Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelelim benim bildirimime

Geçen hafta : 65,5 kg

Bu hafta : 64.5 kg

Fark : 1 kg % 1.53

Yalnız hafta içi de dediğim gibi 64.1 i görmüştüm. Menüler deki hataları hepiniz gördünüz ve bu bana nereden baksan + 1 olarak yansıdı. Yani kaçamak yapmasaydım eğer bu hafta tartıda 63,5 i görebilirdim. Yani kilo vermiş gibi görünsem de aslında daha fazlasını yapabilirdim. Ama iradesizliğim, boğazımı tutumamam nedeniyle şimdi hala 64,5 kiloyum. Mezuniyet kilomdan 3,5 kilo fazlayım. Bunları sizlere örnek olması amacıyla açıkladım. Umarım düşüncelerimi doğru düzgün anlatabilmişimdir.

Bu hafta mezun olmk istemiyorum.60in altinda gormk istiyorum kendimi.bu kadar dayanmisken bi hafta daha dayanip hakkini vererek mezun olayim)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ebru cook haklisin.
Simdi tartinin pilini cikartmaya gidiyorum.cumaya kadar tartilmayim.
Ve bu hafta elimden geleni yapim cuma gunu bildirim yapmadan once tartilim.sonuc benim icin surpriz olsun.
Yoksa gunde 5-10 defa hatta dahada cok tartiliyorum.

Hatırladın dimi yarışı

Gelelim günümüzdeki duruma

06.06.2014

Özlem : 78.5

Tuba : 70

Ebru : 64.5

Ne kadar üzücü bir durum dimi

Ah ahhh 0zlem!!!!!
Bir zamanlar ondeydim simdi sonda..

Bu hafta mezun olmk istemiyorum.60in altinda gormk istiyorum kendimi.bu kadar dayanmisken bi hafta daha dayanip hakkini vererek mezun olayim)

Tamam canım o zaman. Haftaya iyi bir derece bekliyorum senden. Bu hafta şartlandır kendini ona göre bombayı patlat.

Hadi bakalım söz ver kendine. Haftaya çok güzel bir sonuç al.

Tartı konusuna gelince; Bu hafta takım olarak bir uygulama yapalım hep birlikte. Çünkü bu hergün tartılma olayı bende de oluşmaya başladı ve tartıda az bir - görünce diyet sekteye uğruyor.

Şuandan itibaren takımda olan herkes tartısının pilini çıkartıyor ve tartıyı hafta içinde ulaşamayacağı bir yere kaldırıyor. Ayrıca hem çıkartılmış pillerin hem de tartının saklandığı yerin fotoğrafını çekip yüklemenizi istiyorum. Ne dersiniz?

Merhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdim tabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım

Çok üzgünüm Takımımdan özür dilerim

Insallah cnm,tarti iside tamam.
Simdi disari cikacam gelince foto cekerim.
Uygulamadan resim yuklenmiyor artik!!!!!
Siteye girmem lazim.
Simdilik hoscakalin kizlarr.

Seni büyük bir esefle kınıyorum. Hem kendine hem de takımına büyük bir kötülük yapmış oldun. Umarım haftaya çok daha iyi bir sonuç alırsın.

Insallah cnm,tarti iside tamam.
Simdi disari cikacam gelince foto cekerim.
Uygulamadan resim yuklenmiyor artik!!!!!
Siteye girmem lazim.
Simdilik hoscakalin kizlarr.

Ne yap ne et dışarıda kaçamak yapma ve resimleri mutlaka ekle. Çünkü kontrol edeceğim herkesin resmini ve pillerini.

***13. TAKIM 364. ETAP***

Alsimi (67///%)
argleton(76.8///%)
asusssss (59.4///%)

burcugncy(59.7///%)
edahafiz(79.1///%)

jessie_j(62.9///%)
Kelebekcim(80.8/80.8/0/%0) Kilosu sabit

OoOturtleOoO ( 94.1///%)

Ozlem ( 78.7///%)

13.TAKIM ORTALAMASI :%

Kızlar bildirim yapmayan üç kişi var. Biliyorsunuz ki en son bildirim saati 11:30 . Ama buna rağmen üç kişi yok ortalıklarda.

