Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle sana kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer senin içinde uygunsa kurallar okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Kaptan bildirimi şimdi mi yapim sabah mı?

kaptiş ben onu leslie de denedim leslie ni 5 mil yaklaşık 8 km oluo leslie ile başladım bitince baktım 8 km ye yakın yaptı yani içlerideki en iyisi buydu ben çok indrdim öle en iyisi bu. sağol kaptiş menü içinde

ahh Burcuumm, daha benim taş olmama çookk yooll vaarrrr..

olacaksın şu spora başlasan bi çok daşşş olcannnn

Menü süper olmuş kahvaltıdaki tostun içine beyaz peynir ve domates koysan daha iyi olurdu bence :)

Arada olur tabi..Diyetisyenle mi zayıflıyorsun kendi kendine mi?

kendi kendime caım ben belirli bi listeye uyamıyorum uyamam listede et yazar benm caım ot çeker olmaz yani menülerim burada düzeldi kaptacım sağolsun kafama vura vura düzeltti

Bende bugünkü menümü yazayım..

Sabah geç kalktım gene sabah-öğlen bir oldu.

Bu arada protein ağırlıklı Dukan Diyeti yaptığımı da belirteyim.

Sabah-Öğlen

2 yumurtadan yapılmış yoğurtlu çılbır
1 bardak zero (yanına ayran gitmeyeceği ve kuru kuru olmayacağı için içtim)

Ara
1 bardak yeşil çay

Akşam
Dukan usulü light ton balıklı pizza
1 koca bardak light ayran :)

Ara
Daha yemedim ama bir kutu light meyvalı yoğurt yiyeceğim
Belki bir bardak ta süt içerim :)))

2 lt.su.Bugün spor günümde dinlenme günümdü...

canım saat de yazarsan daha güzel olur. dukan yapa bi arkadaş vardu alışkıız o nedenle. ama sabah zero yerine yeşilçay filan içseydin yada normal çay. sonuçta zero kola ve o mide boştu ne kadar yanında yemek yesende ülser yda reflü riskini artırmış olursun afiyet olsun. su biraz daha artabilir

Dukan der ki bu diyeti yaparken fazla su zarar.En az 1,5 en fazla 2 lt.su içmelisiniz.Ondan fazlası vücuda zararmış.Bu suyun içinde sıvı tükettiğimiz herşey geçiyormuş.Zaten midemde 8 tane yara var ama vazgeçemiyorum şu meretten

cnım inanır mısın ilk kez duyuyorum ben karatycıyım bu konuda ya ve su bi yere kadar iyi mesela bu sıcklarda rahat 3 litre geçilmeli ve su yağları parçalar hafif bi hareket etsende yağ yakarsın

cnım inanır mısın ilk kez duyuyorum ben karatycıyım bu konuda ya ve su bi yere kadar iyi mesela bu sıcklarda rahat 3 litre geçilmeli ve su yağları parçalar hafif bi hareket etsende yağ yakarsın

Walla ben Dukan kitabında onu okudum.. zaten fazla su böbrekleri yorduğunu okumuştum.Bilemiyorum hangisi doğru araştırma yapmam lazım :)

Walla ben Dukan kitabında onu okudum.. zaten fazla su böbrekleri yorduğunu okumuştum.Bilemiyorum hangisi doğru araştırma yapmam lazım :)

canım çok su yorar evet ama şu an yaz ayındayız ve terle yeterince kaybediyoruz ha terlemiyorum ben desen bile milyonlarca gözenek var bi yerde mutlaka buharlaşıo mesela be hiç boncuk boncuk terlemem günde 2 litrede su içerdim böbrek tembelliği çıktı 2 yaz önce ondan beri her yaz 3 litre içerim en az.çünkü içtiğimi çıkarıorum cildim güzelleşiyor ve zayıflıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…