Aynen işte böyle canım, Takımı hep bu şekilde aktif görmek istiyorum. Azıcık uzak kalanın geçmişi düşünüp korkmasını istiyorum
Humus diyette nasıl olur acaba? Senin bi fikrin var mı canım?
Harika bir menü olmuş. Tebrik ediyorum.
Not aldım canım.
Badem ağacı çıkacak midende. Bademler çok olmuş. Akşam yemeğin çok geç kalmış, su da az olmuş.
Hangi ortak alana baktın ki?
Düşünce gücünü unutuyorsun her defasında Burcu. Kilo veremeyeceğim diye düşünürsen eğer veremezsin. Geçen hafta ben 70,9 u göreceğim dedim ve gördüm.Kötü düşünme sakın.
Ceren'cim zaten izne ayrıldığın kilondan fazla çıkarsan eğer bir hafta daha bekletmek zorunda kalacağım seni. İzinden sonra artı kiloda olan üyeler o hafta listeye giremiyor. En az eksi 100 gitmiş olması lazım. Ben yokken sanırım bu kuralı uygulamamışlar. Son zamanlarda da biliyorsun ki sarı kart olayı var takımlarda. Yüzdemizin 0.30 un üstünde olması lazım.
Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Ama su hiç mi hiç olmamış. Çok az içiyorsun. Lütfen suyunu çoğalt. Yoksa çok zor kilo verirsin. O tartıdaki artışında mutlaka bir sebebi vardır. Yanlış zamanda tartılmış olabilirsin. Yarına daha iyi çıkar umarım kilon.
Ayyy allahım yaaa sizin hiç mi işiniz gücünüz yok dakika başı tartılıyorsunuz? Vallahi tartı yasağı getireceğim takıma. Sürekli tartılmak moralinizi bozar. Sadece cumadan cumaya tartılın. Kaldırın tartıları uzak bir yere.
Demek ki çok yiyorlarBenim sodaya ihtiyacım olmadı mesela
İyi geceler canım. Bende yatsam mı yatmasam mı karar veremedim? Acaba uyanabilir miyim sahura :44:
MENÜM
Sahur (03:15)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde beyaz peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 tane minik köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:23)
1 tabak mercimek çorbası
Salata
Minicik bir dilim kömbe (Malatya usulü) (Misafirlikte olduğum için tadına bakmak zorunda kaldım. )
3 yudum kola
1 fincan şekersiz sütlü nescafe (00:30)
suyu daha sayıyorum. Sahura kadar 3 litreyi geçer. Spor yok maalesef.
günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....
neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz
cnm ramazanda oluyor, Kaptiş demişti ya, oruç tutanlar perşembe iftar öncesi tartılacak diye... unutma
suyu 0,5Lt mi? naaptın? iç daha iç.... çok sağlıksız...
evet cnm, birden yiyorsun ya ondandır, bol sıvı da alıyorsan...
ayyy heyecanla bekliyorum sonucunu Tubaaaa...
anladım kaptişş, kısmet o zaman.. bu sabah yine 70,1 çıktım, yrna allah kerimmenün için sen kendine kızmışsın zaten ama oruç olunca iftarda iradeli olmak daha da zorlaşıyor tabi.. biraz hak verdim yani sana
hoşgeldin cnm, ben ceren,30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (bugün evlilik yıldönümümüz), çocuğumuz henüz yok, bilgisayar mühendisiyim ve bir gsm firmasında çalışıyorum...
akşam olmamış tatlım, daha sağlıklı beslenmelisin, sebze-protein gibi şeyler...
bu arada suyu da artırmalısın
bugün bekleriz tatlıımm
susuz nasıl yaşadığımı ben de bilmiyorum canım. Yıllardır böyleyim nasıl çalışıyor bu organlar acaba? :)çok güzel bir menü burcucum
bademler dışında gayet iyi menü. oruçlu değildin dün neden akşamı bu kadar geç yaptın canım iftara mı davetliydin?
burcucum öyle düşünme lütfen. tüm hafta gayet sağlıklı beslendin. mutlaka verirsin.
