Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilmiyorumm bestecim çok şişim ya perşembe gelinlik alcam ya onun stresi mi bastı ne yaptı anlamdım ki bide gece babam geldi geç yattım erken kalktım oda olabilir cnm

Gelinli mi ayyyy çok tatlı eminim çok güzel bir gelin olacaksın. Evlendik gitti ama hala gelinlik merakım var. keşke bidaha düğün yapsam kocacimla.

Allahım ben hep böyle şişman mı oluacam,,, hep kendımden rahatsız mı olucammmmm

Gonulcum sıkıntı yapmayı bırak şu ana kadar kaçamaklar geldi geçti say. Hepimizde irade var. Yemiycem ben kiloları vericrm diyeceksin ve bak gör nasıl da gitcek o kilolar. Bak güne ne kadar da güzel baslamissin. Şöyle düşün aksam onları yedin de eline ne geçti 5 dk haz aldın hala pişmanlığını yaşıyorsun. Yemekler önüne gelince de hayir diyebilmek de marifet. Sen bunu basarirsin. Buradaki herkes basarir. Hepimizde var bu irade. İzin alıp gitmek kolayi. Zaten bugüne kadar hep zordan kactigimiz için bu kilolara ulaştık. Artık kaçmak yok. Bu sefer zoru başaracağız. Hep birlikte.

Cok teşekkür ederim. Doğru söylüyor. Allah yüzümüzeee güler inşalaahh.
Biz elimizden geleni yapıcaz ondan sonra tevekkül edicez canım
bilmiyorumm bestecim çok şişim ya perşembe gelinlik alcam ya onun stresi mi bastı ne yaptı anlamdım ki bide gece babam geldi geç yattım erken kalktım oda olabilir cnm
Ayy hadi ya demek gelinliğini alıcaksınn ay çok heycanlı😀 stresten olabilir cnm
sende süpersin bestecimm , buluşma olayını okudum bu arada, tapatalk güncellenince forumu mobilden kullanmam zorlaştı ondan pek yorum yapamıyorum maalesef.
Sevindim senin adına, aynı durum bende de var

Ay hadi yaa demek sende de vaar 😀 ozaman napıcaz biranönce kilolardan kurtulucazz

Gelinli mi ayyyy çok tatlı eminim çok güzel bir gelin olacaksın. Evlendik gitti ama hala gelinlik merakım var. keşke bidaha düğün yapsam kocacimla.

ay kızlar ya çeşit çok seçmek zor ama ben karrlıyım giyince fikrim değişmezse bunları düşünüyorum gelinlik ve bindallı olarak ama gelinliğin etek kısmında dantel düşünmüyorum bakalım aslında kuyruklu istiodum ya da duak uzun ama basıolar filan oynamıyorsun edemiyorsun nişandaki uzundu hep bastılar

İnşallah hep birlikte vereceğiz canım. Bir daha almamasına 🌺🌺

Allahh mutlulukla giymeyi nasio etsin canım. İkisi de birbirinden güzell.

gelinliğin dantel kolları tam benim istediğim gibi canım bende evlenirsem kollu zarif bişey istiyodm, çok asil, yakışırrr :) hadi Bi 55 ol :)

Allahh mutlulukla giymeyi nasio etsin canım. İkisi de birbirinden güzell.

gelinliğin dantel kolları tam benim istediğim gibi canım bende evlenirsem kollu zarif bişey istiyodm, çok asil, yakışırrr :) hadi Bi 55 ol :)

sağolun kızlr canım 55 olmasamda emin ol güzel duruyo ben 55 i tatile gidince rahat oluyum die görmek istiyorum ama iradem kırlıyo yine babam geldi dün gece küçüldün iyice verme kilo vallaha gizli diyet yapıoyom desem yeridir ya

Çok doğru diyorsun canım. Doktorsuz 40 50 kilolar veren var. Biz neden yapamayalum dimi. Herşeye yenidennn başlamakk lazım. ☺️☺️

Çok doğru diyorsun canım. Doktorsuz 40 50 kilolar veren var. Biz neden yapamayalum dimi. Herşeye yenidennn başlamakk lazım. ☺️☺️

kesinlikle başarabilirsin canım. Sakın pes etme. Yapamıyorum deme, bu imkansız değil, o kadar kolay ki aslında , biz gözümüzde büyütüyoruz . Bak burdayken 1 gün kaçamak yapsan 3,5 gün dikkat ediyosun, en azından kilo almayıp yavaş yavaş veriyosn. Aceleye gerek yok, ne kadar yavaş giderse o kadar kalıcı olur , bak ben 2 aydır sadece 2,3 kg verdim, ama pes etmiyorum, arada kaçamak oluyo diye pes etmeyip dikkat ettiğimiz için bu takımda kilo almak yerine kilo almamayı da oğreniyosn. İlla 1 haftada 2kg vermek zorunda değilsin, 1 yılda giderse bidaha gelmiyecek o kilo ,
Bence izin filan yok, sağlıklı beslenme spor ,su var , veremesende kilona kilo katmak yok. Kilo yavaş yavaş gidicek zaten,
İnşallah Allahım izniyle hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım :)

şuan da yakışır bu gelinlik tatlım 59 sun sonuçta :) balayında bikinide süzülmen için 55 ol ama

59 olunca buşuşcas bizde

Selam kızlar Güyaa seviniyordum netbook umu işe götürüyorum artık sık sık takıma geleceğim diye ama ne mümkün. İşler o kadar yoğunlaştı ki ancak açabildim kk yı. Geçmişi de okuyamıyorum. Doğal olarak takımdan kopuyorum. Dua edin işler yavaşlasın yaaaa

Adrian'ımm benim. Çok teşekkür ederim canım. Tamam vazgeçmek yok. Cumaya yetişmeyebilir ama

Canım sen yanımda oldukca, neler yapmam ki ben )
adrian ne demek :)) sosyal medya cahiliyim ben :)

o zaman herkesin 100 mekiği 5 dakika sayıcam
olur mu yahu nasıl mekikmiş o yüz tanesi 5 dk..benim imkanı yok o kadar hızlı çekemem..ayaklarımı yerden kaldırıp masa seklinde yapıyorum ve 5 dkda en fazla 25 oda karnım çok acımazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…