Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm çok iyi idare etmişsin gayet iyisin

canım ben spor ve su takibi yapıyorum da sporuna tam olarak ne yazıcam dışarda koşuşturma temizlik sayılcakmı benim fikrim yok senin bilgin var mı ?

ben ceza nedeniyle su ve spor takibi yapıyorum canım ondan soruyorum :)
Kaç lt içtin ?

ayyy hadi hayırlısı bakalım :):)
Benimde annem kimseye vermek istemiyo,artık ciddi bir ilişkim olsun istiyorum ya bende :)
İncelicez inş , güzelde kombin yapar süslenip buluşuruz :) çok heyecan verici Bi durum.

Kızlaaarrrr su ve sporlarınızı net olarak saat ve dakika cinsinden yazarmısınız , tablo için ,

ayyy hadi hayırlısı bakalım :):)
Benimde annem kimseye vermek istemiyo,artık ciddi bir ilişkim olsun istiyorum ya bende :)
İncelicez inş , güzelde kombin yapar süslenip buluşuruz :) çok heyecan verici Bi durum.

Aynen cnm hayırlısı olsunn inşallah hakkımızda 😍 çok güzel ve şık olucaz ince halimizle inşallah

Menüm

Sabah 08.15
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 tane etimek

Öğlen 12.30
1 porsiyon tavuk ızgara
1 sade soda
Biraz yeşillik

Ara 16.30
1 etimek

Akşam 19.30
1 tabak ıspanak yemeği
1 kaseye yakın yoğurt
1 tabak salata

Yürüyüş 30 dakika
Suyu 2 lt ye tamamlayacağım inşallah. Bugünlerde biraz az içiyorum.

Canım şu halimle çok bilmişlik yapmak istemem ama sanki karbonhidrat biraz fazla mı olmuş.

şuan da yakışır bu gelinlik tatlım 59 sun sonuçta :) balayında bikinide süzülmen için 55 ol ama

aynen tatlım

canım zaten alacagım yer 10 gün önceye kadar vermiyo son 10 günde prova yapıyorsun ona göre hemen teslim ediyorlar

afiyet olsun cnm

burcu çekiyo kız sportmense demekki :):)
kişiden kişiye değişiyo işte , ama yorumlara baktım, 5 dakikada yapılmıyor galiba

çekiyorum canım yalan yok ebru şallı ile başladıgım için çekiyorum yani

afiyet olsun tatlım

afiyet olsun canım

özlemcim bu karbonhidratlar yavaşlatıo senin metabolizmanı çünkü insulin direncin var

afiyet olsun gönülüm

Canım 1 kupa fincana yarım paket demişsin ya onu anlamadım.

Günün menüsü ilan ediyorum. Tebrikler.

Kızlar çok tatlı telaşlar. Allah tamamına erdirsin inşallah n

canım ben spor ve su takibi yapıyorum da sporuna tam olarak ne yazıcam dışarda koşuşturma temizlik sayılcakmı benim fikrim yok senin bilgin var mı ?
Yok cnm kosusturmamiz bugun arabayla oldugu icin sayilmaz.:)
Spor yaparsam yazarim sana.

Cnm bugun cok iyisin.
Etimekler yerine tb tuketsen daha iyi olur.

sabah 09.30
2 tereyağlı yumurta
1.5 dilim kızarmış tam bugdy
yarım kk peynir
5 zeytin
1 kupa süt
2 dilim salam

öğle 15:00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates salatalık
yeşillik
şekersiz çay

akşam 19:00
1 kase yoğurt

2.5 litre su
300 ml yeşilçay
30 dk leslie
40 dk pilates

Canım ekmeklerini ayırman harika. Ne güzel eşinle kızınla dışarı çıkmışsin. Allah biz bekarlara da tavsiye etsin.

Cnmcim toplamda 1 dilim kadar ekmek yemisimdir.
Hicmi ekmek yemesem acaba?
Elmada dahil mi dedigine cnm?

sen yapıyosndur 5 dakikada canım, vücudun alışmıştır ,bende 5 dakikada 100 yaparım ama diğer kızlar yapamayız diyo. Dakika olarak hesaplamak doğru tahmin olmayacak bu yüzden , başka yolu yok mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…