Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü güzel canım, acıkınca bu saatte sut iç bence

Canım sen bayağı dirayetli, kararlısın. Nasıl oldu da kilo aldın..

Tartida 91 i görene kadar öyle bi kararlılık yoktu canım. elbiselerim olmuyordu. Bir de depresyon diyelim. 3 yıl oldu mezun olalı. Hala işsizim. Moral olarak dipteydim. Hayattan baglantimi kestim sadece yedim içtim. Sonra dedim olmayacak böyle. Sadece ben kendime eziyet ediyorum. Silkindim. Ve bir yerden başlamak gerek dedim. Önce goruntumden başladım. Her bayan gibi saclarimdan tabe

Canim simdi bizim takima ilk baslayanlar bocaliyor cunku boz diyet yapmiuoruz saglikli beslenmeyi ogreniyoruz mesela bak simdi sen bole kilo verirsen ilerde diyeti biraktigin zaman yarisini geri alcaksin bu bir bir diger ise sen tum gun streslisin buda sende odem yapar ve kilo verisini engeller o yuzden kendini 3 ogune alistir bu sekilde metabolizman da yavaslar ve korkarim 75 te tikanacaksin sabah guzel kahvalyini yap oglen hafif gecsin istiosan salata ayran yogurt aksamda yemek ye vak yararini gorceksin bide mutlaka yesilcayi hayat tarzi yap

Ozlem spor harika ama ekmekler malesef

Yinede iyi atlatmissin bestecim

Afiyet olsun canim yogurt candir

Desen küllerinden doğacaksın:))

sabah 08.30
1 dilim 7 tahilli ekmek kizarmis
1 kk peynir

Ogle 13.00
1 buyuk kase salata
2 bardak ayran

Aksam 19.30
6 tane izgara kofte
4 yk firinda karisik sebze
300 ml ayran

3 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi

12:00
Baharatlı omlet
1 bardak çay
4 dilim domates
3-4 siyah zeytin
2 dilim ekmek

15:25
150 gr. yoğurt

19:00
1 tabak tavuk kavurma
1 tabak salata
1 bardak şeftalili meyve suyu

Suyum 1.5 litre falan

Menum
Sabah
2 bardak su
11:00
Domates peynir
Ara
13:00
2 tane misir patlagi
Oglen 14:30
6 tane acili izgara köfte
Koz domates
1 kepekli ekmek
1 kupa yeşil cay
Ara
Orta boy nektarin
Aksam
19:15
3 yk kara bugday
Yarım elma
Yogurt
3 lt su
1 saat yürüdüm sahilde şimdi eve donuyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baharatlı omlet
1 bardak çay
4 dilim domates
3-4 siyah zeytin
2 dilim ekmek

150 gr. yoğurt

1 tabak tavuk kavurma
1 tabak salata
1 bardak şeftalili meyve suyu

Suyum 1.5 litre falan

Meyve suyu hariç süper bi menü olmuş afiyet olsun

Aslında ara ara kaçamak yapmak iyi burcu begenmiycek belki bu yorumumu ama vücut böyle alisirsa da normal yemeye başlayınca yine kilo alma sorunu çıkabilir. Ben hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum cuma günü sonuçlara göre belki bi ödül düşünebilirim kendim için

Afiyet olsn cnm.aksamda doyurucu ve guzel olmus.

Afiyet olsun guzel olmus Beste'cim.

saol cnmcm
Menün çok güzel. Bide yarım saat yürüyebilirsen harika olur..
haklısın cnm baya gezdim aslında çarşıda pazarda gelincede yoruldum evde spor yapamıyorum bu ara
menünu beğendim

canım spor neden yapmadın ?
saol rakibemm ya bu arada kendimi yorgun hissediyorum çok bu yüzden spor yapamıyorummm
ah canım benim zor günler geçirmişsin bu da kilona yansımış ama bence de küllerinden doğacaksın ilk önce görüntün muhteşem olucak sonra da Allah gönlüne göre vericek işi de inş canım
sorma cnm ya hiç tercihim değildi hatta pilav acıktırdı bile ama napıyım
sabah 08.30
1 dilim 7 tahilli ekmek kizarmis
1 kk peynir

Ogle 13.00
1 buyuk kase salata
2 bardak ayran

Aksam 19.30
6 tane izgara kofte
4 yk firinda karisik sebze
300 ml ayran

3 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kayisi cayi
oo harikasın canımcım
yürüyüş de menü de gayet iyi görünüyor

Saol kuzum :)

