Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İkisi de çok güzel canım ya. sana tavsiyem son ana kadar alma gelinligini benimki özel dikimdi on gün önce aldım. Düğün günü giydiğimde malesef bol oldu :'( 10 gün içinde çok ciddi kilo vermiştim anlamadan. Hatta mümkünse düğün günü kendileri giydiren moda evleri var o tarz tercih edebilirsin.

Son düzenleme:

Aynı fikirdeyim bende 100 taneyi 5 dakikada cekemem. Kendimi paralasam yapamam. 20. Serden 5 set halinde cekebiliyorum zorla.

Slm canım. İşlerin rahatladiginda bekleriz. Burdayız hep biz

diğeri hangisi tatlım?

ya bende indirdim canım o uygulamayı ama kullanıcı adımı kabul etmiyo yanlış diyo aslında çok iyi ama
Daha once kullandim uygulamada alintilafigim msj.lar cikmazdi.
G.play' den bak cnm.
Yada normal k.k sitesinde reklami var.ordan tikla yukle.
Bende sadece resimler cikmiyor ve resim yukleyemiyorum.
Gelinligi goremedim burcu birazdan siteden bakarim eminim cok guzeldir.

o zaman herkesin 100 mekiği 5 dakika sayıcam

En iyisi herkes kendi saate bakip dakika yazsin cnm.

100 mekiği kim 5 dakikada çekebilirse yamacıma gelsin var mı öyle babayiğit.

Yarin gunduz misafirim var kizlar.neyse kısır işi iptal oldu.
Evde tavuk tantuni yapicam.
Cuma'ya az kaldi kısır yiyip sismek istemiyordum.:)
Protein ve salata cok daha iyi olacak.)

100 mekiği kim 5 dakikada çekebilirse yamacıma gelsin var mı öyle babayiğit.
Hosgeldin Ebru'cum.
Bebis nasil oldu?
--------------

Veee temizlik zamani aksam gorusuruz kizlar...

Son düzenleme:
Kuzumm benim ya ay bunlar ne tatlı telaşlar☺️☺️ Seçtiğin modeller çok güzel ama üzerinde görmedende nasıl durucağını bilemiyormuşsunn arkadaşlarım öyle diyorlar ben şahsen grlinlikte kalın askılı fransız dantelli istiyorum etek ve duvak uçlarında danteller çok hoşuma gidiyorr 😃
O değil de program kendine geldi , rahat yazıym valla. Maşallah diyim :)
Maşallah o zmn daha cok yorum beklioz sendrn😃😛
59 olunca buşuşcas bizde
Ay hadi yaaa inanmıyorum resmen aynı durumdayızz😃 bnde en azından 59 olayım diyorum kilolu buluşmak istemiyorum... Yalnız varya ikimizinde müthiş bir motivasyonu var fit olmak için ☺️ Bide kuzum bn unutuyorum da senin yaş kaçtı ne iş yapıodun fln çocuk nasıl ay meraklı oldum bn yine ya😃😃😃❤️
Evett ebru yaa iyice koptun valla inş işlerin hafifler de daha çok bizimle olursun

Hoş buldum canım. Bebiş daha iyi çok şükür. Dün babaannesi geldi şimdi de onunla gezmeye gitmiş. Eve geldiğimde yoklardı. Babaanne gelince gözüm arkada kalmıyor maşallah çok güzel bakıyor. Bende rahat ediyorum.

Aynen canım yaaaa. Kopmayı hiç istemiyorum çünkü koptukça kilo alıyorum bende. Buradan uzak olmak hiç iyi olmuyor. Ama dediğim gibi işler o kadar yoğunlaştı ki nefes alamıyorum.

Aynı fikirdeyim bende 100 taneyi 5 dakikada cekemem. Kendimi paralasam yapamam. 20. Serden 5 set halinde cekebiliyorum zorla.

Yanii pilateste hızlı hızlı yapılıyo kısa kısa ama oda mekik sayılmaz..adamakıllı canımı acıta acıta kesinlikle hiçbiyerden destek almadan ayaklarım ya havada yada masa seklinde yapıyorum ben müthiş uyuşuyo karın bölgesi..100 mekik 5 dk bana çok geldi..Belki şöyle bişeyde olabilir benim en sorunlu bölgem karın ve çok haşmetli bi göbegim var :)) hani sırt yada kalça ne bilim yada basen sorunu olup göbeği olmayanlar belki daha rahat yapıyolardır onu bilemem...

