Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beyaz peynirden sıkıldım kaptan ya köy peyniri alacağım bu bitince. kaşar yemeseydim iyiydi evet. pilavı da okadr az yedim ki. annem o ne kızım tabağı kirlettiğine değmez diyo
Benim mesajın içine yazmışsın başlangıç kilosunu o nedenle çıkmamış bu alıntıda Az olduğunun farkındayım pilavın ama bu hafta beni gördünüz. Az az yedim hatta hiç önemli kaçamağım olmadı. Öyle tatlılar, çikolatalar felan ama verdiğim kilo ortada. Demek ki tadına bile bakmamamız lazım. Damlaya damlaya göl oluyor misali

Sahurun gayet güzel olmuş canım ama azda olsa iftardaki pilav olmamış. Bide unutma sakın perşembe akşamları şişkinlik yapacak nohut gibi yiyecekler yemiyoruz. Bulgurda var. Daha doğrusu tartılacağımız günün öncesinde. Yoksa kilomuz fazla çıkıyor. Su ve spor çok güzel başlangıç için. Tebrik ediyorum.

Aslında geçenlerde kayısılı form çayı kullanmaya başladım ama bağırsaklarda tembellik yapar diye sürekli kullanmak istemiyorum.sağol cnm..

Kaptan sana özelden mesaj yollamıştım geldimi?

Aslında geçenlerde kayısılı form çayı kullanmaya başladım ama bağırsaklarda tembellik yapar diye sürekli kullanmak istemiyorum.sağol cnm..
Çok doğru düşünmüşsün canım. Form çaylarını asla önermiyorum. Aynen dediğin gibi tembellik yapıyor. En güzeli sabah kalkar kalkmaz aç karnına ayakta (ayakta kısmı çok önemli) bir bardak oda sıcaklığında su içmek. Aynını sahura kalktığın zamanda yapabilirsin. Bende kesin çözüm çok işe yarıyor.

Kaptan biz kilo bildirimi yapmıyoruz değil mi?
Yaparsanız daha iyi olur canım. Listede olmayacaksınız ama motivasyon açısından çok iyi olur. Tartıldın mı bugün?

Sahurun güzel.Yayla çorbasında da pirinç ve un var sanırım.Birde Pirinç pilavı var.İkisi birden olmamış bence.Muhallebide varmış AFiyet olsun..

evet canım da fazla abartmadan yemeğe çalıştım pilavı hatta bitiremedim bile tabağıma aldığımı
itiraf ediyorum en güzel tarafı muhallebiydi ama bir porsiyonla tuttum kendimi

Yaparsanız daha iyi olur canım. Listede olmayacaksınız ama motivasyon açısından çok iyi olur. Tartıldın mı bugün?
[/QUOTE]

Tartıldım ve mutlu haberrrr 70'lere merhabaaaa.. 79.9 çıktım bugün..Buraya yazıldığımda 80.8 dim hatırladığım kadarı ile :)

Kızlar biliyorsunuz ki normalde deneme süremiz 3 hafta. Ama ben bu hafta Burcu' nun paylaşımlarından ve menülerinden oldukça istikrarlı gittiğini düşünüp onu bu hafta listeye almaya karar verdim. Kilosu haftaya ikiye bölünmesin diye. Tabii ki Burcu' dan sözde almak istiyorum hep bu şekilde istekli ve kararlı olacağı konusunda? Siz ne dersiniz bu konu hakkında?

akşam pilav yemeseydın iyiydi diyeceğim ama demeye yüzüm yok ben de yedim.

evet cevapla dedikten sonra farkettim. senin mesajlar renklı ya color yazısını quote olarak gördüm sanırım
damlaya damlaya göl olur örneği bize cuk oturmuş valla

çok sık değil zor durumlarda kurtarıcı olarak düşündüm canım ama kesin çözüm bol sıvı tüketmek sen yine de biberi bir dene belki işe yarar sabah kahvaltılarında yada sahurda daha etkili olur

evet canım da fazla abartmadan yemeğe çalıştım pilavı hatta bitiremedim bile tabağıma aldığımı
zamanla midemiz küçülecek ve daha az yıyeceğiz. daha önemlisi gözümüz doymayı öğrenecek

Tartıldım ve mutlu haberrrr 70'lere merhabaaaa.. 79.9 çıktım bugün..Buraya yazıldığımda 80.8 dim hatırladığım kadarı ile :)[/QUOTE]
tebriklerrrr
yaaaa ay çok sevindim teşekkür ederiiiiimmmmm tabi ki söz veriyorum inşallah kurban bayramına kadar 55 kilo olacağım. bana da 'o biiirrr mezuuunnn' diyecekler
ben az az ama kalıcı kilo vermek istıyorum. 55 e gelip iki ay sonra tekrar 60 olmak istemıyorum

Tartıldım ve mutlu haberrrr 70'lere merhabaaaa.. 79.9 çıktım bugün..Buraya yazıldığımda 80.8 dim hatırladığım kadarı ile :)
Tebrik ediyorum canım. İnşallah haftaya daha güzel sonuçlar alacaksın. Buraya ilk geldiğindeki kilon 80,8 tam 900 gr gitmiş.

Damla'cım geçmiş okumayı biliyorsun dimi canım? Yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyorsun her geldiğinde. Bu oldukça önemli bir konu.

teşekkürler canım

***13. TAKIM 317. ETAP ***

burcugncy (63/63/0/%0) Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4///%)
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13) Yeni üye hedef : 56

13.TAKIM ORTALAMASI: %

evet canım okuyorum tabiki :44:

kaptancım benide takıma davet etmiştiniz kabul etmedinizmi

Kızlar yine bağlantım koptu.:-/
Öğleden sonra annemle çarsıya çıkacagız.görüşmek üzere.
Inşallah güzel sonuçlar alırız bildirimde;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…