Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

"Diyet değil sağlıklı beslenme" çok sevdim bu mottoyu... Ben de diyet yapınca kilo alanlardanım Sağlıklı beslenme diyince gözüm korkmuyo

Tekrar azmin için tebrik ederim, ışık oldun bana

"Diyet değil sağlıklı beslenme" çok sevdim bu mottoyu... Ben de diyet yapınca kilo alanlardanım Sağlıklı beslenme diyince gözüm korkmuyo

Tekrar azmin için tebrik ederim, ışık oldun bana

Menünü merakla bekliyorum aksama misafirim var ama yatmadan önce girip bakmaya çalışacağım

Selam kızlar
Annem iki haftadır yoktu evinde, bugun geliyor, ben de sabahtan geldim onun evini temizledim bi guzel.. Simdide yemek yapıyorum, onun için gelemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim annem de gitti gezmelere daha da gelmesine çok var. Kendi evim annemlerin evi haftasonu kayinvalidemler derken çok yoruluyorum ya. Geldim annemlerin evini temizledim. Ütü yapcam daha. Bir de üstüne gidip kendi evimi temizliycem. Felaket dağınık bıraktım. Akşama bir de yemeğe misafirim var offfff...... Offf.f...

Kolay gelsin cnm 3 evle ugrasmak kolay degildir.:-/

Kolay gelsin cnm 3 evle ugrasmak kolay degildir.:-/

Sağol canım. Kayinvalidecim sağolsun hiç iş yaptırmaz kolay kolay. İsim iki evde yani. kayinvalideme gidip geliyorum sadece. Annem yokken annemin evini temizledigim için oraya gitmek de yoruyor beni

kızçelerim selam olsun hepinize yorgu birgün geçirdim sınavım iyi geçti gaza geldim akşama kadar bikaç işim daha var sonra yemek sonra ders çalışcam arada gelirim hala regli olmadım belirtilerim vr ama sanırım strestenböle oldum çıldırck gibi oluyorum anlarsınız

canım dalındn yenen kayısı azcıkda güneşe magruz kalınca direk öle ama için temizlenmiştir bebek

iyice stres yapmisim sen burcu. Stres yapmamaya çalış yeme güdün azalacaktır.

canım bugün biraz daha iyiyim sizide burda göremeyince saldım iyice

Dukan i hiç arastirmamistim. Bunda ne gibi püf noktaları var Gonulcum. Öğrendiklerini paylaşırmisin. Ben karataya daldım bodoslama. Hiç farklı şeylere bakmamıstim.

canım dukkan biraz pahalı birazda baya istikrar isteyen ama her türlü isteğini yiyebildiğin bi diyet ama kendi tarifleri ile mesela tatlısı için tatlandırıcı fiilan almak gerekiyo bence karatay daha bizden

canım tekrar hoşgeldin kurallarımıza uyarsan ve hergün menü yazrsan sevinirim bide tam bi hedef kilonu yazr mısın

canım tekrar hoşgeldin kurallarımıza uyarsan ve hergün menü yazrsan sevinirim bide tam bi hedef kilonu yazr mısın[/QUOTE]

Elbette, hedef kilom 56... Az gibi gelebilir boyumdan dolayı ama kalın kemikli olduğum için bu hedef şimdilik iyi... Beğenmezsem zamanla alırım bir iki kg... Ama asıl hedef takvimim şöyle:

Şu an: 76,5

1 Ağustos: 67

1 Eylül: 62

1 Ekim: 58

1 Kasım: 56

canım şimdi hedef kilonu 56 yzarım mesela 60 ta duraklamaya girer mezun olmak istersin amolmaz %100 ulaşmadan mezun olunmuyor bence 60 yazalım sen istersen 56 ile mezun ol farketmez olur mu

Son düzenleme:

çok isterim vala incecik manken gibi olmayı boğazımı Bi tutsam, er geç bu bünye sağlıklı yaşam ı kabullenip ,bu duruma alışcak inş.
İşlerini aksatmadan hep gel :) bilgi alışverişi gerçekten kg verdirir.

iyiyizzz , seni merak ediyodm :)
Artık telafi ederiz hafta sonu bende iyi beslenmedim , piknik filan derken yedim de yedim, :/
Bu cuma artık tartıda 61 görmek istiyorum inşallah..

