Menün gayet güzel ama senin kilonda bir insan için çok az yemişsin. Bu kiloda bu kadar az yersen eğer benim kiloma geldiğinde kilo vermen çok zor olacak. Menülerini birazcık daha fazlalaştır. Su ve spor çok güzel. Ama yumurtayı yağda yapacağına haşla. Daha sağlıklı ve daha doyurucu.Menüm
Sabah 09.00
Yağda 3 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
Öğlen 14.00
2 Tavuk incik kendi yağında pişmiş
1 kase salata
Akşam 17.00
1 kase salata içine yarım çay bardağı kurutulmuş meyve doğradım.
Spor 65 dakika yürüyüş
30 dakika plates
2 lt den fazla su
1 kupa yeşil çay
Çok daha iyi tabiiki. Terlemek lazım spor yaparken.Sabah 1 tane de hurma vardı unutmuşum.
Ben eskiden spor yürüyüş yaparken neredeyse hiç terlemezdim. Şimdi bayağı bayağı terliyorum yahu..Bu iyi bir şey mi...
Menünü beğenmedim Özlem. Kahvaltıda hem haşlanmış yumurta hem krep aynı anda olmamış. Ayrıca akşamki ekmekler fazla olmuş. Ekmek yerine bol salata yeseydin daha iyiydi. Su zaten az olmuş.Sabah (11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 krep
1.5 dilim süzme peynir
Biraz sivri biber
Çay
Öğle (14:30)
1 kase nesfit + süt
Akşam (19:15)
1 fırında levrek
Fırında garnitür (Domates, soğan)
2 dilim ekmek
Suyum az bugün.
Menün iyi gibi duruyor ama nedense beni rahatsız eden bişeyler var. Mesela sucuk yememeliydin. Kahvaltının saati geç olmuş. Yediğin karpuz tek başına sağlıksız duruyor. Sadece akşam öğünün iyi olmuş. Su süper yürüyüş ise olması gerektiği gibi.12:00 sucuklu yumurta
Salatalik domates
1 kk peynir
15:00 1 dilim karpuz
19:00 5 yk ciğer kavurma
Bol salata
2 bardak ayran
Yarım saat yürüyüş 3 lt şu tüm gün temizlik annecim sağolsun.
Gunaydın hanımlaaarrr
Birazdan tartılıcam ve cunay kadar elma diyetini yapmaya calısıcan, bakalım ne kDar gidicek, yalnız bir sorun var ki ben yeşil elmayı hiç sevmem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menün gayet güzel ama senin kilonda bir insan için çok az yemişsin. Bu kiloda bu kadar az yersen eğer benim kiloma geldiğinde kilo vermen çok zor olacak. Menülerini birazcık daha fazlalaştır. Su ve spor çok güzel. Ama yumurtayı yağda yapacağına haşla. Daha sağlıklı ve daha doyurucu.
Çok daha iyi tabiiki. Terlemek lazım spor yaparken.
Menünü beğenmedim Özlem. Kahvaltıda hem haşlanmış yumurta hem krep aynı anda olmamış. Ayrıca akşamki ekmekler fazla olmuş. Ekmek yerine bol salata yeseydin daha iyiydi. Su zaten az olmuş.
Menün iyi gibi duruyor ama nedense beni rahatsız eden bişeyler var. Mesela sucuk yememeliydin. Kahvaltının saati geç olmuş. Yediğin karpuz tek başına sağlıksız duruyor. Sadece akşam öğünün iyi olmuş. Su süper yürüyüş ise olması gerektiği gibi.
Tuba sen beni çıldırtmak için mi varsın? Allah seni bana sabrımı sınamak için mi gönderdi? Cevabını dört gözle bekliyorum. Böyle diyetler yapmaman gerektiğini bilmiyor musun.? Bu sana söylemek zorunda kaldığıma inanmıyorum. Yeni üyeler olsa anlarımda sen nerdeyse 2 seneye yakındır burdasın ve ne düşündüğümüzü ne yapmamız gerektiğini en iyi bilenlerdensin. Çok kızdım sana çokkk
Aç hissetmen gayet normal. Ara öğün Karatay teyzem pek önermiyor ama bence senin ara öğün yapman lazım. Ayrıca kahvaltıyı erken yapman çok güzel.Günaydın. Saat 10 gibi açlık hissediyorum ben. Gidip ceviz mi alsam. Ne yemek lazım ki. Açıkmam normal mi. Sabah 1 yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 salatalık yedim. Saat 07.15 te kahvaltı yaptım.
Karatay' da meyve yok diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam.Canım bence fındık al 10 tane kadar türk kahvesiyle iç öğlene kadar gayet iyi tutar seni. Yada yeşil erik özellikle akşamları aç hissettiğinde yiyebilirsin. Şeker oranı yok gibi yeşil erikte malum. Bide çok tok tutuyor beni yatana kadar. 8 tane falan yiyebilirsin. Bi erik 8 kalori bi kaç mekik cekersin yakarsin hemen.
