Eda haftanın bombası sensin takımda. Kocaman kocaman tebrik ediyorum. Harika kilo vermişsin. İnşallah düğüne kadar en az 70 e inersin. Sık dişini biraz süper bir gelin ol.
Tatlım senide de tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç.
O zaman haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum ona göre ayarla kendini.Ama eğer istiyorsan bu hafta mezun olabilirsin.
Ahhh Beste ahhh. Hadi dön artık eski hallerine. Bu hafta senle yarışmaya başlayalım mı? Bana rakip lazım
Büyük ihtimal ödemdir Sevgi. Arada böyle olabiliyor. Sen bıkmadan usanmadan devam et. Haftaya daha iyi bir sonuç alacağına eminim.
Özlem Özlem ÖzlemO kadar dengesiz ve düzensiz besleniyorsun ki allahtan 200 gr vermişsin. Eğer + çıksaydın senin için çok kötü planlarım vardı. Düşünsene iki haftadır çabalıyorsun ve sadece 200 gr vermişsin. Yazık bence geçen zamana. Daha çok gayret bekliyorum senden.
Çok çok çok kötü bir sonuç Tuba.Bir zamanlar seninle yarışıyorduk. 64,7 nerde 70 nerde. Bak aradan nerdeyse 6 ay geçti ve ben hala senin izne ayrıldığın kilodan bile daha zayıfım. Neden eziyet ediyorsun ki kendine? Biran önce toparlan. Sanırım senin mezuniyetini göremeyeceğim bu gidişle
Ebru cook haklisin.Eda haftanın bombası sensin takımda. Kocaman kocaman tebrik ediyorum. Harika kilo vermişsin. İnşallah düğüne kadar en az 70 e inersin. Sık dişini biraz süper bir gelin ol.
O zaman haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum ona göre ayarla kendini.Ama eğer istiyorsan bu hafta mezun olabilirsin.
Ahhh Beste ahhh. Hadi dön artık eski hallerine. Bu hafta senle yarışmaya başlayalım mı? Bana rakip lazım
Büyük ihtimal ödemdir Sevgi. Arada böyle olabiliyor. Sen bıkmadan usanmadan devam et. Haftaya daha iyi bir sonuç alacağına eminim.
Özlem Özlem ÖzlemO kadar dengesiz ve düzensiz besleniyorsun ki allahtan 200 gr vermişsin. Eğer + çıksaydın senin için çok kötü planlarım vardı. Düşünsene iki haftadır çabalıyorsun ve sadece 200 gr vermişsin. Yazık bence geçen zamana. Daha çok gayret bekliyorum senden.
Çok çok çok kötü bir sonuç Tuba.Bir zamanlar seninle yarışıyorduk. 64,7 nerde 70 nerde. Bak aradan nerdeyse 6 ay geçti ve ben hala senin izne ayrıldığın kilodan bile daha zayıfım. Neden eziyet ediyorsun ki kendine? Biran önce toparlan. Sanırım senin mezuniyetini göremeyeceğim bu gidişle
Hatırladın dimi yarışı
Gelelim günümüzdeki duruma
06.06.2014
Özlem : 78.5
Tuba : 70
Ebru : 64.5
Ne kadar üzücü bir durum dimi
Bu hafta mezun olmk istemiyorum.60in altinda gormk istiyorum kendimi.bu kadar dayanmisken bi hafta daha dayanip hakkini vererek mezun olayim)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ebru cook haklisin.
Simdi tartinin pilini cikartmaya gidiyorum.cumaya kadar tartilmayim.
Ve bu hafta elimden geleni yapim cuma gunu bildirim yapmadan once tartilim.sonuc benim icin surpriz olsun.
Yoksa gunde 5-10 defa hatta dahada cok tartiliyorum.
Ah ahhh 0zlem!!!!!
Bir zamanlar ondeydim simdi sonda..
Tamam canım o zaman. Haftaya iyi bir derece bekliyorum senden. Bu hafta şartlandır kendini ona göre bombayı patlat.
Hadi bakalım söz ver kendine. Haftaya çok güzel bir sonuç al.
Tartı konusuna gelince; Bu hafta takım olarak bir uygulama yapalım hep birlikte. Çünkü bu hergün tartılma olayı bende de oluşmaya başladı ve tartıda az bir - görünce diyet sekteye uğruyor.
Şuandan itibaren takımda olan herkes tartısının pilini çıkartıyor ve tartıyı hafta içinde ulaşamayacağı bir yere kaldırıyor. Ayrıca hem çıkartılmış pillerin hem de tartının saklandığı yerin fotoğrafını çekip yüklemenizi istiyorum. Ne dersiniz?
Seni büyük bir esefle kınıyorum.Merhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdimtabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım
Çok üzgünümTakımımdan özür dilerim
Insallah cnm,tarti iside tamam.
Simdi disari cikacam gelince foto cekerim.
Uygulamadan resim yuklenmiyor artik!!!!!
Siteye girmem lazim.
Simdilik hoscakalin kizlarr.
Günaydın kızlar
Önceki kilom 63
Şimdiki kilom 63
Almadığıma sevindim her ne kdr veremesem de
Günaydınn kızlarr
izne ayrıldığımda 62.7 kiloydum
bugün 60.4
bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)
günaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(
şaka gibi anlamadım niye böyle oldu sadece çarşamba günü yani doğum günümde abarttım onun dışında yazdığım menüler..
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr
Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.
Kizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.
haftaya telafi edersin canım.
darısı başımıza ya ben de o günleri görmek istiyorum.
sevgicim zamanla yavaşlıyo kilo vermek .
bu hafta tatlı meyvelerden bile uzak durmaı tavsiye ediyorum canım. özellikle senin mümkünse ekmek bile tüketmemen gerekir. bir hafta dene. sonucu görünce şaşıracaksın.
haftaya iyi bir sonuç alacaksın canım bence.
İnşallah görürsün canım . istek ve sabırla olmayacak sey yok.bende yapamicam saniyodum.cunku diyete her basladigimda 2 gun sonra bozuyodum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadar güzel bir duygu dimi Özlem. Bizimle fotoğraf paylaşmanı istiyorum. Öncesi ve sonrasını. Motivasyon için süper olur. Ne dersin?
Waaww supersin cnmmmm
Tebriklerr:)
Ama fark 2.2 olacak
Tebrikler canım bireysele girmeni bekliyorum
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin
Gonulcum sen ebruyu yanlis mi anladin tabiki surecin boyle oldugunu biliuoruz ama bunlar tesvik amacli yapilan seyler benide izne ayirmisti zamaninda ve hisr yapmistim bole dusun ve sakin ni yere gitme cnm.
Eda bombasin tebrikler
Cok iyi nazmiyecim.kisa surede cok iyi kilo verdin
Bestem.dadlim.ayni kaderi paylasiyoruz
Haftaya mezunsun ina. Ozlemcim
Odemdir tatlim
Ah ozlem ah
Arkadaslar tebrik eden herkese tesekkur ediyorum:) ebrucum 15 günde 7 kilo veremem ki bunlar eski kilolar 75 olmayı istiyorum çünkü önümüzdeki hafta eve gidicem hadi diyet yaparımda spor yapamam hep koşturmam olacak..Eda haftanın bombası sensin takımda. Kocaman kocaman tebrik ediyorum. Harika kilo vermişsin. İnşallah düğüne kadar en az 70 e inersin. Sık dişini biraz süper bir gelin ol.
İzninizle halay çekiyorum:118:
Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?