Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün gayet güzel ama senin kilonda bir insan için çok az yemişsin. Bu kiloda bu kadar az yersen eğer benim kiloma geldiğinde kilo vermen çok zor olacak. Menülerini birazcık daha fazlalaştır. Su ve spor çok güzel. Ama yumurtayı yağda yapacağına haşla. Daha sağlıklı ve daha doyurucu.

Sabah 1 tane de hurma vardı unutmuşum.
Ben eskiden spor yürüyüş yaparken neredeyse hiç terlemezdim. Şimdi bayağı bayağı terliyorum yahu..Bu iyi bir şey mi...
Çok daha iyi tabiiki. Terlemek lazım spor yaparken.

Menünü beğenmedim Özlem. Kahvaltıda hem haşlanmış yumurta hem krep aynı anda olmamış. Ayrıca akşamki ekmekler fazla olmuş. Ekmek yerine bol salata yeseydin daha iyiydi. Su zaten az olmuş.

Menün iyi gibi duruyor ama nedense beni rahatsız eden bişeyler var. Mesela sucuk yememeliydin. Kahvaltının saati geç olmuş. Yediğin karpuz tek başına sağlıksız duruyor. Sadece akşam öğünün iyi olmuş. Su süper yürüyüş ise olması gerektiği gibi.

Tuba sen beni çıldırtmak için mi varsın? Allah seni bana sabrımı sınamak için mi gönderdi? Cevabını dört gözle bekliyorum. Böyle diyetler yapmaman gerektiğini bilmiyor musun.? Bu sana söylemek zorunda kaldığıma inanmıyorum. Yeni üyeler olsa anlarımda sen nerdeyse 2 seneye yakındır burdasın ve ne düşündüğümüzü ne yapmamız gerektiğini en iyi bilenlerdensin. Çok kızdım sana çokkk

Kaptan yaa ben de biliyorum tabi bunların saglıksız oldugunu, ama inanki bu hafta mumkun oldugunca az cıkayım da takımı cok kotu etkilemiyeyim diye bunu yapmaya mecbur kaldım, yoksa biliyorsun ben yapmazdım boyle seyler, ama şindi tutuştum ilte , sen beni listeye alacagını soyleyince.. Yarında yapayım son olsun olur mu,?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın. Saat 10 gibi açlık hissediyorum ben. Gidip ceviz mi alsam. Ne yemek lazım ki. Açıkmam normal mi. Sabah 1 yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 salatalık yedim. Saat 07.15 te kahvaltı yaptım.
Aç hissetmen gayet normal. Ara öğün Karatay teyzem pek önermiyor ama bence senin ara öğün yapman lazım. Ayrıca kahvaltıyı erken yapman çok güzel.

Karatay' da meyve yok diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam.

Bu mesajını çok beğendim canım. Beğen butonu arka arkaya bir kaç defa beğenmediği için özellikle yapmak istedim. Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.

Leblebi ile fındık aynı ara öğünde olmasın. İkisinden birini seç. Ya fındık ya leblebi. Birde öğleden sonraki arada bir bardak ayranı da ara öğün olarak içebilirsin.

Cıtırsın sen daha hatun. Bu arada topiğin en büyüğü benim heralde. 33 yaşındayım ben kızlar. En yaşlı benim dimi ☺️☺️
Bende 32 yaşındayım canım

günaydın kızlar :) napıyosunuz?? Ben güne sporla başladım çok mutluyum haydi kızlar spora diyorum

80 dk sürdü

3 mil
200 bacak
100 mekik
80 basen
80 omuz
160 bel
160 kol

hohh
Sporun harika olmuş Beste maşallah

Çok güzel yazmışsın. Bence evde olmanın tadını çıkart canım. Ben olsam öyle yapardım ayrıca çok güzel yazmışsın.

Ayyy yazık yaaa adama ne üzülmüştür

Senin sağlığın takımın ortalamasından daha önemli Tuba. İnşallah vücudun çok sorun çıkarmaz. Yarın son olsun ama.

kızlar günaydın kahvaltı yapıyoruz annemle temizlik filan biraz işlerim var bugün uğramaya çalışırım yine

Kaptan hoşgeldin ozlettin kendini karatyi sıkı sıkı takip ediyorum zahidenin programına yigeniyle çıkmıştı orda yeşil erik yiyebirsiniz dedi. Tatlı meyvelere çok karşı örneğin bi elmanın yüzde 95 i şeker yüzde beşi şu bir elmayı ancak uc günde bir yiyin diyor. Aksam açlık hissini bikac erikle bastirabilirsiniz demişti. Karpuzu yalnız yememeliydim haklısın cok sulu olduğu için direkt kana karışıyor şekeri. Bi de sucuk ev yapimiydi köyden geldi. Zararlı mi ki hazır market sucugu değil et ve baharatlarla yapilipkurutuluyor. Zararlı olmayacağını düşündüm.

Son düzenleme:

Canım ben öğle yemek yemem normalde de , alışık değilim çok arada deniyorum ama şişiyorum, öğleni meyve yada yoğurt,süt tarzı şeyler yiyerek geçiriyorum, boyle daha iyi benim için ,

Kizlar ogleye dogru sahilde 1 saat yuruyus yaptim.cok yordu beni bugun..:-/

Kızlar niye bomboş burası? Kimse uğramamış bugün. Takımı boş bırakmayalım lütfen. Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon

Kızlar 2 şer saat arayla birer kase içiyorum 12 den beri. zorlanmadım hiç. detoks çorbasının içinde tuz olmaması zorladı sadece o kadar. sadece o detoks çorbasını içerek nefsimi terbiye ettim resmen bugün. ama cidden kendimi iyi tutabildiğimi fark ettim.

Maşallah canım, bu cok iyi, aynen devam:)

Ebrucum bn elma diyetine devam etmiyorum, yaramaz cocuk olmayayım:) 2,5 gun yapmıs oldum, bakalım indallah eni alırsın bu hafta listeye.. Ben en son kaçmışım izne ayrılmadan önce? Bakabiliyormusunuz?

Seni listeye almama gibi bir şansım yok Tuba' cım çünkü bu hafta listeye girmezsen diskalifiye oluyorsun. Yani mecburen seni aldığın kötü kilolarla listeye dahil etmek zorunda kalacağım. En son 341. Etapta 64,2 kiloyla ayırmışım seni izne. Ayrıca bir haftada bildirim yapmamışsın. Bundan sonra sakın bildirim yapmamazlık etme yoksa biliyorsun ki diskalifiye olursun.

Selam kızlar ,
Menüm

10.00
1 fincan tarçınlı yeşil çay
süzme peynir
Sahanda yumurta
Domates salatalık
1.5 dilim Tb
5 zeytin

13.00
1 yeşil elma

16.00
1 kase yoğurt
2 ceviz

18.00
1.5 adet biber dolması
1 kase ayran çorbası
Salata

3 mil leslie
100 mekik
100 ip atlama

2 Lt su

Menüm:

Sabah 07.15

2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara 11.30
1 çay bardağı kurutulmuş meyve ve çiğ kuruyemiş

Öğlen 15.00
1 domates
1 salatalık
yeşillik
150 gram yoğurt

Ara 17.00
yarım çarbadağı kurutulmuş meyve ve çiğ kuruyemiş

Akşam 19.00
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
yeşillik (bunlardan oluşan salata yaptım.)

Yürüyüş 1 saat 50 dakika
plates 45 dakika
suyu 2 lt ve daha fazlası yapmaya çalışacam..

Gayet iyi bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…