Aslinda cokta guzel dikkat ediyordum,saatlerce spor yapiyordum hergun.esim cikolatalari acip agzimin dibine kadar uzatirdi yine yemezdim.durum doneri cok severdim onu bile yemezdim ama insulin direnci yuzunden(miş) kilom tik demezdi.haftaya telafi edersin canım.
darısı başımıza ya ben de o günleri görmek istiyorum.
sevgicim zamanla yavaşlıyo kilo vermek .
bu hafta tatlı meyvelerden bile uzak durmaı tavsiye ediyorum canım. özellikle senin mümkünse ekmek bile tüketmemen gerekir. bir hafta dene. sonucu görünce şaşıracaksın.
haftaya iyi bir sonuç alacaksın canım bence.
Geldim bile cnm.gorumceme gitmistim.Seni büyük bir esefle kınıyorum.Hem kendine hem de takımına büyük bir kötülük yapmış oldun. Umarım haftaya çok daha iyi bir sonuç alırsın.
Ne yap ne et dışarıda kaçamak yapma ve resimleri mutlaka ekle. Çünkü kontrol edeceğim herkesin resmini ve pillerini.
kesinlikle çok güzel bir duygu ebrucum.helede uzun zaman görmeyenlerden o kadar güzel tepki alıyorum ki çok mutlu oluyorum.fotograf paylaşmak benimde aklımda.bugün eve gidince güzel bir fotograf çekip paylaşayım
İnşallah görürsün canım . istek ve sabırla olmayacak sey yok.bende yapamicam saniyodum.cunku diyete her basladigimda 2 gun sonra bozuyodum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***13. TAKIM 364. ETAP***
Alsimi (67///%)
argleton(76.8/75.9/0.9/%1.17)
asusssss (59.4///%)
burcugncy(59.7/59.7/0/%0) Kilosu sabit
edahafiz(79.1/76.9/2.2/%2.78)
jessie_j(62.9///%)
Kelebekcim(80.8/80.8/0/%0) Kilosu sabit
OoOturtleOoO ( 94.1/93.9/0.2/%0.21)
Ozlem ( 78.7/78.5/0.2/%0.25)
ozzlleemm (62.7/60.4/0.46/%0.73) 359. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
13.TAKIM ORTALAMASI :%
Bu hafta oldukça aktif bir haldeyim maşallah. Kayınvalidem bende. O bebişle ilgileniyor benimde fırsatım oluyor takıma gelmeye. İnşallah böyle devam eder. Arada takip edemeyince kötü oluyor.Ebrucum sen artık takımda daha da aktifsin masallah, beni daha çok motive ediyor senin buralarda olman:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Verebildiğin kadar ver canım. Ama sakın bırakma kendini. Hatta düğünden sonrada bırakma. Hedefe ulaşana kadar devam.Arkadaslar tebrik eden herkese tesekkur ediyorum:) ebrucum 15 günde 7 kilo veremem ki bunlar eski kilolar 75 olmayı istiyorum çünkü önümüzdeki hafta eve gidicem hadi diyet yaparımda spor yapamam hep koşturmam olacak..
Yüzde hesaplanması yapıcam inş bi iki saate yeni bitti dersim..
Sorun yok canım ben hallettim listeyi. Hatta daha fazla beklemeye gerek yok. Bildirim saati 11:30 du. Bitti. Geç kalanlarda cezalarına razı olacak. Ortalamayı da bütün yüzdeleri toplayarak listedeki toplam üye sayısına bölüyorsun.Ebrucum hesap yapmak için dersimin bitmesini bekledim ama sen yapmışsın..aldım elime kagıdı kalemi ama gerek yok sanırım tekrar yapmaya..bi iki saat beklerim kalanların bildirim yapmasını ekler son halini paylaşırım..ama takımın genel yüzdesi nasıl heaaplanıyo toplam yüzde takım sayısına mı bölünüyo..onuda yapıp paylaşabilirim inş
Reglden olmuştur cnm haftaya daha iyi olucakk hadi bakalım😊Gunaydin kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 93.9
Fark200
Yüzde 0.21
Regl oldum kızlar şiştm çok fazla çarşamba tartida 93.0 görmüştüm akşam yediğim makarna da sebep olabilir buna
😃😃ya Edaa süpersinn oha fln oldum yani😝❤️❤️İzninizle halay çekiyorum:118:
Gecen hafta:79.100
Bu hafta:76.900
Fark:2.100
:)) resmen 10 yıl önce ki kiloma döndümmm
Tebrikler Nazmiye sen de harikasın☺️Geçen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
fark 900 gram.
