Menum
Sabah 8:00 1 bardak ilik su
1 kuru kayısı
8:30. 1 yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1/2 kk çökelek
13:00. Sütlü kahve şekersiz
16:30. Zeytinyagli mantar sote
4 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su. Bugün spor yapadim. Regl dönemimin ilk günü çünkü. Ben genelde ilk 2 günü yatarak geciriyorum aşırı agridan dolayı :'(
Bencede öyle canım yorumlar bize bir fikir veriyor iyi olduğunda motive ediyorbende ona dikkat ediyorum canım herkes birbirne yorum yapmıyo geçmişten okumayanlar var gelmeyenler filan var herkes herkesin menüsüne bilsede bilmesede yorum yapsın
Cnm dikkat edicem elinden grldiğince gerçekten çok istiyorum bi atak yapmayı hem havalar ısınıyorbu hafta senide takip ediyim canım proteine dön bakalım sende bide kaçamak yapma dayan bu hafta fazla direnç kazandı bünyen hızlı kilo verebilrsin değişiklik yaptıgında
Tavsiyelerin için saol kuzum 😍😘kızlar şimdi benm gözüme takılan bi kaç seyi söyleyim mesela eda dedi ki ben 3 akşamı yoğurt ve yulafla geçirdim dedi bu yanlış neden yanlış akşam atıyorum 18:00 de yiyorsun yemeğini sabah kaçta kalkıosun 9 da kaç saat açsın 15 saat metabolizmaya çok fazla birşey girmediği için yavaşlıyo ve yakım çok azalıyor.
bir diğeri yaz geldi meyveler çeşitli tüketim çok arttı diyette yağ yakımını azaltbiliyor
sporçok yapıosunuz kas artması yada şişması olmuş olabilir
regl den şişkinlik olabilir
bunlara dikkat edip moral bozmayalım günde 2 fincan yeşilçayımızı içelim kızlar o zaman ödem tutmayız bnde bu hafta regl öncesi dönemdeyiz bakalım neler olcak
Bnde telden giriyorum çoğunlukla canım evet yorum yapmaya çalışsan daha iyi olur birbirimize desteğimizi bu şekilde sağlamalıyız 😊 ayy evet yaa aynıyız bu hafta atak yapmalıyız mutlaka canımm 64 ten kurtulalım hadi 😀 yaz geliyorr kilolar gitmeliiçok haklısın canım birbirimize Bi şekilde destek olduğumuzu belli etmeliyiz, ben telefondan uygulama kullanarak giriyorum, pc m sorunlu olduğu için , bütün menüleri okuyorum, hepsine donuş yapamıyorum ama telden girdiğim için rahat olmuyo , ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam ,
Kilolarımız aynı 64, cumaya kadar 63 yada 62 küsürleri görmeliyiz , yaza bişey kalmadı şurda :/
Cekinme canım benim takım olmanın gereği bu bir nevii☺️ Zaten küçük küçük yorumlar oluyor birbirimizin gözünü açıyoruzzCanım ben aslında herkesin her yazdığını tek tek okuyorum ama menulere yorum yapmada cekinceli davranıyorum yanlış yorum yapmaktan ve yanlış yonlendirmekten korkuyorum ama elimden geldiğince yorum yaparım artık
Cekinmeyin kuzumm daha çok moral vermiş oluyoruz birbirimize motive oluyoruzzTatlım ben de çekiniyorum. Zaten doğru beslenmeyi bilem kilo problemim olmazdı diyorum. Ama bi taraftan da benim menülerime yapılan eleştirilerden memnun oluyorum. Bence sen kilo verme konusunda iyisin. Çekinmemiz gerek. Hem birbirimizi motive etmiş oluruz.
Menum
1 kuru kayısı
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1/2 kk çökelek
4 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su. Bugün spor yapadim. Regl dönemimin ilk günü çünkü. Ben genelde ilk 2 günü yatarak geciriyorum aşırı agridan
Yediklerin çok iyi sabah ve akşam yalnızca akşam yemeğinin saati çok erken geldi
bende ona dikkat ediyorum canım herkes birbirne yorum yapmıyo geçmişten okumayanlar var gelmeyenler filan var herkes herkesin menüsüne bilsede bilmesede yorum yapsın
tamam inş canım ..protein diyetine pazartesi mi başlıyoruz pazar mı canım..?Canım inadına daha çok asılacağız bu hafta. Spor hergün 2 saat ne dersin. Pazartesi de protein diyetine başlayalım. Bu hafta bizim haftamız olsun. :)
Bende hep çekindiğim için yapamıyorum o kadar tecrübeli görmüyorum kendimi ama yapıldığı zaman pek bi sevindirik oluyorum :)) bende yapayım o zaman yanlış olanı kaptanlar düzeltir zaten :))Tatlım ben de çekiniyorum. Zaten doğru beslenmeyi bilem kilo problemim olmazdı diyorum. Ama bi taraftan da benim menülerime yapılan eleştirilerden memnun oluyorum. Bence sen kilo verme konusunda iyisin. Çekinmemiz gerek. Hem birbirimizi motive etmiş oluruz.