Menümm

Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
1 kk peynir az salça tahin pekmez ve çay

Öğlen 12:30
2 dilim ek ve çeşitli kahvaltılıklar

Ara 16:00
1 kase karadut
Az sonra 3 kaşık yoğurdun içine bir avuç yulaf

Akşam 18:00
1 kepçe bulgur pilavı 1 domatea ve salatalık

Menucum

9:00 1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates bol yeşillik
3 zeytin

14:00 1 kupa fincana yarım paket ucu bir arada misafirlikteydim bu kadar yirtabildim. :'(

18:30 2 yk ciğer kavurma
1 kase yoğurtlu semiz otu
Domates salatalık
Biraz önce de annemle enginar temizliyoduk çığ çığ bi kactane yaprağının kemirdim.

Şu 2 lt. 2 saat yürüyüş yarım saat bisiklet.

aynen aynı durumdayız, beni zayıfken gördü ama şuanki halimi bilmiyo. Goruşces ama oyalıyorum, oda zaten yoğun Tus a hazırlanıyo. İstanbuldayız ikimizde , çok sorun olmuyo stajları tustimeları derken oda vakit bulamıyo ama yinede inat ediyo tabi ,
Buluşunca ikimiz de buraya gelişmeleri yazarız :)
Ben 23 yaşındayım
Ege muhasebe bitirdim
Kpss hazırlanıyorum evde. Bide iş arıyorm :/
Öyle işte :):)

Fazla karbonhidratlı olmuş canım. Sabah ekmek öğlen ekmek arada yulaf aksam bulgur :'(

Son düzenleme:

Menu ggüzel canım ama su ve spor yok mu ?

Cnm ekmekler fazla olmus.afiyet olsunn:)

Afiyet olsn cnm yine bomba gibisin

10.00
1 fincan yeşil çay
1 dilim Tb
2 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin

15.00
1 tabak yumurtalı ıspanak
Salata.yoğurt

18.30

1 dilim Tb
Az peynir
Domates salatalık
3 zeytin
Közlenmiş biber
1 bardak ayran

2 Lt su
1 saat yürüyüş

Hmm doktor demekki seninkii 😃 güzelmiş benimki de mühendis eğer olursa bakalımm ... Bnde üni kpss atama derken 3 yıllık örtmen oldum yaş da 27 ama babam hala beni vermeye gönüllü değil o da ayrı tabi😃 biz üni zamanından tanışıyoruz en son facede 2011 de konuşmuşuz o hep görüşmek istiyodu da bn yoğundum ozmnlar arkadaşça konuştuk... 3 yıl aradan sonra o yazdı tekrardan bnm aklımda yoktu.. Annem de arklarda görüş diyolarda bnde şiştim yine malesef 😞 o yüzden hızla incelmemiz lazım bebeğim😍

Kizlar bugun uyanir uyanmaz disari ciktik.en iyi bu sekilde yapabildim.
Yoksa esim durum doner yaptiracakti.:-/
2-3 tane simit almisti bu kadar yedim

Bugunku menum

08:00
1 elma,1 kuru incir

09:30
Kibrit kutusu kadar simit

13:00
1 porsiyon iskenderi kizimla birlikte yedim ve ekmekleri ayirdim
Sadece 2 lokma ekmek yemisimdir

1 buyuk ayran,salata

19:00
2 kk kadar beyaz peynir
3 kucuk salatalik
1 lokma ekmek
Cay

1 turk kahvesi
2,5 L su

Spor
Temizlik,disarda kosusturma.
Aksamda k.bandinda yurumeye calisacam.

Son düzenleme:
Harikasın rakibemm aynen devamm
Menu ggüzel canım ama su ve spor yok mu ?
Suyu yazmayı unutmuşum çok su içerim aslında ama spor yok dün yaptım ya heryerim ağrıyor yarın yapmayı düşünüyorum cnm okulda yoruyo
Cnm ekmekler fazla olmus.afiyet olsunn:)

Afiyet olsn cnm yine bomba gibisin
Aynen cnm bgn okulda kahvaltımız vardı öğlen yerine geçti yoksa ekmek yemeyecektim aslında yarın bnde bomba gibi gelicem inşallah😃
Fazla karbonhidratlı olmuş canım. Sabah ekmek öğlen ekmek arada yulaf aksam bulgur :'(
Haklısın cnmmm bugünlük böyle oldu mslesef
Yine çok iyisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…