Tamam canım teşekkür ederim.okudum hepsini kaptan
geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36
ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.
canım su az bide limonata olmamış sanırım hiç şeker atmadın mı?
doğrudur caım tebrikler
akşam çok fenal olmuş tubi yaaaa
10 cm çok güzel canım. TebiklerAslında ölçülerimi almadım.1,5 ay önce göbek çevrem 100cm'ti şimdi 90'a yakın sanırım.Tabi bunda düzenli beslenmenin etkiside büyüktür.Mezuramda yok metreye ölçüyorum.Hiç bir şey yapmasa bile saatlerce koşmuş etkisi yaratıyor insanda.
Burcucum üzme kendini maşşallah o kadar kilo verdin şu an bunların olması normal bence.Birde şişkinliğin, kabızlığın var onlarında etkisi vardır.
4lt ye yarım bardak attım.Gayet güzel bir menü olmuş canım. Sen oruç tutarken normaldekinden daha doğru besleniyorsun. Ama ekmeğini pide değil de tam buğday tarzı ekmeklerden yersen daha iyi olur.
Çok belli değil eski resimlerdeki kiloların ama bariz bir fark var yenileriyle. Senin en kısa zamanda spora başlayıp incelmen lazım. Çünkü 9 kilo oldukça fark etmesi gerekiyor. Sende gözle görülür çok büyük bir fark yok. Nedeni de sanırım spor yapmaman. Ama hafta sonu başlayacağım demişsin. Bence bekleme bugünden başla.
Tamam canım çok teşekkürler.
İlk günlere göre suyun gayet iyi. İnşallah zamanla daha da iyi olacak. Limonataya hiç mi şeker katmadın? Katmadıysan çok iyi. Afiyet olsun.
Nee diyecektim ki düzeltmişsin mesajı. Ona göre
(0,2/72,1) x 100 = 0.28 (Yuvarlamamışsın)
Sarma ve ekşili dolma (ekşili dolma nasıl oluyor?) ve tavuk göğsü menün çok kötü olmuş Tuba'cım. İnşallah bu günkü kilonu kötü etkilemez.
Dedin dedin sonunda kilonu bu hale getirdin. Tamamen düşünce gücü. Bi daha böyle düşünme lütfen.
Ellerine sağlık canım.
tebrikler
2 şer tane alıyordum
aynen bende öyledim. karaköy favorimdi
menün çok kötü değil bence. reçel ve nutella az da olsa yenmemeli. üstelik sahurdan sonra hemen yatıyoruz. vişne suyunu kendin yaptığını yazmışsın aşağılarda. bence içilebilir. dolmaları da bulgurla yapmanı öneririm. gayet lzzetli oluyorlar.
güzel olduysa tarif isteriz.
ha ha süper fikir
her zamankı gibi süper menü
kaptan adımsayar arıyorum bulduğumilk yerden alacağım. netten alayım dedim ama 6 liralık şey için daha fazla kargo ücreti ödemek akıl karı gelmedi.
valla 2şer 2şer alıyordum kaptan
ben dukan diyetini pek bilmıyorum ama yıne de sabah sabah kola pek mantıklı gelmedi
kaptan naptın ya
haftaya daha iyi olur kaptan eminim
aslında az yemişsin ama olmasaymış iyiymiş. aslında baştan hata yapmışsın. keşke hiç pişirmeseydin . evde olunca dayanamıyo insan aç aç
sen de diyet menü hazırla misafirlere
evet uyku çok öenmli. sahura kalkamam diye korkundan mı uyumuyordun ?
nerde ekledin canım?
özlemcim harikasın tebrikler
akşamki menü olmamış canım ya kola içmişsin bide
afiyet olsun canım. gecenın 12sinde kavun nerden aklına geldi
bence gayet iyi. yarım litre sudan sonra 1,5 lt su da iyi
:44: :44:
canım hem öğlen sarma hem akşam dolma yemişsin. tavuk göğsü de üstüne tuz biber olmuş
he doğrusu burdaymış
burcu üzülme şimdiye kadar verdiklerine say. bu hafta da böyle olsun napalım. üstelik hafta boyu tüm menülerin güzeldi.
ben de ölçülerimi alayım iyi aklıma getirdin.
evet canım dolmaların ahı . ama yıne de vermişsin
tamam kpatan öyle yaparım bundan sonra
Nerde siniz kızlar yaaaaa? Nereye kayboldu herkes :44:
Stevia hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok alasım geliyor.
