Tebrikler esra çok iyi
Büyük ihtimal ödem ama çok iyi
Günaydın kaptann hoşgeldin napıyosun?
Kabızlığa rağmen iyi sonuç canım
İşte kaçamaklar verdirmiyor kuzum yaa bu hafta bomba gibi geleceksin inşallah
Saol Ebrucumm bnde en azından almadığına sevindim inş bu hafta verirsin
Saol Özlemcimm😊
Saol rakipp😉
Saol cnmcmm☺️
1 kilo vermişsin cnm daha ne olsun
Waaw sana da tebrikler kuzumm☺️
Hiç yoktan iyidir
İki günde nasıl o kadar farketmiş ki
Waaw harikasın Nazmiye tebrik ederim
Waaw sende harikasın kuzum tebrikler☺️
Burcu' cum listede minik bir hata vardı. Onu düzeltip paylaştım. Tekrardan ellerine sağlık. Ben şimdilik kaçıyorum. Kilo veren herkesi tekrardan tebrik ediyorum. Veremeyenlerden de haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum.
Havva' cım bir kaç haftadır çok az kilolar verebildiğini farkettim. Hatta son iki haftadır sabitsin. Eğer istersen seni izne ayıralım. Böylelikle takımın ortalamıs düşmemiş olur, sende kendini toparlamış olursun. Bu hafta izne ayırmadım. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Alamazsan da dediğim gibi izne ayıralım seni.
Herkesten haftaya cuma için hedef kilo istiyorum. Benim hedef kilom 63,5 yani 600 gr vermem gerekiyor. Sizlerde kendinize hedef belirleyin lütfen. Hedefe ulaşamayanlara ceza var.
ellerine sağlık ebrucum bende haftaya 700 gr hedefliyorum
Not alalım canım bu hedef kiloları. Haftaya lazım olacak
ya arkadaşlar özellikle kaptanlarım affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum ben bu listeye girme işini anlamadım.
cok bildirim paylaşım vs yapamıyorum ama inanın bi parçasıyım gurubun.. küçük bebeğim var bide 6 yaşında oğlum var hiç vaktim olmuyo pc karşısına geçmeye
inş. canım bide listeye girdim artık şu kalan kilodan kurtulmam lazım
canım takım kuralarında günde 5 mesaj yazma var ve bu kurala uyup bol paylaşım yapan listeye giriyor yani kuralar böle sen sadece menü paylaşıyorsun ve başka iletişim yok bişiler paylaşmadığımız için biraz listeye girmen zorlaşıyor
yani listeye girmek takıma girmenin resmi belgesi mi diyelim
ay sonu hedefi koymuştuk ve haftaya süre doluyo güya 74.700 olacaktım( haftaya hedefim 77.800..daha fazlasına cesaretim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?