Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydınnn zayıflama adayı çıtır kızlarrrr bugün çok sevindirikimmm yaaa,

Günaydın kızlar 😊 dün gelemedim akşam dinlenmek için biraz uyuyayım dedim bir uyandım sabah 4 😃 epey heyecanlı birgün olmuştu

Sabah 7:30
1 dilim tb
Domates salatalık 4 zeytin 1 kk peynir ve çay

Ara 10:30
1 kutu süt

Öğlen 12:30
1 kase tavuklu sebze yemeği
1 avuç büyüklüğünde tb

Ara 15:45
1 tabak çilek

Akşam 18:00
1 kase yoğurtlu bakla

Bol su

Afiyet olsun tatlım güzel menü. Bir tabak çilek derken tabagin büyüklüğü ve doluluk oranı önemli tabi. tabaginin küçük olduğunu düşünüyorum.

Hoşgeldin. Ben de iki haftadır buradayım. İsmim nazmiye. Umarım tekrar listeye alinirsin.

Mrb hoşgeldin cnm bn Beste menün de gayet iyi görünüyor
Gunaydin kizlar cok uykum.var ama anam kaldirdi erkenden
Sanada günaydın kuzucukk 😍
Akşamın geç olması dışında gayet iyi
Ah cnm kır pidesi olmasa süper olurmuş
Cnm bari 1 tane yeseydin 😣
03:00 1 yumurta salatalık domates 1 kk peynir

20:30 1 kepçe taze fasulye 4 yk makarna 1 kase yoğurt

1 lt su, 1 fincan türk kahvesi , 1 saat bisiklet. Uyuyana kadar şu içmeye devam tabi.
Öğlen yokmu?
Öğleni telafi etmişsin cnm akşamla
Menün gayet güzel rakibemm
Sadece akşamki pilav göze batıyor
Kizlar selam wve yeni geldim cok halsizim ve ben yine okuz gibi yedim ya cok iradesizim

Ah burcu ne diyim sana ya

hoşbulduk beste teşekür ederim bende sevgi

Merabalar kızlar :)) buara çok ygunum sadece okuyabiliyorum geceleri :) yorum yapmaya halimde vaktimde olmuyo beni mazur görün..bugün itibariyle tam bi ay kaldı düğüne hergün bi yerlerdeyim..,

Merabalar kızlar :)) buara çok ygunum sadece okuyabiliyorum geceleri :) yorum yapmaya halimde vaktimde olmuyo beni mazur görün..bugün itibariyle tam bi ay kaldı düğüne hergün bi yerlerdeyim..,
Kolay gelsin cnm..hem guzel hemde telaşlı zamanlar..
Amaaaa yediklerine dikkat et yeter..
Cuma'dan sonra sebze diyetinemi baslasak acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay gelsin cnm..hem guzel hemde telaşlı zamanlar..
Amaaaa yediklerine dikkat et yeter..
Cuma'dan sonra sebze diyetinemi baslasak acaba?

bilmiyorumda ay sonu hedefi için son hafta ve ben çok üzgünüm çünkü çok uzağım hedefimden..20 gün sonra düğün iznine çıkıp ailemin yanına gidicem ve diyet yapsamda spor olmayacak...

bilmiyorumda ay sonu hedefi için son hafta ve ben çok üzgünüm çünkü çok uzağım hedefimden..20 gün sonra düğün iznine çıkıp ailemin yanına gidicem ve diyet yapsamda spor olmayacak...

Canım çok mecbur kaldıkça yapmamak gerek diye düşünüyorum ama gelinlik için değer detokslar var bi sürü birini dene istersen. Aslında düğün telasi kendi kendine kilo götürür yani bende öyle olmuştu. 10 kilo vermiştim hiç diyet yapmadan. Sende de bu son ay bi atak olabilir.

Evet canım yapcak bişi yoktu üstüne soda içtim zaten 2 kaşık yedim

Bugun kendimi cokmu ac biraktim acaba? Kendimi ac ve halsiz hissediyorum.

10'da 1 dilim tb, yarim avuc ici kadar peynir, 5 zeytin, 1 salatalik

14'te 1,5 elma

Fena oldum ve Az oncede 1 dilim tb, 1 ucgen peynir, 5 zeytin, 1 salatalik yedim.

Son düzenleme:

Yumurtadan tiksiniyoruz bazen ama yemeyince bende günü zor geciriyorum. Öğlen memun de yok.

Yumurtadan tiksiniyoruz bazen ama yemeyince bende günü zor geciriyorum. Öğlen memun de yok.

Aslinda yumurtayi cok severdim.her ogunde yedigim zamanlarda olur ama şu 1 hafta niye boyle oldu bilmiyorum,zorla yedim.:-/
Birde cok sık et türü yedim bu hafta.
Haftaya cok sık sebze yemegi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…