Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim tatlım

kızlar hepinizi tebrik ediyorum kocaman kocaman öpüyorum bu hafta ortalmamızz az ama hem kalabalığız hemde 2 tane bildrimsiz bir tane sabit ve 2. ye bölmeler var o nedenle ama çok iyiyz bu haftaki azim kararlığı hep bekliyorum

**13. TAKIM 362. ETAP**

Alsimi (68.3/67.5/0.4/%0.59)

argleton(80.4/78.2/2.2/%2.74) Yeni üye Hedef kilo:60
asusssss (60.1/58.5/0.8/%1.33)

burcugncy(61.3/61.2/0.1/%0.16) Mezun olan üye dönüşü Hedef kilo:55
edahafiz(79.7/78.8/0.45/%0.56)

jessie_j(64.2/63.6/0.6/%0.93) Yeni üye Hedef kilo: 55
Kelebekcim(82.7/80.8/1.9/0.95/%1.15)

OoOturtleOoO ( 94.9/94.9/0/%0)
Kilosu sabit
Ozlem ( 79.4/78.7/0.35/%0.44)

pamuh(71.9///%)
Hamilelik nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı
saengie(73.8///%)
Bildirim yapmadı Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI :% 0.72

Burcu' cum listede minik bir hata vardı. Onu düzeltip paylaştım. Tekrardan ellerine sağlık. Ben şimdilik kaçıyorum. Kilo veren herkesi tekrardan tebrik ediyorum. Veremeyenlerden de haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum.

Havva' cım bir kaç haftadır çok az kilolar verebildiğini farkettim. Hatta son iki haftadır sabitsin. Eğer istersen seni izne ayıralım. Böylelikle takımın ortalamıs düşmemiş olur, sende kendini toparlamış olursun. Bu hafta izne ayırmadım. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Alamazsan da dediğim gibi izne ayıralım seni.

Herkesten haftaya cuma için hedef kilo istiyorum. Benim hedef kilom 63,5 yani 600 gr vermem gerekiyor. Sizlerde kendinize hedef belirleyin lütfen. Hedefe ulaşamayanlara ceza var.

ellerine sağlık ebrucum bende haftaya 700 gr hedefliyorum

ya arkadaşlar özellikle kaptanlarım affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum ben bu listeye girme işini anlamadım.
cok bildirim paylaşım vs yapamıyorum ama inanın bi parçasıyım gurubun.. küçük bebeğim var bide 6 yaşında oğlum var hiç vaktim olmuyo pc karşısına geçmeye

canım takım kuralarında günde 5 mesaj yazma var ve bu kurala uyup bol paylaşım yapan listeye giriyor yani kuralar böle sen sadece menü paylaşıyorsun ve başka iletişim yok bişiler paylaşmadığımız için biraz listeye girmen zorlaşıyor

yani listeye girmek takıma girmenin resmi belgesi mi diyelim

Haftaya hedefim 1 kg. Yani 66.5. Ben zaten protein ağırlıklı besleniyorum burcucum ama ogle ogunlerım protein ağırlıklı olmuyor. Ogleyi de protein yapmaya calisicam bu hafta o zaman. Yumurtayla yapabilirim ama öğlen bunu. Sorun olmaz değil mi?

Benimde hedefim 800 gr olsun kızlar.Fazlası olursa sürpriz olur.
Şu kabızlık olmasa super olurdu.
Minnosumda bir suredir 2-3-4 gunde 1 cıkıyor,uzuluyorum.

Burcu'cum bu hafta sebze agırlıklı beslenmeyi düsünüyorum.
Fasulye,kabak artık ne varsa.
Yaninda yogurt yada salata.

Rakiplerimmm eda ve gonull siz ne dusunuyorsunuz?Sizden az kilo verdigim icin bana ceza verebilirsiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
yani listeye girmek takıma girmenin resmi belgesi mi diyelim

aynen öyle canım mesela biz mutlaka her akşam menü paylaşıp birbirmize yorum yapıyoruz bu şekilde mesel bnm menüm kafana yatar örnek alırsın yada diğer kızların yada aklına bişi takılır sorarsın bu bakımdan paylaşım çok önemli

ay sonu hedefi koymuştuk ve haftaya süre doluyo güya 74.700 olacaktım ( haftaya hedefim 77.800..daha fazlasına cesaretim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…