bende rüyamda zayıfladığımı görmek istiyorummmmmdelikafadulden
insallah canim,saola.s.olsun tatlım regl olunca 400 gr alman normal bitince 1-1.5 kilo hafiflemiş olursun
fotolara bakacağım hemen. Ahhh bu kilolar insana nasıl da sinsice yaklaşıyorlar. Yeni evli hastalığı kilo almak, hepimizin oldu aramıza hoşgeldin a.s
bizimle birlikte kendine dur dersin umarımalkisalkisalkis
canım o başlıkta ilk sayfalarda işte zayıflamış halim var albümler bölümünde de düğün fotolarım var ikisini kıyaslayablirsin...
birinde 62 birinde 72 kiloyum :roflol:
tabi profilimde de fotolarım var ama hepsi son zamana ait... yerimseniben
vercez inşallah yaa :1hug:
günaydinnnnnnn
kizlar yah
rüyamda 68,1 ciktim.
dün 68,8 dim söylemistim size.
ay defalarca tartildim rüyamda 68,1 :roflol:
kalktim wc ye kostum sonra tartildimm..
68,1 .. oraya cek buraya cek 4 farkli yerde yine 68,1..
simdi sorarim size ey dostlar .. ben ermi$miyim ?? :roflol:
hihoyyyt:hooray::teytey::dance:
melzeyitim çok haklısın güçlü olmak ya da öyle görünmek çok önemli. Çünkü hayatta bir çok insan zayıflığını ve zaaflarını kullanmaya çalışıyorlar. Sessiz olmayacaksın hiç. Ben de bunu iş hayatımda öğrendim. eşim önümdeki en güzel idol bu konuda.
kızlar bu hafta yaptığım hatalardan bahsedeyim(
biraz diyetten uzaklaştım bazı kıyafetlerimin artık güzel durması beni yoldan çıkardı
regl dönemim diye tatlı yedim
her zamanki gibi spor yapmadım ama saolsun bu defa aşkito beni gaza getirebilecek gibi
tartarak yediğim şeyleri artık tartmadan göz kararı yememi söylemişti diyetisyenim ben göz kararı herşeyi yavaş yavaş büyüttüm (1 kk prynir biraz büyümeye başladı aslında 30gr peynirin ne kadar geldiğini artık gayet ii biliyorum )
en önemli eksiğim SU içmedim hemde hemen hemen hiç( bitki çaylarıyla kendimi kandırdım (ama yüzümde çıkan sivilce ile kendime geldim su içtiğimde cildim çok parlak oluyor )
benim hatalarım bunlar kızlar bu hafta bunlara çok dikkat edeceğim!!! söz veriyorum !!!!
kızlar yaaa bu cadı yerlere dökmüş bir şeyler bunları kim döktğü buraya dişyorum eskiden doğru söylerdi kendini işaret edip ben derdi. Şimde yalana başladı beni işaret edip anne diyor. Evdeki tüm döküntüleri ben yapıyormuşum.
tamam emirel kaydettim ikinizinkini de.
geçmiş olsun eşine de önemli bir şey değildir umarım.
kızlar bugün dişçi randevum vardı melisi anneme bırakıp gidecektim, annem aradı kardeşim gelmiş akşam gripmiş bize getirme diyor bir süre annemlerle görüşemeyeceğiz. Randevumu da iptal ettim. Artık haftaya giderim.
canım o başlıkta ilk sayfalarda işte zayıflamış halim var albümler bölümünde de düğün fotolarım var ikisini kıyaslayablirsin...
birinde 62 birinde 72 kiloyum :roflol:
tabi profilimde de fotolarım var ama hepsi son zamana ait... yerimseniben
vercez inşallah yaa :1hug:
gördüm gördüm hepsine baktım harikasınız eşinle bir kaç mesaj yukarıda yazmıştım.
offf gıcık kilolar neden gelip yapışıyorlarsa.
avantajın boyun uzun kilolu durmuyorsun bence.
yerim onu benn annesi sende çok dağınıksın ama kızın üzerine niye atıyosun o hanım hanımcık bir kız küçük bir hanfendü lütfen şekerim kuzuya laf yok
geçmiş olsun canım aman dikkat edin bu arada eşin a tipi grip aşısı hakkında ne düşünüyor
albümlerini göerdüm çok sevimlisiniz aramıza hoş geldin canım takıma yeni bir renk gelecek anlaşılan:))
bende rüyamda görüp sabah o kilo da uyanmak istiyorum mesela bu hafta 65.4
sen boşver rüyayı gerçekte gör bunu şeker.
ayy tatlım fotoğrafşarına baktım bayıldım eşinle ne uçuksunuz öyle hele nikah fotolarınız süper neresi orası büyükadaya benzettim. Gerçi muğlanın oralardır. muğlanın tüm ilçeleri harika içindemisiniz ilçelerinden birindemi?
geçmiş olsun canım.... umarım hemen iyileşir... tansiyon demiştin değil mi??bende hemen yazayım kilomu maalesef 62.5 kilodayım acibiberde 61 kiloymuş eşim şu an hasta evde onun için pek gelemeye bilirim
tamam emirel kaydettim ikinizinkini de.
geçmiş olsun eşine de önemli bir şey değildir umarım.
kızlar bugün dişçi randevum vardı melisi anneme bırakıp gidecektim, annem aradı kardeşim gelmiş akşam gripmiş bize getirme diyor bir süre annemlerle görüşemeyeceğiz. Randevumu da iptal ettim. Artık haftaya giderim.
ayyyy bazen bende 67 görüyorum rüyamda sabah tartılıyorum yok ühühühüh bende görecekmiyim 68 iaslında seni örnek alayım kendime ben bu ara
aynen şeker ben iş hayatında değil lojman hayatında öğrendim hatta geçen gün eşime bu kadınlar ve sen elbirliğiyle beni kötü yaptınız dedim mesleğe başladığımda saf toy gözleri işık saçan dünyadaki herkes güzeldir diyen bendim şimdi kimseye güvenmiyorum tek ekndi duygularıma artık meslek gereğideanaliz yapma konusunda sanki hergün biraz daha yol alıyorum
evet geçen hafta bende hiç su içmediğimi farkettim tartıda bunu söyledi ama buhafta suyun dibini gördüm siyah çayı nerdeyse 1 bardaktan fazla içmedim bolca yeşil çay ve bitki çayı içtim izinden önceki kiloma dönmek üzereyim
yerim onu benn annesi sende çok dağınıksın ama kızın üzerine niye atıyosun o hanım hanımcık bir kız küçük bir hanfendü lütfen şekerim kuzuya laf yok
ahh canım benim yaa çok tatlısın sağolll :1hug:
bende çok şikayetçi değilim esasen ama gel gör ki bu yaz çocuk düşünüyoruz allahın izniyle ki bu kiloda hamile kalırsam artık hiç dönüşü olmaz... :çok üzgünüm:
o yüzden 60 kilolara tekrar dönmeliyim a.s
bende yarın uyandığımda 65 olacam hehehe bir günde 13 kilo şok şok şok anam süper olur ya
burcu fotoraflarina baktim canim,harikasiniz,cok tatli bir ciftsiniz,Allah nazardan saklasin,hep boyle mutlu,neseli olun.Hic degismeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?