Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin:) 2 yumurta haşladım yesillik bide bi küçük tb.. Akşama dogru yicem bide düzensiz olacak bugün

Aslında normal insanlar kadar uyuyorumda b12 mi eksik acaba bende..?

tesekkurler :) kayıp bulundu :)

canım bi değer eksikliği değilde bana biraz derin uykuya dalamamak gibi geldi

kızlar merhaba dershaneden çıktım market alışverişi yaptım sonra öğle yemeğimi yedim akşama annem yok ama gencay var yemeğe gelcek alışveriş yaptım biraz ama yemeğim 7 buçuk gibi filan olcak çünkü gencay mesaiden gelcek anca yeriz ozgara köfte istedi yanına salata ve fırında sebze yapıcam aslında ben dışardA yemek isterdim ama bayadır elimden yemek yemedi gariban yarında malum doğum günün organizasyonlar var

2 gibi derse başlıcam kızlar sonrada 5 bçuk gibi yemek işine girişirim arada gelirim merak etmeyin

Cnm yemegini gitmeden once yersen tok olacagin icin ikramlardan yemezsin belki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.......................

Son düzenleme:
canım bi değer eksikliği değilde bana biraz derin uykuya dalamamak gibi geldi
burcucum ne yapmamı tavsiye edersin..her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum..tabi bunda üşengecliğimden kanepeyi acmadan yatmamında etkisi vardır dimi

tee sabah gidicez kahvaltı yapılacak önce..en iyisi yumurtaları götürmek :))
Aman gönülcüm sende dikkat et:)

kolay gelsin canım..benim çok hosuma gidiyo onun sevdiği seyleri yapmak bide begenmesi tabii..senin nişanlınında adı ilginçmiş benimkininde öyleDündar

Yatmadan bi kase yogurt yada bi bardak papatya cayi dene cnm eger gecmezse bi kan d3gerlerini olctur bakalim belki demir eksikligi filanda olabilir. Bende cok olir ama kafami bisiye taltigim zaman olur. Evet ismi ilk tanistigimizda banada garip gelmisti. Olen amcasinin ismiymis kimlikte GENÇAY diye yazio. Garip isimler hosuma gider ama kendi cocuguma koymam mesela insanalr soyleyemio ozellikle yaslilar cok komik oluyo evrin ebrar filan ne bilim hos benm bebelerimi. Adi belli de saglikla kucagima aldigim zaman ins. Gencay yemek yemeyi cok seven gobekli biri zaten ozellikle et ve urunlerine bayilir kofte istedi. Bide kaynanam usengec pek.ozenerek yemek yapmaz ben mesela mutfagi cok s3verm yeni yemekler denerim kaynanam bni ariyo ne yapsam ki diye gecen bi patatesli bisiler yapmistim cok hoslarina gitmisti gencay bence yemek konusunda baya sansli

slm kızlar nasıl geçiyor pazar? sabahtan gezdim baya sonra yorgunluktan uyuyakalmışım ama iyi oldu bu sayede dinlendim :)) şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım ve dışarıda yemedim

waaw güzel bir menü seçmişsiniz canım :)) suan muhtemelen yemek hazırlıklarına başladın hadi bakalım kolay gelsinn

slm kızlar nasıl geçiyor pazar? sabahtan gezdim baya sonra yorgunluktan uyuyakalmışım ama iyi oldu bu sayede dinlendim :)) şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım ve dışarıda yemedim

Ne güzel gezmişsin tatlım ben hala çalışıyorum kaçamak yapmaman da süperr bende kaçamak yapmadım suana kadar arkadaş kek yicenmi dedi cıkkk dedim

Selam , menüm

10.30
1 fincan yeşil çay
1,5 yumurta
3 minik çeri domates
Salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tb
5 zeytin

12.00 5 erik

14.00
1 bardak süt

15.00
2 dilim sütlü irmik tatlısı. Bende kaçamak yapanlar kervanındayım bugün

18.00
4,5 yk ciğer sote
Yarım kase cacık
1 dilim tb

Spor yok bugün de, yarın akşam başlarım tekrar yürüyüşe
1 ,5 lt su

bravo tatlım

waaw güzel bir menü seçmişsiniz canım :)) suan muhtemelen yemek hazırlıklarına başladın hadi bakalım kolay gelsinn

gencay agzının tadını biliyo diyelim kuzum ya şuan hepsi pişma aşamasında hazırlıklar tamam bide ben hazırlanıyım da esofmanla olmaz

ahhh kuzum ahh bi protein menüsü olmuş ama irmik hariç o kadar masum aslında irmik ama diyette cıs

Menum 10:30 1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1/2 salatalik
1 kk peynir
3 zeytin

13:00. Şekersiz türk kahvesi

17:30. Yarım çay bardağı ince bulgurla kısır yaptım
3 parça. Tavuk
Yoğurt
1 saat. Bisiklet. 1.5 lt su. Yatana.kadar 1 lt daha içerim.

Tatlı hariç güzel menü olmuş canım.afiyet olsun.

Slm canım. Kaçamak. Yapmaman çok güzel. Bende kaçamak yapmadım pazarları zor oluyor biraz nedense dışarı çıkmayı hep dışarda yemekle bagdastiriyorum bu ara bu düşünceden uzaklaşmaya çalışıyorum.

nazmiyecim şimdi aslında menün güzel ama kilona göre az iki öğünde ısrar ediosan eğer türk kahvesinin yanına kavrulmamış badem fındık veya beyaz leblebi ekle sen şuan acıkmıyorum diyeceksin ama o psikolojik birşey bünyenin bir öğüne daha ihtiyacı var

Evet canım aslında acikmiyorum ama pskolojik. Çok takiyorum kafama. Tüm gunumu bu bilinçle geçiriyorum. Bir şey daha yersem kilo alcakmisim gibi geliyor. Çok bunaldim çünkü kilolarımdan. Artık zayıflamak istiyorum.ve şu görüntümden kurtulmak istiyorum. Benim önce bu pskolojiden kurtulmam lazım. Bunu diyet olarak değil de normal birşey olarak görmeye alismam lazım

Bugunku menum
07:30
2 dilim ekmek
4 tatli kasigi tavuk tantuni(derisiz)
Yagsiz sogan salatasi

13:00
Dolu 1 kase yogurt
1 yk keten tohumu

18:00
2 dilim ekmek
4 tatli kasigi tavuk tantuni
1 kase yogurt

1 soda
2.5 L su

Kizima yedirirken bende biraz puding yedim az once.

Spor 09:30
1 saat tempolu yuruyus+kosu 402cal
Yarim saat k.bisikleti 200 cal

Daha spor yaparsam paylasirim.

Son düzenleme:
Biliyorum ekmekler faZla oldu.

menümü paylaşıp geçmişe gidiyorum kızlaaar

sabah 9:15
2 dilim kızarmış tb
bol domates 1 kk peynir az kaymak ve çayy

öğlen 13:30
1 tabak enginar yemeği
2 çiğköfte

ara 17:00
1 kupa tarçınlı yeşil çay
1 kase erik

akşam 19:00
biraz şnitzel yarım kepçe pilav

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…