merhabalar şuanda regliden dolayı tutamıyorum sabah tartıldım 60,6 çıktım kahvaltıda domates salatalık şekersiz çay bir incae dilim ekmek birazda peynir yedim kahvaltıdan sonra form çayı içtim bakalım neler olacak
taş cerennnnnsağol cerenim bugün fazla yemişim sanki ya menü yaz yaz bitmedi
Tatlım sen mutlaka adımsayar al kendine. Ben merak ettim şimdi ne kadar yürüdün diye
Hayırdır inşallah Mine' cim. Hasta değilsindir umarım.
:26:
Menülerin gayet iyiydi canım. Sporda yapıyorsun. Bence negatif düşünme. İyi bir sonuç göreceksin tartıda. Kömbeyi ben geliyorum seviyorum diye yapmışlar Burcu' cum. Ben diyet yapıyorum deyince yazık kötü oldular. Tadına bakmasam olmazda ama minicik bir parça yedim. Kolayı da söyledim zaten. Oruçlu olunca daha farklı oluyor diyet. Hiç yememekten, içmemektense azıcık tadına bakmak yeterli bence, sen beni ramazandan sonra görŞişlik konusunda haklısın bi daha tartıldım 71 çıktı. Yani gitti bir kilo. Bakalım saat 20:22 ye var daha tam ezan okunurken tartılacağım İnşallah iyi bir sonuç çıkar tartıda. Bu arada sen şu Accupedo hakkında ne düşünüyorsun? Doğru sayıyor mu?
Şişştt bitter demeyin bana. Çayın yanında değil de türk kahvesiyle süper giderBaştan çıkartmayın bakim adamı
Mutlaka görülmesi gereken bir yer desene
Kim diyecektim ki söylemişsin zaten
Çok hoşsun yaaaaa. O kadar çok mu alıyordun
Woaw harikasın Burcu
Nutella, reçel ve vişne suyu olmamış canım. Vişne suyunu Burcu açıklamış zaten. Meyvenin suyunu içmektense kendisini yememiz daha faydalı. Mesela yesen yesen kaç tane vişne yersin diyelim ki 20 (kulağa ne kadar çok geliyor) ama bir bardak vişne suyu için en az 50 tane vişne lazım. Anlatabildim mi? Vişne suyundan sonra zaten şeftalide yemişsin. Çok ama çok meyve şekeri almışsın.
ahh Burcuumm, daha benim taş olmama çookk yooll vaarrrr..
Kaptan bildirimi şimdi mi yapim sabah mı?
sabah(06:30)
4 tane kayısı
3 bardak ılık su
sabah(08:30)
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına
ince bir dilim kaşar ile yağsız tost
öğle(14:15)
1 kase salata
1 kk peynir
4 zeytin
3 tane cin biber
1 şeftali
1 büyük mor erik
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar
akşam(18:30)
1 sb kadar mercimek çorba
6 tane misketten az büyük köfte
(yemeğin içinden seçtim yine)
salata
1 bardak ayran
2 yk fırın fasulye kavurması
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar
4 lt su
70 dk walk at home
300 ml yeşilçay
halamlara gitcez gelince keyfim olursa bi 20 dk daha egzersz yapcam
Menü süper olmuş kahvaltıdaki tostun içine beyaz peynir ve domates koysan daha iyi olurdu bence :)
normalde hep öledir ama evde peynir kalmamıştı eve gelirken aldım
Arada olur tabi..Diyetisyenle mi zayıflıyorsun kendi kendine mi?
kendi kendime caım ben belirli bi listeye uyamıyorum uyamam listede et yazar benm caım ot çeker olmaz yanimenülerim burada düzeldi kaptacım sağolsun kafama vura vura düzeltti
Bende bugünkü menümü yazayım..
Sabah geç kalktım gene sabah-öğlen bir oldu.
Bu arada protein ağırlıklı Dukan Diyeti yaptığımı da belirteyim.
Sabah-Öğlen
2 yumurtadan yapılmış yoğurtlu çılbır
1 bardak zero (yanına ayran gitmeyeceği ve kuru kuru olmayacağı için içtim)
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
Dukan usulü light ton balıklı pizza
1 koca bardak light ayran :)
Ara
Daha yemedim ama bir kutu light meyvalı yoğurt yiyeceğim
Belki bir bardak ta süt içerim :)))
2 lt.su.Bugün spor günümde dinlenme günümdü...
Maşallah diyetisyensiz süper zayıflamışsın.Darısı bizlerin başına
canım saat de yazarsan daha güzel olur. dukan yapa bi arkadaş vardu alışkıız o nedenle. ama sabah zero yerine yeşilçay filan içseydin yada normal çay. sonuçta zero kola ve o mide boştu ne kadar yanında yemek yesende ülser yda reflü riskini artırmış olursun afiyet olsun. su biraz daha artabilir
amin canım emin arkanda birileri olunca çok kolay oluoarkadaş olarak ekliim seni resimlerime de bak
amin canım emin arkanda birileri olunca çok kolay oluoarkadaş olarak ekliim seni resimlerime de bak
Dukan der ki bu diyeti yaparken fazla su zarar.En az 1,5 en fazla 2 lt.su içmelisiniz.Ondan fazlası vücuda zararmış.Bu suyun içinde sıvı tükettiğimiz herşey geçiyormuş.Zaten midemde 8 tane yara var ama vazgeçemiyorum şu meretten
Ayy süper zayıflamışsın tamda benim olmak istediğim gibisin 41 kere maşallahAllahım banada nasip et o günleri
cnım inanır mısın ilk kez duyuyorum ben karatycıyım bu konuda ya ve su bi yere kadar iyi mesela bu sıcklarda rahat 3 litre geçilmeli ve su yağları parçalar hafif bi hareket etsende yağ yakarsın
Walla ben Dukan kitabında onu okudum.. zaten fazla su böbrekleri yorduğunu okumuştum.Bilemiyorum hangisi doğru araştırma yapmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?