- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Gunaydin kizlar..
Eylulcilek'cim hos geldin aramiza.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar:)​günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum dershaneye gideceğim kaçamak yok kendinize dikkat edin
günaydın canım..öyle sabit bi diyetim yok karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum şekerli seyler beyaz un pilav makarna hiç yokda arada kaçamaklar oluyo işte..2 lt su en az vede sporr muhakkakSaol cnm inşallah artik burdayim benide araniza aldiginiz için teşekkürler nasil bir diyet uyguluyosun sen
Saol cnm inşallah artik burdayim benide araniza aldiginiz için teşekkürler nasil bir diyet uyguluyosun sen
Bugunku menum
09:00
1 kuru incir
11:30
Yarım avuctan az kabak cekirdegi+yer fıstigi
14:00
2 yk pilav
2 yesil elma
18:00
Humus
1,5 dilim ekmek
Salgam
Şuan sade soda
2 L su
günaydın emineee :) kpss çok stresli iş yahu Allah yardımcın olsun..atandıgım zaman en çok bi daha kpssye girmicem diye sevinmiştim en çok :) gerci bi keZ girdim emme oda yetti :))Günaydın kızlar,bugün protein diyetini uygulayacağım, inş iyi sonuçlar alırım. Karnım ağrıyo, regl oldum olucam bakalım.inş olurum da şu şişkinlik gider,
menun çok eksik kalmamış mı canım ? Kabızsın söylediğine göre, az beslenerek te kabızdan kurtulunmuyo benim bildiğim kadarıyla,
günaydın emineee :) kpss çok stresli iş yahu Allah yardımcın olsun..atandıgım zaman en çok bi daha kpssye girmicem diye sevinmiştim en çok :) gerci bi keZ girdim emme oda yetti :))
yarın sabah İnş canım :))Eda'cimmm ve kelebekcigim protein diyetine ne zaman basliyoruz?
Emine'cim evet eksik kalmis menum ama kabizliktan kurtulmak icin degil kendimi cok şiş ve tok hissetigim icin yiyemedim malesef.
günaydın emineee :) kpss çok stresli iş yahu Allah yardımcın olsun..atandıgım zaman en çok bi daha kpssye girmicem diye sevinmiştim en çok :) gerci bi keZ girdim emme oda yetti :))
Günaydın kızlar,bugün protein diyetini uygulayacağım, inş iyi sonuçlar alırım. Karnım ağrıyo, regl oldum olucam bakalım.inş olurum da şu şişkinlik gider,
geçmiş olsun tatlım çok fena şu regli ya
protein diyeti güzel kilo verme durduysa baya bi atak yaptırıyor
gunaydın tatlım :) bende gidicem ilk kez, ve kazanmayı çok istiyorum. Özelden iş bakmak girmek ayrılmak bunlardan harbi bıktım. Ben on lisans muhasebe mezunuyum ege denn , onu lisansa tamamlamak için dgs ye girdim kazandım, gittim 1 donem okudum ve bıraktım , aoften tamamlıycam inş,
o zamana kadar da çalışmam para kazanmam lazım. Aşırı ihtiyaçları olan biriyim her bayan gibi, zor oluyo evde oturmak .
Senin kpss kazanma hikayeni nereyi kazandığını filan kısaca anlatır mısın canım babada örnek olur :)
Bende aöf ilahiyat önlisans mezunuydum Aynı yıl dgsye sonrada kpssye girdim..sakarya ilahiyata yerlestim lisans tamamlamaya..aksaraya atandım istanbuldan 79 puanla kuran kursu öğreticisi olarak ama sözleşmeli..son durum bi sene sonra kadroya gectim memuriyette 3.yılım fakülteyi bitirmem için bi iki dersim var alttan bu sene dondurmasaydım mezun olmuştum sanırım:) bitince alese giricem inş yüksek lisans yapmak istiyorumda araya evlilik giriyo işte çocuk falan olmadan halletmem lazım :))
Ben liseyide dışarıdan bitirdim Hafızlık yaparken bu beni çok yordu örgün egitim gercekten farklı..son yıllarda ders çalışamıyorum artık...
Kısaca yaz demişsin ama biraz uzun oldu idare et :))
Bende aöf ilahiyat önlisans mezunuydum Aynı yıl dgsye sonrada kpssye girdim..sakarya ilahiyata yerlestim lisans tamamlamaya..aksaraya atandım istanbuldan 79 puanla kuran kursu öğreticisi olarak ama sözleşmeli..son durum bi sene sonra kadroya gectim memuriyette 3.yılım fakülteyi bitirmem için bi iki dersim var alttan bu sene dondurmasaydım mezun olmuştum sanırım:) bitince alese giricem inş yüksek lisans yapmak istiyorumda araya evlilik giriyo işte çocuk falan olmadan halletmem lazım :))
Ben liseyide dışarıdan bitirdim Hafızlık yaparken bu beni çok yordu örgün egitim gercekten farklı..son yıllarda ders çalışamıyorum artık...
Kısaca yaz demişsin ama biraz uzun oldu idare et :))
Eda'cimmm ve kelebekcigim protein diyetine ne zaman basliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?