Kolay gelsin canım. Ben de evde çalışıp gireceğim kpssye ama ne kadar vakit ayırabilirim bilmiyorum. Hem iş var hem de okul. :26:tatlım düğün seneye bu zamanlarda evet kpss ye hazırancam kursa yazıldım dün işte Allahtan derserimi azalttım da çok zorlanmıcam
ekmekler bi tık fazla olmuş canım afiyet olsun
Evet canım öğle yemekleri konusunda çok berbatım.tebrikler herkese :)
güzel menü olmuş
bence güzel afiyet olsun
öğle öğünü atlanmış ama
iyi gezmeler cnmmm
Afiyet olsun canım akşam yemeğine kadar çok güzeldigünaydın kızlar dünkü menüm
sabah(7.45)
1 dilim esmer ekmek
peynir
domates
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
1 bardak şekersiz çay
çok az sahanda yumurta
öğle(12.15)
1 tabak tavuk sote
1 dilim beyaz ekmek
akşam(18.00)
kahvaltı yapıldı
peynir
domates
sucuk
1 dilim ekmek
su:2,5 tl
yürüyüş:2 kere çıktım
Şimdi nasılsın neyin varmış canım??Merhaba kizlar dunden beri cok hastayim dunacile gittim serum taktilar o yuzden giremedim hic ucuncu olmusuz cok sevindim
Kolay gelsin canım. Ben de evde çalışıp gireceğim kpssye ama ne kadar vakit ayırabilirim bilmiyorum. Hem iş var hem de okul. :26:
Evet canım öğle yemekleri konusunda çok berbatım.
Afiyet olsun canım akşam yemeğine kadar çok güzeldi
Şimdi nasılsın neyin varmış canım??
Gribal bir durum bogazim agriyor bugun biraz daha iyiyim ama kizdan firsat bulupta dinlenemiyorum
Merhaba kizlar dunden beri cok hastayim dunacile gittim serum taktilar o yuzden giremedim hic ucuncu olmusuz cok sevindim
Kolay gelsin canım. Ben de evde çalışıp gireceğim kpssye ama ne kadar vakit ayırabilirim bilmiyorum. Hem iş var hem de okul. :26:
Evet canım öğle yemekleri konusunda çok berbatım.
Afiyet olsun canım akşam yemeğine kadar çok güzeldi
Şimdi nasılsın neyin varmış canım??
Selam kızlar.. Nasılsınız?
Fırsat bulmuşken gireyim dedim
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
salatalık domates
2 bardak çay
Öğle:
1 bardak meyve suyu (ev yapımı)
Ara:
1 maden suyu
Ara:
2 bardak çay
Akşam:
taze fasulye
sarımsak ağartma turşu
2 dilim ekmek
su 2lt
spor yok :26:
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah(7.45)
1 dilim esmer ekmek
peynir
domates
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
1 bardak şekersiz çay
çok az sahanda yumurta
öğle(12.15)
1 tabak tavuk sote
1 dilim beyaz ekmek
akşam(18.00)
kahvaltı yapıldı
peynir
domates
sucuk
1 dilim ekmek
su:2,5 tl
yürüyüş:2 kere çıktım
Merhaba kizlar dunden beri cok hastayim dunacile gittim serum taktilar o yuzden giremedim hic ucuncu olmusuz cok sevindim
kızlar bugün saçam bi gündü gencay ın kuzeninin doğum günü vardı zorla oraya götürüdüm azcık pasta filan yedim doğrudur cıss ama duramadım ama sıkıldım çok bunadım şu an sratımı görseniz 1 karış yerlerde o kadar işgüzar 2 yüzlü insanlar var ki tiksindim gencay ın akrabalarından off offf dertliyim onu geçtim burnum kocaman şişti sanırım hasta ocam vücudum davul gibi hiç iyi değilim yani
Kızlar merhaba,
Eve yeni geldik, sabahtan da giremedim kusura bakmayınn. Bugün kalkar kalkmaz çıktık evden, denize nazır kahvaltımızı ettik, yürüdük bol bol.. Sonra da misafirliğe gittik.
