Tamam canım.Face de Dukan yapanların grubu var orda çoğu kişi kullanıyor ve diyetle birlikte kilo alan görülmedi sakıncalı olacağını düşünmüyorum.Bende splenda kullanıyorum aynı şeker gibi ama kalorisi yok ağızda acı bir tatda bırakmıyor onu da gönül rahatlığıla kullanabilirsin.
Kaptan zaten çayı ve kahveyi oldum olası şekersiz içmişimdir ama şu limonata falan var ya haniBazlama yemeyi düşünmüyorsun dimiYoğurtta ekle bu menüye ya da ayran iyi gider.
Ben tatlandırıcıların her türlüsüne sıcak bakmıyorum. Sonuçta hepsi işlenmiş ve yapay. En güzeli kullanmamak.Mesela şuan ben şeker ve tatlandırıcı dahil hiç bişey kullanmıyorum.
Çay kahve tamam ama mesela dün içtiğim limonata? Bu tip içecekleri de tamamen bırakırsam diyete de devam etmem zorlaşır. Bugün sahurda yiyecekleri daha kolay reddettim ama tamamen hayatımdan çıkartabileceğimi sanmıyorum. İmkanı olsa aşçılık okuluna gidip pastacılık şefi olmak isteyen bir insandan bahsediyoruz sonuçtatatlandırıcıya bende karşıyım önceden şeker kullanırdım onuda bıraktım şimdi herşeyi şekersiz kullanıyorum
olsun önemli değil daha yeniyim yavaş alıırsınız :))Aslında dukandan bahsedeyim biraz en azından biraz fikir edinmiş olursunuz.
Bir gün saf protein bir gün sebze protein yapıyorum.Bugün sebze+protein günüm.Günde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkımız var ve onunla kek,börek,poğaça,tatlılar,ekmekler yapabiliyoruz.Yani izinli malzemelerle yaratıcılığı size kalmış olan herşeyi yapabiliyoruz.Hangi saatde istersek izinli gıdalardan sınırsız tüketebiliyoruz.Süt ve süt ürünleri günlük 1 lt. (Yağsız ve yarım yağlı olmak üzere) günlük 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1,5-2 lt su ve yeşilçay içmek gerekiyor.
Hoş geldin canım inşallah hafiflemiştir işlerin.selam kızlar, ayy giremedim yaa, ancak kiloumu bildirebildim...bakayım ne durumdayız.. yine yoğun bir gün işyerinde..
Teşekkür ederimkarar defterini okudum
Sıkma sen canını haftaya düzelirsiniz inşallah.teşekkür ederim, bu hafta dökülüyoruz
Afiyet olsun. Kaç yaşında çocukların, kız mı erkek mi? Benim iki tane kızım var. Birisi 7 yaşında diğeri henüz 3 aylıkçocuklarımı doyurmaya gitmiştim yedir topla derken anca geldim
En güzeli senin ve benim yaptığım gibi şekeri hayatından tamamıyla çıkartmak.tatlandırıcıya bende karşıyım önceden şeker kullanırdım onuda bıraktım şimdi herşeyi şekersiz kullanıyorum
Mine' cim dukanı çok iyi biliyoruz. Takımda dukan yapan çoktu senden önce. Sadece senin dukan yaptığına alışmamız lazım. Ona bir çözümüm var eski kaptanımız Hilal (kulakları çınlasın, çok özledim bu aradaolsun önemli değil daha yeniyim yavaş alıırsınız :))Aslında dukandan bahsedeyim biraz en azından biraz fikir edinmiş olursunuz.
Bir gün saf protein bir gün sebze protein yapıyorum.Bugün sebze+protein günüm.Günde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkımız var ve onunla kek,börek,poğaça,tatlılar,ekmekler yapabiliyoruz.Yani izinli malzemelerle yaratıcılığı size kalmış olan herşeyi yapabiliyoruz.Hangi saatde istersek izinli gıdalardan sınırsız tüketebiliyoruz.Süt ve süt ürünleri günlük 1 lt. (Yağsız ve yarım yağlı olmak üzere) günlük 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1,5-2 lt su ve yeşilçay içmek gerekiyor.
