Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım bende 3 lt.yi tamamlamaya çalışayım o zaman...

Bak şimdi bugün sabah kalktım özene bezene dolma doldurdum. (Biber) Sonrada tencerenin kalan yerlerine yaprak sardım. İçi pirinçle hazırladım. Oruç oruç bide canım çekti ki sorma. Şimdi iftarda yesem mi yemesem mi Vallahi hala kararsızım. Birer tane yiyip sonra telafimi etsem acaba :44:Hadi bakalım bana bir fikir verin ne yapayım :26iyecektim ki yedim Ceza talep ediyorum sizlerden.

Bende bugün iftardan sonra spor yapmayı düşünüyorum. İnşallah yapabilirim.

Eki Görüntüle 753248 Eki Görüntüle 753249 Eki Görüntüle 753251 Eki Görüntüle 753252

bunlar telkinlerimn bi kaçı diğerleri temize çekiyim yüklicem en kısa zmnda kızlar
Harika bir fikir Burcu'cum. Ben de ilk diyet yaptığımda, 18 yaşındaki 50 kilo bir fotoğrafımı yatak odası aynama astım. Her gördüğümde tekrar böyle olacağım diye düşünüyordum ve gerçekten güzel motive ediyor.

kızlaarrrr, eve geldim... ay ne kadar kaynattınız acaba? hemen geçmişe bir bakıyorum...
Hadi bakalım çık çıkabilirsen geçmişin içinden

Afiyet olsun canım. Mükemmel bir menü olmuş.

Kaptan bildirimi şimdi mi yapim sabah mı?
Şimdi yap canım bildirimini. Bende birazdan yapacağım.

Tamam canım bende kullanıyorum. Hiç yoktan iyidir.

kendi kendime caım ben belirli bi listeye uyamıyorum uyamam listede et yazar benm caım ot çeker olmaz yani menülerim burada düzeldi kaptacım sağolsun kafama vura vura düzeltti
Kaptan seni düzeltti de kendini bozdu Bu ramazan bana yaramayacak sanırım. Biran önce kendime gelmem lazım.

Zero haricinde gayet güzel bir menü. Her ne kadar dukan yaparsan yap akşam belli bir saatten sonra yemek yeme. Bol su iç neden ise biliyorsun dukanın temeli protein ağırlıklı bir diyet olması. Proteini bol alıp suyu az içersen asıl o zaman böbrekleri yorarsın. Çünkü dukanın en çok zarar verdiği organ böbrekler. Araştır bakalım bu konuyu.

Sen suyu en az 3 litre iç. Çünkü dukan yaparken su daha önemli bence. Artık şu zerodan da vazgeç.

Kızlar bu haftanın bildirimini yapıyorum. Allaha şükür korktuğum gibi + çıkmadı ama sonuç hiç iç açıcı değil. Nedeni sanırım orucun yan etkileri. Haftaya daha iyi olacağını ümit ediyorum. Çok az kilo verdiğim için hepinizden de özür diliyorum.

Geçen hafta : 70,9

Bu hafta : 70,6

Fark : 0,3

Yüzde : % 0.42

MENÜM

Sahur ( 03:10)

1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
6 tane siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar

1 kase mercimek çorbası
2 tane yaprak sarması
1 tane biber dolması
1 küçük tavuk şiş
Salata
2 tane hurma

Su şuana kadar 1,5 lt oldu. Sahura kadar 3 litre olur.

Bugünün cezası olarak yarın ki menümü sizlerin belirlemesini istiyorum. En iyi listeye sahip olan kişi Burcu. Burcu'cum yarın için bana bir menü oluşturur musun?

Kaptacim ya sende mi cezalik oldun, ay ben de cezayi hakettim bu aksam fazla kacti ya, butun gun super gidiyordu, telafi edicez artik.. Yarin misafirim var yine evde guzel guzel yiyecekler hazirlicam, uf boyleyken kendine hakim olmak cok zor oluyoooo

Kızlar mesaj listeleri neden yayınlanmıyor? Burcu en son sende kalmıştı? Yayınlar mısın listeyi? Özlem'cim sende dünün listesini yayınlar mısın?

Yeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:

Her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanız deneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.

mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.

pazar mesaj saymıyoruz. tatil günümüz :)

****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.

****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.

arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum (açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :

Eki Görüntüle 753384
Eki Görüntüle 753385
Eki Görüntüle 753386

Kaptacim ya sende mi cezalik oldun, ay ben de cezayi hakettim bu aksam fazla kacti ya, butun gun super gidiyordu, telafi edicez artik.. Yarin misafirim var yine evde guzel guzel yiyecekler hazirlicam, uf boyleyken kendine hakim olmak cok zor oluyoooo
Yarın tartı günü canım onu düşün. Menünü de bekliyorum. Varsa bir durum verelim cezamızı
Bugün ki tartı şokundan sonra bundan sonra en ufak bir hata olmayacak menülerde.