su hariç menün gayet güzel. birden yüklendiğin için fazla çıkması normal. birden şişiyoruz. ama bu kadar az su ile nasıl yaşıyorsun onu anlamıyorum. suyu arttırmalısın canım
afiyet olsun bakalım sonuç nasıl olacak
sahur gayet iyi. kömbe olmasaydı keşke ama misafirlikte yapacak pekbişey yok yıne 1 dilimle geçiştirmişsin. ama o kolayı anlamadım valla kaptan. 3 yudum içsen ne olacak içmesen ne olacak
aramıza hoşgeldin canım. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarım için burdayım .
canım sabah kahvaltına peynir, zeytin , domates vs. de eklemelisin.
kolayı hayatımızdan çıkartıyoruz . zerıo yada lıhgt farketmez.
akşam ı da sadece nescafe ile geçiştirme daha sağlıklı bişeyler ye mutlaka.
ayrıca suyu mutlaka 3 lt ye tamamlamaya çalışıyoruz grup olarak.
günaydın zlemcim. dün kabus gibi bir gündü benim için
daha nice 3... hatta 30 senelere canım
hoşgeldin aramıza.
Bilgisayarının gelmesine sevindim canım. Eşinin bilmemesi iyi bence. İnsanın hevesini kırıyorlar. Sonuca ulaşınca gösterirsin daha güzel olur.merhaba arkadaşlar. dün zor geçti benim için.
bilgsayarım saat 11den sonra geldi. o saatten sonra birikmiş işleri halletmeye çalıştım. sonra 2 kere 5 km. uzaklıktaki ssk ya gittim. allahtan ilk gidişim sabah saatlerindeydi.
1 kere bankaya gittim geldim. sıcakta beynim pişti öldüm bittim.
akşam eve gelince yatağa kendimi zor attım. sağolsun kocam oğlanla da ilgilendi yemeği ben hallederim sen dinlen dedi.
fiks menüsü ton balıklı makarna yapayım mı iftara sana dedi.olmaaazzz istemıyorum dedim. diyet yaptığımı bilmıyor bu arada . veremeyince dalga geçiyı benle bu sefer çok kararlıyım zayıflayıp tartıyı gözüne sokacağım .
neyse tamam ben hallederim dedi. ben uyudum iftar saatine kadar. sonra kalktım ve yemekte ne göreyim .
pizza söylemiş
dünkü menüm şöyle oldu
sahur (2.45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığından az tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
2 büyük bardak tarçınlı süt
iftar(20.37)
3 dilim pizza
2 büyük bardak ayran
toplam da 2,5 tl su
13-14 km yol yürüdüm.
malesef haftayı pizza ile bozdum. ama söz veriyorum telafi edeceğim . özür diliyorum hepinizden hafta ortasına kadar güzel gelip hafta ortasında batırdım
Ton balıklı makarna bile daha iyi olurmuş pizzadan Dünde dominos bana mesaj yolluyor. Bir fiyatına üç tane pizza diye
Eşine diyet yaptığını söylememen daha iyi olmuş. Büyük bir sürpriz olacak Telafi edeceğim diye aç kalma sakın. Bu arada ben o adımsayarı indirdim Burcu' nu söylediği. İyi oldu aklıma geldiği hemen telefonumu cebime koyayım.
Günaydın canım hoş geldin.