Teşekkür ederim canım.karar defterini okudum..
bazlama diyetime uygun olarak yapıldı çıkartamam
olsun önemli değil daha yeniyim yavaş alıırsınız :))Aslında dukandan bahsedeyim biraz en azından biraz fikir edinmiş olursunuz.
karar defterini okudum..
bazlama diyetime uygun olarak yapıldı çıkartamam
Tamam canım.
Kaptan zaten çayı ve kahveyi oldum olası şekersiz içmişimdir ama şu limonata falan var ya hani
Çay kahve tamam ama mesela dün içtiğim limonata? Bu tip içecekleri de tamamen bırakırsam diyete de devam etmem zorlaşır. Bugün sahurda yiyecekleri daha kolay reddettim ama tamamen hayatımdan çıkartabileceğimi sanmıyorum. İmkanı olsa aşçılık okuluna gidip pastacılık şefi olmak isteyen bir insandan bahsediyorum
sende haklısın bende bazen kaçamak yaptığım zamanlar oluyor normaldede çok şekerli seven biri değildim.düşün ben çorumluyum ve hamur işleri bizde çok yapılır ve yenirdi şimdi aza indirdim hatta dün eşim artık hiç börek falan yapmıyorsun diye yakınıyor
kızlar be bugün hiç iyi değilim ya. oruçluyken daha kolay geçiyodu günler. başım çok ağrıyo. ağrımaktan öte dönüyo gibi. sersemlik var üstümde. midem de bulandı. 1,5 lt su içtim arka arkaya o mu yaptı acaba
Tamam canım.
Kaptan zaten çayı ve kahveyi oldum olası şekersiz içmişimdir ama şu limonata falan var ya hani
Çay kahve tamam ama mesela dün içtiğim limonata? Bu tip içecekleri de tamamen bırakırsam diyete de devam etmem zorlaşır. Bugün sahurda yiyecekleri daha kolay reddettim ama tamamen hayatımdan çıkartabileceğimi sanmıyorum. İmkanı olsa aşçılık okuluna gidip pastacılık şefi olmak isteyen bir insandan bahsediyorum
sende haklısın bende bazen kaçamak yaptığım zamanlar oluyor normaldede çok şekerli seven biri değildim.düşün ben çorumluyum ve hamur işleri bizde çok yapılır ve yenirdi şimdi aza indirdim hatta dün eşim artık hiç börek falan yapmıyorsun diye yakınıyor
eskişehirde de çok yapılır hamur işi. mercimekli börekler, mantılar,haşhaşlılar...
ben de çok severim hem yapmasını hem yemesini. ama allahtan eşim hiç aramaz. annesi sağolsun hiç alıştırmamış hamur işine. benim annem sabahın 6sında kalkar hafta içi biz işe yada okula gitmeden kahvaltıya sıcak poğça yetişirirdi. biz de böyle büyüdük , işte sonumuz da böyle oldu
su yapabilir oruç tutmak çok güzel insanın vücudu yenileniyor birde ben başlayabilsem
eskişehirde de çok yapılır hamur işi. mercimekli börekler, mantılar,haşhaşlılar...
ben de çok severim hem yapmasını hem yemesini. ama allahtan eşim hiç aramaz. annesi sağolsun hiç alıştırmamış hamur işine. benim annem sabahın 6sında kalkar hafta içi biz işe yada okula gitmeden kahvaltıya sıcak poğça yetişirirdi. biz de böyle büyüdük , işte sonumuz da böyle oldu
haklısın ama evlenmeden önce daha fittim sıfır bedendim hamileliklerimde aldım üstüne oturmalar gezmeler derken şimdide vermek için uğraşıyoruz uzun zamandan beride yerimde sayıyorum ama buraya katılınca insana azim geliyor yesem mi yemesemmi oluyorsun
***13. TAKIM 317. ETAP ***
burcugncy (63/63/0/%0) Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4/58/1.4/%2.36) Mezuniyetini istiyor.