Oran 1.17
Waaw 400 gr kaldı sadece yani artık rakibem demiyorum sana Özlemm😃Günaydınn kızlarr
izne ayrıldığımda 62.7 kiloydum
bugün 60.4
bugünden itibaren geri dönmek istiyorum.400 gr gittikten sonra da mezun olurum :)
Bnde öyle istiyorum cnmm 😃😃😃😃Ozlemm'cim mezun olcakmisin bugun?
Cok kisa surede istedigin sonuca ulastin tebriklerr..
Beste'cim haftaya guzel sonuclar gormek istiyoruz..
Tebrikler Nazmiye'cigim
Bir kaçamak bile verdirmeyebiliyor cnm yagünaydın kızlar
geçen hafta 76.7
bu hafta 76.5
fark 200 gr .(
şaka gibi anlamadım niye böyle oldu sadece çarşamba günü yani doğum günümde abarttım onun dışında yazdığım menüler..
Hiç yoktan iyidir cnm ama haftaya ikimiz de bomba gibi gelelim😃Gecen hafta: 78.7
Bu hafta: 78.5
Fark: 200gr
Az gitmis ama ben yine sevindim.hafta ici +1_2'yi bile gormustum.
Cnm ne yaptın sen öyle yaaa çok almışsın hemen toparlanSelam hanımlar
Ben de kilomu bildireyim
İzne ayrılırken 64.7 civarıydı
Bu hafta 70
Acık acık yaIyorumki gozume gozume girsin de utanayım
Bu arada ebrucum sen dun benim azdıklarımı alıntılamıssın ama bişey yazmamıssın:) yazdıysanda gorunmemiş:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle bebişim yaa😔Gonulcum sen ebruyu yanlis mi anladin tabiki surecin boyle oldugunu biliuoruz ama bunlar tesvik amacli yapilan seyler benide izne ayirmisti zamaninda ve hisr yapmistim bole dusun ve sakin ni yere gitme cnm.
Eda bombasin tebrikler
Cok iyi nazmiyecim.kisa surede cok iyi kilo verdin
Bestem.dadlim.ayni kaderi paylasiyoruz
Haftaya mezunsun ina. Ozlemcim
Odemdir tatlim
Ah ozlem ah
😃işte böyle kararlı olalımm bomba gibi geliceeezzzKizlar bende sabitim bu hafta bu gece oturma isine alisamadim bide babam evde gec yatip erken kalkiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya bomba gibi gelcm ins.
Olur kaptan yarışalım tabii😃Eda haftanın bombası sensin takımda. Kocaman kocaman tebrik ediyorum. Harika kilo vermişsin. İnşallah düğüne kadar en az 70 e inersin. Sık dişini biraz süper bir gelin ol.
Tatlım senide de tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç.
O zaman haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum ona göre ayarla kendini.Ama eğer istiyorsan bu hafta mezun olabilirsin.
Ahhh Beste ahhh. Hadi dön artık eski hallerine. Bu hafta senle yarışmaya başlayalım mı? Bana rakip lazım
Büyük ihtimal ödemdir Sevgi. Arada böyle olabiliyor. Sen bıkmadan usanmadan devam et. Haftaya daha iyi bir sonuç alacağına eminim.
Özlem Özlem ÖzlemO kadar dengesiz ve düzensiz besleniyorsun ki allahtan 200 gr vermişsin. Eğer + çıksaydın senin için çok kötü planlarım vardı. Düşünsene iki haftadır çabalıyorsun ve sadece 200 gr vermişsin. Yazık bence geçen zamana. Daha çok gayret bekliyorum senden.