Hoff Kaptan oku oku bitmedi yaklaşık yirmi sayfaydıNihayet takımımız yine eski günlerine döndü.Capcanlı bol muhabbetli dolu dolu bir takımdık her daim öyle olmaya da devam edeceğiz. Tek kötü tarafı birazcık uzak kalıp dönünce geçmişi okuma işkencesi
Afiyet olsun.Dünkü menüm
03:00
1 domates,1 biber,1 yumurtadan oluşan menemen
Biraz peynir
3 siyah zeytin
1 salatalık
2 dilim kavun
1 parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
20:10
2 parça ızgara tavuk
Soğan ve yesil salata
2_3 lokma humus
3 parça kebap ekmeği
600ml ayran
21:00
2 sade soda
Toplam 2 litre su
Afiyet olsun canım. Bana kalırsa o lavaş sıkıntılı. Çikolataya gelirsek zaten minik parça yüksek kakao oranlı (min%70) olanlar metabolizmayı hızlandırmıyor muydu?10.07.2013
Sabah
1/2 pors. yeşillik
3 light siyah zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ara
5 kırmızı erik
1 ceviz
Öğle
1 pors. köri soslu tavuk
1 pors. mevsim salata
1 kase pilav
1 kutu light yoğurt
Ara
1 bitter madlen çikolata
(Godiva'nın %85 çikolata oranı olanından, 10 gr falan en fazla)
Akşam
8 kiraz
1 ceviz
1 kepekli lavaş
2 dilim salam
1 kk beyaz light peynir
1 kutu light ayran
Olsun canım 700 gr 700 gramdır. Tebrikler.Bu arada kizlar gunaydin , ancak gelebildim, is guc var bugun , yarin kayinvalidemlerle annemleri davet ettim iftara.. Hazirlik yapicam
Bu arada hepimiz ayran detoksumun sonucunu merak ettik ettik ama hic de bekledigim sonucu alamadim, ilk yaptigimda 73 kiloyken , 1,5 kilo vermisim bununla 2 gunde... Ama bu sefer 700 gr filan gitti.. 68.5 kiloyum simdi, daha cok bekliyordum
canım kayısıyı her türlü tkettim ama hiç bi şekilde yarar sağlamadı
antep fıstığı hariç iyi bi menü ama o su ne öle gurban olduğum ayşegülümmmmmm az artır artır
kaptiş valla bu hafta çok negatifim yaaaaa buda yansıcak sanırımmmm
kaptiş sende iyi alıştın haaabenim idolüm sensin olmuo böleeee
hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 13 kilo verdim bu takıma gelmekle en doğru seçimi yaptın
afiyet olsun canım ama biraz az olmuş metabolizmanı yavaşlatma kaptanın dediği gibi sağlıklı beslen yeterli suyu artır faydasıı çok görceksin
nice nice nice mutlu birlikte seneleriniz olsun canım benim
hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 13 kilo verdim bu takıma gelmekle en doğru seçimi yaptın
sağol canım benim
owww adaşım olmuş mu hiç yaaaaaa ee olmamış tabiii
evet okumak biraz öle oldu kaptişşşş ama iyidir iyi
afiyet olsun kuzucumm
çikilata bozmuş ama güzel ben beğendim
şişlik vardır kaptiş merak etme
kendini daha detaylı tanıtırsan daha mutl oluruz
Canım bir de portakallı bitter çikolatalar var onlar da güzel oluyor. Neyse kaptan beni dövmeden ben susayım.İvit canımcım
pilav evet çok oldu kaptancım. 2 lt su içtim vs unutmuşum onları ya kepekli lavaş yuvarlak böyle ama baya ince
Bebeişim çikolata değil aslında pilav ve lavaş bozdu. O çikolata 5-10 gr en fazla ve %85 çikolata oranlı bitter acı resmen. Bir yeneseniz anlarsınız. Ağzım tatlansın diye atmıştım godivanın özel çikolatasıymış. Kahve çekirdeklerini kemirirsin ya öyle tadı var. Şekersiz
Afiyet olsun canım.kızlar dünkü yediklerimi paylaşayım
sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
2 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
1' er çay kaşığı reçel +nutella
iftar:
1 kase çorba
1 dolma+yoğurt
1 bardak vişne suyu
1.5 şeftali
3 lt ye yakın su
dünkü yediklerim böyleydi:26:
O jillian a şeytan boynuzu falan yapmışlar altına da hepinizi öldürmek istiyorum yazmışlar.Ay burcu yaaa , jillian tabiki kim olcak, deli deli deli diyerek yaptim 6 weeks videosunu, ilk defa yaptim ama ne kadar zormus, bi de diyoki her zaman daha fazlasini yapabilirsiniz
Daha fazlasi ne olcak oldurdun beni be kadin!!