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13) Yeni üye hedef : 56
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.99
Kontrol etmeyi bilen bir arkadaş listemizi kontrol edebilir mi?
Yeni başlayan arkadaşlarında aşağıdaki linkten karar defterini okumalarını istiyorum. Kurallar oldukça önemli yarışma için. Okuduktan sonrada geri bildirim istiyorum okuduklarına dair.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29745137
Tekrardan hoş geldin o zaman canım aramıza. Hedef kilonu yazmamışsın diyecektim ki aşağıda yazmışın. Not alıyorum hemen. Bugünden itibaren de her geldiğinde yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okursan sevinirim. Siteyle ilgili her türlü sorunu da sorabilirsin bizde sora sora öğrendik.
Çekinme canım. Burda birbirimize doğru olanı göstermek için varız. Sen yorum yaparsın eğer yanlış olduğunu düşünürsek zaten cevap olarak yazarız sana. Unutmayın artık biz bir takımız.
Maşallah maşallah başka diyecek bişey yok.
İnanır mısın benimde gözlerim doldu bi anda. Seni tanıdığım için çok mutluyum canım. Keşke gelen üyelerin hepsi senin gibi olsa. Nedendir bilmiyorum ama ayrı bir yerin olmuş benim için. Kocaman tebrik ediyorum. Bağımızı da koparmayalım lütfen. Arada sırada da olsa mutlaka gel. Merakta bırakma bizi. Konya'ya yolun düşerse de telefon numaram var sende. Araman yeterli.
Stevia hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok alasım geliyor.
STEVIA
Stevia, Paraguay ve Brezilya'da yetişen bir bitkidir. 1887 'de Paraguay yerlilerinin kullandığı şifalı bitkiler üzerinde inceleme yapan Güney Amerikalı bilim adamı Antonia Bertoni tarafından keşfedilmiştir. Paraguay kızılderilileri tarafından "Tatlı ot" ve "Ballı yaprak" ismiyle anılan ve tatlandırıcı olarak kullanılan stevianın sırrını çözmek için, 1931'de Bridel ve Lavieille adında iki Fransız kimyacı bitkinin yapraklarından elde ettikleri ekstre (öz) üzerinde çalışmaya başladı. Onların çalışmaları sonucunda beyaz kristal yapıda ve "Stevioside" adı verilen saf bir ürün elde edildi ve bu maddenin normal rafine şekerden 100 ile 300 kat daha tatlı olduğu fark edildi. 1971'de Çinli araştırmacı Dr.Tei-Fu-Chen Paraguay'ı ziyaretinde ilgisini çeken Stevia bitkisi üzerinde çalışmalar yaparak, kimyasal olmayan doğal yöntemlerle Stevia ekstresi (özü) elde edilmesinde ve yapraklarda bulunan keskin tadın kaldırılmasında başarılı oldu.
Paraguay ve Brezilya'da yüzyıllardan beri tatlandırıcı ve tedavi edici özellikleri nedeniyle kullanılan stevia (şeker bitkisi) , Japonya'da da otuz yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi tarafından tatlandırıcı ve gıda katkısı olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden elde edilen özütün, kan şekerini düzenleyici etkileri olduğu kabul edilmektedir. Stevia'nın insülin duyarlılığını ve hatta salınımını arttırıcı etkilerinin olduğunu gösteren bazı araştırmaların varlığı diyabet tedavisinde kullanımını destekler niteliktedir.
