Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar. bu hafta çok kötü geçti. hastamız var demiştim. halam doğum yapmıştı 2 hafta kadar önce birden rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. hastane ev arasında koşturup duruyoruz. bi süre daha gelemiycem sanırım.

kaptancım dün tartılmıştım kilom 58. aslında 57 olmak istiyodum ama takımdaki arkadaşlara haksızlık olmasın. ben mezun olmak istiyorum. durumlar düzelince gelmeye devam edicem ama şu anda takıma gelip aktif olmam çok zor. 1 kilo için de izin almak istemedim. daha iyi bir çözüm bulamadım kendim için.

evet canım okuyorum tabiki :44:
Teyit etmek istedim canım. Bazen yeni üyeler bu durumun farkında olmuyor. Bir hatırlatma olsun benden.

günaydın kızlar bugün 60,6 kikoyum
akşam
1 kase kabak çorbası
3-4 kaşık nohutlu pilav
salata
yatarken biraz cacık
yedim
kaptancım benide takıma davet etmiştiniz kabul etmedinizmi
Banu'cum geçmişte sana takım kurallarını yazmıştım. Ama geçmişi okumuyorsun sanırım. Yeniden yazıyorum aynı mesajı senin için.
orda kurallarımız yazıyor ve kurallar arasında 3 hafta deneme süremiz var. Ayrıca yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okumayı unutma sakın.

Kızlar yine bağlantım koptu.:-/
Öğleden sonra annemle çarsıya çıkacagız.görüşmek üzere.
Inşallah güzel sonuçlar alırız bildirimde;-)
İyi eğlenceler canım.

Banu' cum bunlar kurallarımız canım. Dikkatle okuduktan sonra okuyup, kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu da mesajına yaz ki not alayım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Hastana allah acil şifalar versin inşallah. Gelip bildirim yaptığın içinde ayrıca teşekkür ederim. O zaman bu hafta seni mezun olarak yazıyorum. Canın ne zaman isterse o zaman gel. Takımda senin yerin hep bambaşka. Ben yokken yaptığın işler içinde çok çok teşekkürler. Süper bir şekilde mezun oldun. Bir ara gelip başarı hikayeni de yazarsın. Karnene bakmayı unutma.

tamam canım kabul ediyorum yeni oldugun için site içeriğine alışmaya çalışıyorum yaşım 31 boyum 150 kilom 60,6 umarım iyi olur

anladım canım okuyorum tabiki menü yorumlarında biraz çekimser kaldım galiba onunda sebebi kendimde uyguladığım beslenme düzeninin biraz eksik biraz yanlışlıklarını gördüm dünden bu yana ona alışmaya çalışıyorum

geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.

Emoş'cum bu ortalamayla bu hafta birinci olma ihtimalin var eğer öyle olursa başarı hikayesi yazman gerekiyor. Yarın tekrardan bakabilir misin takıma? Ceza almayalım. Tekrar tekrar tebrik ediyorum harika bir kiloyla mezun oluyorsun.

amin canım teşekkür ederim :) asıl ben sana teşekkür ederim ebrucum sen ve 13.takım olmasaydınız bu kadar kararlı ve bu kadar güzel kilo vermezdim. bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. başarı hikayemi de mutlaka yazıcam canım :) çok duyguandım şu an :) 4,5 aydır yeni bir ailem gibiydiniz :) inşallah burada olmaya devam ederim ve bağımız hiç kopmaz :)

***13. TAKIM 317. ETAP ***

burcugncy (63/63/0/%0) Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4/58/1.4/%2.36) Mezuniyetini istiyor.
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13) Yeni üye hedef : 56

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.99

Kontrol etmeyi bilen bir arkadaş listemizi kontrol edebilir mi?

Yeni başlayan arkadaşlarında aşağıdaki linkten karar defterini okumalarını istiyorum. Kurallar oldukça önemli yarışma için. Okuduktan sonrada geri bildirim istiyorum okuduklarına dair.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29745137

Son düzenleme:

tamam canım yarın mutlaka bakmaya çalışırım. çok teşekkür ederim canım

ben şimdi çıkmak zorundayım. hastanedeyim kafeteryaya inmiştim. tekrar yukarı çıkmam lazım. inşallah bu hafta da derece alırız :) hepinizi çok seviyorum çok özlüyorum. kocaman öpüldünüz :)

doğru canım. 1 kişi daha kontrol ederse iyi olur bence :) hızlıca yaptım kontrolü :)

tamam canım kabul ediyorum yeni oldugun için site içeriğine alışmaya çalışıyorum yaşım 31 boyum 150 kilom 60,6 umarım iyi olur
Tekrardan hoş geldin o zaman canım aramıza. Hedef kilonu yazmamışsın diyecektim ki aşağıda yazmışın. Not alıyorum hemen. Bugünden itibaren de her geldiğinde yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okursan sevinirim. Siteyle ilgili her türlü sorunu da sorabilirsin bizde sora sora öğrendik.

Çekinme canım. Burda birbirimize doğru olanı göstermek için varız. Sen yorum yaparsın eğer yanlış olduğunu düşünürsek zaten cevap olarak yazarız sana. Unutmayın artık biz bir takımız.

geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.
Maşallah maşallah başka diyecek bişey yok.

İnanır mısın benimde gözlerim doldu bi anda. Seni tanıdığım için çok mutluyum canım. Keşke gelen üyelerin hepsi senin gibi olsa. Nedendir bilmiyorum ama ayrı bir yerin olmuş benim için. Kocaman tebrik ediyorum. Bağımızı da koparmayalım lütfen. Arada sırada da olsa mutlaka gel. Merakta bırakma bizi. Konya'ya yolun düşerse de telefon numaram var sende. Araman yeterli.

okudum hepsini kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…