Çok beğendim menünü tatlım, ama tb acaba neyin kısaltması? Tam buğday gibi bisey mi? Ya da trabzon ekmeği?
afiyet olsun cnmSabah (11:30)
1 küçük dilim peynir
1 cherry domates
3-4 lokma ekmek
Öğle (15:00)
1 kase kuru fasulye
Ara (16:30'du sanırım)
Leblebi ve kuru üzüm karışımı (toplamda 1 avuç kadar)
Akşam (19:30)
1 kaseden az kuru fasulye
3 lokma pirinç pilavı
Birkaç yudum kola
Salata
1.5 tane de nişastalı kurabiye yedim.
2 litre kadar su
sporun ve menün gayet güzelmiş aslındaa neyse tatlı istemeden olmuş yapcak bişey yok yrn telafi edersin :) demek evlisin ne güzel ...ben de kilo vermeyi gizliden kendi içimde yaşamayı seviyorum bir anda fark etsin herkes şaşırsın hem çok kişi bilince hoşuma da gitmiyor pek :)veeeee benim menümmmm
Kahvaltı:
Yarım dilim kepek ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bit tabak baby domates-köy biberi ve maydanoz
Öğle yemeği:
Büyükçe bir fincan Türk kahvesi (aslında şekersiz içiyorum ama kahvemi yapan ablamız yanlışlıkla bir küp şeker atmış, geri göndermedim, içtim)
İki avuç kiraz
Küçük bir şeftali
Akşam yemeği:
Yarım tabak yöresel bir tarhana çorbası(içinde bir kaç tane kuru fasulye bile vardı)
Zeytinyağında kızartılmış minik bir biber
Yarım tabak zeytinyağlı haşlama sebze
ve bu kadar güzel bir günün üstüne ne yazık ki iki dilim kadayıfİşte en son onu yapmasam her şey çok güzeldi, ama eşim kilo vermeye çalıştığımı bilmiyor, ona sürpriz yapacağım. O da beni mutlu etmek için gelirken çeşit çeşit almış. Her bir çeşitten sadece bir çatal aldım, ama iki parmak kalınlığında iki dilim yemiş oldum
Bugün iki büyük fincan yeşilçay ve 2 lt suyla günü tamamlamış olacağım.
100 mekik, 50'şer de ters bacak kaldırma hareketi yapacağım.
İşte böyle...
ah o yemekler yokmu yaaa insan kaçamıyor da mesela bizim de yrn günümüz var ve ertesi gün piknik kendime dikkat etmem lazım ...akşamı hafif geçirmen çok iyi olmuş cnmMenüm:
Sabah 07.15
1 tane kayısıyı haşladım
1 bardak suyunu içtim
kayısı yedim
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
Öğlen 13.20
saç kavurma
yarım künefe -----evet künefe olmadı. bizim müdürün tayin yemeği vardı, tatlı istemiyorum dedim, getirdiler önüme koydular---ama çokk güzeldi
Akşam 19.20
elim kadar haşlanmış tavuk
Spor 1 saat açık havada tempolu yürüyüş.
Henüz yapmadım ama 45 dakika plates yapıcammm
Su 2.5 olacak bugünn
veeeee benim menümmmm
Kahvaltı:
Yarım dilim kepek ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
Öğle yemeği:
Büyükçe bir fincan Türk kahvesi (aslında şekersiz içiyorum ama kahvemi yapan ablamız yanlışlıkla bir küp şeker atmış, geri göndermedim, içtim)
İki avuç kiraz
Küçük bir şeftali
Akşam yemeği:
Yarım tabak yöresel bir tarhana çorbası(içinde bir kaç tane kuru fasulye bile vardı)
ve bu kadar güzel bir günün üstüne ne yazık ki iki dilim kadayıfİşte en son onu yapmasam her şey çok güzeldi, ama eşim kilo vermeye çalıştığımı bilmiyor, ona sürpriz yapacağım. O da beni mutlu etmek için gelirken çeşit çeşit almış. Her bir çeşitten sadece bir çatal aldım, ama iki parmak kalınlığında iki dilim yemiş oldum
İşte böyle...
Menüm:
Sabah 07.15
1 tane kayısıyı haşladım
1 bardak suyunu içtim
kayısı yedim
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
Öğlen 13.20
saç kavurma
yarım künefe -----evet künefe olmadı. bizim müdürün tayin yemeği vardı, tatlı istemiyorum dedim, getirdiler önüme koydular---ama çokk güzeldi
Akşam 19.20
elim kadar haşlanmış tavuk
Spor 1 saat açık havada tempolu yürüyüş.