STEVIA
Stevia, Paraguay ve Brezilya'da yetişen bir bitkidir. 1887 'de Paraguay yerlilerinin kullandığı şifalı bitkiler üzerinde inceleme yapan Güney Amerikalı bilim adamı Antonia Bertoni tarafından keşfedilmiştir. Paraguay kızılderilileri tarafından "Tatlı ot" ve "Ballı yaprak" ismiyle anılan ve tatlandırıcı olarak kullanılan stevianın sırrını çözmek için, 1931'de Bridel ve Lavieille adında iki Fransız kimyacı bitkinin yapraklarından elde ettikleri ekstre (öz) üzerinde çalışmaya başladı. Onların çalışmaları sonucunda beyaz kristal yapıda ve "Stevioside" adı verilen saf bir ürün elde edildi ve bu maddenin normal rafine şekerden 100 ile 300 kat daha tatlı olduğu fark edildi. 1971'de Çinli araştırmacı Dr.Tei-Fu-Chen Paraguay'ı ziyaretinde ilgisini çeken Stevia bitkisi üzerinde çalışmalar yaparak, kimyasal olmayan doğal yöntemlerle Stevia ekstresi (özü) elde edilmesinde ve yapraklarda bulunan keskin tadın kaldırılmasında başarılı oldu.
Paraguay ve Brezilya'da yüzyıllardan beri tatlandırıcı ve tedavi edici özellikleri nedeniyle kullanılan stevia (şeker bitkisi) , Japonya'da da otuz yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi tarafından tatlandırıcı ve gıda katkısı olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden elde edilen özütün, kan şekerini düzenleyici etkileri olduğu kabul edilmektedir. Stevia'nın insülin duyarlılığını ve hatta salınımını arttırıcı etkilerinin olduğunu gösteren bazı araştırmaların varlığı diyabet tedavisinde kullanımını destekler niteliktedir.
Stevia Ekstresi'nin en büyük özelliği bir doğal tatlandırıcı ve diyet gıdası olarak hiç bir şekilde kalori, yağ, sakarin ve toksik maddeler içermemesidir. Su bazlı olarak üretilir ve üretiminde alkol ya da herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Stevia Ekstresi kandaki şeker düzeyini yükseltmeksizin, şişmanlatmaksızın ve kalori vermeksizin içeceklerinizi veya gıdalarınızı tatlandırır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kabızlık, depresyon ve asabiyete karşı olumlu etkileri vardır. Mide ve bağırsak florasını, asit alkali dengesini korur. Bir büyük fincan black (sütsüz) nescafe için 1 gr 'lık paket fazlasıyla yeterli olur ve alıştığınız şeker tadında herhangi bir fark ya da koku hissetmezsiniz
Diye yazıyor. Ben bitkiyi almaycağım (bitkisi de satılıyor) hazır tatlandırıcı hali var. Onu düşünüyorum.
Bazlama yemeyi düşünmüyorsun dimiYemek yapmaya gitmiştim.Menüde sebzeli et sote,ajvar sos ve bazlama var :)))
Stevia hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok alasım geliyor.
STEVIA
Stevia, Paraguay ve Brezilya'da yetişen bir bitkidir. 1887 'de Paraguay yerlilerinin kullandığı şifalı bitkiler üzerinde inceleme yapan Güney Amerikalı bilim adamı Antonia Bertoni tarafından keşfedilmiştir. Paraguay kızılderilileri tarafından "Tatlı ot" ve "Ballı yaprak" ismiyle anılan ve tatlandırıcı olarak kullanılan stevianın sırrını çözmek için, 1931'de Bridel ve Lavieille adında iki Fransız kimyacı bitkinin yapraklarından elde ettikleri ekstre (öz) üzerinde çalışmaya başladı. Onların çalışmaları sonucunda beyaz kristal yapıda ve "Stevioside" adı verilen saf bir ürün elde edildi ve bu maddenin normal rafine şekerden 100 ile 300 kat daha tatlı olduğu fark edildi. 1971'de Çinli araştırmacı Dr.Tei-Fu-Chen Paraguay'ı ziyaretinde ilgisini çeken Stevia bitkisi üzerinde çalışmalar yaparak, kimyasal olmayan doğal yöntemlerle Stevia ekstresi (özü) elde edilmesinde ve yapraklarda bulunan keskin tadın kaldırılmasında başarılı oldu.
Paraguay ve Brezilya'da yüzyıllardan beri tatlandırıcı ve tedavi edici özellikleri nedeniyle kullanılan stevia (şeker bitkisi) , Japonya'da da otuz yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi tarafından tatlandırıcı ve gıda katkısı olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden elde edilen özütün, kan şekerini düzenleyici etkileri olduğu kabul edilmektedir. Stevia'nın insülin duyarlılığını ve hatta salınımını arttırıcı etkilerinin olduğunu gösteren bazı araştırmaların varlığı diyabet tedavisinde kullanımını destekler niteliktedir.
