Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende
geçen hafta 85.000
bu hafta 84.900
fark 100 gramcık
hep ders çalııştım bu hafta hiç aktf değildim hatta aranızda olamayacam ama diyete devam diye yazmıştım
kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerede haftaya inş diyorum

Aslinda cokta guzel dikkat ediyordum,saatlerce spor yapiyordum hergun.esim cikolatalari acip agzimin dibine kadar uzatirdi yine yemezdim.durum doneri cok severdim onu bile yemezdim ama insulin direnci yuzunden(miş) kilom tik demezdi.
Ilac kullanmaya basladiktan sonra o eski istikrarımı yakaliyamadim.
Cok yiyorum bazen.
Ve insan kendini birakinca dahada birakasi geliyor.:-/
Neyseki kiyidan koseden donup tamamen birakmiyorum kendimi
Geldim bile cnm.gorumceme gitmistim.
Sadece turk kahvesi ictim ve esimin yegeni agzima kiraz cekirdegi kadar minik cikolata koydu.
Ona bile pisman oldum.
Aksam icin taze fasulye pisiriyorum,birazda bulgur pilavi yaparim.ve yogurt
kesinlikle çok güzel bir duygu ebrucum.helede uzun zaman görmeyenlerden o kadar güzel tepki alıyorum ki çok mutlu oluyorum.fotograf paylaşmak benimde aklımda.bugün eve gidince güzel bir fotograf çekip paylaşayım

Evet cnm,fotograh isi cok iyi olur.kac ay surmustu senin kilo vermen?
--
Birde seni uzun zaman seni gormeyenlerden sana ne olmus seklindeki tepkilerde cok kotu.:-/

Son düzenleme:
İnşallah görürsün canım . istek ve sabırla olmayacak sey yok.bende yapamicam saniyodum.cunku diyete her basladigimda 2 gun sonra bozuyodum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah burda böyle kilo veren arkadaşları gördükçe daha da motive oluyorum. Şu an olduğum kiloyu bile goremem sanıyordum. İnsallah bende burdan mezun olurum

Ebrucum hesap yapmak için dersimin bitmesini bekledim ama sen yapmışsın..aldım elime kagıdı kalemi ama gerek yok sanırım tekrar yapmaya..bi iki saat beklerim kalanların bildirim yapmasını ekler son halini paylaşırım..ama takımın genel yüzdesi nasıl heaaplanıyo toplam yüzde takım sayısına mı bölünüyo..onuda yapıp paylaşabilirim inş

Ebrucum sen artık takımda daha da aktifsin masallah, beni daha çok motive ediyor senin buralarda olman:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu hafta oldukça aktif bir haldeyim maşallah. Kayınvalidem bende. O bebişle ilgileniyor benimde fırsatım oluyor takıma gelmeye. İnşallah böyle devam eder. Arada takip edemeyince kötü oluyor.

Verebildiğin kadar ver canım. Ama sakın bırakma kendini. Hatta düğünden sonrada bırakma. Hedefe ulaşana kadar devam.

Sorun yok canım ben hallettim listeyi. Hatta daha fazla beklemeye gerek yok. Bildirim saati 11:30 du. Bitti. Geç kalanlarda cezalarına razı olacak. Ortalamayı da bütün yüzdeleri toplayarak listedeki toplam üye sayısına bölüyorsun.

***13. TAKIM 364. ETAP***

Alsimi (67///%) Bildirim yapmadı
argleton(76.8/75.9/0.9/%1.17)
asusssss (59.4///%) Bildirim yapmadı

burcugncy(59.7/59.7/0/%0)
Kilosu sabit
edahafiz(79.1/76.9/2.2/%2.78)

jessie_j(62.9///%) Bildirim yapmadı
Kelebekcim(80.8/80.8/0/%0) Kilosu sabit

OoOturtleOoO ( 94.1/93.9/0.2/%0.21)

Ozlem ( 78.7/78.5/0.2/%0.25)
ozzlleemm (62.7/60.4/0.46/%0.73) 359. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.

13.TAKIM ORTALAMASI :% 0.51

Son düzenleme:
Reglden olmuştur cnm haftaya daha iyi olucakk hadi bakalım😊
İzninizle halay çekiyorum:118:

Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
😃😃ya Edaa süpersinn oha fln oldum yani😝❤️❤️
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
Tebrikler Nazmiye sen de harikasın☺️
Günaydınn kızlarr

izne ayrıldığımda 62.7 kiloydum
bugün 60.4

bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)
Waaw 400 gr kaldı sadece yani artık rakibem demiyorum sana Özlemm😃
Ozlemm'cim mezun olcakmisin bugun?
Cok kisa surede istedigin sonuca ulastin tebriklerr..

Beste'cim haftaya guzel sonuclar gormek istiyoruz..

