Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma zayıflama yarışmasında başlangıç;

25 mayıs:75.200

Geçen hafta: 70.100

Bu hafta:69.100

Fark: 1

Yüzde:%1.42653352354

Resim:

Kaptncığım hakikaten geçmişi düşünüp korkuyorum. Bugün çok korktum mesela. Su konusuna çözüm bulmaya çalışıyorum ama bakalım yöntemlerim nereye kadar etki edecek

Afiyet olsun kaptan. Misafirliğe gidince hiç yemeyince de dargınlık yapıyorlar zaten.

günaydın kızlaaaarrr,
tahmin edebileceğiniz üzere uyudum akşam
hatta sabah çok zor kalktım yaaa.. uyku ne güzel şey....

neyse, bugün bizim 3. ewlilik yıldönümümüüüzzzz

Tebrik ederim canım. Allah 20. 30. 40. yılları da görmenizi nasip eder inşallah.

biliyorum canım su konusu için uğrasıyorum bugün 1 litre içtim

susuz nasıl yaşadığımı ben de bilmiyorum canım. Yıllardır böyleyim nasıl çalışıyor bu organlar acaba? :)
Bilgisayarının gelmesine sevindim canım. Eşinin bilmemesi iyi bence. İnsanın hevesini kırıyorlar. Sonuca ulaşınca gösterirsin daha güzel olur.

O dominosa bugün bir gıcığım ki sorma kaptan. Tam açlığım zirvesindeyken reklamına denk geldim. Ama şuanda hiç cezbetmiyor. Çok ağır bir yiyecek aslında. Ama tabi İtalya'ya yolum düşerse tereddüt etmeden yiyeceğim pizzaları

Hoff Kaptan oku oku bitmedi yaklaşık yirmi sayfaydı

Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Bana kalırsa o lavaş sıkıntılı. Çikolataya gelirsek zaten minik parça yüksek kakao oranlı (min%70) olanlar metabolizmayı hızlandırmıyor muydu?
Olsun canım 700 gr 700 gramdır. Tebrikler.

Kayısı değil de o zaman inciri zeytinyağıyla ye canım o da işe yarıyormuş Çok diyete uygun değil gibi ama bu da sıkıntılı bir durum.
Canım bir de portakallı bitter çikolatalar var onlar da güzel oluyor. Neyse kaptan beni dövmeden ben susayım.

Afiyet olsun canım.
O jillian a şeytan boynuzu falan yapmışlar altına da hepinizi öldürmek istiyorum yazmışlar. Baya zorluyor herhalde.
arada bi iç canım bişi olmaz herhalde ya ben diyete başladığımdan beri çoğu şeyi yemedim ama iyi kide tutmuşum o gırtlağı şimdi neredeyse taş gibi bi hatun oldum
Taş gibi hatunsun Burcu. Taaş. Ayrıca idolümsün. Menülerini çok seviyorum.
Afiyet olsun canım.
biliyorum canım herşeyin fazlası zarar kahvaltıda içiyorsam akşama dogru en fazla bir bardakiçerim çocuklarımda benle birlikte içerler
alıştırmak lazım dimi yani
Alışsınlar tabi. Sonra büyüyünce sağlıklı şeyleri sevmeleri zor oluyor. Her tarafta abur cubur, fast food var hep.

Canım diyetisyen bir arkadaşım Dukan diyetinin çok sağlıksız olduğunu söylemişti. Ama benim pek bilgim yok bu diyetle ilgili.

ilk hafta metabolizma da şaşırıyor kaptan haftaya daha iyi olacağız umarım.

Kaptan sen böyle ceza falan diyorsun ya ben bugünkü menümden utandığımdan daha çok utandım.

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç
sekersiz çay

ara(10:00)
1 sade soda

öğlen(12:30)
semizotlu-tulumpeynirli-haşlanmış mercimekli salata
1 dilim kepek ekmeği

ara(16:00)
1 su bardağı kadar üzüm

ara(18:00)
2 kayısı

akşam(20:30)
karidesli salata
200ml light kola
(kociş beni aldı evden, caddede çok sevdiğimiz bir yer var, hemen orada yedik, 15dk yürüdük geldik, ders çalışıyor, sertifika sınavı var da haftaya, mini bir kutlama yaptık yani )

2lt su ama 2,5 yapıcam...

tamam canım bende 3 lt.yi tamamlamaya çalışayım o zaman...

tamam canım

kaptiş valla bence yarın iftardan sonra sporun dibine vurmalısın ekstradan

deme öle deme ramazandan ondan hep ramazan bitsin hayırlısyla herr şey daha güzel olacak

kaptiş olur öleee bozma moralini

kaptiş valla ne oluştursam bilemedim ki ama bence yarın yemekte protein ağırlıklı olsun mesela tavuk ızgara çorba salata tarzı bişi olsun sahur aynen devam et şimdi sana böle diyince bi tuhaf oldum ben yine

Ayy hakkattende zilli jillian yani burcum yaaa:))

ahahahahahahaha

öenmli değil kaptiş

bende var kaptiş özelden atıyorum hemen

Kaptan mesaj toplu sayılarını yayınlamamı istemişsin seyyah dünkü msj sayısını göndermiş başka yok.Bugünün bitiminde arkadaşlar toplu yollayacaklar sanırım.:44:

evet canım bu akşam atcam hepsini

ben dün 12'den sonra üye oldum şimdi bugünden sayılıyor sanırsam arkadaşlara o şekilde iletmemiz lazım değil mi?

