim... annelerden destek bekliyorum... pööff, belki benimki de aptallık, ööyle hemen olan bi şey değil ki, millet aylarca çalışıyor, ortada fol yok yumurta yok terimi tam bana göre, ama niye bu telaş di mi... neyse, paylaşıyım istedim..

bu arada zaten halsizim, uzancam biraz, uyumicam ama söz veremem

ay bi de bu halsizlikle dün işteki sorunlar bitirdi beni, mesaiye kaldım yaa bugün eğitim vardı allahtan ama göz açtırmadı hoca.. yrn da eğitim var...

gelemezsem öptüm şekerleeerrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…