Stevia Ekstresi'nin en büyük özelliği bir doğal tatlandırıcı ve diyet gıdası olarak hiç bir şekilde kalori, yağ, sakarin ve toksik maddeler içermemesidir. Su bazlı olarak üretilir ve üretiminde alkol ya da herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Stevia Ekstresi kandaki şeker düzeyini yükseltmeksizin, şişmanlatmaksızın ve kalori vermeksizin içeceklerinizi veya gıdalarınızı tatlandırır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kabızlık, depresyon ve asabiyete karşı olumlu etkileri vardır. Mide ve bağırsak florasını, asit alkali dengesini korur. Bir büyük fincan black (sütsüz) nescafe için 1 gr 'lık paket fazlasıyla yeterli olur ve alıştığınız şeker tadında herhangi bir fark ya da koku hissetmezsiniz
Diye yazıyor. Ben bitkiyi almaycağım (bitkisi de satılıyor) hazır tatlandırıcı hali var. Onu düşünüyorum.
sanırım birden yüklendim suya. çok haklısın oruç insana çook iyi geliyor. dışarı çıkma ihtımalım olmasa sahursuz da tutardım. yada evde olsam yata kalka tutardım ama cesaret edemedim. anneme söylıyeyım de artık eni de uyandırsın kalkınca
o misafirlikleri hiç sorma zaten bi ara akraba günün dahil olmuştum. millet birbiriyle yarışıyo ne ikramlar hazırlasam diyehaklısın ama evlenmeden önce daha fittim sıfır bedendim hamileliklerimde aldım üstüne oturmalar gezmeler derken şimdide vermek için uğraşıyoruz uzun zamandan beride yerimde sayıyorum ama buraya katılınca insana azim geliyor yesem mi yemesemmi oluyorsuninsan obez olur ya . birde biz eşli gidiyorduk. hani maksat irtbatı koparmayalım akşam saatlerinde ye okadar poğça börek sonra eve git yat.
kesinlikle birlikten dirlik doğuyor burda
benim sahursuz tuttumda daha rahat geçiyor sankibir ara 36 saatlik açlık var ona başlamıştım 1 kere yaptım bida devam edemedim açlık yapınca organlar kendini yeniliyormuş
yok canım ya ben dayanamam 36saat ne demek
hanımlar sizlere iyi günler çıkmam lazım eşim gelecek saglık ocagına gideceğiz iyi sohbetler
Bugünkü menümü yazayım:
Sahur:
1 kase dünkü çorba
2 dilim ekmek
2 kk peynir
İftar:
1 kase çorba(ıspanak+kırmızı biber+süt)
5 tane köfte
1 tabak roka ve reyhan biraz da salatalık
1 bardak limonata(ben yaptım öyle hazırlar gibi kimyasal ve şekere boğulmuş değil ekşi ekşi )
su 1.5 lt içtim
Spor yok
Bugunku menum
Aslinda resim cekmistim ama telefondan koyulmuyormus:)
Sabah 10:00
1 kepekli etimek
4 zeytin
Beyaz peynir
Ufak bi parca orgu peyniri
Donates salatalik
Oglen 14:30
3 kucuk zeytinyagli sarma
8 findik
1 kuru incir
Ara 18:30
3 findik
Akksam iftar saati
Eksili dolma, oyle severim ki ilk kez yaptim, guzel de yapmisim dayanamadim cok yedim
En son tavuk gogsu yaptim yarin icin, tencerenin dibini siyirdim
Su 2,5 lt
Spor
15 dk leslie ile isindim sonra da
35 dk jillian beni öldürdü:))
başlangıç: 76 kg
geçen hafta: 63 kg
bu hafta:63 kg
fark: 0
yüzde: 0
Kilo bildirimimi yapiyorum
Baslangic : 75
Gecen hafta : 69.9
Bu hafta : 69.5
Fark : 400gr
Dun aksamki kotu menu ne bicim etkiledi yaaa((
Çok belli değil eski resimlerdeki kiloların ama bariz bir fark var yenileriyle. Senin en kısa zamanda spora başlayıp incelmen lazım. Çünkü 9 kilo oldukça fark etmesi gerekiyor. Sende gözle görülür çok büyük bir fark yok. Nedeni de sanırım spor yapmaman. Ama hafta sonu başlayacağım demişsin. Bence bekleme bugünden başla.
