Amin:) 2 yumurta haşladım yesillik bide bi küçük tb.. Akşama dogru yicem bide düzensiz olacak bugün
Aslında normal insanlar kadar uyuyorumda b12 mi eksik acaba bende..?
tesekkurler :) kayıp bulundu :)
Canım piknikte mangal yaparsanız sorun yok. Et ya da tavuk yiyebilirsin. El büyüklüğünde yemek normal bence :) ölçüye bak ama :) birazda salata yersin.. Ama kek börek sarma gibi şeyler olacaksa piknik. Sen yumurtalarını götür tabi :)
Asıl yarın akşam ben misafirliğe gitcem o zaman napcammm,, akşam 5 te üstelik tam yemek saati...Offf...
burcucum ne yapmamı tavsiye edersin..her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum..tabi bunda üşengecliğimden kanepeyi acmadan yatmamında etkisi vardır dimicanım bi değer eksikliği değilde bana biraz derin uykuya dalamamak gibi geldi
tee sabah gidicez kahvaltı yapılacak önce..en iyisi yumurtaları götürmek :))Canım piknikte mangal yaparsanız sorun yok. Et ya da tavuk yiyebilirsin. El büyüklüğünde yemek normal bence :) ölçüye bak ama :) birazda salata yersin.. Ama kek börek sarma gibi şeyler olacaksa piknik. Sen yumurtalarını götür tabi :)
Asıl yarın akşam ben misafirliğe gitcem o zaman napcammm,, akşam 5 te üstelik tam yemek saati...Offf...
kolay gelsin canım..benim çok hosuma gidiyo onun sevdiği seyleri yapmak bide begenmesi tabii..senin nişanlınında adı ilginçmiş benimkininde öylekızlar merhaba dershaneden çıktım market alışverişi yaptım sonra öğle yemeğimi yedim akşama annem yok ama gencay var yemeğe gelcek alışveriş yaptım biraz ama yemeğim 7 buçuk gibi filan olcak çünkü gencay mesaiden gelcek anca yeriz ozgara köfte istedi yanına salata ve fırında sebze yapıcam aslında ben dışardA yemek isterdim ama bayadır elimden yemek yemedi gariban yarında malum doğum günün organizasyonlar var
2 gibi derse başlıcam kızlar sonrada 5 bçuk gibi yemek işine girişirim arada gelirim merak etmeyin
menun mükemmel :) ve çok renkli . Güzel kilolar veriysn tatlım
burcucum ne yapmamı tavsiye edersin..her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum..tabi bunda üşengecliğimden kanepeyi acmadan yatmamında etkisi vardır dimi
tee sabah gidicez kahvaltı yapılacak önce..en iyisi yumurtaları götürmek :))
Aman gönülcüm sende dikkat et:)
kolay gelsin canım..benim çok hosuma gidiyo onun sevdiği seyleri yapmak bide begenmesi tabii..senin nişanlınında adı ilginçmiş benimkininde öyleDündar
kızlar merhaba dershaneden çıktım market alışverişi yaptım sonra öğle yemeğimi yedim akşama annem yok ama gencay var yemeğe gelcek alışveriş yaptım biraz ama yemeğim 7 buçuk gibi filan olcak çünkü gencay mesaiden gelcek anca yeriz ozgara köfte istedi yanına salata ve fırında sebze yapıcam aslında ben dışardA yemek isterdim ama bayadır elimden yemek yemedi gariban yarında malum doğum günün organizasyonlar var
2 gibi derse başlıcam kızlar sonrada 5 bçuk gibi yemek işine girişirim arada gelirim merak etmeyin
slm kızlar nasıl geçiyor pazar? sabahtan gezdim baya sonra yorgunluktan uyuyakalmışım ama iyi oldu bu sayede dinlendim :)) şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım ve dışarıda yemedim
slm kızlar nasıl geçiyor pazar? sabahtan gezdim baya sonra yorgunluktan uyuyakalmışım ama iyi oldu bu sayede dinlendim :)) şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım ve dışarıda yemedim
waaw güzel bir menü seçmişsiniz canım :)) suan muhtemelen yemek hazırlıklarına başladın hadi bakalım kolay gelsinn
Selam , menüm
10.30
1 fincan yeşil çay
1,5 yumurta
3 minik çeri domates
Salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tb
5 zeytin
12.00 5 erik
14.00
1 bardak süt
15.00
2 dilim sütlü irmik tatlısı.Bende kaçamak yapanlar kervanındayım bugün
18.00
4,5 yk ciğer sote
Yarım kase cacık
1 dilim tb
Spor yok bugün de, yarın akşam başlarım tekrar yürüyüşe
1 ,5 lt su
Selam , menüm
10.30
1 fincan yeşil çay
1,5 yumurta
3 minik çeri domates
Salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tb
5 zeytin
12.00 5 erik
14.00
1 bardak süt
15.00
2 dilim sütlü irmik tatlısı.Bende kaçamak yapanlar kervanındayım bugün
18.00
4,5 yk ciğer sote
Yarım kase cacık
1 dilim tb
Spor yok bugün de, yarın akşam başlarım tekrar yürüyüşe
1 ,5 lt su
Menum 10:30 1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1/2 salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
13:00. Şekersiz türk kahvesi
17:30. Yarım çay bardağı ince bulgurla kısır yaptım
3 parça. Tavuk
Yoğurt
1 saat. Bisiklet. 1.5 lt su. Yatana.kadar 1 lt daha içerim.
nazmiyecim şimdi aslında menün güzel ama kilona göre az iki öğünde ısrar ediosan eğer türk kahvesinin yanına kavrulmamış badem fındık veya beyaz leblebi ekle sen şuan acıkmıyorum diyeceksin ama o psikolojik birşey bünyenin bir öğüne daha ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?