Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kolaylık versin canım
sagol kuzum...

ya bende öyle bi etkisi yok hiç stresim yok..güya nişanlılıkta da eriyip bitecektim hani nooldu kendi çabamla verdim on kiloyu valla hayırlısı olsun sıkıntı stres çekip süzülmektense böyle güle oynaya yavaş vereyim ne olacak :))

Merhaba kızlarrrr :)

10.00
1 fincan yeşil çay
1.5 dilim kızarmış tb
1 yumurta
4 zeytin
Domates salatalık tere
1 kk peynir

12.00
1 çay bardağı tuzsuz fıstık
1 bardak çay

16.00
1 kase yoğurt

17.30
1 kase ayranlı çorba

1,5 litre su
Saat 19 gibi çıkıp 1 saat yürüyüş yapıcam inş.

Hiç stres yapmamak da iyimis. Stresten değil de yorgunluktan gitmiştim bende. Ramazandan hemen sonra düğün oldu. Oruçlu oruçlu kosturdum heryere . Tabi onun da faydası çok oldu az kalmış senin de hayırlısı olsun. Stresin telaşın olcaksa da böyle güzel şeyler için olsun

Afiyet olsun canim baya sıkı tutmusun bugün tebrikler.

Ben ne buldum onu yiyorum ya. Özel bi diyetim yok. O gün canım ne isterse. Eti çok sevmiyorum ancak köfte şeklinde tuketebiliyorum. Sürekli köfte de bayiyo bi yandan. Bi de biz izmirde hep ot yeriz hele baharda nerde ot varsa onu yeriz ebegumeci, turp otu, ignelik, arabsaci ohooo bi sürü daha... Çoğunun adını bile bilmem. eti pek aramayiz. Ama bünyeye o da lazım ışte.

Ay sende ne çok yorulmuşsundur oruç oruç Sagol canım işte tek pişmanlıgım neden daha önce başlamadun ki..

Öglen geciştirilmiş gibi geldi bana sankim :)) ama hafif bi menü olmuş eminecim

❤️❤️❤️Bugünkü menüm gelsin

Sabah 1 dilim tb
Aç karna su
Domates salatalık
1 kk peynir ve 3 zeytin
1 kupa yeşil çay

10:00
Türk kahvesi

Öğlen 12:30
Az miktar tavuklu sebze yemeği
1 dilim tb

Ara 16:00
4 erik
1 kaşık yulaf ve yoğurt

18:00
2 dilim tb dan peynirli tost yanında salata

Bol su içiyorum bulaşığa gidiyorum şimdi sonrasınd rezeneli yeşil çay icem

Selam kızlar, nasılsınız? yine yoğun dönemlere girdik çok ödevim var ve final haftamda çok yaklaştı üstüme üstüme geliyor her şey. suratımdaki sivilcelere savaş açtım. çok büyük oranda azalttım çok mutluyum ama hala stresten az da olsa çıkıyorlar sinir oluyorum. sürekli gelip okuyorum sizi ama aranıza katılamıyorum. Haziran başında bütün yükümden kurtulup tatile girmiş olucam ve tam gaz aranızda olucam. bir an önce geçsin artık şu zaman.

08:00kavurmalı bir yumurtalı omlet
Yarım dilim tb
Yesilçay

10:30
Şekersiz çay
1 kuru incir

12:00
3 minik köfte
2 yk yogurt

16:30
Portakallı yesilçay

18:30
Domates ve yesil soganlı bol zeytinyağlı limonlu tuzsuz salata
200 gr yogurt karışımı
Yarım dilim tb

100 dk tempolu yürüyüş+100 twist+40 dk pilates
Su 2 lt

Sanırım yine veremedim kilo
:18:

Çok başarılııı :)))

Bugün pek iç açıcı bi menü paylasamiycam. Uyuya kaldım sahura kalkamadim. Ama orucumu tuttum. sadece iftar menum var.

20:30 1 kase tarhana çorba
1 biber bir patlıcan dolma bulgurla yaptım
2 bardak ayran.

1 lt su yatana kadar 2 lt yapcam. 1 saat yürüyüş. Yarın oruç tutmuycam. Telefi dderim.sagligima zarar yoksa.

Gayet iyi canım afiyet olsun.

4 dilim ekmek yemisin canım bugün totalde. Yulaf da var. Bence ekmeği biraz daha azaltmalisin.

Slm kızlar Burcu' yu gördüm aşağıda nasılsın canım benim ?

Aslında sahur olsaymış gayetde güzelmiş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…