bende yapmak istiyorum ama evde değilim şu anda.ben 2 sene önce yapmıştım. 2 günde 1,5 kg vermiştim . Şimdi yapasım geldi, bende yarın ve çarşamba yapayım , perşembe ye bırak mıyım. Nohut bulgur şişkinlik yapar tartıda çok çıkarım maazallah :)
Internette 3 tarif var.:-/
Bu tarifi yapmayi dusunuyorum.
Ayran detoksu malzemeleri
2 litre yağsız ayran
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
2 adet orta boy salatalık
İsteğe bağlı içine sarımsak, nane, pul biber veya diğer baharatlardan ekleyebilirsiniz
Yağ ve tuz eklenmeyecek .
Ayran detoksu tarifi
Ayran detoksu nasıl yapılır
Biraz koyu kıvamlı ayranın içerisine haşlanmış nohut, yeşil mercimek, bulgur, rendelenmiş salatalık ve istediğiniz baharatları koyarak karıştırın. Kesinlikle yağ ve tuz konmayacak. Kahvaltı saat 9′ da yapılacak.
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir, domates, salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır.
Detoks saat 12 de başlayarak akşam 8 de bitecek şekilde her 2 saatte 1′er kase soğuk detoks çorbası içilecek.
Ayran detoksunu yaparken dikkat etmeniz gereken kesinlikle kafein, şeker ve asit içeren içecekler içilmemesi gerekiyor. Ayran detoksu ve verilen kahvaltının dışında başka hiçbir şey yenilmeyecek.
Gün boyunca sadece bol su, yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır. Bol ve sağlıklı kilo vermeler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menüm.
8.00
yumurta yarım domates
kırmızı biber
iki küçük dilim çavdarla tost
11:00
5 petibör
bi bardak süt
14:15
5 kaşık pilav
3 köfte kadar tavuk göğsü
16:00
6-7 çilek
20:00
bi kepçe yeşil mercimek
bi servis kaşığı melemen
2buçuk litre su
2 mil leslie
menüm.
8.00
yumurta yarım domates
kırmızı biber
iki küçük dilim çavdarla tost
11:00
5 petibör
bi bardak süt
14:15
5 kaşık pilav
3 köfte kadar tavuk göğsü
16:00
6-7 çilek
20:00
bi kepçe yeşil mercimek
bi servis kaşığı melemen
2buçuk litre su
2 mil leslie
spor yapışım çok komikti 4 aylık bebem durmadı aldım onu da kucağıma hopladım zıpladımşu an çok yorgunum bide ew aradık
Azimli anne işte :)) hayırlı olsun yeni ev kararınız canım..
Günaydınlar arkadaslar..bol sporlu sıfır kaçamaklı bi gün olsun herkese :)
Internette 3 tarif var.:-/
Bu tarifi yapmayi dusunuyorum.
Ayran detoksu malzemeleri
2 litre yağsız ayran
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
2 adet orta boy salatalık
İsteğe bağlı içine sarımsak, nane, pul biber veya diğer baharatlardan ekleyebilirsiniz
Yağ ve tuz eklenmeyecek .
Ayran detoksu tarifi
Ayran detoksu nasıl yapılır
Biraz koyu kıvamlı ayranın içerisine haşlanmış nohut, yeşil mercimek, bulgur, rendelenmiş salatalık ve istediğiniz baharatları koyarak karıştırın. Kesinlikle yağ ve tuz konmayacak. Kahvaltı saat 9′ da yapılacak.
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir, domates, salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır.
Detoks saat 12 de başlayarak akşam 8 de bitecek şekilde her 2 saatte 1′er kase soğuk detoks çorbası içilecek.
Ayran detoksunu yaparken dikkat etmeniz gereken kesinlikle kafein, şeker ve asit içeren içecekler içilmemesi gerekiyor. Ayran detoksu ve verilen kahvaltının dışında başka hiçbir şey yenilmeyecek.
Gün boyunca sadece bol su, yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır. Bol ve sağlıklı kilo vermeler.
Teşekkürler canım. Ben bu haftasonu deneyeyim. Sadece 1 gün mü yapılıyor.
bende yapmak istiyorum ama bebeğe gaz yapmasından korkuyorum vazgeçiyorum
Selamlar herkese. 2 yıl önce aldığım ama sadece bir kez giyebildigim elbisem bugün bana oldu biraz dar oldu ama oldubi kaç kilo daha verirsem haziranda komsumuzun düğünü var orda giyebilirim yupppiiii
Bebislere olmaz ama:-/Kizlar kabizlik sorunun vardi ya sabah ac karna bir bardak dogadanin kuru erik ve kayisili cayindan içtim super tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?