Çok çok çok kötü bir sonuç Tuba.Bir zamanlar seninle yarışıyorduk. 64,7 nerde 70 nerde. Bak aradan nerdeyse 6 ay geçti ve ben hala senin izne ayrıldığın kilodan bile daha zayıfım. Neden eziyet ediyorsun ki kendine? Biran önce toparlan. Sanırım senin mezuniyetini göremeyeceğim bu gidişle
Cnm bnm çok iyi anlıyoruz zaten iradesizliğimi yüzünden hepimiz bu haldeyiz 😔 keskelerle de olmuyo hadi bu hafta tüm yapabileceklerini verGelelim benim bildirimime
Geçen hafta : 65,5 kg
Bu hafta : 64.5 kg
Fark : 1 kg % 1.53
Yalnız hafta içi de dediğim gibi 64.1 i görmüştüm. Menüler deki hataları hepiniz gördünüz ve bu bana nereden baksan + 1 olarak yansıdı. Yani kaçamak yapmasaydım eğer bu hafta tartıda 63,5 i görebilirdim. Yani kilo vermiş gibi görünsem de aslında daha fazlasını yapabilirdim.Ama iradesizliğim, boğazımı tutumamam nedeniyle şimdi hala 64,5 kiloyum. Mezuniyet kilomdan 3,5 kilo fazlayım. Bunları sizlere örnek olması amacıyla açıkladım. Umarım düşüncelerimi doğru düzgün anlatabilmişimdir.
İnş vericem cnm yahaftaya telafi edersin canım.
darısı başımıza ya ben de o günleri görmek istiyorum.
sevgicim zamanla yavaşlıyo kilo vermek .
bu hafta tatlı meyvelerden bile uzak durmaı tavsiye ediyorum canım. özellikle senin mümkünse ekmek bile tüketmemen gerekir. bir hafta dene. sonucu görünce şaşıracaksın.
haftaya iyi bir sonuç alacaksın canım bence.
Paylaş cnm bu çok büyük bir mutlulukkesinlikle çok güzel bir duygu ebrucum.helede uzun zaman görmeyenlerden o kadar güzel tepki alıyorum ki çok mutlu oluyorum.fotograf paylaşmak benimde aklımda.bugün eve gidince güzel bir fotograf çekip paylaşayım
bende
geçen hafta 85.000
bu hafta 84.900
fark 100 gramcık
hep ders çalııştım bu hafta hiç aktf değildim hatta aranızda olamayacam ama diyete devam diye yazmıştım
kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerede haftaya inş diyorum
Canım hiç bırakır mıyım :) düğün haftası izne çıkmayı isteyebilirim muhtemelen balayı falan zor olur :) o zaman dikkat ederim inş sonra zaten ramazan evde olucam yıllık izine çıkıyorum dönerim o zaman :)Bu hafta oldukça aktif bir haldeyim maşallah. Kayınvalidem bende. O bebişle ilgileniyor benimde fırsatım oluyor takıma gelmeye. İnşallah böyle devam eder. Arada takip edemeyince kötü oluyor.
Verebildiğin kadar ver canım. Ama sakın bırakma kendini. Hatta düğünden sonrada bırakma. Hedefe ulaşana kadar devam.
Sorun yok canım ben hallettim listeyi. Hatta daha fazla beklemeye gerek yok. Bildirim saati 11:30 du. Bitti. Geç kalanlarda cezalarına razı olacak. Ortalamayı da bütün yüzdeleri toplayarak listedeki toplam üye sayısına bölüyorsun.
Thank you :)) bu hafta iki gün detoxta yapmayı düşünüyorum inş..Reglden olmuştur cnm haftaya daha iyi olucakk hadi bakalım😊
😃😃ya Edaa süpersinn oha fln oldum yani😝❤️❤️
Tebrikler Nazmiye sen de harikasın☺️
Waaw 400 gr kaldı sadece yani artık rakibem demiyorum sana Özlemm😃
Bnde öyle istiyorum cnmm 😃😃😃😃
Bir kaçamak bile verdirmeyebiliyor cnm ya
Hiç yoktan iyidir cnm ama haftaya ikimiz de bomba gibi gelelim😃
Cnm ne yaptın sen öyle yaaa çok almışsın hemen toparlan
Aynen öyle bebişim yaa😔
😃işte böyle kararlı olalımm bomba gibi geliceeezzz
Olur kaptan yarışalım tabii😃
Cnm bnm çok iyi anlıyoruz zaten iradesizliğimi yüzünden hepimiz bu haldeyiz 😔 keskelerle de olmuyo hadi bu hafta tüm yapabileceklerini ver
İnş vericem cnm ya
Paylaş cnm bu çok büyük bir mutluluk
Sen de haftaya verirsin inş
Aslinda cokta guzel dikkat ediyordum,saatlerce spor yapiyordum hergun.esim cikolatalari acip agzimin dibine kadar uzatirdi yine yemezdim.durum doneri cok severdim onu bile yemezdim ama insulin direnci yuzunden(miş) kilom tik demezdi.