Henüz yapmadım ama 45 dakika plates yapıcammm
Su 2.5 olacak bugünn
canım benimm aklım hep buradaydı bazen öyle bir oluyor ki yerken kendimi durduramıyorum mantık dışı resmen...neyse ki tüm gün eşya taşıdım biraz olsun yakmışımdır diyorum bu hafta okulla pikniğimiz var bizim de dikkat etmem lazım bugün de çok dikkat ettim dünü telafi etmeye çalıştım..artık çok istiyorum Emine yaa yazı kilolu geçirmek istemiyorum bu ara en kafama takılan şey kilolar çünkü yeni başlangıçlar yapıcam ve kilo en son ihtiyacım olan şey heralde....ikimiz de çok dikkat edelim artık bi atak yapalımiyiyizzz , seni merak ediyodm :)
Artık telafi ederiz hafta sonu bende iyi beslenmedim , piknik filan derken yedim de yedim, :/
Bu cuma artık tartıda 61 görmek istiyorum inşallah..
saol kuzum baya hallettik evet elimden geldiğince dikkat edicemAllah yardimcin olsun canım ya çok zor taşınma işi gerçekten. Cumaya kadar rahat telafi edersin
süpersin Özlem ya işte irade bu...:)Makarnaya hayirrr!!!
Dun bende yogurtlu makarna yaptim.oglen kizim,kardesim ve anneme aksamda esime yaptim.Ama yemedim.
tekrar memnun oldum Cemre :) artık seni daha iyi tanıyorum..bu gidişata bir dur demen çok iyi bazen ipin ucu kaçabiliyor işte kilo hayatı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor...umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız...Memnun oldum Gönülcüm, 6 kilo çok güzel, yani vücudundan 24 paket margarin uçmuş gitmişİnş ben de verebilirim senin gibi... Tabi benim hedefim 15 kg şimdilik... ama 58'e kadar düşsem hiç fena olmaz hani...
Forumda yazma işinde yeni olduğum için eğer tekrar yapıyorsam kusura bakmayın, kendimi tanıtayım tekrar,
Benim adım cemre, iki yıllık evliyim, henüz çocuk düşünmüyoruz, 29 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, özel bir şirkette çalışıyorum, yüksek lisans öğrencisiyim. Boyum 172, kilom 76,5... Kum saati tipim, ama biraz popodan büyükçe bir kum saatiİlk kez bu kilodayım... Genelde 60-65 bandında olurdum, ben de kendime gelebilmek için burada bir konu açtım. Oradan da sizi keşfettim... Böyle
buradaki paylaşımlar çok faydalı cnm özellikle menülerimize yorumlar yapıldığı zaman daha da motive oluyoruz hatalarımızı görüyorum uyarılıyoruz çünkü bazen ilerlemek için itici bir kuvvet gerekli :)Merhaba sevgili 13.takım
Az öne bir msj yazdım ama sanırım gelmedi, eğer tekrar msjı olursa kusuruma bakmayın...
Burayı Kelebekcim sayesinde keşfettim ve enerjinize hayran kaldım
Acaba ben de sizlerle menülerimi paylaşsam ve muhabbetinize dahil olsam olur mu? Bu iki hafta işim gereği evime düzensiz uğradığımdan kilo paylaşımı yapamayacağım ama menülerimi paylaşabilirim. Yarışmaya hemen katılmasam da olur, sadece paylaşarak ve paylaşımlarınızı takip ederek de motive olabilirim. İki hafta sonra siz de kabul ederseniz ve düzenimden memnun kalırsanız belki beni de yarışmaya dahil edersiniz
biraqz öyle olmuş cnm dukan sanırım bu hep protein olmuşDünkü menüm
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
4 köfte
Öğlen ve akşam 19.00
Haşlanmış tavuk yoğurt
Spor yok
Su 2 lt
Düzensiz bi gün oldu.
