Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım.

Kaptan zaten çayı ve kahveyi oldum olası şekersiz içmişimdir ama şu limonata falan var ya hani

tatlandırıcıya bende karşıyım önceden şeker kullanırdım onuda bıraktım şimdi herşeyi şekersiz kullanıyorum
Çay kahve tamam ama mesela dün içtiğim limonata? Bu tip içecekleri de tamamen bırakırsam diyete de devam etmem zorlaşır. Bugün sahurda yiyecekleri daha kolay reddettim ama tamamen hayatımdan çıkartabileceğimi sanmıyorum. İmkanı olsa aşçılık okuluna gidip pastacılık şefi olmak isteyen bir insandan bahsediyoruz sonuçta

Peki

selam kızlar, ayy giremedim yaa, ancak kiloumu bildirebildim...bakayım ne durumdayız.. yine yoğun bir gün işyerinde..
Hoş geldin canım inşallah hafiflemiştir işlerin.

karar defterini okudum
Teşekkür ederim

teşekkür ederim, bu hafta dökülüyoruz
Sıkma sen canını haftaya düzelirsiniz inşallah.

çocuklarımı doyurmaya gitmiştim yedir topla derken anca geldim
Afiyet olsun. Kaç yaşında çocukların, kız mı erkek mi? Benim iki tane kızım var. Birisi 7 yaşında diğeri henüz 3 aylık

tatlandırıcıya bende karşıyım önceden şeker kullanırdım onuda bıraktım şimdi herşeyi şekersiz kullanıyorum
En güzeli senin ve benim yaptığım gibi şekeri hayatından tamamıyla çıkartmak.

Mine' cim dukanı çok iyi biliyoruz. Takımda dukan yapan çoktu senden önce. Sadece senin dukan yaptığına alışmamız lazım. Ona bir çözümüm var eski kaptanımız Hilal (kulakları çınlasın, çok özledim bu arada) bazlamanın yanına dukan bazlama diye yazardı. Sende öyle yazarsan kimseden ses çıkmaz merak etme

karar defterini okudum..

bazlama diyetime uygun olarak yapıldı çıkartamam
Teşekkür ederim canım.

karar defterini okudum..

bazlama diyetime uygun olarak yapıldı çıkartamam

bazlama da serbest yani. iyiymiş

kızlar be bugün hiç iyi değilim ya. oruçluyken daha kolay geçiyodu günler. başım çok ağrıyo. ağrımaktan öte dönüyo gibi. sersemlik var üstümde. midem de bulandı. 1,5 lt su içtim arka arkaya o mu yaptı acaba

bir ebenim ticker imda kusuratlar çıkmıyor kaptan. şuan ki kiloma 61,4 yazdım. 61 olarak görünüyor tickerda

su yapabilir oruç tutmak çok güzel insanın vücudu yenileniyor birde ben başlayabilsem

su yapabilir oruç tutmak çok güzel insanın vücudu yenileniyor birde ben başlayabilsem

sanırım birden yüklendim suya. çok haklısın oruç insana çook iyi geliyor. dışarı çıkma ihtımalım olmasa sahursuz da tutardım. yada evde olsam yata kalka tutardım ama cesaret edemedim. anneme söylıyeyım de artık eni de uyandırsın kalkınca

okudum canım

ilk günlerin şaşkınlığı diyelim canımben genelde kalori takibi yaparak besleniyorum + bol su ve de spor ancak yeni yeni şeylerle karşılaşınca menülere yorum yapamadım yediklerimizin ölçüsünü kaçırmadığımız ve de kalorilerini hesaplayarak günü kapatırsak bol su ve de sporla sağlıklı kilo verilir diye düşünüyorum 1-2 güne kadar düzenimi oturturum umarım

en iyisi hiç tatlandırıcı kullanmamak canım çayı tek şekerli içerdim yaklaşık 1 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum en fazla 10 günde alışıyorsun sonra şekerlinin tadını garipsiyorsun

benim sahursuz tuttumda daha rahat geçiyor sankibir ara 36 saatlik açlık var ona başlamıştım 1 kere yaptım bida devam edemedim açlık yapınca organlar kendini yeniliyormuş

kaptan , eski kaptan hilalden bahsetmişsin de ordan aklıma geldi benim 13. takımda olduğum dönem neyneyse vardı(rabia) kaptan ad1 di. dombili ,eskibirmasal, tospa vardı. sana denk geldimi bunlardan biri. bir de hilalin nick neysi. adı çok tanıdık geliyor. 2,5 yıl olmuş ama hala aklımda isimleri. ayyıldızım vardı. sonra aynı anda hamile kaldık ocak annelerine geçtik birlikte

