- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
buara bi içli köfte tutkusu başladı bide zararlı degil dediniz ya coştum :)Gayet güzel canım afiyet olsun. İçli kofteye bittim zatenbu arada çiğköfte lavassiz yersen hiç de zararlı değil.
Burcu arkadasım merhaba bnde zayiflamk istiyorum ama hic bi zmn kilo veremedim listelerini okudum buradan gayet güzel kaç kilo verdin ayrıca bu listeleri kendin mi yapıyorsun nasil hazirliyosun banada yardimci olur musunuz çok umutsuzum cook(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaptan sen patates yer miydin :) bak sen yersen bizde yeriz :))sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
küçük haşlanmış patates 1 tane
1 dilim kızarmış 7 tahıllı ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
yeşillik domates salatalık
şekersiz çay
öğle 15.00
5 yk etli nohut
tulum peynirli salata
akşam 19.00
1 bulgurlu biber dolması
salata
ayran
3 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısı çayı
buara bi içli köfte tutkusu başladı bide zararlı degil dediniz ya coştum :)
Zaten artık fazla yiyince bi fenalıklar geciriyorum sorma..iki tanesi bile bol ayranla şişirdi beniHerşey kararında canım. Sen 2 tane yemisin gayet iyi abartmamissin.
Merhaba eylulcilek ilk defa görüyorum seni. Burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. O yüzden kendine sıkıntı yapma. Umutsuz olmak fayda vermez önce umudun olmali
Onun dışında burda çok önemli püf noktaları bulabilirsiniz
Ben hep kilolu bi kız oldum artık kanıksamıştım böyle geldim böyle gidicem diye..ama hep zayıf genç annelere de özendim..bi şekilde gelinlik sevdasıyla nişanlımın bi iki lafıyla umutsuz bi şekilde başladım 89 la..(93 e çıktığımı bile bilirim)..iki bucuk ay oldu 79.700 ü gördüm ve daha güzel rakamları görecegimede inanıyorum çünkü hiçte zor degilmiş açlıktan ölmek zorunda degilmişim bunu gördüm yaşadım..bu gurupların faydası en az spor kadar etkili..ait oldugunu hissedince kopamıyosun sorumlulugun çogalıyo..sen kilo verdikce en az kendileri vermiş gibi seviniyor arkadasların..gel takıl buralara pişman olmayacaksın :))))Evet bu konuya ilk defa yorum yazdim ben bu güne kadar hic veremedim kilo hic verebileceğime de inanmıyorum acikcasi bu listeleri kendiniz mi hazirliyorsunuz cnm Dr ile mi yoksa
Benn beni unuttunuz mu rakiplerim..:)Canım inadına daha çok asılacağız bu hafta. Spor hergün 2 saat ne dersin. Pazartesi de protein diyetine başlayalım. Bu hafta bizim haftamız olsun. :)
Afiyet olsun menun guzel gorunuyor.sabah
2 bardak büyük su
8:30
3 yk yulaf
yarım yeşil elma
yoğurt
Ara 10:15
2 erik
öğlen 13:30
kuzu etli çalı fasulye 1 tabak
200 gr yoğurt
az tb ekmeği
1 kupa gllü yeşil çay
ara
17:00
nektarin orta boy
akşam 19:45
2 küçük parça tavuk ızgara
bol tere,marul salata
3lt su
22:00
yarım saat sallana sallana sahilde yürüme
45 dk tempolu yürüme
Aslinda duzenli sporda yokcanım küçük kaçamaklar filan mı yapıyorsun :44:
Motive sart dimi cnmAlın benden de o kadar kızlar ! Bu hafta bizim olsun inşallah 😊 rakibem emine bazen menümü yazınca bnde kendimi hayalet gibi hissediyorum saolsun burcu ve özlem daima yorum yapıyorlar mesela nazmiyeye kendimi tanıttım onun menülerine yorum yaptığımda oldu ama hiçbir şekilde geri dönüm almadığım arkadaşlarda oluyor oysaki yaptığımız yorumlarla birbirimizi motive etmemiz gerektiğini düşünüyorum
Cnm guzel menu ama aksam acikmadin mi?Menum
Sabah 8:00 1 bardak ilik su
1 kuru kayısı
8:30. 1 yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1/2 kk çökelek
13:00. Sütlü kahve şekersiz
16:30. Zeytinyagli mantar sote
4 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su. Bugün spor yapadim. Regl dönemimin ilk günü çünkü. Ben genelde ilk 2 günü yatarak geciriyorum aşırı agridan dolayı :'(
hmm guzel olmus cnm afiyet olsun.Sabah 7:30
Ac karna 2 bardak su
1 dilim tb 1 kk peynir 3 zeytin ve tarçınlı yeşil çay
Ara 10:30
1 kutu süt
Öğlen 12:30
1 dilim tb dan domatesli peynirli sandviç
Ara 17:00
1 kase erik
Akşam 18:15
1 kepçe et sote