günaydın arkadaşlar. sabah oğlanı aşıya götürdüm. yıktı ortalığı. özlemcim senin kızın 18 ay aşılarında ateşlendi mi? yanında değilim ya evham yaptım. gerçi annem var ama.
neyse kilo bildirimi yapıyorum.
dün iftardan önceki kilom : 61,4
geçen haftaki kilom:62,10
aradaki fark 700 gr.
bu da dünkü menüm:
sahur(2.45)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı tereyağ
2bardak tarçınlı süt
iftar(20.36)
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe taze fasülye
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı tavuklu pirinç pilavı.
su :2,5 litreden fazla
yürüyüş:
sabah oğlumu anneme bıraktım. 15 dk
öğlen takipçiye gittim. gidiş geliş .1 saat
akşam evden anneme gittim. 15 dk.
iftardan sonra eşimle ailece yürüdük. 1 saat
önce dünkü menümü paylaşayım hala uyku sersemiyim açılamadım daha
sahur :
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
3 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
iftar:
1 hurma
1 kase yayla çorba
1/2 servis kaşığı nohut
1/2 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
2 kk kadar sakızlı muhallebi
3.5 lt su
30 dk da hafif tempoda yürüyüş yaptım
Kızlar biliyorsunuz ki normalde deneme süremiz 3 hafta. Ama ben bu hafta Burcu' nun paylaşımlarından ve menülerinden oldukça istikrarlı gittiğini düşünüp onu bu hafta listeye almaya karar verdim. Kilosu haftaya ikiye bölünmesin diye. Tabii ki Burcu' dan sözde almak istiyorum hep bu şekilde istekli ve kararlı olacağı konusunda? Siz ne dersiniz bu konu hakkında?
çok geçmiş olsun Emoşçum... ve tebrikler cnmgünaydın kızlar. bu hafta çok kötü geçti. hastamız var demiştim. halam doğum yapmıştı 2 hafta kadar önce birden rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. hastane ev arasında koşturup duruyoruz. bi süre daha gelemiycem sanırım.
kaptancım dün tartılmıştım kilom 58. aslında 57 olmak istiyodum ama takımdaki arkadaşlara haksızlık olmasın. ben mezun olmak istiyorum. durumlar düzelince gelmeye devam edicem ama şu anda takıma gelip aktif olmam çok zor. 1 kilo için de izin almak istemedim. daha iyi bir çözüm bulamadım kendim için.
tebrikler cnmdün akşam iftardan önce 53.7 kg çıktım kızlar
300 gr gitmiş
geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36
ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.
amin canım teşekkür ederim :) asıl ben sana teşekkür ederim ebrucum sen ve 13.takım olmasaydınız bu kadar kararlı ve bu kadar güzel kilo vermezdim. bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. başarı hikayemi de mutlaka yazıcam canım :) çok duyguandım şu an :) 4,5 aydır yeni bir ailem gibiydiniz :) inşallah burada olmaya devam ederim ve bağımız hiç kopmaz :)
yani tatlandırıcılar arasında kötünün en iyisidir cnm.. bir stevia bir de bi şey daha vardı unutum.. kahverengi olan...Stevia hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok alasım geliyor.
STEVIA
Stevia, Paraguay ve Brezilya'da yetişen bir bitkidir. 1887 'de Paraguay yerlilerinin kullandığı şifalı bitkiler üzerinde inceleme yapan Güney Amerikalı bilim adamı Antonia Bertoni tarafından keşfedilmiştir. Paraguay kızılderilileri tarafından "Tatlı ot" ve "Ballı yaprak" ismiyle anılan ve tatlandırıcı olarak kullanılan stevianın sırrını çözmek için, 1931'de Bridel ve Lavieille adında iki Fransız kimyacı bitkinin yapraklarından elde ettikleri ekstre (öz) üzerinde çalışmaya başladı. Onların çalışmaları sonucunda beyaz kristal yapıda ve "Stevioside" adı verilen saf bir ürün elde edildi ve bu maddenin normal rafine şekerden 100 ile 300 kat daha tatlı olduğu fark edildi. 1971'de Çinli araştırmacı Dr.Tei-Fu-Chen Paraguay'ı ziyaretinde ilgisini çeken Stevia bitkisi üzerinde çalışmalar yaparak, kimyasal olmayan doğal yöntemlerle Stevia ekstresi (özü) elde edilmesinde ve yapraklarda bulunan keskin tadın kaldırılmasında başarılı oldu.
