ay kızlar ya çeşit çok seçmek zor ama ben karrlıyım giyince fikrim değişmezse bunları düşünüyorum gelinlik ve bindallı olarak ama gelinliğin etek kısmında dantel düşünmüyorum bakalım aslında kuyruklu istiodum ya da duak uzun ama basıolar filan oynamıyorsun edemiyorsun nişandaki uzundu hep bastılar
Eki Görüntüle 1142877 Eki Görüntüle 1142878
adrian ne demek :)) sosyal medya cahiliyim ben :)
olur mu yahu nasıl mekikmiş o yüz tanesi 5 dk..benim imkanı yok o kadar hızlı çekemem..ayaklarımı yerden kaldırıp masa seklinde yapıyorum ve 5 dkda en fazla 25 oda karnım çok acımazsa..
Selam kızlarGüyaa seviniyordum netbook umu işe götürüyorum artık sık sık takıma geleceğim diye ama ne mümkün. İşler o kadar yoğunlaştı ki ancak açabildim kk yı. Geçmişi de okuyamıyorum. Doğal olarak takımdan kopuyorum. Dua edin işler yavaşlasın yaaaa
diğeri hangisi tatlım?
Daha once kullandim uygulamada alintilafigim msj.lar cikmazdi.ya bende indirdim canım o uygulamayı ama kullanıcı adımı kabul etmiyo yanlış diyo aslında çok iyi ama
o zaman herkesin 100 mekiği 5 dakika sayıcam
Hosgeldin Ebru'cum.100 mekiği kim 5 dakikada çekebilirse yamacıma gelsin var mı öyle babayiğit.
Kuzumm benim ya ay bunlar ne tatlı telaşlar☺️☺️ Seçtiğin modeller çok güzel ama üzerinde görmedende nasıl durucağını bilemiyormuşsunn arkadaşlarım öyle diyorlar ben şahsen grlinlikte kalın askılı fransız dantelli istiyorum etek ve duvak uçlarında danteller çok hoşuma gidiyorr 😃ay kızlar ya çeşit çok seçmek zor ama ben karrlıyım giyince fikrim değişmezse bunları düşünüyorum gelinlik ve bindallı olarak ama gelinliğin etek kısmında dantel düşünmüyorum bakalım aslında kuyruklu istiodum ya da duak uzun ama basıolar filan oynamıyorsun edemiyorsun nişandaki uzundu hep bastılar
Eki Görüntüle 1142877 Eki Görüntüle 1142878
Maşallah o zmn daha cok yorum beklioz sendrn😃😛O değil de program kendine geldi , rahat yazıym valla. Maşallah diyim :)
Ay hadi yaaa inanmıyorum resmen aynı durumdayızz😃 bnde en azından 59 olayım diyorum kilolu buluşmak istemiyorum... Yalnız varya ikimizinde müthiş bir motivasyonu var fit olmak için ☺️ Bide kuzum bn unutuyorum da senin yaş kaçtı ne iş yapıodun fln çocuk nasıl ay meraklı oldum bn yine ya😃😃😃❤️59 olunca buşuşcas bizde
Evett ebru yaa iyice koptun valla inş işlerin hafifler de daha çok bizimle olursunSelam kızlarGüyaa seviniyordum netbook umu işe götürüyorum artık sık sık takıma geleceğim diye ama ne mümkün. İşler o kadar yoğunlaştı ki ancak açabildim kk yı. Geçmişi de okuyamıyorum. Doğal olarak takımdan kopuyorum. Dua edin işler yavaşlasın yaaaa
Hoş buldum canım. Bebiş daha iyi çok şükür. Dün babaannesi geldi şimdi de onunla gezmeye gitmiş. Eve geldiğimde yoklardı. Babaanne gelince gözüm arkada kalmıyor maşallah çok güzel bakıyor. Bende rahat ediyorum.Yarin gunduz misafirim var kizlar.neyse kısır işi iptal oldu.
Evde tavuk tantuni yapicam.
Cuma'ya az kaldi kısır yiyip sismek istemiyordum.:)
Protein ve salata cok daha iyi olacak.)
Hosgeldin Ebru'cum.
Bebis nasil oldu?
--------------
Veee temizlik zamani aksam gorusuruz kizlar...