1 kepçe arpa şehriye pilavı
Akşam belki türk kahvesi içerim bol su
Rakibim guzel menu vee kolay gelsin:)tb arası domatesli peynirli yagsız tost
3 zeytin
Bitki çayı mısırpüsküllü
10:30
Şekersiz sütlü türk kahvesi
12:30
3 yk susuz ıspanak
Yarım kase yogurt
14:30
Sade türk kahvesi
19:00
2 haşlanmış içli köfte
Bol ayran
Spor yok bugün hazırlıklar için koşturuyoruz daha halı bakmaya gidicez kaçta gelirim hiiç bilmiyorum:))
Buarada burcucum Protein diyetine başlamadan önce bi çig köfte dürüm yiyesim var yarın öglen yiyebilir miyim :)):))
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
küçük haşlanmış patates 1 tane
1 dilim kızarmış 7 tahıllı ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
yeşillik domates salatalık
şekersiz çay
öğle 15.00
5 yk etli nohut
tulum peynirli salata
akşam 19.00
1 bulgurlu biber dolması
salata
ayran
3 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısı çayı
Bugunku menum
09:00
1 kuru incir
11:30
Yarım avuctan az kabak cekirdegi+yer fıstigi
14:00
2 yk pilav
2 yesil elma
18:00
Humus
1,5 dilim ekmek
Salgam
Şuan sade soda
2 L su
Evet bu konuya ilk defa yorum yazdim ben bu güne kadar hic veremedim kilo hic verebileceğime de inanmıyorum acikcasi bu listeleri kendiniz mi hazirliyorsunuz cnm Dr ile mi yoksa
Canım bence sabah güzel bi kahvaltı lazım ya. Sanki sen bu günü hep gecistirmissin.
Burcu arkadasım merhaba bnde zayiflamk istiyorum ama hic bi zmn kilo veremedim listelerini okudum buradan gayet güzel kaç kilo verdin ayrıca bu listeleri kendin mi yapıyorsun nasil hazirliyosun banada yardimci olur musunuz çok umutsuzum cook(
Afiyet olsun burcu menun gayet hoş. Sabah kahvaltida ekmeği ve patatesi aynı anda yemen dikkatimi çekti sadece. Bence sadece biri olmalı
Kaptan sen patates yer miydin :) bak sen yersen bizde yeriz :))
Bugunku menum
09:00
1 kuru incir
11:30
Yarım avuctan az kabak cekirdegi+yer fıstigi
14:00
2 yk pilav
2 yesil elma
18:00
Humus
1,5 dilim ekmek
Salgam
Şuan sade soda
2 L su
Ben hep kilolu bi kız oldum artık kanıksamıştım böyle geldim böyle gidicem diye..ama hep zayıf genç annelere de özendim..bi şekilde gelinlik sevdasıyla nişanlımın bi iki lafıyla umutsuz bi şekilde başladım 89 la..(93 e çıktığımı bile bilirim)..iki bucuk ay oldu 79.700 ü gördüm ve daha güzel rakamları görecegimede inanıyorum çünkü hiçte zor degilmiş açlıktan ölmek zorunda degilmişim bunu gördüm yaşadım..bu gurupların faydası en az spor kadar etkili..ait oldugunu hissedince kopamıyosun sorumlulugun çogalıyo..sen kilo verdikce en az kendileri vermiş gibi seviniyor arkadasların..gel takıl buralara pişman olmayacaksın :))))
Merhaba canim gecen sene bu grupla 59 a jadar dustum canim 17 kilo verdim simdi 2 kilo aldim ve hedefimi daha dusurp tekrar yarisiyorum listeleri kendim hazirliyorum xanim saglikli beslenmeyi ogrendim bu takim ile listeler kendinden olusuyor acikcasi senide aramizda gormek isteriz
Biliyorum canim normalde ben hic patates yemiyorum yada ayda bir filan yiyorum ama.bu koyden gelmis kucuk kucuk bi tane yedim tadimlik simdi daha yemem
Ssst siz yemeyin siz protein tuketin
Ozlem.bu nasi menu kizum ya kahvalti yok pilav yemissin icini ferahlatmak icin yaninda elma yemissin dikkat eder misin artik gecen sen 6li rakamlar varken simdi kaclardasin bak
Merhaba canim gecen sene bu grupla 59 a jadar dustum canim 17 kilo verdim simdi 2 kilo aldim ve hedefimi daha dusurp tekrar yarisiyorum listeleri kendim hazirliyorum xanim saglikli beslenmeyi ogrendim bu takim ile listeler kendinden olusuyor acikcasi senide aramizda gormek isteriz
Biliyorum canim normalde ben hic patates yemiyorum yada ayda bir filan yiyorum ama.bu koyden gelmis kucuk kucuk bi tane yedim tadimlik simdi daha yemem
Ssst siz yemeyin siz protein tuketin
Ozlem.bu nasi menu kizum ya kahvalti yok pilav yemissin icini ferahlatmak icin yaninda elma yemissin dikkat eder misin artik gecen sen 6li rakamlar varken simdi kaclardasin bak
Teşekkürler arkadsm artik bnde burdayim tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?