Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım ben de geçmişi okumaktan korktun (çünkü 15 sayfayı geçmiştir) kaçtın sandım burdaymışsın :))
yok hayatım yok kaçarmıyım valla aşkı memnuyu bile izlemedim. halbuki kocişi attım evden dizim var maçını başka yerde izle diye.sonrada izlemedim. ama ne yalan söyliyim hem çok üzüldüm hemde çok güldüm. tam bir fim gibi olmuş. onca kızgın yazıların arasında nactigallin masum yazıları ay çok şekerdi.
canım biz bu takıntılarla nereye gideriz bilmiyorum. kadın olmak,anne olmak gerçekten çok zor. dilerim sıkıntılarını hayırlısı ile atlatırsın. Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah. a.s.

canım senin sıkıntılarını okudum dün ama aradı kaynadı gitti. sanırım asistanınla tartışmıştın, sonra öğrencilerle başkan seçimi sırasında sorun yaşamıştın. topikteki bu tartışma,sonra bu söylediğin dosyayı bulamadın,koca bidilim kek yedin..... oooooffff melis yazarken yoruldum.bunca olayın üstüne iyimisin hayatım.
neyseki olaylar yaşandı bitti.dosyayı yeniden hazırladın,kek yerine oturdu zaten. herşey yolunda gibi görünüyor değilmi hayatım.öyle mi?

canım sen kendinde söylüyorsun şiş hissediyorum diye,demekki gayet normal kilo alman.
bende moralim bozulunca yerim. ne yapayım engel olamıyorum.
ayrıca dün adet sancım var diye yazmıştım ama hala olmadım. kasığıma ve belime ağrılar girince adet olacam sandım.karnımda şişti epey. sonra wc ye gittim biraz rahatladım. :kedi: hala hafif sancılarım var şişimde indi. vede 54 görünüyorum hayatım. Çok üzgünüm çoook

melzeyitcim çok dertlisin,çok savaşlar vermişsin gibi görünüyor. yani anlaşılıyor bilmiyorum yanılıyormuyum.
ama güzel yazmışsın bacım ağzına sağlık. vereliniortak

günaydın kızlarrrr
hafta içi 400 gibi görünsede bugün sadece 200gr gitmiş görünüyor
yaniii 66.6
kahvaltımı yapayım buralardayım
günaydın hayatım. ne güzel kilo verdin yine ,tebrikler canım. koruma programındaydın halbuki. Şeniz

kekkkkkkkk ölecem kek diye ya ama yemiyecem inaatt etttiim ama şöyle küçük bir dilim cevizli ve havuçlu bi kek olsa yok demem
azucukda olsun ye be gülüm.azcuktan bişey olmaz. kaydirigubbakcemile3 ama hazırda varmı. haa gerçi hazırı çıkmıştı onun. belki markette vardır.

biz de kahvaltı yapıyoruz.
afiyet bal şeker olsun a.s.

kızlar bu hafta yaptığım hatalardan bahsedeyim (
biraz diyetten uzaklaştım bazı kıyafetlerimin artık güzel durması beni yoldan çıkardı
regl dönemim diye tatlı yedim
her zamanki gibi spor yapmadım ama saolsun bu defa aşkito beni gaza getirebilecek gibi
tartarak yediğim şeyleri artık tartmadan göz kararı yememi söylemişti diyetisyenim ben göz kararı herşeyi yavaş yavaş büyüttüm (1 kk prynir biraz büyümeye başladı aslında 30gr peynirin ne kadar geldiğini artık gayet ii biliyorum )
en önemli eksiğim SU içmedim hemde hemen hemen hiç ( bitki çaylarıyla kendimi kandırdım (ama yüzümde çıkan sivilce ile kendime geldim su içtiğimde cildim çok parlak oluyor )
benim hatalarım bunlar kızlar bu hafta bunlara çok dikkat edeceğim!!! söz veriyorum !!!!

aramıza hoşgeldin canımmm
70 olmana çok sevindim canım sen bi ara 74 idin sanırım neler yaptın anlatsana geniş bi zamanında
ii çalışmalr canım

sağol teyzesi.
inşallah bu sefer olur geçen sefer olmamıştı ya lider ruhlu küçüğüm benim.