Menüm:
Sabah - Öğlen
2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, bir kaç çeşit peynir, haşlanmış yumurta, 1 fincan süte nescafe
Akşam yemeğine kadar arada 1 kutu ayran içtim, sonra 5-6 badem attım ağzıma acıkınca
Akşam
Mercimek çorbası, zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata
3lt su, 1 bardak yeşil çay, 2 sade soda
Canım keşke öğlen az da olsa yesen bişeyler, afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsunnn
Canım eğer o mesafe koyabilirse sıkıntı yaşamazsınız. Evlenince başkasına çok vakit ayıramıyosun zaten. Hele bir de çalışınca..
Geçmiş olsun canım buarada, stres yapma kendine ondan da şişmiş olabilir..
çok güzel tatlım menün
şamt
mesafeyi bugün koydum tatlım ya aslında gün çok güzeldi gencay ın halası için etti zaten haftada bi görüşüok
Evlilikte aile önemliymiş gerçekten... Ama annesi babası varsa kardeşleri ile iyi anlaşıyosan boşver gerisini.. eğer sıkıntı varsa da olabildiğince uzak yaşamaya bakın :)
anne baba kardeşte sıkıntı yok onlar şeker gibi sorun diğer aile üyeleri zten kaçıyorum ortamlardan
Süper ozaman :) Ben de şimdilik şanslıyım o konuda, 10 aydır evliyim. İstanbulda olduğumuz için 2-3 hafta da bir gidiyoruz ziyaretlerine.. Çok şükür ne evlenirken, düğün zamanı falan, ne de sonrasında bir sıkıntı yaşatmadılar bana
iyiyim canım sen nasılsın?
melegimmmm iyiyiz sen nasılsın ne zaman geliyosun tekrar
biriyle evlenince ailesiylede evleniyorsun malesefkızlar bugün saçam bi gündü gencay ın kuzeninin doğum günü vardı zorla oraya götürüdüm azcık pasta filan yedim doğrudur cıss ama duramadım ama sıkıldım çok bunadım şu an sratımı görseniz 1 karış yerlerde o kadar işgüzar 2 yüzlü insanlar var ki tiksindim gencay ın akrabalarından off offf dertliyim onu geçtim burnum kocaman şişti sanırım hasta ocam vücudum davul gibi hiç iyi değilim yani
iyiyim canım sen nasılsın?
Biraz kilo vereyim,takıma artı girmek istemiyorum.
Hala yogunlugum sürüyor, bi kaç haftalıgına ist. a gitme ihtimalim var.
işlerimi halledince dönecegim inş.
biriyle evlenince ailesiylede evleniyorsun malesef
inş. ilerde sorun olmaz.. siz anlasında...
iyiyim tatlım ya kaç kilo artıdasın ki gel artık sende melegim ya bu aile işi geriyo beni halasından filan banane ya
kaç ile gittim bilmiyorum ama hiç dikkat etmedim valla. dün 80 cıktım.
eşimle iddiaya girdik, kurbana kadar 10 kilo vermem lazım. bu sefer diline sakız olmaz niyetinde degilim
Bayramda köye gittik, kiloma laf ediyorlar,sanki kendileri cok zayıfmıs gibi. bende inat ettim. kurbana kesin 10 kilo vermem lazım,cenelerini kapasınlar diye...
ben listeye girmesemde müsait oldukca gelip gitsem,menü paylassam olurmu öyle?
su an artıdayım sanırımolur tatlım da niye listeye girmiyorsun ki onu anlamadım
banada zorluk çıkarcaklarını sanmıyorum ama akrabaları çok tyhaf sedacım ya mesela bgün felekten bi gün çalak gezek tozak dedik halası aradı işte amcanın oğlunun doğum günü var gidicez dedi iyi halasına gittik inan 4 saaatte anca çıktılar beni kek yapmaya çağırmışlar bende yapmadım valla neymiş kekim güzelmiş bende tarifim yok yanımda eksik koyarım güzel olmaz dedim yapmadım ne yapcan oturdum tv izledim günümü mahvetti ama gıcık karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?