Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok beğendim menünü tatlım, ama tb acaba neyin kısaltması? Tam buğday gibi bisey mi? Ya da trabzon ekmeği?

saol canım bu arada aramıza hoşgeldinn geçmişe tam bakamadım daha..ben Beste ing öğretmeniyim şuan 63,5 kilodayım hedefim 55 şimdilik sen kaç kilosunn

tb tam buğday demek cnm :)

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm
sporun ve menün gayet güzelmiş aslındaa neyse tatlı istemeden olmuş yapcak bişey yok yrn telafi edersin :) demek evlisin ne güzel ...ben de kilo vermeyi gizliden kendi içimde yaşamayı seviyorum bir anda fark etsin herkes şaşırsın hem çok kişi bilince hoşuma da gitmiyor pek :)
ah o yemekler yokmu yaaa insan kaçamıyor da mesela bizim de yrn günümüz var ve ertesi gün piknik kendime dikkat etmem lazım ...akşamı hafif geçirmen çok iyi olmuş cnm

Sabah süper canım. Ben aslında ekmegi hiç yememekten yanayım. Ama öğlen hiiiiccc olmamış sen öğlen ogün yapmamissin. Meyveyi ara ogün olarak tercih etmelisin. Ve sadece bir avuç kiraz yada sadece bir tane şeftali yeterli. Ben hergün meyve yenmemesi taraftarıyım. Meyvedeki sekerden dolayı insülin direncin artar ve daha çok acikirsin. Öğlenleri daha çok ana ogün olacak şekilde yemelisin. Aksam yemeğin güzel.bir tane bile olsa kızartma yemiyoruz. Tatliysa hiç olmamış hele aksam yemen hiç ama hiç olmamış. Bence esinle diyet konusunu paylasmalisin. Sana destek olur böylece sana da istemediğin sonuçları doğuracak suprizlerle karşılaşmamış olursun bana nasıl verdin bu kiloları diyodun ya ışte en önemli maddelerinden biri tatlı ve tatlı meyveler yok artık. Çok nadir haftada bi kere falan

Son düzenleme:

Kunefe mi var bu menüde. :O cık cık cık... Reglin bu hafta bitiyor cumaya kadar kaçamak yok Gonulcum. Geçen haftanın meyvelerini de bu hafta toplayavaktin. Kacamaklarla gitmesin boşa platesi de yaptıysam sporun güzel su da harika.

iyiyizzz , seni merak ediyodm :)
Artık telafi ederiz hafta sonu bende iyi beslenmedim , piknik filan derken yedim de yedim, :/
Bu cuma artık tartıda 61 görmek istiyorum inşallah..
canım benimm aklım hep buradaydı bazen öyle bir oluyor ki yerken kendimi durduramıyorum mantık dışı resmen...neyse ki tüm gün eşya taşıdım biraz olsun yakmışımdır diyorum bu hafta okulla pikniğimiz var bizim de dikkat etmem lazım bugün de çok dikkat ettim dünü telafi etmeye çalıştım..artık çok istiyorum Emine yaa yazı kilolu geçirmek istemiyorum bu ara en kafama takılan şey kilolar çünkü yeni başlangıçlar yapıcam ve kilo en son ihtiyacım olan şey heralde....ikimiz de çok dikkat edelim artık bi atak yapalım
Allah yardimcin olsun canım ya çok zor taşınma işi gerçekten. Cumaya kadar rahat telafi edersin
saol kuzum baya hallettik evet elimden geldiğince dikkat edicem
Makarnaya hayirrr!!!
Dun bende yogurtlu makarna yaptim.oglen kizim,kardesim ve anneme aksamda esime yaptim.Ama yemedim.
süpersin Özlem ya işte irade bu...:)
tekrar memnun oldum Cemre :) artık seni daha iyi tanıyorum..bu gidişata bir dur demen çok iyi bazen ipin ucu kaçabiliyor işte kilo hayatı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor...umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız...
buradaki paylaşımlar çok faydalı cnm özellikle menülerimize yorumlar yapıldığı zaman daha da motive oluyoruz hatalarımızı görüyorum uyarılıyoruz çünkü bazen ilerlemek için itici bir kuvvet gerekli :)
Dünkü menüm

Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
4 köfte

Öğlen ve akşam 19.00
Haşlanmış tavuk yoğurt

Spor yok
Su 2 lt

Düzensiz bi gün oldu.
biraqz öyle olmuş cnm dukan sanırım bu hep protein olmuş
canım benim özledim seni kaç gündür konuşamıyoruz kaçamaklar hep olabiliyor ama kaldığımız yerden devam edebilmek önemli...hadi artık bir silkinelim bomba gibi gelicez bu hafta
cnm ya bnde bu aralar düzensiz geldim hepinizi arıyorum aklım hep buradaydı çok alıştık birbirimize :)) iki kayısı bu kadar etkiledi ha vay be :))
hadi bakalım hayırlı olsun cnm umarım istediğin sonuçları alırsın
Kizlar hirs yaptim..
Gecen yil bu ayda 69 kiloya inmistim.simdi ise 78,5.
Su halime bak ya, ozaman giyindigim elbise berbat oldu bugun uzerimde.:-/
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum gecen sene bu zamanlar ben de çok daha zayıftım o zamanlar giydiğim gömleklerin bazıları üzerime olmuyor ama hırslanmak iyidir ...
Kizlar ben cok kotuyum ya surekli yiyorum ve vicdan azabi duymuyorum hic cok berbat bi gundu bugunde
Burcuuuuuuuuuu !!! derhal kendine gelirmisin bu ne biçim bi ruh hali böyleee olduuu eski haline dönmek mi istiyorsunn yarından itibaren yine birbirimize hesap vermeye başlıyoruz ona göreee
makarnaaa onun dışında çok iyi aslında kuzumm
harikasın Özlem aynen devam :)
Kizlar selam eve yeni geldim.davetiyem belli oldu esyalarimi aldim gibi ama bi okadar da yemek yedim piffff

baya bir eksiklikleri tamamlamışsın cnm

Karatay benziyo gibi ama ayrılan yönleri de var. Mesela karatayda da light ürünler yasak herşeyin kendi yağı makul. Sonucunu merak ediyorum canim. İnşallah harika olur. Gelişmeleri takip edicem

Menun gayet iyi canım. Afiyet olsun. Spor yapmadin mi şu ne kadar ictin.

Sabah öğlen ara gayet güzel. Pirinç pilavina 3 kaşık olduğu için normal diyelim ama ya kola :'( ya kurabiye. Tüm gün iyi giderken aksam şeker yüklemesi yapmisin. Şekerin de direkt yağa döndüğünü düşünürsek :'(

kurabiye konusunda haklısın ama kola abartılacak kadar değildi. 2-3 yudum. sadece yazmam gerektiğini düşündüm. çok şekerli bir içecek olduğunu biliyorum ama 3 yudumla aşırı bir şeker yüklemesi yaptığımı sanmıyorum.

bitek kurabiye var, onun dışında çok güzel afiyet olsun. Biraz da yürüyüş yapabilsen..

Canımcım Nazmiye seni bayağı bilgilendirmiş zaten. kendisi müthiş dirayetlidir maaşallah. Bide menülerinin yanına saatlerini de yaz olur mu? Afiyet olsun..

Karatay benziyo gibi ama ayrılan yönleri de var. Mesela karatayda da light ürünler yasak herşeyin kendi yağı makul. Sonucunu merak ediyorum canim. İnşallah harika olur. Gelişmeleri takip edicem

canım karatay yağa da karşı değil, atak evresinde dukan da yağdan da uzak duruyorsun. Dukan kola da içebilirsiniz diyor light kola. ama ben içmicem. karatay daha sağlıklı gibi sankiii,, biraz daha okuyayım bakalım...

Regl öncesi bende de herkese bagirma kızma isteği beliriyo

Kayisidan soğudum bu arada ya. Dolapta bi leğen var kayinvalidecim zorla verdi. Reçel yaparım heraldw yemeyecegime göre duman değişik geldi bana karatay teyzeme allah uzun ömürler versin inşallah

peki tatlım, ama öğlen yemek bulamam ki naapcam ben... Salata falan mı götürsem işe? Hazır yersem kilom alır başını gider...

Akşam bir daha öyle bir sürpriz yaparsa eşim, o zaman paylaşsam olur mu? Çünkü çok istiyorum onu şaşırtmayı... Bu seferlik affedin menümü, yarın daha güzel bi gün olcak inş, söz

Kizlar ben simdi esyalarimi aldim da yemek odasi takimina vitsin istemedim annemde gitmis su takii almis illa vitrin al dedi bende istemiom sizce almali miyim almazsam o su takimini nere koycm nerede sergileyebilirim sole bi fikir verseniz

Kizlar ben simdi esyalarimi aldim da yemek odasi takimina vitsin istemedim annemde gitmis su takii almis illa vitrin al dedi bende istemiom sizce almali miyim almazsam o su takimini nere koycm nerede sergileyebilirim sole bi fikir verseniz

Ben de almadım. Hicc pişman değilim. Yemek odasının içinde yemek takımını ve çatal bıçak setini koycak bi konsolun yok mu onun üstüne koyabilirsin istersen. Annenin gönlünü almış olursun bi müddet sonra kaldırmaya basliyosun zaten herşeyi ortalıktan temizliği en pratik seklide yapacak hale getiriyosun evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…