Neyse tamamladim ve yarina randevulastik:)
Taş gibi hatunsun Burcu. Taaş. Ayrıca idolümsün. Menülerini çok seviyorum.arada bi iç canım bişi olmaz herhalde ya ben diyete başladığımdan beri çoğu şeyi yemedim ama iyi kide tutmuşum o gırtlağı şimdi neredeyse taş gibi bi hatun oldum
Afiyet olsun canım.sabah(06:30)
4 tane kayısı
3 bardak ılık su
sabah(08:30)
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına
ince bir dilim kaşar ile yağsız tost
öğle(14:15)
1 kase salata
1 kk peynir
4 zeytin
3 tane cin biber
1 şeftali
1 büyük mor erik
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar
akşam(18:30)
1 sb kadar mercimek çorba
6 tane misketten az büyük köfte
(yemeğin içinden seçtim yine)
salata
1 bardak ayran
2 yk fırın fasulye kavurması
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar
4 lt su
70 dk walk at home
300 ml yeşilçay
halamlara gitcez gelince keyfim olursa bi 20 dk daha egzersz yapcam
Alışsınlar tabi.biliyorum canım herşeyin fazlası zarar kahvaltıda içiyorsam akşama dogru en fazla bir bardakiçerim çocuklarımda benle birlikte içerler
alıştırmak lazım dimi yani
Canım diyetisyen bir arkadaşım Dukan diyetinin çok sağlıksız olduğunu söylemişti. Ama benim pek bilgim yok bu diyetle ilgili.Dukan der ki bu diyeti yaparken fazla su zarar.En az 1,5 en fazla 2 lt.su içmelisiniz.Ondan fazlası vücuda zararmış.Bu suyun içinde sıvı tükettiğimiz herşey geçiyormuş.Zaten midemde 8 tane yara var ama vazgeçemiyorum şu meretten
ilk hafta metabolizma da şaşırıyor kaptan haftaya daha iyi olacağız umarım.Kızlar bu haftanın bildirimini yapıyorum. Allaha şükür korktuğum gibi + çıkmadı ama sonuç hiç iç açıcı değil. Nedeni sanırım orucun yan etkileri. Haftaya daha iyi olacağını ümit ediyorum. Çok az kilo verdiğim için hepinizden de özür diliyorum.
Geçen hafta : 70,9
Bu hafta : 70,6
Fark : 0,3
Yüzde : % 0.42
MENÜM
Sahur ( 03:10)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
6 tane siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 tane yaprak sarması
1 tane biber dolması
1 küçük tavuk şiş
Salata
2 tane hurma
Su şuana kadar 1,5 lt oldu. Sahura kadar 3 litre olur.
Bugünün cezası olarak yarın ki menümü sizlerin belirlemesini istiyorum. En iyi listeye sahip olan kişi Burcu. Burcu'cum yarın için bana bir menü oluşturur musun?
tamam canım bende 3 lt.yi tamamlamaya çalışayım o zaman...
Bak şimdi bugün sabah kalktım özene bezene dolma doldurdum. (Biber) Sonrada tencerenin kalan yerlerine yaprak sardım. İçi pirinçle hazırladım. Oruç oruç bide canım çekti ki sorma. Şimdi iftarda yesem mi yemesem miVallahi hala kararsızım. Birer tane yiyip sonra telafimi etsem acaba :44:Hadi bakalım bana bir fikir verin ne yapayım :26 iyecektim ki yedim Ceza talep ediyorum sizlerden.
Bende bugün iftardan sonra spor yapmayı düşünüyorum. İnşallah yapabilirim.
Harika bir fikir Burcu'cum. Ben de ilk diyet yaptığımda, 18 yaşındaki 50 kilo bir fotoğrafımı yatak odası aynama astım. Her gördüğümde tekrar böyle olacağım diye düşünüyordum ve gerçekten güzel motive ediyor.
Hadi bakalım çık çıkabilirsen geçmişin içinden
Afiyet olsun canım. Mükemmel bir menü olmuş.
Şimdi yap canım bildirimini. Bende birazdan yapacağım.
Tamam canım bende kullanıyorum. Hiç yoktan iyidir.
Kaptan seni düzeltti de kendini bozduBu ramazan bana yaramayacak sanırım. Biran önce kendime gelmem lazım.
Zero haricinde gayet güzel bir menü. Her ne kadar dukan yaparsan yap akşam belli bir saatten sonra yemek yeme. Bol su iç neden ise biliyorsun dukanın temeli protein ağırlıklı bir diyet olması. Proteini bol alıp suyu az içersen asıl o zaman böbrekleri yorarsın. Çünkü dukanın en çok zarar verdiği organ böbrekler. Araştır bakalım bu konuyu.
Sen suyu en az 3 litre iç. Çünkü dukan yaparken su daha önemli bence. Artık şu zerodan da vazgeç.