10 - 11 Temmuz Ozlem
12 - 13 Temmuz mavera87
15 - 16 Temmuz mid_night_sun
17 - 18 Temmuz burcugncy
19 - 20 Temmuz Ozlem

Kızlar yeni mesaj listemiz. Not alın lütfen.
Mesaj listemiz bu şekilde kızlar. Yeni gelen arkadaşlardan özel mesaj atamayanlar topiğe yazsın lütfen mesaj sayılarını. Ben not alırım.

burcugncy:
8 temmuz: 7 mesaj

9 temmuz: 21 mesaj

mid_night_sun:
8 temmuz: 9 mesaj

9 temmuz: 6 mesaj

0zlem:
8 temmuz:16 mesaj

9 temmuz:18 mesaj

Burcu'cum canım görmemişim mesajını şimdi buldum. Kusura bakma.

cnm saatleri düzenlersen daha iyi olur, bir de bence de suyu artırmalısın.. hatırladığım kadarıyla dukanda en az 2 lt diyordu yaa...

light koladan ben de vazgeçemiyorum ama çok çok azalttım cnm..

kaptiş evet dolmaları yemeseydin iyiydi ama iftarda dayanmak zor haklısın...

kaptiş, ben 1 temmuz için düzeltme yazmıştım sana aldın mı? emoş'a yollamıştım mesaj sayılarını.. 1-2temmuz 0 yazmışsınız ama 1 temmuz 19du sanırım...
dün ve bugünü ve Özleme yolluyoruuummm...

Tamam canım o haftanınkini yayınladım zaten. Bu haftanın ki önemli olan. Emoş' tan da ses çıkmadı. Umarım iyidir. Emoş' un numarası vardı bende telefonuma format atılınca gitmiş. Var mı Emoş' un numarası olan? Yarın gelmezse bildirime sorarız telefonla.

Kızlar bu hafta az kilo vermemin sebebi uykusuzluk olabilir. Sahura kadar uyumadığım için büyük ihtimal ödem oluştu vücudumda. Bugünden itibaren düzenli uykuya yeniden geçiyorum. Şimdi hazır kimse yokken bende kaçıyorum. Kalan işlerimi halledip uyuyayım. Yarın bildirim yapmayı unutmayın. Hepinizi öpüyorum iyi geceler şimdiden. Boş bırakmayın takımımızı.

Burcu benim menümü de hazırlamayı unutma canım olur mu? Sen ne dersen ona göre hazırlayacağım akşam menümü.

Özlem gelmiş. Özlem bildirimini yapsana çok merak ettim. Gitmeden bakayım

Kaptan mesaj toplu sayılarını yayınlamamı istemişsin seyyah dünkü msj sayısını göndermiş başka yok.Bugünün bitiminde arkadaşlar toplu yollayacaklar sanırım.:44:

Son düzenleme:
kızlar bu arada sözüm vardı 69u görünce resim eklicektim.. eee 2 hafta önce görmüştüm.. dayanamadım ekledim.. bakın bakalım.. ama eski halim yok... bilgisayar kocamın çünkü, benimkinden eski resim bulup eklemeye çalışırım...

yorumlarınızı bekliyoruuuumm.. daha kaç kilo vermem lazım bakiim, en sorunlu yerlerim neresi sizce?

Kaptan mesaj toplu sayılarını yayınlamamı istemişsin seyyah dünkü msj sayısını göndermiş başka yok.Bugünün bitiminde arkadaşlar toplu yollayacaklar sanırım.:44:
Tamam canım. Yarın yayınlarsın o zaman.

Bu arada arkadaşlar lütfen mesaj sayılarımızı günlük yollayalım. İki günü birlikte sayıp yollamak olmuyor. Günlük olarak yollayın ki günlük olarak liste yapılsın. Bu arada vaktinde mesaj sayısını iletmeyenler sıfır olarak geçecek haberiniz olsun.

Eski halinle yenisini aynı yere koysan çok daha iyi olur. Bu arada fotoğraflar çok net çıkmış. Bel bölgende ve kollarında sorun var canım. Ama sen zayıfladıkça gidecektir. Tam bir yorum istiyorsan eğer bir iki tanede eski fotoğraflarından ekle. Ama bu halinle de gayet güzel görünüyorsun. Spor yapman lazım incelmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…