Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tesekkur ederim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugun kızımı tuvalet egitimine baslattım, bakalım ne olacak..

owwww 30 mu o kadar yiyemem de sevindim ama bol yenmesi gerektiğine, ama bu sabah 2 tane yiyebildim sadece.

Rabbim inşallah çok hoş karizmatik, güzel ahlaklı, temiz Bi eş nasip eder sana ve çok mutlu olursun :) taaaa yüreğimden ettim duayı ,Aminnn

İyiyim Ebrucum, canım, hayatım, bidenem
Ben valla hala kilo veremedim

Takıma baktım, size takılayım diye ama pek gelen giden yok sanırım... :44:

Sorma canım yaaaa. Son zamanlarda biraz düzenimiz bozuldu. Benim çok vaktim olmuyor. Kızlar sağ olsunlar idare etmeye çalışıyorlar. Tabii ki böyle olunca motivasyon düşüyor. Benimde 4 kilo fazlam var vermem gereken. Ama sürekli burada olamayınca kiloda verilemiyor. Sen takıl canlanır nasıl olsa takım.

Ebru gerçekten motivasyon falan kalmadı. Direnmeye çalışıyorum ama dagildim iyice. toparlanmam lazım fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Aslında biliyorum da uygulayamiyorum, tembellik yapıyorum. :/
Hadi bakalım daha geç olmadan normale dön. Seninle de kilolarımız yakınlaştı. Yarışmak ister misin? Kabul ederse sen, ben ve Beste. Sonucu güzel bir yarış olabilir.

Eğer bu hareketliliğe düzenli ve sağlıklı beslenirsen çok iyi kilo verebilirsin. Dikkat et bakalım bu hafta sonuç ne çıkacak. Sucuk ve çiğbörek olmamış ama.

Oyy oyy oyy maşallah kuzuya. Zaman ne çabuk geçiyor dimi. Benim ki bile 14 aylık oldu. Allah uzun ömür, sağlık ve mutluluk versin minik kuzuya ailesiyle birlikte inşallah

Sana ilham kaynağı olduysak ne mutlu bize Hoş geldin diyelim o zaman

Yeşil mercimek etteki protein değeriyle eşit diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Ama öğlen değilde akşam yemeklerinde et yiyebilirsin. Öğle yemeklerinde bol salata ve yoğurtla çözüm olabilir.

Amin ebrucum sagol, gercektende zaman cok cabuk geciyor, ben ilk geldiğimde sen hamileydin:) 14 aylık olmus bebegin:))

Hadi bakalım daha geç olmadan normale dön. Seninle de kilolarımız yakınlaştı. Yarışmak ister misin? Kabul ederse sen, ben ve Beste. Sonucu güzel bir yarış olabilir.

ben normalde tubayla yarışıyorum. o da gelsin 4 ümüz yarışalım. onun kilosu da bizim gibi.

ben normalde tubayla yarışıyorum. o da gelsin 4 ümüz yarışalım. onun kilosu da bizim gibi.

Benim kilom sizden fazla suanda 69 lardaydım gecen hafta.. Siz 64 diyorsunuz(

O zaman siz Tuba yla yarışın ben Beste' yle yarışayım. Çünkü senin kiloyla Tubanın kilosu daha yakın.

kızlar selam gelemiyorum kpss yakınlaştıkca iyice kendimi odaya kitapların arasına kapattım pc başına pek oturamıyorum kilo durumunu hiç bilmiyorum ama devamlı yiyorum özellikle tatlıya çok düştüm bu aralar biter bitmez gelcem inş. ama daha fazla kilo vermicem sanırım bu duruma da karar vericem pilates yapıp sıkılaşma amacım var listeye girer miyim bilmiyorum ama düşünüyorum işte birazda zor zamanlar geçirmeye başladım herşey çok iyi giderken bir anda bütün planlar alt üst oldu kayınbabam emekli olamıyormuş hizmet eksiği varmış 2015 nisana kalmış herşey borçla yapılacak ve bizimkler buna kesinlikle karşı çıkacaklardır daha söyleyemedik perşembe mezuniyette öğrencekler sanırım ve zor zamanlar işte o zaman başlcak annem haklı olarak söylencek babam bnm tek kızım diyecek bakalım neler olacak kendinize iyi bakın arada bi uğrarım canlar öptüm çok

Canım bnm bnde kpss zamanlarını yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun .. İnş diğer sorunlarını da hayırlısıyla çözersin ama eksikliğin çok hissediliyor burada😊 tatlı yiyorum demişsin sakın yapma kuzum emeklerine yazık etme
O zaman siz Tuba yla yarışın ben Beste' yle yarışayım. Çünkü senin kiloyla Tubanın kilosu daha yakın.
Ohh good 😛
Huu huu kimse yok mu. Kızlar bugün size çok güzel bir menü yazacağım.
Hadi bakalım cnm bekliyorum
Beste yarışmaya ne dersin? Şuan seninle kilolarımız aynı.
Yarışalım Ebrucumm derhal bir şeyler yapalım bu kilolardan kurtulalımmmm !!!

kahve tok tutuyo galiba ya. Bide nescafe gold beni tok tuttu , sakaryada ablamla öğleleri hep onu içtik. Yağ yakıyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz iştah kapatıyo cidden canım
Evet doğrudur cnm ne iyi ya😊
kıyamam bebekimmm seni de götüreyim denize
Emine beniii denizee götür😀
Çalıştığını düşününce idare eder diyorum

Kahvaltı da olsa süper olurmuş 😊 işin hayırlı olsun cnmcm

Bugünkü menüm

Sabah 7:30
Ac karna 1 br su
1,5 dilim tb
Domates salatalık
1 kk peynir salça ve çay

Öğlen 16:15
1 çipköfte
1 dilim tb dan tavuk döner

Akşam 19:00
3 çiğköfte
1 kase semizotu

Bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…