Kızlar bu haftanın bildirimini yapıyorum. Allaha şükür korktuğum gibi + çıkmadı ama sonuç hiç iç açıcı değil. Nedeni sanırım orucun yan etkileri. Haftaya daha iyi olacağını ümit ediyorum. Çok az kilo verdiğim için hepinizden de özür diliyorum.
Geçen hafta : 70,9
Bu hafta : 70,6
Fark : 0,3
Yüzde : % 0.42
MENÜM
Sahur ( 03:10)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, biber
6 tane siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 tane yaprak sarması
1 tane biber dolması
1 küçük tavuk şiş
Salata
2 tane hurma
Su şuana kadar 1,5 lt oldu. Sahura kadar 3 litre olur.
Bugünün cezası olarak yarın ki menümü sizlerin belirlemesini istiyorum. En iyi listeye sahip olan kişi Burcu. Burcu'cum yarın için bana bir menü oluşturur musun?
Ayy hakkattende zilli jillian yani burcum yaaa:))
Kızlar mesaj listeleri neden yayınlanmıyor? Burcu en son sende kalmıştı? Yayınlar mısın listeyi? Özlem'cim sende dünün listesini yayınlar mısın?
Yeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:
Her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanız deneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.
mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.
pazar mesaj saymıyoruz. tatil günümüz :)
****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.
****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.
arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum (açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :
Eki Görüntüle 753384
Eki Görüntüle 753385
Eki Görüntüle 753386
Mesaj listemiz bu şekilde kızlar. Yeni gelen arkadaşlardan özel mesaj atamayanlar topiğe yazsın lütfen mesaj sayılarını. Ben not alırım.
Burcu'cum canım görmemişim mesajını şimdi buldum.Kusura bakma.
Tamam canım o haftanınkini yayınladım zaten. Bu haftanın ki önemli olan. Emoş' tan da ses çıkmadı. Umarım iyidir. Emoş' un numarası vardı bende telefonuma format atılınca gitmiş. Var mı Emoş' un numarası olan? Yarın gelmezse bildirime sorarız telefonla.
Kaptan mesaj toplu sayılarını yayınlamamı istemişsin seyyah dünkü msj sayısını göndermiş başka yok.Bugünün bitiminde arkadaşlar toplu yollayacaklar sanırım.:44:
Tamam canım. Yarın yayınlarsın o zaman.
Bu arada arkadaşlar lütfen mesaj sayılarımızı günlük yollayalım. İki günü birlikte sayıp yollamak olmuyor. Günlük olarak yollayın ki günlük olarak liste yapılsın. Bu arada vaktinde mesaj sayısını iletmeyenler sıfır olarak geçecek haberiniz olsun.
Tebrik ediyorum Özlem' cim harikasın.Cuma zayıflama yarışmasında başlangıç;
25 mayıs:75.200
Geçen hafta: 70.100
Bu hafta:69.100
Fark: 1
Yüzde:%1.42653352354
Resim:
Eki Görüntüle 753435
Cuma zayıflama yarışmasında başlangıç;
Resim:
Eki Görüntüle 753435
Kaptncığım hakikaten geçmişi düşünüp korkuyorum. Bugün çok korktum mesela.Su konusuna çözüm bulmaya çalışıyorum ama bakalım yöntemlerim nereye kadar etki edecek
Afiyet olsun kaptan. Misafirliğe gidince hiç yemeyince de dargınlık yapıyorlar zaten.
Tebrik ederim canım. Allah 20. 30. 40. yılları da görmenizi nasip eder inşallah.
biliyorum canım su konusu için uğrasıyorum bugün 1 litre içtim
susuz nasıl yaşadığımı ben de bilmiyorum canım. Yıllardır böyleyim nasıl çalışıyor bu organlar acaba? :)
Bilgisayarının gelmesine sevindim canım. Eşinin bilmemesi iyi bence. İnsanın hevesini kırıyorlar. Sonuca ulaşınca gösterirsin daha güzel olur.
O dominosa bugün bir gıcığım ki sorma kaptan. Tam açlığım zirvesindeyken reklamına denk geldim.Ama şuanda hiç cezbetmiyor. Çok ağır bir yiyecek aslında. Ama tabi İtalya'ya yolum düşerse tereddüt etmeden yiyeceğim pizzaları
Hoff Kaptan oku oku bitmedi yaklaşık yirmi sayfaydı
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Bana kalırsa o lavaş sıkıntılı. Çikolataya gelirsek zaten minik parça yüksek kakao oranlı (min%70) olanlar metabolizmayı hızlandırmıyor muydu?