Stevia Ekstresi'nin en büyük özelliği bir doğal tatlandırıcı ve diyet gıdası olarak hiç bir şekilde kalori, yağ, sakarin ve toksik maddeler içermemesidir. Su bazlı olarak üretilir ve üretiminde alkol ya da herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Stevia Ekstresi kandaki şeker düzeyini yükseltmeksizin, şişmanlatmaksızın ve kalori vermeksizin içeceklerinizi veya gıdalarınızı tatlandırır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kabızlık, depresyon ve asabiyete karşı olumlu etkileri vardır. Mide ve bağırsak florasını, asit alkali dengesini korur. Bir büyük fincan black (sütsüz) nescafe için 1 gr 'lık paket fazlasıyla yeterli olur ve alıştığınız şeker tadında herhangi bir fark ya da koku hissetmezsiniz
Diye yazıyor. Ben bitkiyi almaycağım (bitkisi de satılıyor) hazır tatlandırıcı hali var. Onu düşünüyorum.
Ben tatlandırıcıların her türlüsüne sıcak bakmıyorum. Sonuçta hepsi işlenmiş ve yapay. En güzeli kullanmamak.Face de Dukan yapanların grubu var orda çoğu kişi kullanıyor ve diyetle birlikte kilo alan görülmedi sakıncalı olacağını düşünmüyorum.Bende splenda kullanıyorum aynı şeker gibi ama kalorisi yok ağızda acı bir tatda bırakmıyor onu da gönül rahatlığıla kullanabilirsin.
canlar listemize bakabilir misiniz
***4. TAKIM 317.ETAP***
topraks : (70,9/70,8/0,1 /%0,14)
bahar210660,2/60,2/0/%0) KilosuSabit
zeynep_canan57,2/56,1 /1,1/1,92 )
cimcimesude63,6/64,6 /-1/%-1,57)
gogo240570,7/70,3 /0,4/%0,57)
RrapunzelL74,0 /79/-5/%-1,69) 313.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü. Tartı değişikliğinden 4 kilo eklendi.
nurork67,5/66,9 /0,6 /%0,89 )
gizemli_110596,5/96,5 /0 /%0 ) Yeni üye kilosu 3'e bölündü. Hedef 65
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,03
Bazlama yemeyi düşünmüyorsun dimiYoğurtta ekle bu menüye ya da ayran iyi gider.
Ben tatlandırıcıların her türlüsüne sıcak bakmıyorum. Sonuçta hepsi işlenmiş ve yapay. En güzeli kullanmamak.Mesela şuan ben şeker ve tatlandırıcı dahil hiç bişey kullanmıyorum.
Ama ama ben unuttum senin dukan yaptığınıBazlamayı yemeyi düşünüyorum çünkü Dukana uygun yulaf kepeğinden yapıldı diyetimi sabote edecek birşey yok menüde..Ajvar sos 1 çay kaşığı yağla yapıldı et sotada yarım çorba kaşığı yağ ile :))) dediğin gibi yanına ayran iyi gider misss :))))
***13. TAKIM 317. ETAP ***
burcugncy (63/63/0/%0) Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4/58/1.4/%2.36) Mezuniyetini istiyor.
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13) Yeni üye hedef : 56
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.99
Kontrol etmeyi bilen bir arkadaş listemizi kontrol edebilir mi?
Yeni başlayan arkadaşlarında aşağıdaki linkten karar defterini okumalarını istiyorum. Kurallar oldukça önemli yarışma için. Okuduktan sonrada geri bildirim istiyorum okuduklarına dair.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29745137
Listeniz doğru canım. Tebrik ederim.
Yemek yapmaya gitmiştim.Menüde sebzeli et sote,ajvar sos ve bazlama var :)))
Bazlama yemeyi düşünmüyorsun dimiYoğurtta ekle bu menüye ya da ayran iyi gider.
Ben tatlandırıcıların her türlüsüne sıcak bakmıyorum. Sonuçta hepsi işlenmiş ve yapay. En güzeli kullanmamak.Mesela şuan ben şeker ve tatlandırıcı dahil hiç bişey kullanmıyorum.
Ama ama ben unuttum senin dukan yaptığınıAlışacağız zamanla. Dukana alışığız da senin dukan yaptığını unutuyoruz Afiyet olsun bu arada. Benim iftarda da tavuk sote var. Bugün süper bir menüm olacak
***13. TAKIM 317. ETAP ***
burcugncy (63/63/0/%0) Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4/58/1.4/%2.36) Mezuniyetini istiyor.
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13) Yeni üye hedef : 56
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.99
Kontrol etmeyi bilen bir arkadaş listemizi kontrol edebilir mi?
Yeni başlayan arkadaşlarında aşağıdaki linkten karar defterini okumalarını istiyorum. Kurallar oldukça önemli yarışma için. Okuduktan sonrada geri bildirim istiyorum okuduklarına dair.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29745137
bazlama mıçıkar onu menüden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?