Valla alıp gidecekler bir gün, bizimkiler de bayıla bayıla gidecek peşlerinden ağzı kulaklarında (kendimi hatırlıyorum da )

kızlar kahvaltımı yaptım
1yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1tk pekmez
bakalım bugün sonuçlar nasıl olcak benim bi katkım olamadı (

karamanlı sayesinde iyi olacak zaten bireyselde birinci olur. Sen katkım olmadı diyorsun canım ben ne yapayım, benim kiloma baksana.

geçmiş olsun hayatım. dönüşte görüşürüz. 1. liğini kutlarız :)

hatalarını bilmen çok güzelcanım düzeltmenğin yarısıdır.

aramıza hoşgeldin canımmm
70 olmana çok sevindim canım sen bi ara 74 idin sanırım neler yaptın anlatsana geniş bi zamanında
ii çalışmalr canım

karamanlım takımdan ayrıldığında 77 imiş. Akşam 4den sonra birşey yemiyor sanırım bi de bol su içiyor.

ya ben bişi sorcam ?? ben hep burda olmadığımda (izinli iken) patbori kayboluyo sonra geldiğimde ortalıklarda görünmüyo?? takımı falan mı bıraktı nooldu?? beni bi bilgilendirirseniz sevinirim

akşam 4den sonra bişey yememek mi???
ayyy inanamıyorum çok güzel bi alışkanlık ama ben yapamam ( kan şekerim düşer hemen (
ben akşam 6 da akşam yemeğimi yiyorum
sonrasında ise meyve saatim var yani meyvesiz hiç yapamam

canım ben de kocişi yolladım çalışma odasına kurtlar vadisini izleyeceknmiş ben aşkı memnuyu izleyeceğim diye arada gelip bakıyordu bilg. başındasın izlemiyorsun diye yok 2 işi de yaparım dedim ama anlamadım desem yalan olur.
valla iyiyim canım hayat güçlü olmayı öğretmiş ne sıkıntılar yaşadık bunlar mı bozacak bizi birlik olalım kızlar herşeyin üstesinden geliriz.
Bir tek kek kaldı ve 1.5 kilo falan anlamadım 1.5 kilo da kek yemedim 1 günde ne oldu böyleakannehir
eee canım bu şişkinliğe 100 gr zayıflamışsın kaydirigubbakcemile5 hava değişiminden gecikiyor olabilir.

ya ben bişi sorcam ?? ben hep burda olmadığımda (izinli iken) patbori kayboluyo sonra geldiğimde ortalıklarda görünmüyo?? takımı falan mı bıraktı nooldu?? beni bi bilgilendirirseniz sevinirim

patbori çok uzun süredir yok canım hiç ses çıkmadı 1 ay falan oldu. Ben de ses çıkmayınca diskalifiye etmemek için izinli yazdım.

ben yaparım canım yapmasına kan şekerim düşmez ama irademe yenik düşerim.

adcığım çokmu dertliyim şuan deyilim ama bir dönem varki hayatımda hiç yaşanmamış sayıyorum hayatımın en güçsüz kimsesiz dönemiydi ama şunu öğrendim insanın kimseye ihtiyacı yok hayatta eğer güçlüysen herkes çekim alnına giriyor ben artık bu konuda biraz daha egoistim ah yüzyüze olsakta anlatsam gülmekten yerlere yatarsınız artık dertlerimi kendim hemencicik yok ediyorum uzun uzadıya dert etmiyorum yoramam kendimi üçbeş cahil insan iç,in çok değer verdiğim insanlar var onlarda beni kolay kolay kırmazlar hayatınızda doğru insanlar varken hayat okadar neşeli oluyor ki dert tasa hepsi yalan oluyor aaaayyyyy bugün enerji patlaması yaşıyorum çeneme vurdu

günaydinnnnnnn

kizlar yah
rüyamda 68,1 ciktim.
dün 68,8 dim söylemistim size.
ay defalarca tartildim rüyamda 68,1 :roflol:
kalktim wc ye kostum sonra tartildimm..
68,1 .. oraya cek buraya cek 4 farkli yerde yine 68,1..

simdi sorarim size ey dostlar .. ben ermi$miyim ?? :roflol:

hihoyyyt:hooray::teytey::dance:

melzeyitim çok haklısın güçlü olmak ya da öyle görünmek çok önemli. Çünkü hayatta bir çok insan zayıflığını ve zaaflarını kullanmaya çalışıyorlar. Sessiz olmayacaksın hiç. Ben de bunu iş hayatımda öğrendim. eşim önümdeki en güzel idol bu konuda.

askitom ben ne demiştimn dün sana inan 65 bile olursun demiştim bak inanmışsın rüya da görmüşsün ve olmuş tebrikler. Ermiş olabilirsin sırnaşık şey

gunaydin,herkese.
kilomu yazayim uzgunum 400 gr almisim,bu sabah rengl oldum hele sukur,acaba ondan etkisi varmi bilmiyorum ama onu umuyorum.adetim bitsin de tekrar tartiya cikacam bi fark var mi diye bakacam.yalniz bu gunlerde mecbur biraz kacam ak yaparim bol bol pekmez yerim,yoksa cok halsiz oluyorum,ama onun disinda bi kacamak yapmam.zaten adetim gelince benim istahim kapaniyor.

bende rüyamda zayıfladığımı görmek istiyorummmmmdelikafadulden

INSALLAH INSALAH INSALLAH olur,dualarimiz onun icin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…