Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun cnm gayet güzel

bende ona dikkat ediyorum canım herkes birbirne yorum yapmıyo geçmişten okumayanlar var gelmeyenler filan var herkes herkesin menüsüne bilsede bilmesede yorum yapsın
Bencede öyle canım yorumlar bize bir fikir veriyor iyi olduğunda motive ediyor
bu hafta senide takip ediyim canım proteine dön bakalım sende bide kaçamak yapma dayan bu hafta fazla direnç kazandı bünyen hızlı kilo verebilrsin değişiklik yaptıgında
Cnm dikkat edicem elinden grldiğince gerçekten çok istiyorum bi atak yapmayı hem havalar ısınıyor
Tavsiyelerin için saol kuzum 😍😘
Bnde telden giriyorum çoğunlukla canım evet yorum yapmaya çalışsan daha iyi olur birbirimize desteğimizi bu şekilde sağlamalıyız 😊 ayy evet yaa aynıyız bu hafta atak yapmalıyız mutlaka canımm 64 ten kurtulalım hadi 😀 yaz geliyorr kilolar gitmelii
Cekinme canım benim takım olmanın gereği bu bir nevii☺️ Zaten küçük küçük yorumlar oluyor birbirimizin gözünü açıyoruzz
Cekinmeyin kuzumm daha çok moral vermiş oluyoruz birbirimize motive oluyoruzz

Son düzenleme:
Sabah 7:30
Ac karna 2 bardak su
1 dilim tb 1 kk peynir 3 zeytin ve tarçınlı yeşil çay

Ara 10:30
1 kutu süt

Öğlen 12:30
1 dilim tb dan domatesli peynirli sandviç

Ara 17:00
1 kase erik

Akşam 18:15
1 kepçe et sote
1 kepçe arpa şehriye pilavı

Akşam belki türk kahvesi içerim bol su

bende ona dikkat ediyorum canım herkes birbirne yorum yapmıyo geçmişten okumayanlar var gelmeyenler filan var herkes herkesin menüsüne bilsede bilmesede yorum yapsın

Canım inadına daha çok asılacağız bu hafta. Spor hergün 2 saat ne dersin. Pazartesi de protein diyetine başlayalım. Bu hafta bizim haftamız olsun. :)
tamam inş canım ..protein diyetine pazartesi mi başlıyoruz pazar mı canım..?

Bende hep çekindiğim için yapamıyorum o kadar tecrübeli görmüyorum kendimi ama yapıldığı zaman pek bi sevindirik oluyorum :)) bende yapayım o zaman yanlış olanı kaptanlar düzeltir zaten :))

afiyet olsun canım

3 gün yapsanız bile metabolizma canlanması için yeterli cnm

tb arası domatesli peynirli yagsız tost
3 zeytin
Bitki çayı mısırpüsküllü

10:30
Şekersiz sütlü türk kahvesi

12:30
3 yk susuz ıspanak
Yarım kase yogurt

14:30
Sade türk kahvesi

19:00
2 haşlanmış içli köfte
Bol ayran

Spor yok bugün hazırlıklar için koşturuyoruz daha halı bakmaya gidicez kaçta gelirim hiiç bilmiyorum:))

Buarada burcucum Protein diyetine başlamadan önce bi çig köfte dürüm yiyesim var yarın öglen yiyebilir miyim :)):))

afiyet olsun menun çok güzel amaçigköfteye evet dürüme hayır dürümsüz yersen sevinirim çünkü protein diyeti de kesin çözüm değil

sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
küçük haşlanmış patates 1 tane
1 dilim kızarmış 7 tahıllı ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
yeşillik domates salatalık
şekersiz çay

öğle 15.00
5 yk etli nohut
tulum peynirli salata

akşam 19.00
1 bulgurlu biber dolması
salata
ayran

3 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısı çayı

afiyet olsun menun çok güzel amaçigköfteye evet dürüme hayır dürümsüz yersen sevinirim çünkü protein diyeti de kesin çözüm değil
Pekii dürüm olmasın ne olacak:))
Verdiğin linki okudum süt yogurt gecmiyo içinde hiç..yogurt eklesek tavuga ete bişey olur mu..dogal ev yogurdum var bağımlılık yaptı cidden :))

Pekii dürüm olmasın ne olacak:))
Verdiğin linki okudum süt yogurt gecmiyo içinde hiç..yogurt eklesek tavuga ete bişey olur mu..dogal ev yogurdum var bağımlılık yaptı cidden :))

yok canım dedim ya aynısını yapmaya gerek yok ben bol bol yoğurt yemiştim

Pazar başlayalım mı canım.

Afiyet olsun cnm menün çok iyi

Harika bi menü Burcucum😊

Burcu arkadasım merhaba bnde zayiflamk istiyorum ama hic bi zmn kilo veremedim listelerini okudum buradan gayet güzel kaç kilo verdin ayrıca bu listeleri kendin mi yapıyorsun nasil hazirliyosun banada yardimci olur musunuz çok umutsuzum cook (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menun harika sabah kahvaltini daha da zenginleştirirsen gün içinde daha az acikirsin domates salatalık yesillikle mesela.

Gayet güzel canım afiyet olsun. İçli kofteye bittim zaten bu arada çiğköfte lavassiz yersen hiç de zararlı değil.

Afiyet olsun burcu menun gayet hoş. Sabah kahvaltida ekmeği ve patatesi aynı anda yemen dikkatimi çekti sadece. Bence sadece biri olmalı

anlaşıldı kaptayn :)

Pazar başlayalım mı canım.
olur canım pazar başlıyoruz inş :)

Sankim ögle yemegi yok bide akşamı erken yemişsin acıkmayacak mısın canım..?

Muazzamda hani spor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…