canım benim özledim seni kaç gündür konuşamıyoruz kaçamaklar hep olabiliyor ama kaldığımız yerden devam edebilmek önemli...hadi artık bir silkinelim bomba gibi gelicez bu haftakızlar günaydın bugün yeni bi başlangıç yaptım ders çalıştıgım için spor yapamıyorum ama kaç gündür yediklerim bni baya götürür şimdi kaldıgım yerden devam ediyorum dershaneye derse gidicem sonrasında bi teşekkür etmem gereken insn var ona gidicem sonra gelirim kızlar seviliyorsunuz öptüm
cnm ya bnde bu aralar düzensiz geldim hepinizi arıyorum aklım hep buradaydı çok alıştık birbirimize :)) iki kayısı bu kadar etkiledi ha vay be :))Slm kızlar bi kaç gündür kayinvalidemdeydim çok giremedimama artık evime döndüm sizi özledim coookkk. Dün menumu paylasamadim. Çünkü payladcak bi Menun yoktu. 2 gün önce 2 kayısı yedim dalindan %100 organik dün tüm gün wc kosturdum. Midemi bozmusum. 2 kayısı bu kadar etkilermi bilemedim. Neyseki bugün iyiyim. Dün sadece maden suyu içtim iki tane :'( 1 de türk kahvesi.
hadi bakalım hayırlı olsun cnm umarım istediğin sonuçları alırsınGünaydın kızlar. Dukan da ilk günüm. Maaş da yattı. gittim sabah alışveriş yaptım. Öğleden sonra da Migros tan yulaf kepeği alıcam. Dukan atak evresi için hazırım. Reglinin de 3. günü. Şişlik de iniyor. Güzel olacakkk....
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum gecen sene bu zamanlar ben de çok daha zayıftım o zamanlar giydiğim gömleklerin bazıları üzerime olmuyor ama hırslanmak iyidir ...Kizlar hirs yaptim..
Gecen yil bu ayda 69 kiloya inmistim.simdi ise 78,5.
Su halime bak ya, ozaman giyindigim elbise berbat oldu bugun uzerimde.:-/
Burcuuuuuuuuuu !!! derhal kendine gelirmisin bu ne biçim bi ruh hali böyleee olduuu eski haline dönmek mi istiyorsunn yarından itibaren yine birbirimize hesap vermeye başlıyoruz ona göreeeKizlar ben cok kotuyum ya surekli yiyorum ve vicdan azabi duymuyorum hic cok berbat bi gundu bugunde
makarnaaa onun dışında çok iyi aslında kuzummSelam kızlar ,
Menüm
1 dilim Tb
2 yk menemen
Peynir
1 fincan yeşil çay
14.00
2 kaşık yoğurt
1 dilim Tb
18.00
1 ufak tabak makarna
1 kase yoğurt
20.30
Karpuz yedim baya :/
Spor yok ama temizlik yaptım ,
Su 1.5 lt
harikasın Özlem aynen devam :)Bugunku menum
09:30
2 dilim ekmek
Peynir
3 zeytin
Domates,salatalik
1 fincan cay
14:00 gibi
1 dilim tb ekmegi
4 yk barbunya
2 yk bulgur
Ayran,tursu
20:30
Salata
Yesil cay
3 L su
4 kucuk fincan turk kahvesi
Ogle yemeginden once fenalastim, ellerim titriyordu
yemek kasıgının içi kadar pogaca yedim.
Spor
Aksam ustu 1,5 saat carsıda yurudum.
Temizlikte cook terletti.
Kizlar selam eve yeni geldim.davetiyem belli oldu esyalarimi aldim gibi ama bi okadar da yemek yedim piffff
Canım ben de kitabı henüz bitirmedim. Biraz anlatayım..
Dukan diyetinin 4 evresi var
1. atak evresi: sadece proteinle besleniyor; süt yumurta et tavuk balık yoğurt gibi; ama yağdan uzak duracaksın. mesela sütü yoğurdu light alacaksın
tavuk ve eti yağsız kısımlardan yiyeceksim. Atak evresi kabacak 10 kilo altı için 3-5 gün 20 kilo üstü vermek isteyenler içinde 7-10 arasında uygulanmalı.
bu süreçte suyu bol içmen gerekiyor, kabız olma riskin var. Bu süreçte hızlı kilo veriyorsun. burada proteinleri sadece hayvanlar ürünlerden alıyosun.
Ben şimdi atak evresinde olduğum için sadece buraya kadar okudummm...der bırakırmışım...
2. evre seyir evresi: burayı yeni okumaya başladım. burada bir gün proteinle diğer gün protein artı sebze ile besleniyorsun. hep bu sekılde devam edıyor. istediğin kiloya düşene kadar. Dediğim gibi daha okuyunca yenı ogrendıklerımı de yazarım...
3. evre güçlendirme evresi. bu evre nasıl henüz bılmıyorum ancak verdıgın her gun ıcın 10 gun olarak uygulanıyor. ayrıntısını ogrenecegız ınsallah.
4. ve son evre koruma evresi....
devamı gelecek....