Bu mesajını çok beğendim canım. Beğen butonu arka arkaya bir kaç defa beğenmediği için özellikle yapmak istedim. Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.Canım kaç elma yiyceksin tüm gün. Ben böyle şeyleri pek yararli bulmuyorum. Miden boş kaldığı için şu kaybediyorsun sadece. Birde elma bu yeşil de olsa şeker oranı yüksek daha çok aciktirir ve gözün dönüp de daha çok yiyebilirsin bi anda.
Leblebi ile fındık aynı ara öğünde olmasın. İkisinden birini seç. Ya fındık ya leblebi. Birde öğleden sonraki arada bir bardak ayranı da ara öğün olarak içebilirsin.Canın ben de az önce çip fındık aldım. Bide ebru beyaz leblebi demişti. Beyaz leblebide aldım. Senin dediğin gibi türk kahvedi ile 1 çay bardağı beyaz leblebi ve fındık tüketsem çok olmaz heralde. Artık bundan sonra herşeye çok dikkat edicem.
Bende 32 yaşındayım canımCıtırsın sen daha hatun. Bu arada topiğin en büyüğü benim heralde. 33 yaşındayım ben kızlar. En yaşlı benim dimi ☺️☺️
Sporun harika olmuş Beste maşallahgünaydın kızlar :) napıyosunuz?? Ben güne sporla başladım çok mutluyum haydi kızlar spora diyorum
80 dk sürdü
3 mil
200 bacak
100 mekik
80 basen
80 omuz
160 bel
160 kol
hohh
Çok güzel yazmışsın. Bence evde olmanın tadını çıkart canım. Ben olsam öyle yapardım ayrıca çok güzel yazmışsın.Mis gibi yağmur yağıyor. Balkon sefasi. Masamda fesleğen rüzgar estikce kokusu geliyor. Etraf agaclik. Yağmurun serinliğini seven papaganlar uçuşuyor. Bir de kahvemmm. Daha ne isterim ki. Mesela eşimle icseydim şimdi kahvemi. Yada bende calissaydim da icemeseydim şu kahveyi. Hangisine uzuleyim. Yada bu güzelliğe nasıl sevineyim.
Ayyy yazık yaaa adama ne üzülmüştürGeçen ben de kocama tatlı yaptım tabağa koydum eline verdim. İstem dışı karşısında durup elimi belime koymusum. Catali tam ağzına götürürken göz göze geldik. Yazık yemedi ya nasıl acınası baktiysam :'(
Kaptan yaa ben de biliyorum tabi bunların saglıksız oldugunu, ama inanki bu hafta mumkun oldugunca az cıkayım da takımı cok kotu etkilemiyeyim diye bunu yapmaya mecbur kaldım, yoksa biliyorsun ben yapmazdım boyle seyler, ama şindi tutuştum ilte , sen beni listeye alacagını soyleyince.. Yarında yapayım son olsun olur mu,?
Normalde bildirim yapmayanlar direkt olarak yarışmadan diskalifiye ediliyordu daha önce. Ama sonradan takım olarak ilkinde bildirim yapmadı diye yazıp ikinci tekrarında ise diskalifiye kararı aldık. Bildirim yapmamayı hiç bir şekilde haklı çıkartacak bir mazeret kabul etmiyorum. Eğer gerçekten isteseydin bir yolunu bulup bildirim yapardım. Etrafımızda internet sıkıntısı olmayan bir dönemde yaşıyoruz. Hiç bir çözüm bulamadın birkaç dakikalığına bir internet kafeye girip bildirim yapabilirdin. Ya da ne bileyim bir arkadaşına, eşine dostuna bildirim yaptırabilirdin. Lütfen aynı durum bir daha tekrarlanmasın, aksi takdirde biliyorsun ki diskalifiye olursun. Sözlerim biraz ağır gelebilir ama bunları hep senin ve takımın iyiliği için konuşuyorum. Takımda disiplin olmazsa hiç kimse kilo veremez ve burda boş yere zaman harcamış oluruz. Bu sözlerim herkes için geçerli lütfen hepimize ders olsun bu durum.
Anladım ..
Senin sağlığın takımın ortalamasından daha önemli Tuba.İnşallah vücudun çok sorun çıkarmaz. Yarın son olsun ama.
Aç hissetmen gayet normal. Ara öğün Karatay teyzem pek önermiyor ama bence senin ara öğün yapman lazım. Ayrıca kahvaltıyı erken yapman çok güzel.
Karatay' da meyve yok diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam.
Bu mesajını çok beğendim canım. Beğen butonu arka arkaya bir kaç defa beğenmediği için özellikle yapmak istedim. Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.
Leblebi ile fındık aynı ara öğünde olmasın. İkisinden birini seç. Ya fındık ya leblebi. Birde öğleden sonraki arada bir bardak ayranı da ara öğün olarak içebilirsin.
Bende 32 yaşındayım canım
Sporun harika olmuş Beste maşallah
Çok güzel yazmışsın. Bence evde olmanın tadını çıkart canım. Ben olsam öyle yapardım ayrıca çok güzel yazmışsın.
