Eloise yogurtlu kebapta pide varmiydi? Cevap yazdiktan sonra aklima geldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkür ederim :)Gayet iyi cnm tebrikler😊
mesajım yerine ulaştıO kocaman yazi bna sanirimafiyt olsun cnm
yersem bi sabah yerim canım normalde de öyle yapıyorum çünkü..balıkla yogurda aynı anda cesaret edemem ama köfte tavuk falan olursa hmm götürürüm :) bugün tavuk gögsü ve kıymada ekledim dolabıma...Slm kizlar.bugun misafirim vardi yemekli az once gittiler.
Oglende sahilde yurudum 1 saatten fazla.
Onunda etkisiyle cok yorgun hissediyorum cunku cok sicakti.
Edacim bu msji 2-3 saat once yazmistin oyle kalmis:-/
Ay onlar yedikce yediyor cnm arada bir yiyoruz ama cok tehlikeli.
Benimde buzlugumda 1 levrek var.yanina semiz otlu salata yaparim.
Bugun aksamdan kalan tavuk tantunimle sogan salatamda var.
Sabahta yumurta yerim.
Benimde ev yogurdum var ama balik yersem yogurt yiyemem dimi?
Kac dilim ekmek yiyelim?
aynen unuttum bile :)Guzel olmus rakibim
Cnm bu ani unut yarini dusun
en iyisi siparişi verirken söylemek bestecim :)) Gecen ızgara köfte söylemiştim menüde sebze sote kızartma patates görünce dedim patatesi kaldırıp sebze soteyi çoğaltalım..anam bi geldi ki altta pilav üstte lavaş bide bi sepet ekmek yolladım hepsini geri ama pilav ziyan oldu bilsem onuda koydurmazdım:))Evet vardı cnm ya yememeliydim biliyorum ama yarım bırakmak veya atılması daha kötü geldiği için bitirdim en iyisi kebabı hiç yememek !
10:30
Domates salatalık kk peynir
Şekersiz cay
4-5 tane minik patates kızartması
(Ögrencilerim kahvaltı tabagi hazırlamış o kadarcık yiyip gerisini yolladım)
13:00
LAVAŞSIZ:) çigköfte
Bol ayran
18:30
Diyet sebze yemegi yogurt
1 bucuk lt su ama ikiye tamamlarım inş..
Ara ögün yok ama canım hiçbişey istemiyo reglin ilk günleri böyle oluyo..belki bi meyveli yogurt yerim ev yapımı
Of şu özel günler. Canım böyle zamanlarda dilimledigim elmaya tarçın serpip yiyorum. Bir nebze olsun tatli krizini yok ediyorkızlar hiç huyum degildir ama regl=tatlı sendromu bana bi keten helva yedirttirdi 173 kalorim
Merhaba kızlar, menüm,
Saat 10.00
1 dilim tb
Çeri domates 2 adet
Salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
1 fincan yeşil çay
12.00 yeşil çay
16.00
1 bardak ayran ,
Akşam
2 baget pul biber nane serptim
Salata
3 yk bulgur
Bergüzar korelinde öyle bi tarifi var aslında denemek lazım..elmayı cips gibi dograyıp üstüne tarcın serpip fırınlıyomuş elma cips gibi bişey oluyodur heralde..napsak burcu yapalım mı bundan gündüz ara ögün falan yapabileeer miyiz :))Of şu özel günler. Canım böyle zamanlarda dilimledigim elmaya tarçın serpip yiyorum. Bir nebze olsun tatli krizini yok ediyortabi meyveyi öğlen tercih edelim
Tesekkür ederim :)
mesajım yerine ulaştısöz dinlerim benn
yersem bi sabah yerim canım normalde de öyle yapıyorum çünkü..balıkla yogurda aynı anda cesaret edemem ama köfte tavuk falan olursa hmm götürürüm :) bugün tavuk gögsü ve kıymada ekledim dolabıma...
aynen unuttum bile :)
en iyisi siparişi verirken söylemek bestecim :)) Gecen ızgara köfte söylemiştim menüde sebze sote kızartma patates görünce dedim patatesi kaldırıp sebze soteyi çoğaltalım..anam bi geldi ki altta pilav üstte lavaş bide bi sepet ekmek yolladım hepsini geri ama pilav ziyan oldu bilsem onuda koydurmazdım:))
caBergüzar korelinde öyle bi tarifi var aslında denemek lazım..elmayı cips gibi dograyıp üstüne tarcın serpip fırınlıyomuş elma cips gibi bişey oluyodur heralde..napsak burcu yapalım mı bundan gündüz ara ögün falan yapabileeer miyiz :))
ca
nım patates diyette tehlikelidir çünkü krbonhidrat bide kabız yapar yinede haftada biri geçmemeli
günaydın kızlr dershaneye gidiyorum öpülüdnüz
Günaydın kızlar iyi pazarlar ozlemcim pazar günü için ne kadar da erken uyanmisin
Selam kızlar bu hafta hiç gelemedim, hiç içimden gelmedi, soma olayı beni cok sarstı
Cuma gunu de bildirim yapamamıstım, gerci listede olmadıgım için önemi yok ama simdi yazayım
Gecen hafta 67.7
Bu hafta 67.2
Fark 500 gr
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol cnm evet cocuk, es derken suanda k.bandinda yuruyorum.
Slm kızlarr bgn pek içaçıcı bir menü paylaşamayacağım üzgünüm..bir arkadaşımla buluştum da
Sabah 9:00
2 dilim kızarmış tb
Bol domates 1 kk peynir az kaymak ve çayy
Öğlen 12:30
1 kase süt 2 kaşık yulaf
Akşam ya da öğlen mi bnde bilemedim 16:00
1 kase yuvalama çorbası
1 porsiyon yoğurtlu kebap
Ara 16:00
1 salep
Ara 20:00
1 kaşık light denecek kdr az şekerli helva ve 2 kaşık dondurma
kızlar hiç huyum degildir ama regl=tatlı sendromu bana bi keten helva yedirttirdi 173 kalorim
Menucum
Sabah(08:30) 1 kk. Peynir , 1/2 domates , 1/2 salatalik, yesillik,
Oglen 13:00 mantar sote, 4 yk bulgur pilavı
Akşam (17:30) büyük bir kase yeşil salata
Sabah 1 saat yürüyüş. Yarım saat bisiklet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?