Menüm gelsin❤️❤️
Sabah 9:00
2 dilim kızarmış tb
Domates salatalık
1,5 kk peynir
Az kaymak ve çay
Ara 12:30
1 kase erik
Kayısılı form çayı
Öğlen 13:00
1 kase naneli cacık içine 1 kaşık yulaf koydum
2 mercimek köftesi
Ara 15:00
Biraz dut
Akşam 18:30
Menemen
1 dilim tb
Ara
Yeşil çay içeceğim
Sabah (11:30)
1 küçük dilim peynir
1 cherry domates
3-4 lokma ekmek
1 kase kuru fasulye
3 lokma pirinç pilavı
Birkaç yudum kola
Salata
2 litre kadar su
Menun gayet iyi canım. Afiyet olsun. Spor yapmadin mi şu ne kadar ictin.
saol canım bu arada aramıza hoşgeldinn geçmişe tam bakamadım daha..ben Beste ing öğretmeniyim şuan 63,5 kilodayım hedefim 55 şimdilik sen kaç kilosunn
tb tam buğday demek cnm :)
Sabah öğlen ara gayet güzel. Pirinç pilavina 3 kaşık olduğu için normal diyelim ama ya kola :'( ya kurabiye. Tüm gün iyi giderken aksam şeker yüklemesi yapmisin. Şekerin de direkt yağa döndüğünü düşünürsek :'(
Sabah (11:30)
1 küçük dilim peynir
1 cherry domates
3-4 lokma ekmek
1 kase kuru fasulye
3 lokma pirinç pilavı
Birkaç yudum kola
Salata
2 litre kadar su
veeeee benim menümmmm
Kahvaltı:
Yarım dilim kepek ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
Öğle yemeği:
İki avuç kiraz
Küçük bir şeftali
Akşam yemeği:
İşte böyle...
Karatay benziyo gibi ama ayrılan yönleri de var. Mesela karatayda da light ürünler yasakherşeyin kendi yağı makul. Sonucunu merak ediyorum canim. İnşallah harika olur. Gelişmeleri takip edicem
kızçelerim selam olsun hepinize yorgu birgün geçirdim sınavım iyi geçti gaza geldim akşama kadar bikaç işim daha var sonra yemek sonra ders çalışcam arada gelirim hala regli olmadım belirtilerim vr ama sanırım strestenböle oldum çıldırck gibi oluyorum anlarsınız
canım dalındn yenen kayısı azcıkda güneşe magruz kalınca direk öle ama için temizlenmiştir bebek
canım bugün biraz daha iyiyim sizide burda göremeyince saldım iyice
canım dukkan biraz pahalı birazda baya istikrar isteyen ama her türlü isteğini yiyebildiğin bi diyet ama kendi tarifleri ile mesela tatlısı için tatlandırıcı fiilan almak gerekiyo bence karatay daha bizden
canım tekrar hoşgeldin kurallarımıza uyarsan ve hergün menü yazrsan sevinirim bide tam bi hedef kilonu yazr mısın
Sabah süper canım. Ben aslında ekmegi hiç yememekten yanayım. Ama öğlen hiiiiccc olmamış sen öğlen ogün yapmamissin. Meyveyi ara ogün olarak tercih etmelisin. Ve sadece bir avuç kiraz yada sadece bir tane şeftali yeterli. Ben hergün meyve yenmemesi taraftarıyım. Meyvedeki sekerden dolayı insülin direncin artar ve daha çok acikirsin. Öğlenleri daha çok ana ogün olacak şekilde yemelisin. Aksam yemeğin güzel.bir tane bile olsa kızartma yemiyoruz. Tatliysa hiç olmamış hele aksam yemen hiç ama hiç olmamış. Bence esinle diyet konusunu paylasmalisin. Sana destek olur böylece sana da istemediğin sonuçları doğuracak suprizlerle karşılaşmamış olursunbana nasıl verdin bu kiloları diyodun ya ışte en önemli maddelerinden biri tatlı ve tatlı meyveler yok artık. Çok nadir haftada bi kere falan
Canımcım Nazmiye seni bayağı bilgilendirmiş zaten. kendisi müthiş dirayetlidir maaşallah. Bide menülerinin yanına saatlerini de yaz olur mu? Afiyet olsun..
Kizlar ben simdi esyalarimi aldim da yemek odasi takimina vitsin istemedim annemde gitmis su takii almis illa vitrin al dedi bende istemiom sizce almali miyim almazsam o su takimini nere koycm nerede sergileyebilirim sole bi fikir verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?