Olsun canım 700 gr 700 gramdır. Tebrikler.
Kayısı değil de o zaman inciri zeytinyağıyla ye canım o da işe yarıyormuş Çok diyete uygun değil gibi ama bu da sıkıntılı bir durum.
Canım bir de portakallı bitter çikolatalar var onlar da güzel oluyor. Neyse kaptan beni dövmeden ben susayım.
Afiyet olsun canım.
O jillian a şeytan boynuzu falan yapmışlar altına da hepinizi öldürmek istiyorum yazmışlar.Baya zorluyor herhalde.
Taş gibi hatunsun Burcu. Taaş. Ayrıca idolümsün. Menülerini çok seviyorum.
Afiyet olsun canım.
Alışsınlar tabi.Sonra büyüyünce sağlıklı şeyleri sevmeleri zor oluyor. Her tarafta abur cubur, fast food var hep.
Canım diyetisyen bir arkadaşım Dukan diyetinin çok sağlıksız olduğunu söylemişti. Ama benim pek bilgim yok bu diyetle ilgili.
ilk hafta metabolizma da şaşırıyor kaptan haftaya daha iyi olacağız umarım.
Kaptan sen böyle ceza falan diyorsun ya ben bugünkü menümden utandığımdan daha çok utandım.
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç
sekersiz çay
ara(10:00)
1 sade soda
öğlen(12:30)
semizotlu-tulumpeynirli-haşlanmış mercimekli salata
1 dilim kepek ekmeği
ara(16:00)
1 su bardağı kadar üzüm
ara(18:00)
2 kayısı
akşam(20:30)
karidesli salata
200ml light kola
(kociş beni aldı evden, caddede çok sevdiğimiz bir yer var, hemen orada yedik, 15dk yürüdük geldik, ders çalışıyor, sertifika sınavı var da haftaya, mini bir kutlama yaptık yani)
2lt su ama 2,5 yapıcam...
Afiyet olsun canım. Bugün yıldönümünüz diye karidesi görmüyorum. Ama yinede çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Spor yapman lazım senin , sporrrrrrrrrrbugünkü menüm:
sekersiz çay
1 sade soda
1 dilim kepek ekmeği
1 su bardağı kadar üzüm
2 kayısı
karidesli salata
200ml light kola
(kociş beni aldı evden, caddede çok sevdiğimiz bir yer var, hemen orada yedik, 15dk yürüdük geldik, ders çalışıyor, sertifika sınavı var da haftaya, mini bir kutlama yaptık yani)
Tatlım oruç oruç spor zor oluyor da. Menüyü aynen dediğin gibi yapacağım. Ekmek yok. Sahurda yine aynı, iftarda ise mantarlı tavuk sote, ayran ve salata ne dersin uygun mu? Bu günden itibaren minik bir kaçamak bile yok. Uykuya da çözüm buluyorum. İnşallah haftaya çok iyi olacak sonuç. Bana fikir verince de bi tuhaf olma çünkü birisinin de bana dur demesi lazım. Kaptan güzel beslenmeli ki takımda güzel olsun.tamam canım
kaptiş valla bence yarın iftardan sonra sporun dibine vurmalısın ekstradan
deme öle deme ramazandan ondan hep ramazan bitsin hayırlısyla herr şey daha güzel olacak
kaptiş olur öleee bozma moralini
kaptiş valla ne oluştursam bilemedim ki ama bence yarın yemekte protein ağırlıklı olsun mesela tavuk ızgara çorba salata tarzı bişi olsun sahur aynen devam et şimdi sana böle diyince bi tuhaf oldum ben yine
ahahahahahahaha
öenmli değil kaptiş
bende var kaptiş özelden atıyorum hemen
evet canım bu akşam atcam hepsini
Mine'cim siz 11 Temmuzdan itibaren saymaya başlayacaksınız. Sen, Damla ve Banu.ben dün 12'den sonra üye oldum şimdi bugünden sayılıyor sanırsam arkadaşlara o şekilde iletmemiz lazım değil mi?
