Bursa birbirimizi yonlendiriyoruz. Aksam menüyü burada paylasacagini düşünerek yekilo vermem çok ciddi durmadı şu ana kadar. Spor yapıyorum en önemlisi spor. Bi de kaçamak yok tabiyki diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz
"Diyet değil sağlıklı beslenme" çok sevdim bu mottoyu... Ben de diyet yapınca kilo alanlardanımSağlıklı beslenme diyince gözüm korkmuyo
Tekrar azmin için tebrik ederim, ışık oldun bana
Selam kızlar
Annem iki haftadır yoktu evinde, bugun geliyor, ben de sabahtan geldim onun evini temizledim bi guzel.. Simdide yemek yapıyorum, onun için gelemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim annem de gitti gezmelere daha da gelmesine çok var. Kendi evim annemlerin evi haftasonu kayinvalidemler derken çok yoruluyorum ya. Geldim annemlerin evini temizledim. Ütü yapcam daha. Bir de üstüne gidip kendi evimi temizliycem. Felaket dağınık bıraktım. Akşama bir de yemeğe misafirim var offfff...... Offf.f...
Kolay gelsin cnm 3 evle ugrasmak kolay degildir.:-/
Slm kızlar bi kaç gündür kayinvalidemdeydim çok giremedimama artık evime döndüm sizi özledim coookkk. Dün menumu paylasamadim. Çünkü payladcak bi Menun yoktu. 2 gün önce 2 kayısı yedim dalindan %100 organik dün tüm gün wc kosturdum. Midemi bozmusum. 2 kayısı bu kadar etkilermi bilemedim. Neyseki bugün iyiyim. Dün sadece maden suyu içtim iki tane :'( 1 de türk kahvesi.
iyice stres yapmisim sen burcu. Stres yapmamaya çalış yeme güdün azalacaktır.
Dukan i hiç arastirmamistim. Bunda ne gibi püf noktaları var Gonulcum. Öğrendiklerini paylaşırmisin. Ben karataya daldım bodoslama. Hiç farklı şeylere bakmamıstim.
Çok teşekkürler burcu, azmine hayran kaldımmmumarım çabucak iyileşirsin...
İçtenlikle benimle kuralları paylaşmışsın, bu kurallar benim için gayet makul, dediğim gibi iki hafta kadar tartılamayacağım, ama bildirimlerde bulunabilirim, iki hafta sonra tartılırım, böylece üç haftalık deneme süremde bile kilo vermiş olurum inşallah...
Benim adım cemre, iki yıllık evliyim, henüz çocuk düşünmüyoruz, 29 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, özel bir şirkette çalışıyorum, yüksek lisans öğrencisiyim. Boyum 172, kilom 76,5... Kum saati tipim, ama biraz popodan büyükçe bir kum saatiİlk kez bu kilodayım... Genelde 60-65 bandında olurdum, ben de kendime gelebilmek için burada bir konu açtım. Oradan da sizi keşfettim... Böyle
Elbette, hedef kilom 56... Az gibi gelebilir boyumdan dolayı ama kalın kemikli olduğum için bu hedef şimdilik iyi... Beğenmezsem zamanla alırım bir iki kg... Ama asıl hedef takvimim şöyle:
Şu an: 76,5
1 Ağustos: 67
1 Eylül: 62
1 Ekim: 58
1 Kasım: 56
Gerçekten çok hoşbuldummmBurada boyle hep birlikte ortak bir amaç için bir araya gelmek ne kadar güzel...
Umarım çıpçıtır bi manken olursun Eminecimmm, 4 kg çok iyi vermişsin...Darısı ve devamı benim başıma.
Ya ben çok mutluyum burada olduğum için, her arada kontrol edesim geliyor bu sayfayı, aklım hep burda, işlerimi aksatmam inş
Selam kızlar napıyosunuzz? Beni sorarsanız dün evin tamamını taşıdık yorgunluktan ölüyorum daha bir de getirdiğimiz eşyaları yıkaması ve yerleştirmesi var her neyse gelelim beslenmeme malesef cumartesi olan menüm fena değildi ama malesef dün o taşınma telaşında fazla kaçırdım o yüzden bugün ekstra dikkat etmem lazım...siz neler yapıyorsunuz? Şimdi geçmişe bakıcam
canım şimdi hedef kilonu 56 yzarım mesela 60 ta duraklamaya girer mezun olmak istersin amolmaz %100 ulaşmadan mezun olunmuyor bence 60 yazalım sen istersen 56 ile mezun ol farketmez olur mu
Hosgeldin cnm.bende gecen yaz 67ye kadar inmistim sonra 16 kilo aldim geri.
Simdi 5 kilosu gitti.
Insallah hep birlikte kurtulacagiz.
Dukan i hiç arastirmamistim. Bunda ne gibi püf noktaları var Gonulcum. Öğrendiklerini paylaşırmisin. Ben karataya daldım bodoslama. Hiç farklı şeylere bakmamıstim.
Sabah (11:30)
1 küçük dilim peynir
1 cherry domates
3-4 lokma ekmek
Öğle (15:00)
1 kase kuru fasulye
Ara (16:30'du sanırım)
Leblebi ve kuru üzüm karışımı (toplamda 1 avuç kadar)
Akşam (19:30)
1 kaseden az kuru fasulye
3 lokma pirinç pilavı
Birkaç yudum kola
Salata
1.5 tane de nişastalı kurabiye yedim.
2 litre kadar su
Menüm gelsin❤️❤️
Sabah 9:00
2 dilim kızarmış tb
Domates salatalık
1,5 kk peynir
Az kaymak ve çay
Ara 12:30
1 kase erik
Kayısılı form çayı
Öğlen 13:00
1 kase naneli cacık içine 1 kaşık yulaf koydum
2 mercimek köftesi
Ara 15:00
Biraz dut
Akşam 18:30
Menemen
1 dilim tb
Ara
Yeşil çay içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?