Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla canım annemde öle yapıo ama be içemedim kaptiş bana kızmıştı şimdi ne der merak ediyorum

aslında çok iyi olur canım ama iftardan sonra biraz rehavet çöküyor bana birde nem çok bunaltıyor belki ilerleyen günlerde bünyem alışırda
başlarım bende en azından akşamları yürüyüşe çıkarız eşimle şimdilik spor yapamıyorum malesef

ben kendimi şartlıyorum caım yapıcam yapmalıyım buzdolabının gardolabının üstünde filan yazılar var.. hatta bi ara çekip ekleyim yürüyüş olabilir canım benm oturduğum yerde 3 tae koşu parkı hepside çok güzel ama ya yaşlı teyzelerden zevk alamıyorum yada bi kaç tane pislik yüzünden o yüzden evde ypmayı tercih ediyorum

eyvah eyvahben bu kadar sakıncalı olacağını hiç düşünmemiştim canım bende merak ettim ve nasıl tüketicez yada hiçmi içmicez acaba:26:

arada bi iç canım bişi olmaz herhalde ya ben diyete başladığımdan beri çoğu şeyi yemedim ama iyi kide tutmuşum o gırtlağı şimdi neredeyse taş gibi bi hatun oldum

çok iyi fikir merak ettim nasıl fotoları yüklersen sevinirim evet yaşlı teyzelerbizim burda da çok yürürlersonra fırına uğrayıp birer poşet pasta börek alıp eve giderler sahilimiz var canım bizimde deniz havası iyi geliyor sabah erken saatte ve de akşamları iyi oluyor

arada bi iç canım bişi olmaz herhalde ya ben diyete başladığımdan beri çoğu şeyi yemedim ama iyi kide tutmuşum o gırtlağı şimdi neredeyse taş gibi bi hatun oldum

.
bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum canım şeker ekmek hamur işlerine ama arada kaçıyor artık bir şekilde telafi ediyorum

bizimkiler genelde aletlere çok saldırıyolar vee gızıımm eccuk de ben binem mi diolar bana..

sabah(06:30)
4 tane kayısı
3 bardak ılık su

sabah(08:30)
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına
ince bir dilim kaşar ile yağsız tost

öğle(14:15)
1 kase salata
1 kk peynir
4 zeytin
3 tane cin biber
1 şeftali
1 büyük mor erik
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar

akşam(18:30)
1 sb kadar mercimek çorba
6 tane misketten az büyük köfte
(yemeğin içinden seçtim yine)
salata
1 bardak ayran
2 yk fırın fasulye kavurması
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar

4 lt su
70 dk walk at home
300 ml yeşilçay

halamlara gitcez gelince keyfim olursa bi 20 dk daha egzersz yapcam

Son düzenleme:
tabi canım ne demek... senin yolun düşsünde bebegim gezecek yer çok

saol tatlım

hadi gözün aydın, yırttın mantı börek yemekten

aminnnn Allah sanada nasip eder inşallah cvplarım geç oluyor şimdi çocuklar oyun oynayacak elimden alıyorlar
inşallah cnm, kısmet bakalım

ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordu ne diyeceğimi bilemedim

ayy o poğaçalar da çok lezzetli oluyor ama yememek lazım... bir ara ben de çok yiyordum, sonra 2-3 ay hiç yemeyince bir gün yine yedim ve nasıl midem yandı.. yağdan heralde..:44::44::44:

kızlar ben az sonra çıakrım herkese hayırlı iftarlar. öpüyorum.
sana da cnm...

aminn canım bizde de kız özlemi var üç yiğenim var hepsi erkek bir yiğenim daha olacak oda erkek benimkiler de erkek Allah böyle nasip etmiş diyoruz
ay evet ben de kızları çok severim ama kısmet bakalım ne olacak

70 dk leslie yaptım kızlar

cnm nutella olmasa çok daha iyiymiş.. afiyet olsun..

ahhahhha komiksin Tuba...

