Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin canım Gönül ben de. Kilom 83 hedefim 63. 86 ile başladım.
Akşamları ben de hafif atlatabilsem sorunun yarısı çözülecek zaten.

Selam kızlar Aklım sürekli sizlerde ama bir türlü eskisi gibi sürekli buralarda olamıyorum. Yeni arkadaşlar gelmiş. Hepsi hoş gelmiş. Geçen hafta tam bir diyete başladım ama gökten zembille inen misafirler yüzünden diyet uçtu gitti. Sabah tartıda 65 i gördüm. Çılgına döndüm tabiiki. En kısa zamanda tekrar eski halime dönmem lazım yoksa ipin ucu felaket kaçacak. Bugünde kötü beslendim ama yarın bomba gibi bir menüyle geleceğim inşallah. Bu arada artık bir arabam yok. Dün sattık. Yenisi alınana kadar tabana kuvvet belediye otobüsüyle idare edeceğim. Güzel spor olacak benim için hem de kucağımda minik prensesle. Ama eskisine göre daha yorgun olacağım büyük ihtimal. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?

09:00
Yarım sandviç ekmegine yagsız domatesli biberli tulum peynirli tost..
Şekersiz çay..
10:00 sade nescafe

13:00
3 yk patlıcan közleme salata

16:00
Bir bardak süt
Bir kuru incir
2 ceviz

18:00
Bol yesillikli salata
Bir kase yogurt
2 yk yulaf

20:00 3 ızgara köfte
Birer çatal meze cesitleri
(kızlar bu son ögün hesapta yoktuda nişanlımla mobilya bakmaya çıkmıştık meger niyetliymiş masada tek bırakma beni dedi mecbur kaldım yemeye)

***70 dk tempolu yürüyüş
***3 lt su
*** 50 dk pilates egzersiz karışımı bişey...

Menüm
08:00
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
4 zeytin

12:00
1 tabak yeşil fasulye yemeği

18:00
1 tabak yoğurt
1 avuç kuru meyve
2 yk yulaf

21:30
1 tabak salata

2 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah 2 büyük bardak su
8:15 yarım saat işe yürüyüş
9:15
2 haşlama yumurta
1 salatalık,domates
biraz ,az tuzlu lor

ara:küçücük amasya elması 1 tane
biraz leblebi
öğlen
14:00
200 gr yoğurt
biraz haşama tavuk
yarım saat yürüyüş
19:00
az leblebi
21:00
çoban salata
somon balığı fırında
3 lt su
bugün protein diyetimin son günüydü

Bugün yine kocacığımla gezmelerdeydik bugünkü menümü yrn yazcam kaçamaklar oldu yine
daha doğrusu saatinde yiyemedim yemekleri ara ve ana öğünler birbirile yer değiştirdi
şimdi yatıyorum yarın sizlerin menülerini de okuyup yorum yapıcam

Amin canm amin hosbulduk memurum ben mebte:)
Memnun oldum canm su gobek gitsin baska bisi istemem :)

Günaydın canlar. ☺️
Mayısın bitmesine 3 bucuk hafta var. Hedefim 3 kilo vermek. Yani 30 mayıs cuma günü 80 kilo ya düşeceğim. İnşallaahhhh. Sonra geldin 70'li rakamlar.

Günaydın canım. Çok fena gaza geldim. Yetişecem sana 😉

Arkadaşlar kernazın netinde bi problem varmış menülerini ben yazıcam bi müddet :))

Menüm; hastayım geç kalktım
11 de yumurta peynir 3 zeytin bi dilim çavdar.

16 da bi kase tuzlu fıstık
19 da yarım kepçe yeşil mercimek
bi yemek kaşığı taze fasulye
bi servis kaşığı mantı
1 buçuk litre su spor yok yoğunluk misafir vs var

Günaydın kızlar dikkat ettimde akşam yemekleriniz saat 21,20 civarı hep , ben saat 17,18 civarı yiyorum, bu yüzden geceye doğru bozup Bi suru yiyorum, ama en geç 18,19 gibi yenmesi gerekmiyor mu akşam yemeğinin , yoksa sizin için bir taktik mi bu ?

Günaydın canlar. ☺️
Mayısın bitmesine 3 bucuk hafta var. Hedefim 3 kilo vermek. Yani 30 mayıs cuma günü 80 kilo ya düşeceğim. İnşallaahhhh. Sonra geldin 70'li rakamlar.

çok rahat 3 kilo verilebilir eğer iradeliysen :) 5 bile gider inş

Günaydın canlar. ☺️

Rakibim daha sıķı tutalım bu isi.
Hic fire vermezsek daha cok verirsin bence.))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sukur iyiyiz
Ebru'cum kolAy gelsin sana.
Ama dikkat et kendine,kilo alma.

Rakibim daha sıķı tutalım bu isi.
Hic fire vermezsek daha cok verirsin bence.))

Birlikte halledelim bu işi. 30 mayısa ben 78 i hedefliyorum. Hedefimi değiştirdim :))) edaa cok heyecanlandım.

Günaydın kızlar benim bu iki hafta 8sinavim var o yüzden giremiycem pek uyumuyorum nerdeyse hiç fırsat buldukça uğramaya çalışırım cuma kilo bildirimi yaparım kendinize ve menülerinize dikkat edin bende elimden geldiğince dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…