Sabah 7:30
Ac karna 2 bardak su
1 dilim tb 1 kk peynir 3 zeytin ve tarçınlı yeşil çay
Ara 10:30
1 kutu süt
Öğlen 12:30
1 dilim tb dan domatesli peynirli sandviç
Ara 17:00
1 kase erik
Akşam 18:15
1 kepçe et sote
1 kepçe arpa şehriye pilavı
Akşam belki türk kahvesi içerim bol su
tamam inş canım ..protein diyetine pazartesi mi başlıyoruz pazar mı canım..?
Bende hep çekindiğim için yapamıyorum o kadar tecrübeli görmüyorum kendimi ama yapıldığı zaman pek bi sevindirik oluyorum :)) bende yapayım o zaman yanlış olanı kaptanlar düzeltir zaten :))
tb arası domatesli peynirli yagsız tost
3 zeytin
Bitki çayı mısırpüsküllü
10:30
Şekersiz sütlü türk kahvesi
12:30
3 yk susuz ıspanak
Yarım kase yogurt
14:30
Sade türk kahvesi
19:00
2 haşlanmış içli köfte
Bol ayran
Spor yok bugün hazırlıklar için koşturuyoruz daha halı bakmaya gidicez kaçta gelirim hiiç bilmiyorum:))
Buarada burcucum Protein diyetine başlamadan önce bi çig köfte dürüm yiyesim var yarın öglen yiyebilir miyim :)):))
Pekii dürüm olmasın ne olacak:))afiyet olsun menun çok güzel amaçigköfteye evet dürüme hayır dürümsüz yersen sevinirim çünkü protein diyeti de kesin çözüm değil
Pekii dürüm olmasın ne olacak:))
Verdiğin linki okudum süt yogurt gecmiyo içinde hiç..yogurt eklesek tavuga ete bişey olur mu..dogal ev yogurdum var bağımlılık yaptı cidden :))
tamam inş canım ..protein diyetine pazartesi mi başlıyoruz pazar mı canım..?
Bende hep çekindiğim için yapamıyorum o kadar tecrübeli görmüyorum kendimi ama yapıldığı zaman pek bi sevindirik oluyorum :)) bende yapayım o zaman yanlış olanı kaptanlar düzeltir zaten :))
3 zeytin
Bitki çayı mısırpüsküllü
3 yk susuz ıspanak
Yarım kase yogurt
Sade türk kahvesi
2 haşlanmış içli köfte
Bol ayran
Spor yok bugün hazırlıklar için koşturuyoruz daha halı bakmaya gidicez kaçta gelirim hiiç bilmiyorum:))
Buarada burcucum Protein diyetine başlamadan önce bi çig köfte dürüm yiyesim var yarın öglen yiyebilir miyim :)):))
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
küçük haşlanmış patates 1 tane
1 dilim kızarmış 7 tahıllı ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
yeşillik domates salatalık
şekersiz çay
öğle 15.00
5 yk etli nohut
tulum peynirli salata
akşam 19.00
1 bulgurlu biber dolması
salata
ayran
3 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısı çayı
Harika bi menü Burcucum😊
yok canım dedim ya aynısını yapmaya gerek yok ben bol bol yoğurt yemiştim
Sabah 7:30
Ac karna 2 bardak su
1 kutu süt
1 kase erik
1 kepçe et sote
3 zeytin
Bitki çayı mısırpüsküllü
3 yk susuz ıspanak
Yarım kase yogurt
Sade türk kahvesi
2 haşlanmış içli köfte
Bol ayran
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
küçük haşlanmış patates 1 tane
1 dilim kızarmış 7 tahıllı ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
yeşillik domates salatalık
şekersiz çay
öğle 15.00
5 yk etli nohut
tulum peynirli salata
akşam 19.00
1 bulgurlu biber dolması
salata
ayran
3 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısı çayı
Menun harika sabah kahvaltini daha da zenginleştirirsen gün içinde daha az acikirsin domates salatalık yesillikle mesela.
anlaşıldı kaptayn :)yok canım dedim ya aynısını yapmaya gerek yok ben bol bol yoğurt yemiştim
olur canım pazar başlıyoruz inş :)Pazar başlayalım mı canım.
Sankim ögle yemegi yok bide akşamı erken yemişsin acıkmayacak mısın canım..?Menum
1 kuru kayısı
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1/2 kk çökelek
4 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su. Bugün spor yapadim. Regl dönemimin ilk günü çünkü. Ben genelde ilk 2 günü yatarak geciriyorum aşırı agridan dolayı :'(
Muazzamda hani spor :)Sabah 7:30
Ac karna 2 bardak su
1 kutu süt
1 kase erik
1 kepçe et sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?