Ilac kullanmaya basladiktan sonra o eski istikrarımı yakaliyamadim.
Cok yiyorum bazen.
Ve insan kendini birakinca dahada birakasi geliyor.:-/
Neyseki kiyidan koseden donup tamamen birakmiyorum kendimi
Geldim bile cnm.gorumceme gitmistim.
Sadece turk kahvesi ictim ve esimin yegeni agzima kiraz cekirdegi kadar minik cikolata koydu.
Ona bile pisman oldum.
Aksam icin taze fasulye pisiriyorum,birazda bulgur pilavi yaparim.ve yogurt
Evet cnm,fotograh isi cok iyi olur.kac ay surmustu senin kilo vermen?
--
Birde seni uzun zaman seni gormeyenlerden sana ne olmus seklindeki tepkilerde cok kotu.:-/
İnşallah burda böyle kilo veren arkadaşları gördükçe daha da motive oluyorum. Şu an olduğum kiloyu bile goremem sanıyordum. İnsallah bende burdan mezun olurum
Reglden olmuştur cnm haftaya daha iyi olucakk hadi bakalım😊
Aynen öyle bebişim yaa😔
Cnm bnm çok iyi anlıyoruz zaten iradesizliğimi yüzünden hepimiz bu haldeyiz 😔 keskelerle de olmuyo hadi bu hafta tüm yapabileceklerini ver
İnş vericem cnm ya
Reglden olmuştur cnm haftaya daha iyi olucakk hadi bakalım😊
Aynen öyle bebişim yaa😔
İnş vericem cnm ya
menün gayet güzel görünüyor cnm afiyet olsun :)Bugunku menum
1 kucuk elma
09:30
1 cay b. Sut
3 yk yulaf ezmesi
Cok az kuru meyve
Yarim cay kasigi bal
12:00
Cok az tambugday sac ekmegi arasina kk kadar sürk
2 catal kozlenmis biber salatasi
15:00
2 lokma dil peyniri
17:45
4 yk taze fasulye
4 yk bulgur
2 bardak ayran
2,5 L su
Simdilik spor yok.:-/
canım benim kesinlikle katılıyorum sana en azzz yani mutlaka 1 kilo vermeliyizbestecim bu hafta iyi sıkalım bebişim 1 kilo verelim beraber düşünsene neler olur o zaman hedefe daha yakın oluruz.. kaçamak yapcagın zaman gel buraya yaz bende öyle yapcamspor filan yapalım birlikte tatlım kendimize program yapalım yiyecek içecek filan bigün önceden konuşalım olmz mı
Sende sık biraz disini canim.seninde az bir kilon var 1-2 ayda isteğine ulasabilirsin.senide fıstık gibi hatun olarak görmek istiyorum; ))
menün gayet güzel görünüyor cnm afiyet olsun :)
canım benim kesinlikle katılıyorum sana en azzz yani mutlaka 1 kilo vermeliyizbunu çok istiyorum inan arkadaşımla dışarı çıkmayı bile erteledim dışarıda yememek için ben elimden geleni yapıcam sen de öyle...tabi haberleşelim birbirimizi kontrol edelim mesela ben yarın yine
1-en az 1 saat spor yapıcam leslie bir de bölgesel çalışıcam
2-3 lt su içicem
3-kahvaltıda tahin pekmez yemicem
4-tarçınlı yeşil çay içicem
5-karbonhidrat minimum almaya çalışıcam
ben bu sözleri veriyorum sen neler yapmayı düşünüyorsun yarın için???
inş cnm bende öyle görmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?