Menüm:

Sabah 07.15
1 tane kayısıyı haşladım
1 bardak suyunu içtim
kayısı yedim

Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta

Öğlen 13.20
saç kavurma
yarım künefe -----evet künefe olmadı. bizim müdürün tayin yemeği vardı, tatlı istemiyorum dedim, getirdiler önüme koydular---ama çokk güzeldi

Akşam 19.20
elim kadar haşlanmış tavuk

Spor 1 saat açık havada tempolu yürüyüş.
Henüz yapmadım ama 45 dakika plates yapıcammm

Su 2.5 olacak bugünn

Dukan i hiç arastirmamistim. Bunda ne gibi püf noktaları var Gonulcum. Öğrendiklerini paylaşırmisin. Ben karataya daldım bodoslama. Hiç farklı şeylere bakmamıstim.

Canım ben de kitabı henüz bitirmedim. Biraz anlatayım..

Dukan diyetinin 4 evresi var

1. atak evresi: sadece proteinle besleniyor; süt yumurta et tavuk balık yoğurt gibi; ama yağdan uzak duracaksın. mesela sütü yoğurdu light alacaksın
tavuk ve eti yağsız kısımlardan yiyeceksim. Atak evresi kabacak 10 kilo altı için 3-5 gün 20 kilo üstü vermek isteyenler içinde 7-10 arasında uygulanmalı.
bu süreçte suyu bol içmen gerekiyor, kabız olma riskin var. Bu süreçte hızlı kilo veriyorsun. burada proteinleri sadece hayvanlar ürünlerden alıyosun.

Ben şimdi atak evresinde olduğum için sadece buraya kadar okudummm...der bırakırmışım...

2. evre seyir evresi: burayı yeni okumaya başladım. burada bir gün proteinle diğer gün protein artı sebze ile besleniyorsun. hep bu sekılde devam edıyor. istediğin kiloya düşene kadar. Dediğim gibi daha okuyunca yenı ogrendıklerımı de yazarım...

3. evre güçlendirme evresi. bu evre nasıl henüz bılmıyorum ancak verdıgın her gun ıcın 10 gun olarak uygulanıyor. ayrıntısını ogrenecegız ınsallah.

4. ve son evre koruma evresi....

devamı gelecek....

Menüm gelsin❤️❤️
Sabah 9:00
2 dilim kızarmış tb
Domates salatalık
1,5 kk peynir
Az kaymak ve çay

Ara 12:30
1 kase erik
Kayısılı form çayı

Öğlen 13:00
1 kase naneli cacık içine 1 kaşık yulaf koydum
2 mercimek köftesi

Ara 15:00
Biraz dut

Akşam 18:30
Menemen
1 dilim tb

Ara
Yeşil çay içeceğim

veeeee benim menümmmm

Kahvaltı:
Yarım dilim kepek ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bit tabak baby domates-köy biberi ve maydanoz

Öğle yemeği:
Büyükçe bir fincan Türk kahvesi (aslında şekersiz içiyorum ama kahvemi yapan ablamız yanlışlıkla bir küp şeker atmış, geri göndermedim, içtim)
İki avuç kiraz
Küçük bir şeftali

Akşam yemeği:
Yarım tabak yöresel bir tarhana çorbası(içinde bir kaç tane kuru fasulye bile vardı)
Zeytinyağında kızartılmış minik bir biber
Yarım tabak zeytinyağlı haşlama sebze

ve bu kadar güzel bir günün üstüne ne yazık ki iki dilim kadayıf İşte en son onu yapmasam her şey çok güzeldi, ama eşim kilo vermeye çalıştığımı bilmiyor, ona sürpriz yapacağım. O da beni mutlu etmek için gelirken çeşit çeşit almış. Her bir çeşitten sadece bir çatal aldım, ama iki parmak kalınlığında iki dilim yemiş oldum

Bugün iki büyük fincan yeşilçay ve 2 lt suyla günü tamamlamış olacağım.
100 mekik, 50'şer de ters bacak kaldırma hareketi yapacağım.
İşte böyle...

Sabah (11:30)
1 küçük dilim peynir
1 cherry domates
3-4 lokma ekmek

Öğle (15:00)
1 kase kuru fasulye

Ara (16:30'du sanırım)
Leblebi ve kuru üzüm karışımı (toplamda 1 avuç kadar)

Akşam (19:30)
1 kaseden az kuru fasulye
3 lokma pirinç pilavı
Birkaç yudum kola
Salata

1.5 tane de nişastalı kurabiye yedim.

2 litre kadar su

Harikasın canım...

Çok beğendim menünü tatlım, ama tb acaba neyin kısaltması? Tam buğday gibi bisey mi? Ya da trabzon ekmeği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…