Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler gayet iyi olmuş bence. Afiyet olsun.

Sabah sabah tantuniyi nasıl yedin afiyet olsun ozlemcim. Sporun çok iyi olmuş ama pudingi yememeliydin. Kaçamak yok!!! En azından protein diyetiniz bitene kadar kızlar.

sporun harika en başta canım ya ben nedense spor yapamıyorum bu ara bahar yorgunluğu mudur nedir kolumu zor kaldırıyorum böyle sabahki ekmeklere bişey demiyorum ama akşamkiler fazla olmuş
evet tatlım ya saol yapmadım dün dışarıda yemiştim zaten onun pişmanlığı da var neyseki annemler de yiyelim demediler evdeki enginarı yedik süper oldu...o düşünce hep oluyo ya ama kurtulmak en iyisi
Ne güzel gezmişsin tatlım ben hala çalışıyorum kaçamak yapmaman da süperr bende kaçamak yapmadım suana kadar arkadaş kek yicenmi dedi cıkkk dedim
walla gezdim cnm ama biraz mecburi gezmeydi avm de ürün değişimim vardı o bi derece de pazara uğradık o çok sıkıcıydı sıcakta hiç çekilmiyo, cuma günü de bizim okulda kek dağıttılar valla kendimi tuttum yemedim ama içim rahat etti bir anlık zevk için bu halde değilmiyiz zaten......
cnm ben tatlıya kızmıcam çünkü öğlen yerine geçmiş zaten baksana 1 bardak sütle doyulur mu bari içine yulaf atsaydın...tatlı da masum sayılır sütlü en azından
saol kuzum :))) dışarıda yemediğim zaman fena olmuyo menüler bu akşam yediklerim pek masum olmadı ama mecbur kaldım menü anneme ait anne şnitzel yapma dedim ama beni dinlemedi üstüne pilav yaptırdı az yedim ama

kuzum öğlen daha besleyici şeyler yesen daha iyi olurdu bana göre ama geri kalanlar çok iyi

Menüm

Sabah 10.00
2 tane tavada yumurta
1 büyük domates
1 Salata
2 büyük dilim peynir

15.00 1 elma

Akşam 16.00
tavuk ciğeri yedim 8 kaşık falan

Spor 90 dakika yürüyüş
Su 2 litreyi buldu

Şimdi de acıktım iyi mi? napsam elma mı yesem yine yada bikaç kaşık yoğurt

Yürüyüş de yapacam tekrar..

ahh canım kimi sarsmadı kiii, şimdi yine haberleri izliyorum da Allah yardımcıları olsun keşke elimizden bir şey gelse...
hiç amaaaa hiççç iç açıcı olmamış ki bu menü ama :) biz cumaya kadar güzel kilolar vericektik hani , nerde kaldı hayaller hedefler ,
evet dün öyle oldu biraz ama yine vericez tatlım hedefler yerinde duruyor elimden geldiğince telafi ediyorum edicem :)))
süper anne özlem maşallahın var cnm ne diyim :)))
haklısın canım o da iyi fikir

öğleni nasıl bir elmayla geçiştirebiliyorsunuz bravo yahu ben açlıktan duramam kesinnn menü güzel

Sabah sabah tantuniyi nasıl yedin afiyet olsun ozlemcim. Sporun çok iyi olmuş ama pudingi yememeliydin. Kaçamak yok!!! En azından protein diyetiniz bitene kadar kızlar.

Aslinda ekmek arasi peynir yiyecektim.baktim dolapta tantuni
durmus gel beni ye diyor.
Kısır bile yerim sabah.
Cnm bir iki lokma puding yedim.aslinda buda bahane degil ama bu ara adaptasyon sorunu cekiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu saatten sonra elma yeme canim.

Cnm cok erken olmus aksam yemegi ondan acikmissin.
Yogutrt yulaf yiyebilirsin rakibim.
Misafirlik isi ne oldu gittinmi ne yaptin?

Cnm cok erken olmus aksam yemegi ondan acikmissin.
Yogutrt yulaf yiyebilirsin rakibim.
Misafirlik isi ne oldu gittinmi ne yaptin?

Yulaf almamıştım da yoğurt yiyebilirim. Sonra tekrar yürüyüş yaparım.
Misafirliğe yarın gideceğiz..

Afiyet olsn cnm.aksamda doyurucu ve guzel olmus.

Afiyet olsun guzel olmus Beste'cim.

Bence menün de sporun da çok güzel. Pudingi de abartmamışsın..

Menün çok güzel. Bide yarım saat yürüyebilirsen harika olur..

Canım sen bayağı dirayetli, kararlısın. Nasıl oldu da kilo aldın..

Özlemmm ben de her saat herşeyi yiyebilirimm. Sabah akşam farketmez :)

Kızlar ben 3 kaşık yoğurt yedim. Bide şimdi kahve içicem açlığımı bastırsın diye. Sonra bi 50 dakika daha yürüyeceğim. Toplam yürüyüşüm 140 dakika olacak. 2 Saat 20 dakika. Aslında hedefim 3 saatti ama. Sol dizimde ağrıyor. Bugünlük yeter bence...

güzel menü canım :)

menünu beğendim

canım spor neden yapmadın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…