Paraguay ve Brezilya'da yüzyıllardan beri tatlandırıcı ve tedavi edici özellikleri nedeniyle kullanılan stevia (şeker bitkisi) , Japonya'da da otuz yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi tarafından tatlandırıcı ve gıda katkısı olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden elde edilen özütün, kan şekerini düzenleyici etkileri olduğu kabul edilmektedir. Stevia'nın insülin duyarlılığını ve hatta salınımını arttırıcı etkilerinin olduğunu gösteren bazı araştırmaların varlığı diyabet tedavisinde kullanımını destekler niteliktedir.
Stevia Ekstresi'nin en büyük özelliği bir doğal tatlandırıcı ve diyet gıdası olarak hiç bir şekilde kalori, yağ, sakarin ve toksik maddeler içermemesidir. Su bazlı olarak üretilir ve üretiminde alkol ya da herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Stevia Ekstresi kandaki şeker düzeyini yükseltmeksizin, şişmanlatmaksızın ve kalori vermeksizin içeceklerinizi veya gıdalarınızı tatlandırır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kabızlık, depresyon ve asabiyete karşı olumlu etkileri vardır. Mide ve bağırsak florasını, asit alkali dengesini korur. Bir büyük fincan black (sütsüz) nescafe için 1 gr 'lık paket fazlasıyla yeterli olur ve alıştığınız şeker tadında herhangi bir fark ya da koku hissetmezsiniz
Diye yazıyor. Ben bitkiyi almaycağım (bitkisi de satılıyor) hazır tatlandırıcı hali var. Onu düşünüyorum.
Alışınca çok zor oluyor. Tatları da güzel şimdi. ^^ Aslında benim mesele hamur işi değil daha büyük problemim. Yemek yeme, pişirme, farklı şeyler denemek çok hoşuma gidiyor. Vaktimi internette yemek bloglarında harcıyorumTamam canım.
Annem hamurişi yapmayı sever ama sürekli yapmaz. Aslında ailecek sebzeciliz biz ama ramazanın ilk günleri diye annemin hamur işi yapası var. Ben de bu durumdan etkileniyorum. ^^
Canım zaten sorun çay, kahve değil onları kendimi bildim bileli şekersiz içiyorum ben. Ama bu yaptığım limonatalar falan var ya onların içine koymak için alayım diyorum.okudum canım
ilk günlerin şaşkınlığı diyelim canımben genelde kalori takibi yaparak besleniyorum + bol su ve de spor ancak yeni yeni şeylerle karşılaşınca menülere yorum yapamadım yediklerimizin ölçüsünü kaçırmadığımız ve de kalorilerini hesaplayarak günü kapatırsak bol su ve de sporla sağlıklı kilo verilir diye düşünüyorum 1-2 güne kadar düzenimi oturturum umarım
en iyisi hiç tatlandırıcı kullanmamak canım çayı tek şekerli içerdim yaklaşık 1 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum en fazla 10 günde alışıyorsun sonra şekerlinin tadını garipsiyorsun
Hoşçakal.hanımlar sizlere iyi günler çıkmam lazım eşim gelecek saglık ocagına gideceğiz iyi sohbetler
Günler çok uzun canım. Nerdeyse 17 saat. Sahursuz tutmak oldukça zor. Gerçi allah onun sabrını verir ama sen dışarıda çıkıyorsun çalışmak için. Artık ramazandan sonra telafi edersin. Bi soru sormuştum sana görmedin galiba. Takıma geliş kilonu ben 64 olarak yazmışım. Kafam karıştı :44:
Haklısın canım ama sen biraz daha ertele dolma yapmayıYa da erteleme sen az kilo ver ben çok vereyim ki seni geçeyim yarışta. Bu hafta birinci sensin bizim yarışta. Tuba birinciydi aldın ondan birinciliği
Tatlım zaten sana hayatından çıkar demiyoruz. Tickerına göre hedefe yaklaşık 15 kilon var. Bu 15 kilo gidene kadar boğazına dur diyeceksin kaba tabirle hedefine ulaşacaksın. Hedefe ulaştıktan sonrada her şeyden yiyebilirsin ama azar azar ve dengeleyerek. Ama kilo verme aşamasında bunlardan uzak durman lazım. Anlaştık mı?Tamam canım.