Ayyy yazık yaaa adama ne üzülmüştür
Normalde bildirim yapmayanlar direkt olarak yarışmadan diskalifiye ediliyordu daha önce. Ama sonradan takım olarak ilkinde bildirim yapmadı diye yazıp ikinci tekrarında ise diskalifiye kararı aldık. Bildirim yapmamayı hiç bir şekilde haklı çıkartacak bir mazeret kabul etmiyorum. Eğer gerçekten isteseydin bir yolunu bulup bildirim yapardım. Etrafımızda internet sıkıntısı olmayan bir dönemde yaşıyoruz. Hiç bir çözüm bulamadın birkaç dakikalığına bir internet kafeye girip bildirim yapabilirdin. Ya da ne bileyim bir arkadaşına, eşine dostuna bildirim yaptırabilirdin. Lütfen aynı durum bir daha tekrarlanmasın, aksi takdirde biliyorsun ki diskalifiye olursun. Sözlerim biraz ağır gelebilir ama bunları hep senin ve takımın iyiliği için konuşuyorum. Takımda disiplin olmazsa hiç kimse kilo veremez ve burda boş yere zaman harcamış oluruz. Bu sözlerim herkes için geçerli lütfen hepimize ders olsun bu durum.
Özlem makarna yeme dediğim halde özellikle uyardığım halde yine makarna yemişsin. Bu şekilde kilo verebileceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. Lütfen artık kendin için birşeyler yapmaya başla. Menün de makarna yerine başka bir yemek olsaydı süper bir menü olacaktı. Sana çok kızıyorum haberin olsun. Seni daha nasıl gaza getirebilirim hiç bir fikrim yok. En eski üyelerden birisin. Ayrıca zamanında başarmış bir sürü kilo vermiş bir insansın. Şimdi boşa kürek çekiyorsun. Lütfen artık toparla kendini.
Hayır canım bu şekilde kilo verilmiyor. Yanlış fikirler edinme benden. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için en az üç ana öğün yapılması gerekiyor. Ayrıca benim şuan ki kilom 64. 84 kiloyken böyle beslenmiyordum. Özlem için yazdığım örnek menüyü görmüşsündür. Ne kadar dolu dolu, doyurucu. Senin örnek alman gereken liste o liste. Ben artık ekmeksizde karnımı doyurabiliyorum, 2-3 kaşık yemekle de. Ama kilom fazlayken daha farklı yiyordum. Umarım anlatabildim.
Menün hiç olmamış Beste. Bu menüyle kilo veremezsin. Menüyü birde Burcu' nun beğenmesi dikkatimi çekti. Burcu sence bu menünün neresi güzel? Birde merak ettim hurma tatlısı nasıl bişey?
Cuma günü tartıda umarım kötü sonuçlar almazsın. Yoksa biliyorsun ne kadar kötü bir kaptan olduğumu
Kola olmasaymış iyi bir menü olacakmış ama kola bozmuş. Birde öğleyi geçiştirmen olmamış. 3 ana öğün mutlaka yapılmalı. Yürüyüşün çok güzel eğer tempoluysa. Ama su az olmuş.
Dünyadaki en büyük mutluluklardan bir tanesi canım istediğin beğendiğin kıyafetin içine girebilmek. Hepinizi tavsiye ediyorum. Çünkü hiç zorlanmadan kıyafet alabiliyorsun. Beden sıkıntısı yok, yanlardan sağdan soldan çıkan fırlayan yağ kütleleri yok. Birde her gören ayyy sen ne kadar güzel olmuşsun, nasıl böyle zayıfladın demesi. Muhteşem bir duygu. Hani bir reklam vardı yaaa paha biçilemez diye aynen öyle. İnşallah burda hepiniz hedeflerinize ulaşacaksınız. Benim hala burda olmamın tek sebebi burası sayesinde verdiğim kilolar. Borcumu bu şekilde ödemeye çalışıyorum kendimce
Kola olmasaymış iyi bir menü olacakmış ama kola bozmuş. Birde öğleyi geçiştirmen olmamış. 3 ana öğün mutlaka yapılmalı. Yürüyüşün çok güzel eğer tempoluysa. Ama su az olmuş.]
Kizlar ogleye dogru sahilde 1 saat yuruyus yaptim.cok yordu beni bugun..:-/
Kızlar 2 şer saat arayla birer kase içiyorum 12 den beri. zorlanmadım hiç. detoks çorbasının içinde tuz olmaması zorladı sadece o kadar. sadece o detoks çorbasını içerek nefsimi terbiye ettim resmen bugün.ama cidden kendimi iyi tutabildiğimi fark ettim.
Ebrucum bn elma diyetine devam etmiyorum, yaramaz cocuk olmayayım:) 2,5 gun yapmıs oldum, bakalım indallah eni alırsın bu hafta listeye.. Ben en son kaçmışım izne ayrılmadan önce? Bakabiliyormusunuz?
Selam kızlar ,
Menüm
10.00
1 fincan tarçınlı yeşil çay
süzme peynir
Sahanda yumurta
Domates salatalık
1.5 dilim Tb
5 zeytin
13.00
1 yeşil elma
16.00
1 kase yoğurt
2 ceviz
18.00
1.5 adet biber dolması
1 kase ayran çorbası
Salata
3 mil leslie
100 mekik
100 ip atlama
2 Lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?