Resim:

Eki Görüntüle 753435

ramazana göre gayet iyi özlemim

ahahahha birinin idolü olmak çok güzel

kola hariç güzel canım

Bugünkü Menüm

00:00
2 dilim kavun

03:00
3 kaşık tropikal meyveli müsli
1 kase kadar nesfit+süt

20:10
3 kaşık zeytin yağlı barbunya
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık ev yoğurdu
1 kibrit kutusu büyüklüğünde pide ekmek
2 tane minik biber turşusu

20:50
1 fincan sade türk kahvesi

23:00
3 tane minik üzüm
2 litreye yakın su içmeyede devam ediyorum

Egzersizler

21:00
1 saat sahilde bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş

Afiyet olsun canım. Bugün yıldönümünüz diye karidesi görmüyorum. Ama yinede çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Spor yapman lazım senin , sporrrrrrrrrr

Tatlım oruç oruç spor zor oluyor da. Menüyü aynen dediğin gibi yapacağım. Ekmek yok. Sahurda yine aynı, iftarda ise mantarlı tavuk sote, ayran ve salata ne dersin uygun mu? Bu günden itibaren minik bir kaçamak bile yok. Uykuya da çözüm buluyorum. İnşallah haftaya çok iyi olacak sonuç. Bana fikir verince de bi tuhaf olma çünkü birisinin de bana dur demesi lazım. Kaptan güzel beslenmeli ki takımda güzel olsun.

ben dün 12'den sonra üye oldum şimdi bugünden sayılıyor sanırsam arkadaşlara o şekilde iletmemiz lazım değil mi?
Mine'cim siz 11 Temmuzdan itibaren saymaya başlayacaksınız. Sen, Damla ve Banu. Nasıl sayılacağını resimle anlatmıştık.

Afiyet olsun, tekrar tebrik ederim.

Tebrik ediyorum Özlem' cim harikasın.

Ayşenur' cum senin de ellerine sağlık canım. Bütün geçmişi okumuşsun.

Tabi ki Kaptan. Alışkanlık oldu artık.

ahahahha birinin idolü olmak çok güzel

kola hariç güzel canım

En büyük idol Burcu.

3 tane eski resim ekledim ama karşılaştırma için yeterli mi bilmiyroum.. yeterli kaynak yok elimde, bilgisayarım yok

Mine'cim siz 11 Temmuzdan itibaren saymaya başlayacaksınız. Sen, Damla ve Banu. Nasıl sayılacağını resimle anlatmıştık.

tamam cnm saydım Ozlem arkadaşımıza gönderdim..

senin bu pide ekmekleri napcaz yawwwww afiyet olsun kuzucum

uygundur kaptişşş siz böle yaptıkça bende gaza geliyorum valla bendede sıfır kaçamak artık

En büyük idol Burcu.

şımarıyorum ve utanıyorum :78:

Afiyet olsun canım.

Bir dee yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben de yeniyim burada. (pazar günü geldim) Adım Ayşenur. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum.

Resim:

Eki Görüntüle 753435

tebrikler Özlemcimmm

başarılı bir menü cnm ramazan için...

evet kaptişş, uyuşukluğu bu haftasonu atıyorum söz söz söz...

En büyük idol Burcu.

saol cnm, önceki mesajın uzundu, buradan teşekkür edeyim:)
hepimiz tüm sevdiklerimizle birlikte harika bir ömür geçirelim inşallah...

Geçen haftaki mesaj sayılarım;(eksik gördüm sanki listede)

1 temmuz:14

2 temmuz:13

3 temmuz:13

4 temmuz:14

5 temmuz: 13

06 temmuz: 21

Bulgur pilavı ekmek grubuna giriyor o yüzden minikte olsa pideyi yemeseydin keşke.

güzeller ben kaçıyorum, kocişşle ilgileneyim biraz

Not: Özlem'cim bugünkü mesaj sayım 19, dün 12.. not aldığını yazarsan yrn bakarım, yazmadıysan özelden mesaj atarım tatlım..

öpüldünüz kızlaaarrr

Tebrik ediyorum Özlem' cim harikasın.

tamam cnm saydım Ozlem arkadaşımıza gönderdim..

Gecenin bitmesine daha vardı aslında 12ye kadar
tebrikler Özlemcimmm
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…