Çay kahve tamam ama mesela dün içtiğim limonata? Bu tip içecekleri de tamamen bırakırsam diyete de devam etmem zorlaşır. Bugün sahurda yiyecekleri daha kolay reddettim ama tamamen hayatımdan çıkartabileceğimi sanmıyorum. İmkanı olsa aşçılık okuluna gidip pastacılık şefi olmak isteyen bir insandan bahsediyoruz sonuçta
Peki
Ramazanda oruç tutmamak daha kötü oluyor. Belki tansiyonun düşmüştür. Büroda da düzgünce bişey yiyemediysen eğer patrondan dolayı o da etkilemiştir. Dikkat et kendine. Hasta olma sonra.kızlar be bugün hiç iyi değilim ya. oruçluyken daha kolay geçiyodu günler. başım çok ağrıyo. ağrımaktan öte dönüyo gibi. sersemlik var üstümde. midem de bulandı. 1,5 lt su içtim arka arkaya o mu yaptı acaba
Canım kilonu yazarken 61,4 değilde 61.4 yazacaksın. Virgül yerine nokta koyacaksın.bir ebenim ticker imda kusuratlar çıkmıyor kaptan. şuan ki kiloma 61,4 yazdım. 61 olarak görünüyor tickerda
Beni takıma çağıran kaptan eski_bir_masal (Hilal) Ondan önceki kaptanda neyneyse' ymiş. Ayyıldızım bi ara geldi ama şimdi başka takımda sanırım. Hilal dünya tatlısı bir insan.kaptan , eski kaptan hilalden bahsetmişsin de ordan aklıma geldi benim 13. takımda olduğum dönem neyneyse vardı(rabia) kaptan ad1 di. dombili ,eskibirmasal, tospa vardı. sana denk geldimi bunlardan biri. bir de hilalin nick neysi. adı çok tanıdık geliyor. 2,5 yıl olmuş ama hala aklımda isimleri. ayyıldızım vardı. sonra aynı anda hamile kaldık ocak annelerine geçtik birlikte
Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur. Sana çocukları sormuştum cevap vermemişsin. :44:hanımlar sizlere iyi günler çıkmam lazım eşim gelecek saglık ocagına gideceğiz iyi sohbetler
Takmadım canım merak etme senin sporuna. Sadece sıkılaş daha ince görün istiyorum.yok kaptişşş, sen bi kere koydun kafaya, sen spor yapmıyorsun diyorsun ama ben son 3 haftadır yapmıorum sadece yaa...
inan öncesinde haftada 4-5gün 2saatten fazla yapıyordum... gözünde öyle bir intibam kalmasın yani.. ok başlıcam hemen..
bu arada regl olmadım hala, okup da inmeyi bekliyorum
ok walla beni izne ayırmayın, 26 temmuz haftası yine gidiyorum ama cumaları bildirim yaparım..süper oldu bu.. ama arada paylaşım yapamam..süper olur böylece dikkat ederim, hemen gittiğimin ertesi günü sabahtan tartılırım ki tartı farkını biliriz.. ayy iyi oldu kaptişş bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?