Günaydın kızlar

Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63

Almadığıma sevindim her ne kdr veremesem de

haftaya telafi edersin canım.

Günaydınn kızlarr

izne ayrıldığımda 62.7 kiloydum
bugün 60.4

bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)

darısı başımıza ya ben de o günleri görmek istiyorum.

sevgicim zamanla yavaşlıyo kilo vermek .

Gecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr

Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.

bu hafta tatlı meyvelerden bile uzak durmaı tavsiye ediyorum canım. özellikle senin mümkünse ekmek bile tüketmemen gerekir. bir hafta dene. sonucu görünce şaşıracaksın.

Kizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.

haftaya iyi bir sonuç alacaksın canım bence.

***13. TAKIM 364. ETAP***

Alsimi (67///%)
argleton(76.8/75.9/0.9/%1.17)
asusssss (59.4///%)

burcugncy(59.7/59.7/0/%0) Kilosu sabit
edahafiz(79.1/76.9/2.2/%2.78)

jessie_j(62.9///%)
Kelebekcim(80.8/80.8/0/%0) Kilosu sabit

OoOturtleOoO ( 94.1/93.9/0.2/%0.21)

Ozlem ( 78.7/78.5/0.2/%0.25)
ozzlleemm (62.7/60.4/0.46/%0.73) 359. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.

13.TAKIM ORTALAMASI :%

Son düzenleme:

İnşallah görürsün canım . istek ve sabırla olmayacak sey yok.bende yapamicam saniyodum.cunku diyete her basladigimda 2 gun sonra bozuyodum.

Kızlar bugün benden başka kimse gelmeyecek galiba takıma. Nerelere kayboldunuz yahu. Hiç kimse yok ortalıkta.

Saat 13:20 olmuş henüz bildirim yapmayan ve daha önceden haber vermeyen üç kişi var.

Bu nedenle listeyi henüz paylaşmıyorum. Saat 14:00 gibi başka bir birime geçeceğim. En geç saat 18:00 de listeyi paylaşmış olmamız lazım. Hatta geçen hafta ceza verdiğim iki kişi yapacaktı bu hafta listeyi. Ama kimseden ses soluk çıkmadı. Hele bir tanesi hala bildirim bile yapmadı.

Büyük ihtimal saat 18:00 den önce yeniden gelirim ama ola ki gelemedim. Biriniz listeyi paylaşım alanında paylaşın lütfen. Haberiniz olsun telaşlanmayın diye yazıyorum. Şimdilik kaçıyorum görüşürüz sonra.

İnşallah görürsün canım . istek ve sabırla olmayacak sey yok.bende yapamicam saniyodum.cunku diyete her basladigimda 2 gun sonra bozuyodum.

Ne kadar güzel bir duygu dimi Özlem. Bizimle fotoğraf paylaşmanı istiyorum. Öncesi ve sonrasını. Motivasyon için süper olur. Ne dersin?

Ne kadar güzel bir duygu dimi Özlem. Bizimle fotoğraf paylaşmanı istiyorum. Öncesi ve sonrasını. Motivasyon için süper olur. Ne dersin?

kesinlikle çok güzel bir duygu ebrucum.helede uzun zaman görmeyenlerden o kadar güzel tepki alıyorum ki çok mutlu oluyorum.fotograf paylaşmak benimde aklımda.bugün eve gidince güzel bir fotograf çekip paylaşayım

Ebrucum sen artık takımda daha da aktifsin masallah, beni daha çok motive ediyor senin buralarda olman:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Waaww supersin cnmmmm
Tebriklerr:)
Ama fark 2.2 olacak

Tebrikler canım bireysele girmeni bekliyorum

canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin

Arkadaslar tebrik eden herkese tesekkur ediyorum:) ebrucum 15 günde 7 kilo veremem ki bunlar eski kilolar 75 olmayı istiyorum çünkü önümüzdeki hafta eve gidicem hadi diyet yaparımda spor yapamam hep koşturmam olacak..
Yüzde hesaplanması yapıcam inş bi iki saate yeni bitti dersim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…