Kuzumm benim ya ay bunlar ne tatlı telaşlar☺️☺️ Seçtiğin modeller çok güzel ama üzerinde görmedende nasıl durucağını bilemiyormuşsunn arkadaşlarım öyle diyorlar ben şahsen grlinlikte kalın askılı fransız dantelli istiyorum etek ve duvak uçlarında danteller çok hoşuma gidiyorr 😃
Maşallah o zmn daha cok yorum beklioz sendrn😃😛
Ay hadi yaaa inanmıyorum resmen aynı durumdayızz😃 bnde en azından 59 olayım diyorum kilolu buluşmak istemiyorum... Yalnız varya ikimizinde müthiş bir motivasyonu var fit olmak için ☺️ Bide kuzum bn unutuyorum da senin yaş kaçtı ne iş yapıodun fln çocuk nasıl ay meraklı oldum bn yine ya😃😃😃❤️
Evett ebru yaa iyice koptun valla inş işlerin hafifler de daha çok bizimle olursun
Aynı fikirdeyim bende 100 taneyi 5 dakikada cekemem. Kendimi paralasam yapamam. 20. Serden 5 set halinde cekebiliyorum zorla.
100 mekiği kim 5 dakikada çekebilirse yamacıma gelsin var mı öyle babayiğit.
Ay hadi yaaa inanmıyorum resmen aynı durumdayızz😃 bnde en azından 59 olayım diyorum kilolu buluşmak istemiyorum... Yalnız varya ikimizinde müthiş bir motivasyonu var fit olmak için ☺️ Bide kuzum bn unutuyorum da senin yaş kaçtı ne iş yapıodun fln çocuk nasıl ay meraklı oldum bn yine ya😃😃😃❤️
Menümm
Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
1 kk peynir az salça tahin pekmez ve çay
Öğlen 12:30
2 dilim ek ve çeşitli kahvaltılıklar
Ara 16:00
1 kase karadut
Az sonra 3 kaşık yoğurdun içine bir avuç yulaf
Akşam 18:00
1 kepçe bulgur pilavı 1 domatea ve salatalık
Menümm
2 dilim kızarmış tb
1 kase karadut
Cnm ekmekler fazla olmus.afiyet olsunn:)Menümm
2 dilim kızarmış tb
1 kase karadut
Menucum
9:00 1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates bol yeşillik
3 zeytin
14:00 1 kupa fincana yarım paket ucu bir arada misafirlikteydim bu kadar yirtabildim. :'(
18:30 2 yk ciğer kavurma
1 kase yoğurtlu semiz otu
Domates salatalık
Biraz önce de annemle enginar temizliyoduk çığ çığ bi kactane yaprağının kemirdim.
Şu 2 lt. 2 saat yürüyüş yarım saat bisiklet.
aynen aynı durumdayız, beni zayıfken gördü ama şuanki halimi bilmiyo. Goruşces ama oyalıyorum, oda zaten yoğun Tus a hazırlanıyo. İstanbuldayız ikimizde , çok sorun olmuyo stajları tustimeları derken oda vakit bulamıyo ama yinede inat ediyo tabi ,
Buluşunca ikimiz de buraya gelişmeleri yazarız :)
Ben 23 yaşındayım
Ege muhasebe bitirdim
Kpss hazırlanıyorum evde. Bide iş arıyorm :/
Öyle işte :):)
Harikasın rakibemm aynen devamm10.00
1 fincan yeşil çay
1 dilim Tb
2 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
15.00
1 tabak yumurtalı ıspanak
Salata.yoğurt
18.30
1 dilim Tb
Az peynir
Domates salatalık
3 zeytin
Közlenmiş biber
1 bardak ayran
2 Lt su
1 saat yürüyüş
Suyu yazmayı unutmuşum çok su içerim aslında ama spor yok dün yaptım ya heryerim ağrıyor yarın yapmayı düşünüyorum cnm okulda yoruyoMenu ggüzel canım ama su ve spor yok mu ?
Aynen cnm bgn okulda kahvaltımız vardı öğlen yerine geçti yoksa ekmek yemeyecektim aslında yarın bnde bomba gibi gelicem inşallah😃Cnm ekmekler fazla olmus.afiyet olsunn:)
Afiyet olsn cnm yine bomba gibisin
Haklısın cnmmm bugünlük böyle oldu mslesefFazla karbonhidratlı olmuş canım. Sabah ekmek öğlen ekmek arada yulaf aksam bulgur :'(
Yine çok iyisin cnmMenucum
9:00 1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates bol yeşillik
3 zeytin
14:00 1 kupa fincana yarım paket ucu bir arada misafirlikteydim bu kadar yirtabildim. :'(
18:30 2 yk ciğer kavurma
1 kase yoğurtlu semiz otu
Domates salatalık
Biraz önce de annemle enginar temizliyoduk çığ çığ bi kactane yaprağının kemirdim.
Şu 2 lt. 2 saat yürüyüş yarım saat bisiklet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?