Tebrikler Nazmiye'cigim
Bnde öyle istiyorum cnmm 😃😃😃😃
Bir kaçamak bile verdirmeyebiliyor cnm ya
Gecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr

Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.
Hiç yoktan iyidir cnm ama haftaya ikimiz de bomba gibi gelelim😃
Cnm ne yaptın sen öyle yaaa çok almışsın hemen toparlan
Aynen öyle bebişim yaa😔
Kizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.
😃işte böyle kararlı olalımm bomba gibi geliceeezzz
Olur kaptan yarışalım tabii😃
Cnm bnm çok iyi anlıyoruz zaten iradesizliğimi yüzünden hepimiz bu haldeyiz 😔 keskelerle de olmuyo hadi bu hafta tüm yapabileceklerini ver
İnş vericem cnm ya

kesinlikle çok güzel bir duygu ebrucum.helede uzun zaman görmeyenlerden o kadar güzel tepki alıyorum ki çok mutlu oluyorum.fotograf paylaşmak benimde aklımda.bugün eve gidince güzel bir fotograf çekip paylaşayım
Paylaş cnm bu çok büyük bir mutluluk

Sen de haftaya verirsin inş

Canım hiç bırakır mıyım :) düğün haftası izne çıkmayı isteyebilirim muhtemelen balayı falan zor olur :) o zaman dikkat ederim inş sonra zaten ramazan evde olucam yıllık izine çıkıyorum dönerim o zaman :)

Thank you :)) bu hafta iki gün detoxta yapmayı düşünüyorum inş..

6 ayda kilo verdim.

İnşallah burda böyle kilo veren arkadaşları gördükçe daha da motive oluyorum. Şu an olduğum kiloyu bile goremem sanıyordum. İnsallah bende burdan mezun olurum

Burasi bu motivasyonu saglamak icin zaten.butun arkadaşlar sağolsun birbirine cok destek oluyor.burasi olmasa benimde sabrim tukenebilirdi dönem donem

Sende sık biraz disini canim.seninde az bir kilon var 1-2 ayda isteğine ulasabilirsin.senide fıstık gibi hatun olarak görmek istiyorum; ))

bestecim bu hafta iyi sıkalım bebişim 1 kilo verelim beraber düşünsene neler olur o zaman hedefe daha yakın oluruz.. kaçamak yapcagın zaman gel buraya yaz bende öyle yapcam spor filan yapalım birlikte tatlım kendimize program yapalım yiyecek içecek filan bigün önceden konuşalım olmz mı

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum , veremeyenlere de naniiiiikkk yapıyorum, kendim de dahil

Ben haftaya elma diyetini denicem, ya haftaya ya da öbür haftaya, cunku haftaya pazar gunu bir sınavım var, tam rahatladıktan sonra yapsam daha iyi olabilir, hızlıca bi 3-4 kilo versem iyi motive eder beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugunku menum

1 kucuk elma

09:30
1 cay b. Sut
3 yk yulaf ezmesi
Cok az kuru meyve
Yarim cay kasigi bal

12:00
Cok az tambugday sac ekmegi arasina kk kadar sürk
2 catal kozlenmis biber salatasi

15:00
2 lokma dil peyniri

17:45
4 yk taze fasulye
4 yk bulgur
2 bardak ayran

2,5 L su

Simdilik spor yok.:-/

Son düzenleme:
kızlar yemek yaptım ders çalıştım gelemedim menümü birazdan yazıcm az işim var

Kızlar yaaa ben işten çıkmadan önce bir sürü mesaj yazdım ama hiç birisi görünmüyor. Sitede sorun mu var acaba?

selam kızlar menüm gelsin

Sabah 7:30
2 dilim tb dan peynirli tost yanına salata ve yeşil çay

ara 10:30
1 kutu süt

öğlen 12:30
1 dilim tb dan peynirli tost

ara 14:30
yarım paket neskafe

akşam 18:00
1 açma
1 büyükçe üzümlü kurabiye (mevlitten bizim için yollamışlar)

ilerleyen saatlerde yeşil çay ve sulu sulu erik yemeyi düşünüyorum bgn spor yapamam yorucu bir gündü su bolca içiyorum

menün gayet güzel görünüyor cnm afiyet olsun :)
canım benim kesinlikle katılıyorum sana en azzz yani mutlaka 1 kilo vermeliyiz bunu çok istiyorum inan arkadaşımla dışarı çıkmayı bile erteledim dışarıda yememek için ben elimden geleni yapıcam sen de öyle...tabi haberleşelim birbirimizi kontrol edelim mesela ben yarın yine
1-en az 1 saat spor yapıcam leslie bir de bölgesel çalışıcam
2-3 lt su içicem
3-kahvaltıda tahin pekmez yemicem
4-tarçınlı yeşil çay içicem
5-karbonhidrat minimum almaya çalışıcam

ben bu sözleri veriyorum sen neler yapmayı düşünüyorsun yarın için???
Sende sık biraz disini canim.seninde az bir kilon var 1-2 ayda isteğine ulasabilirsin.senide fıstık gibi hatun olarak görmek istiyorum; ))

inş cnm bende öyle görmek istiyorum artık

Kizlar gorumcemdeyiz.şu an onumde tuzlu pasta,sekerli pasta vee firindan yeni cikmis kakaolu kek var.
Ama dokunmadim bile.Sadece cay ictim.

Simdi yarim dilim yas pasta yedim beste ya. Ama bende soz veriyorum sana pazardan.itibaren 1 saat spor sifir kacamak yesil cay kayisi cayi saglikli beslenme hic bi sekilde tatli yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…