wuhuuuu, taşş Burcuuu

bizimkiler genelde aletlere çok saldırıyolar vee gızıımm eccuk de ben binem mi diolar bana..
ahhahhhaaaa

Eki Görüntüle 753248 Eki Görüntüle 753249 Eki Görüntüle 753251 Eki Görüntüle 753252

bunlar telkinlerimn bi kaçı diğerleri temize çekiyim yüklicem en kısa zmnda kızlar

güzelmiş cnm.. bizim arkadaş da buzdolabının üstüne bir taş gibi hatun bir de 200kilo bir hatunun resmini koymuştu... işe yarıyormuş

ayrıca ben yeşil çayı çok tüketirim kahvaltı bile
çok faydalı cnm ama günde 3-4 fincanı geçmemeli diyorlar.. bir de folik asiti bağlıyormuş vücudundaki, hamilelik ve öncesinde sakıncalıymış

afiyet olsun Burcum..

biliyorum canım herşeyin fazlası zarar kahvaltıda içiyorsam akşama dogru en fazla bir bardakiçerim çocuklarımda benle birlikte içerler
alıştırmak lazım dimi yani

taş cerennnnn sağol cerenim bugün fazla yemişim sanki ya menü yaz yaz bitmedi

bu arada ben kmlerce yürüyüp geldim tam 1 saat sürdü gidip gelmem. akşam olsun diye bakıyorum ama saat daha 2 buçuk bile değil
Tatlım sen mutlaka adımsayar al kendine. Ben merak ettim şimdi ne kadar yürüdün diye

Bugün ne yemek yiyesim ne de birşey yapasım var.Kolumu kaldıracak halim yok ne oldu ki bana
Hayırdır inşallah Mine' cim. Hasta değilsindir umarım.
:26:
kaptiş valla bu hafta çok negatifim yaaaaa buda yansıcak sanırımmmm
kaptiş sende iyi alıştın haaa benim idolüm sensin olmuo böleeee

şişlik vardır kaptiş merak etme
Menülerin gayet iyiydi canım. Sporda yapıyorsun. Bence negatif düşünme. İyi bir sonuç göreceksin tartıda. Kömbeyi ben geliyorum seviyorum diye yapmışlar Burcu' cum. Ben diyet yapıyorum deyince yazık kötü oldular. Tadına bakmasam olmazda ama minicik bir parça yedim. Kolayı da söyledim zaten. Oruçlu olunca daha farklı oluyor diyet. Hiç yememekten, içmemektense azıcık tadına bakmak yeterli bence, sen beni ramazandan sonra gör Şişlik konusunda haklısın bi daha tartıldım 71 çıktı. Yani gitti bir kilo. Bakalım saat 20:22 ye var daha tam ezan okunurken tartılacağım İnşallah iyi bir sonuç çıkar tartıda. Bu arada sen şu Accupedo hakkında ne düşünüyorsun? Doğru sayıyor mu?

bayılırım bitter çikolataya. bide bitteri çayla içeceksin off canım çekti.
Şişştt bitter demeyin bana. Çayın yanında değil de türk kahvesiyle süper giderBaştan çıkartmayın bakim adamı

Mutlaka görülmesi gereken bir yer desene

Deli bu kadin!!!!!
Kim diyecektim ki söylemişsin zaten

ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordu ne diyeceğimi bilemedim
Çok hoşsun yaaaaa. O kadar çok mu alıyordun

70 dk leslie yaptım kızlar
Woaw harikasın Burcu

Nutella, reçel ve vişne suyu olmamış canım. Vişne suyunu Burcu açıklamış zaten. Meyvenin suyunu içmektense kendisini yememiz daha faydalı. Mesela yesen yesen kaç tane vişne yersin diyelim ki 20 (kulağa ne kadar çok geliyor) ama bir bardak vişne suyu için en az 50 tane vişne lazım. Anlatabildim mi? Vişne suyundan sonra zaten şeftalide yemişsin. Çok ama çok meyve şekeri almışsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…