cnm suyu artırmalısın ama iyi gidiyor

tatlım öğlen çok sağlıklı değil..akşamki dolamalar da karbonhidrat..tavukgöğsü azmış ama ne bileyim... sen daha iyisini yaparsın

başlangıç: 76 kg

geçen hafta: 63 kg

bu hafta:63 kg

fark: 0

yüzde: 0

olsun Burcuumm, ramazandandır.. sen 13 kilo verdin yahu

Kilo bildirimimi yapiyorum

Baslangic : 75
Gecen hafta : 69.9
Bu hafta : 69.5
Fark : 400gr

Dun aksamki kotu menu ne bicim etkiledi yaaa((

tebriklerr az olsun bizim olsun

yok kaptişşş, sen bi kere koydun kafaya, sen spor yapmıyorsun diyorsun ama ben son 3 haftadır yapmıorum sadece yaa...
inan öncesinde haftada 4-5gün 2saatten fazla yapıyordum... gözünde öyle bir intibam kalmasın yani.. ok başlıcam hemen..

bu arada regl olmadım hala, okup da inmeyi bekliyorum

ok walla beni izne ayırmayın, 26 temmuz haftası yine gidiyorum ama cumaları bildirim yaparım.. süper oldu bu.. ama arada paylaşım yapamam..süper olur böylece dikkat ederim, hemen gittiğimin ertesi günü sabahtan tartılırım ki tartı farkını biliriz.. ayy iyi oldu kaptişş bu..

geçmiş olsun cnm, tebrikler bir de

pilav azmış zaten, ok diyoruz, ve güzel menü diyelim

pilav ve tatlı olmasaymş.. neyse, daha iyi olur

benim için okdir

çok geçmiş olsun Emoşçum... ve tebrikler cnm

dün akşam iftardan önce 53.7 kg çıktım kızlar
300 gr gitmiş
tebrikler cnm

geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.

brawooo emoşş

seni çok seviyoruz Emoş.. süper bir örneksin bizlere cnm

yani tatlandırıcılar arasında kötünün en iyisidir cnm.. bir stevia bir de bi şey daha vardı unutum.. kahverengi olan...
ama hiç kullanmamak en iyisi kesinlikle

Evet evet birinciligi kaptirdik:)) napalim artik, tebrikler ozlleeeeemmmm:))

Tatlım zaten sana hayatından çıkar demiyoruz. Tickerına göre hedefe yaklaşık 15 kilon var. Bu 15 kilo gidene kadar boğazına dur diyeceksin kaba tabirle hedefine ulaşacaksın. Hedefe ulaştıktan sonrada her şeyden yiyebilirsin ama azar azar ve dengeleyerek. Ama kilo verme aşamasında bunlardan uzak durman lazım. Anlaştık mı?

Ramazanda oruç tutmamak daha kötü oluyor. Belki tansiyonun düşmüştür. Büroda da düzgünce bişey yiyemediysen eğer patrondan dolayı o da etkilemiştir. Dikkat et kendine. Hasta olma sonra.

bir ebenim ticker imda kusuratlar çıkmıyor kaptan. şuan ki kiloma 61,4 yazdım. 61 olarak görünüyor tickerda
Canım kilonu yazarken 61,4 değilde 61.4 yazacaksın. Virgül yerine nokta koyacaksın.

Beni takıma çağıran kaptan eski_bir_masal (Hilal) Ondan önceki kaptanda neyneyse' ymiş. Ayyıldızım bi ara geldi ama şimdi başka takımda sanırım. Hilal dünya tatlısı bir insan. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Ondan sonraki kaptanda benim zaten.

hanımlar sizlere iyi günler çıkmam lazım eşim gelecek saglık ocagına gideceğiz iyi sohbetler
Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur. Sana çocukları sormuştum cevap vermemişsin. :44:

Takmadım canım merak etme senin sporuna. Sadece sıkılaş daha ince görün istiyorum. Seni izne ayırmayı istemiyorum. Eğer izne ayrılmayacaksan seni bu hafta listeye alıyorum canım. Hazır birincilik gitti elden, ortalamamızda güzelken gir listeye çok etkilenmeyelim. Tatile giderken de lütfen baskülünü valizinin bir köşesine iliştir. Tartı değişikliği olsun istemem. O karıştırıyor çünkü işi. Çok fazla paylaşım yapamasan da cuma bildirim yaparsın. Gerekirse telefon numaralarımızı alırız bildirimi de telefonla yaparsın. Tatilde de dikkat edersin. Ama + çıkmamak şartıyla. Önce bana söz vermen gerekiyor. Daha zamanımız var karar ver senide ekleyeyim listeye. Cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…