Benim mesajın içine yazmışsın başlangıç kilosunu o nedenle çıkmamış bu alıntıdabeyaz peynirden sıkıldım kaptan ya köy peyniri alacağım bu bitince. kaşar yemeseydim iyiydi evet. pilavı da okadr az yedim ki. annem o ne kızım tabağı kirlettiğine değmez diyo
Sahurun gayet güzel olmuş canım ama azda olsa iftardaki pilav olmamış. Bide unutma sakın perşembe akşamları şişkinlik yapacak nohut gibi yiyecekler yemiyoruz. Bulgurda var. Daha doğrusu tartılacağımız günün öncesinde. Yoksa kilomuz fazla çıkıyor. Su ve spor çok güzel başlangıç için. Tebrik ediyorum.önce dünkü menümü paylaşayım hala uyku sersemiyim açılamadım daha
sahur :
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
3 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
iftar:
1 hurma
1 kase yayla çorba
1/2 servis kaşığı nohut
1/2 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
2 kk kadar sakızlı muhallebi
3.5 lt su
30 dk da hafif tempoda yürüyüş yaptım
canım kabızlık için bitki çayı denesen ben arada kırmızı meyveli yada kiraz saplı çay içiyorum hurma vede yeşil biberde iyi gelir....gerçi bu her bünyede farklı ama hatta bazılarına ayran bazılarınada çekirdek iyi geliyormuş tabi bol suyla geçmiş olsun canım
Çok doğru düşünmüşsün canım. Form çaylarını asla önermiyorum. Aynen dediğin gibi tembellik yapıyor. En güzeli sabah kalkar kalkmaz aç karnına ayakta (ayakta kısmı çok önemli) bir bardak oda sıcaklığında su içmek. Aynını sahura kalktığın zamanda yapabilirsin. Bende kesin çözüm çok işe yarıyor.Aslında geçenlerde kayısılı form çayı kullanmaya başladım ama bağırsaklarda tembellik yapar diye sürekli kullanmak istemiyorum.sağol cnm..
Yaparsanız daha iyi olur canım. Listede olmayacaksınız ama motivasyon açısından çok iyi olur. Tartıldın mı bugün?Kaptan biz kilo bildirimi yapmıyoruz değil mi?
Geldi canım cevap yazdım bende sana ama göremedim? Sanırım yükleyememişsin.Kaptan sana özelden mesaj yollamıştım geldimi?
Sahurun güzel.Yayla çorbasında da pirinç ve un var sanırım.Birde Pirinç pilavı var.İkisi birden olmamış bence.Muhallebide varmışAFiyet olsun..
akşam pilav yemeseydın iyiydi diyeceğim ama demeye yüzüm yok ben de yedim.önce dünkü menümü paylaşayım hala uyku sersemiyim açılamadım daha
sahur :
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
3 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
iftar:
1 hurma
1 kase yayla çorba
1/2 servis kaşığı nohut
1/2 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
2 kk kadar sakızlı muhallebi
3.5 lt su
30 dk da hafif tempoda yürüyüş yaptım
Benim mesajın içine yazmışsın başlangıç kilosunu o nedenle çıkmamış bu alıntıdaAz olduğunun farkındayım pilavın ama bu hafta beni gördünüz. Az az yedim hatta hiç önemli kaçamağım olmadı. Öyle tatlılar, çikolatalar felan ama verdiğim kilo ortada. Demek ki tadına bile bakmamamız lazım. Damlaya damlaya göl oluyor misali
Sahurun gayet güzel olmuş canım ama azda olsa iftardaki pilav olmamış. Bide unutma sakın perşembe akşamları şişkinlik yapacak nohut gibi yiyecekler yemiyoruz. Bulgurda var. Daha doğrusu tartılacağımız günün öncesinde. Yoksa kilomuz fazla çıkıyor. Su ve spor çok güzel başlangıç için. Tebrik ediyorum.
Çok doğru düşünmüşsün canım. Form çaylarını asla önermiyorum. Aynen dediğin gibi tembellik yapıyor. En güzeli sabah kalkar kalkmaz aç karnına ayakta (ayakta kısmı çok önemli) bir bardak oda sıcaklığında su içmek. Aynını sahura kalktığın zamanda yapabilirsin. Bende kesin çözüm çok işe yarıyor.
Yaparsanız daha iyi olur canım. Listede olmayacaksınız ama motivasyon açısından çok iyi olur. Tartıldın mı bugün?
zamanla midemiz küçülecek ve daha az yıyeceğiz. daha önemlisi gözümüz doymayı öğrenecekevet canım da fazla abartmadan yemeğe çalıştım pilavı hatta bitiremedim bile tabağıma aldığımı
itiraf ediyorum en güzel tarafı muhallebiydi ama bir porsiyonla tuttum kendimi
Yaparsanız daha iyi olur canım. Listede olmayacaksınız ama motivasyon açısından çok iyi olur. Tartıldın mı bugün?
yaaaa ay çok sevindim teşekkür ederiiiiimmmmmKızlar biliyorsunuz ki normalde deneme süremiz 3 hafta. Ama ben bu hafta Burcu' nun paylaşımlarından ve menülerinden oldukça istikrarlı gittiğini düşünüp onu bu hafta listeye almaya karar verdim. Kilosu haftaya ikiye bölünmesin diye. Tabii ki Burcu' dan sözde almak istiyorum hep bu şekilde istekli ve kararlı olacağı konusunda? Siz ne dersiniz bu konu hakkında?
Tebrik ediyorum canım. İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alacaksın. Buraya ilk geldiğindeki kilon 80,8 tam 900 gr gitmiş.
Tartıldım ve mutlu haberrrr70'lere merhabaaaa.. 79.9 çıktım bugün..Buraya yazıldığımda 80.8 dim hatırladığım kadarı ile :)
Damla'cım geçmiş okumayı biliyorsun dimi canım? Yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyorsun her geldiğinde. Bu oldukça önemli bir konu.evet canım da fazla abartmadan yemeğe çalıştım pilavı hatta bitiremedim bile tabağıma aldığımı
itiraf ediyorum en güzel tarafı muhallebiydi ama bir porsiyonla tuttum kendimi
Bağlantım kopmuştu ondanGeldi canım cevap yazdım bende sana ama göremedim? Sanırım yükleyememişsin.
Benim mesajın içine yazmışsın başlangıç kilosunu o nedenle çıkmamış bu alıntıdaAz olduğunun farkındayım pilavın ama bu hafta beni gördünüz. Az az yedim hatta hiç önemli kaçamağım olmadı. Öyle tatlılar, çikolatalar felan ama verdiğim kilo ortada. Demek ki tadına bile bakmamamız lazım. Damlaya damlaya göl oluyor misali
Sahurun gayet güzel olmuş canım ama azda olsa iftardaki pilav olmamış. Bide unutma sakın perşembe akşamları şişkinlik yapacak nohut gibi yiyecekler yemiyoruz. Bulgurda var. Daha doğrusu tartılacağımız günün öncesinde. Yoksa kilomuz fazla çıkıyor. Su ve spor çok güzel başlangıç için. Tebrik ediyorum.
Tebrik ediyorum canım. İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alacaksın. Buraya ilk geldiğindeki kilon 80,8 tam 900 gr gitmiş.
Damla'cım geçmiş okumayı biliyorsun dimi canım? Yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyorsun her geldiğinde. Bu oldukça önemli bir konu.
***13. TAKIM 317. ETAP ***
burcugncy (63/63/0/%0) Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4///%)
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13) Yeni üye hedef : 56
13.TAKIM ORTALAMASI: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?