Afiyet olsun, tekrar tebrik ederim.bugünkü menüm:
sekersiz çay
1 sade soda
1 dilim kepek ekmeği
1 su bardağı kadar üzüm
2 kayısı
karidesli salata
200ml light kola
Tabi ki Kaptan. Alışkanlık oldu artık.Tebrik ediyorum Özlem' cim harikasın.
Ayşenur' cum senin de ellerine sağlık canım. Bütün geçmişi okumuşsun.
ramazana göre gayet iyi özlemim
ahahahha birinin idolü olmak çok güzel
kola hariç güzel canım
Eski halinle yenisini aynı yere koysan çok daha iyi olur. Bu arada fotoğraflar çok net çıkmış. Bel bölgende ve kollarında sorun var canım. Ama sen zayıfladıkça gidecektir. Tam bir yorum istiyorsan eğer bir iki tanede eski fotoğraflarından ekle.Ama bu halinle de gayet güzel görünüyorsun. Spor yapman lazım incelmen için.
Bugünkü Menüm
00:00
2 dilim kavun
3 kaşık tropikal meyveli müsli
1 kase kadar nesfit+süt
3 kaşık zeytin yağlı barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık ev yoğurdu
1 kibrit kutusu büyüklüğünde pide ekmek
2 tane minik biber turşusu
20:50
1 fincan sade türk kahvesi
23:00
3 tane minik üzüm
2 litreye yakın su içmeyede devam ediyorum
Egzersizler
1 saat sahilde bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş
Afiyet olsun canım. Bugün yıldönümünüz diye karidesi görmüyorum. Ama yinede çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Spor yapman lazım senin , sporrrrrrrrrr
Tatlım oruç oruç spor zor oluyor da. Menüyü aynen dediğin gibi yapacağım. Ekmek yok. Sahurda yine aynı, iftarda ise mantarlı tavuk sote, ayran ve salata ne dersin uygun mu? Bu günden itibaren minik bir kaçamak bile yok. Uykuya da çözüm buluyorum. İnşallah haftaya çok iyi olacak sonuç. Bana fikir verince de bi tuhaf olma çünkü birisinin de bana dur demesi lazım. Kaptan güzel beslenmeli ki takımda güzel olsun.
Mine'cim siz 11 Temmuzdan itibaren saymaya başlayacaksınız. Sen, Damla ve Banu.Nasıl sayılacağını resimle anlatmıştık.
Afiyet olsun, tekrar tebrik ederim.
Tabi ki Kaptan. Alışkanlık oldu artık.
En büyük idol Burcu.
Bugünkü Menüm
2 dilim kavun
1 kase kadar nesfit+süt
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık ev yoğurdu
3 tane minik üzüm
Egzersizler
Cuma zayıflama yarışmasında başlangıç;
Resim:
Eki Görüntüle 753435
Bugünkü Menüm
2 dilim kavun
1 kase kadar nesfit+süt
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık ev yoğurdu
3 tane minik üzüm
Egzersizler
Afiyet olsun canım. Bugün yıldönümünüz diye karidesi görmüyorum. Ama yinede çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Spor yapman lazım senin , sporrrrrrrrrr
Tatlım oruç oruç spor zor oluyor da. Menüyü aynen dediğin gibi yapacağım. Ekmek yok. Sahurda yine aynı, iftarda ise mantarlı tavuk sote, ayran ve salata ne dersin uygun mu? Bu günden itibaren minik bir kaçamak bile yok. Uykuya da çözüm buluyorum. İnşallah haftaya çok iyi olacak sonuç. Bana fikir verince de bi tuhaf olma çünkü birisinin de bana dur demesi lazım. Kaptan güzel beslenmeli ki takımda güzel olsun.
Mine'cim siz 11 Temmuzdan itibaren saymaya başlayacaksınız. Sen, Damla ve Banu.Nasıl sayılacağını resimle anlatmıştık.
Afiyet olsun, tekrar tebrik ederim.
Tabi ki Kaptan. Alışkanlık oldu artık.
En büyük idol Burcu.
Bugünkü Menüm
2 dilim kavun
1 kase kadar nesfit+süt
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık ev yoğurdu
3 tane minik üzüm
Egzersizler
Tebrik ediyorum Özlem' cim harikasın.
ramazana göre gayet iyi özlemim
tamam cnm saydım Ozlem arkadaşımıza gönderdim..
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar..tebrikler Özlemcimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?