Baharatlı omlet
1 bardak çay
4 dilim domates
3-4 siyah zeytin
2 dilim ekmek

150 gr. yoğurt

1 tabak tavuk kavurma
1 tabak salata

Suyum 1.5 litre falan

Ozlem.istikrari kaybediyorsun toparlanmalisin

Canim b Iraz dengesiz olmamis mi

Canim bu dusuncene baya bi kizdim niye dersen bak kac defadir diorum biz burda saglikli beslenmeyi ogreniyoruz ben bu takimda kazandigim bu aliskanligi hala devam ettiriyorum yeri geliyo tatli mi yiyorum pilavimi patatesimi yiyorum ve koruma doneminde yani 8 aylik.bi surecte sadece 2 2.5 kilo aldim ve sen bu sekilde yorum yaparak takimi biraz etkiliyorsun cuma gunleri zaten kendine odul veren veriyo veya kacamak yapiyo ve tasvip etmedigimi biliyorsun. Bir an once kilolardan kurtulup kendine odul vermen daha mantikli degil mi dusun simdiye kadar bu kadar kilo almanda ne etkili ben size hic.bi zaman onu bunu sunu yemeyinn diyemem sonucta kendi iradeniz fakat kilolardan 4 5 ayda kurtulcagina 7 8 ayi bulursun oda senin bilecegin is. Ben 17 kiloyu 5 ayda verdim ve o 5 ay icindeki tek kacamagim dogum.gunumde pastaydi hic odul vermedim kendime ayni sekilde ebruda oleydi oda 5 ay gibi kisa bi surede kilo verdi ama diyorum yinede senin ve sizin taktiriniz ama takimi olumsuz etklemezseniz sevinirim ben gunde 3 tne cikolata yerken simdi gencay alirsa yiyorum her sabah patates kizartmasi yerken simdi yumurta sut vs. Yiyorum ve hic birsey kaybetmiyorum hipotirodim vardi duzeldi ritim bozuklugim vardi azaldi ha sunu da diyim canim sen bu menulerle devam edersen zaten biraktigin zaman kilo alicaksin cunku nefsini korelterek is ypiyorsun aclikla bunyani siniyorsun ve bunyenin ilk saldiracagi sey tatli olcaktir

Arkadaslar mumkun oldugunca size ornek olabilmeye calisiyorum gerek menulerimle gerekse istikrarimla fakat yararli olmuyor muyum dikkate mi alinmiyorum anlamadim bu hafta kilolar 2 ye bolunecek gecen hafta bu hafta toplami ve herkes kilo vermeli azmetmeli kacamak istemiyorum bu hafta bende listeye gorcm ins. Haftayada spora baslicm bu isi bitiricm temmuz sonuna kadar ramazan bayramina kadar dsuncem umarim o zamana kadar bir faydan.our size iyi geceker

Sabah kahvaltida yumurta haslamistim ama bozuk cikti salataligimda kalmamisti onun disinda hep yaptigim seyler canim

Burcucum ben ne dedim de bu kadar yazdın anlamadım. Bünye her şeyden uzak kalmasın tekrar yemeye başlayınca kilo alınır dedim. Ödülü kendim için cumadan sonra dedim. Ben de bir ayda toplamda on buçuk kilo verdim. Tek eksiğim de senin öğlenleri yediğin salata ve ayran. Onun dışında sabah ve akşam menulerimde gayet iyi yiyorum. Sporumu da yapiyorum. Ben zaten bundan fazla yemeyeceğim tekrar. Ekmeği bildim bileli yemiyorum sabah kahvalti yapmıyordum yapmaya başladım. Normalde yedigimden daha çok yiyorum. Ben bu kadar kiloyu abur cuburu keserek ve sporla verdim. Sağlıklı yaşamak 4 ay sonra diyeti bırakıp aynı düzene devam etmek değil. Hep istikrar.

Ben bu şekilde yapamazsın edemezsin v.s gibi azarlayici tepkiler de içeren bir konuşmayı hiç sevmem ama sana teşekkür ediyorum azme getiriyorsun. Nasıl kilo verdiğimi ve nasıl korudugumu gorcez

Canim bak dunde kzilardan birine soyledim takimda istikrari bozacak seyler soylemeyin mesela ozlemde insulin direnci var o sizi. Yaptiginiz gibi yapamaz veya ben ve bi kac kisi hipotirodi var bozde yapamayiz anladin.mi sinirlendigim nokta bi kac gundur takimda kacamaya meyillilik var ve tetikliosunuz 1 ayda 10 bucuk kilonunda fazla ldugunu biliyorsundir umarim.canim sinirlendim doldum.sende patladim k.bakma canim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…