Allah bağışladın kuzucugunu. Doğum günü kutlu olsun.
Eminecim Karatay teyzeden bizzat 30 tane zeytin yiyebilirsiniz bi günde diye duydum. Suyla icince kabizligi gideriyomus. Bana abartı geldi ama karatay diyosa vardır bi bildiği
Kızının doğum günü kutlu olsun tubacim
Eminecim Karatay teyzeden bizzat 30 tane zeytin yiyebilirsiniz bi günde diye duydum. Suyla icince kabizligi gideriyomus. Bana abartı geldi ama karatay diyosa vardır bi bildiği
Kızının doğum günü kutlu olsun tubacim
Canımcım biraz borcum vardı. Toparlamam gerekiyor. Sonrası selamet inşallah. Bir kapı açıldı. Dua ediyordum. Allah kabul etti. İnşallah evlenirsem borcum harcın olmasın istiyorum. Sorunumu çözecek bir kapı bulduğum için, çalışmama engel olacak sağlık problemim ya da başka bir sorunum olmasığı için mutluyum. Kendim ettim kendim çözeceğim evelallah. İş güç para bunların hepsini gayretle çözüyoruz da evlilik için ne yapmam gerek bilmiyorum. Dua ediyorum. Allah inşallah bu duamı da kabul eder. Siz de dua edin. Artık yuvamı kurmak istiyorum.
Rabbim inşallah çok hoş karizmatik, güzel ahlaklı, temiz Bi eş nasip eder sana ve çok mutlu olursun :) taaaa yüreğimden ettim duayı ,Aminnn
İyiyim Ebrucum, canım, hayatım, bidenem
Ben valla hala kilo veremedim
Takıma baktım, size takılayım diye ama pek gelen giden yok sanırım... :44:
Of kızlar ya 😔😔😔 durum vahim
Gecen 63,5
Şu an 64,5
Hadi bakalım daha geç olmadan normale dön. Seninle de kilolarımız yakınlaştı. Yarışmak ister misin? Kabul ederse sen, ben ve Beste. Sonucu güzel bir yarış olabilir.Ebru gerçekten motivasyon falan kalmadı. Direnmeye çalışıyorum ama dagildim iyice. toparlanmam lazım fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Aslında biliyorum da uygulayamiyorum, tembellik yapıyorum. :/
Eğer bu hareketliliğe düzenli ve sağlıklı beslenirsen çok iyi kilo verebilirsin. Dikkat et bakalım bu hafta sonuç ne çıkacak. Sucuk ve çiğbörek olmamış ama.Kızlar yarın saat önce geldim eve. Bugün çok yoğundu iş oturamadım bilr. Muhtemelen yarın akşam da öyle olacak.
Menüm
Sabah 10.00
2 salatalık
1 domates
Sucuklu yumurta (2 yumurta)
Öğlen 16.15
1 kase yoğurt
Yarım kase menemen
Akşam 20.00
1 tane çibörek
Su 2 spor yok.
Şimdi geçmişe gidiyorum. Ve yazdıklarınızı okuyorum.
Oyy oyy oyy maşallah kuzuya. Zaman ne çabuk geçiyor dimi. Benim ki bile 14 aylık oldu.Gunaydın millett
Bugun arkadasıma davetliyim , orda cok dikkatli olucam, bu hafta 1 kg gitmesi lazım
Bu arada bugun kucuk kızımın dogumgunuuu:)) 3 yasını doldurdu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar sizi takip ederek ilham geldi.......
diyet yapmaya başlayacağım....
bir konuda size danışmak istedim.....
ben iş yerinde et yemeklerini yiyemiyorum nedeniyse genelde sulu oluyor......
et yerine ne tüketirsem aynı besin değerlerini almış olurum.....
yeşil mercimeği duymuştum.....sizlerin tavsiyesi varmı bu konuda.......
Huu huu kimse yok mu. Kızlar bugün size çok güzel bir menü yazacağım.
Hadi bakalım daha geç olmadan normale dön. Seninle de kilolarımız yakınlaştı. Yarışmak ister misin? Kabul ederse sen, ben ve Beste. Sonucu güzel bir yarış olabilir.
Eğer bu hareketliliğe düzenli ve sağlıklı beslenirsen çok iyi kilo verebilirsin. Dikkat et bakalım bu hafta sonuç ne çıkacak. Sucuk ve çiğbörek olmamış ama.
Oyy oyy oyy maşallah kuzuya. Zaman ne çabuk geçiyor dimi. Benim ki bile 14 aylık oldu.Allah uzun ömür, sağlık ve mutluluk versin minik kuzuya ailesiyle birlikte inşallah
Sana ilham kaynağı olduysak ne mutlu bizeHoş geldin diyelim o zaman
Yeşil mercimek etteki protein değeriyle eşit diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Ama öğlen değilde akşam yemeklerinde et yiyebilirsin. Öğle yemeklerinde bol salata ve yoğurtla çözüm olabilir.
Hadi bakalım daha geç olmadan normale dön. Seninle de kilolarımız yakınlaştı. Yarışmak ister misin? Kabul ederse sen, ben ve Beste. Sonucu güzel bir yarış olabilir.
ben normalde tubayla yarışıyorum. o da gelsin 4 ümüz yarışalım.onun kilosu da bizim gibi.
ben normalde tubayla yarışıyorum. o da gelsin 4 ümüz yarışalım.onun kilosu da bizim gibi.
Benim kilom sizden fazla suanda69 lardaydım gecen hafta.. Siz 64 diyorsunuz (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bnm bnde kpss zamanlarını yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun .. İnş diğer sorunlarını da hayırlısıyla çözersin ama eksikliğin çok hissediliyor burada😊 tatlı yiyorum demişsin sakın yapma kuzum emeklerine yazık etmekızlar selam gelemiyorum kpss yakınlaştıkca iyice kendimi odaya kitapların arasına kapattım pc başına pek oturamıyorum kilo durumunu hiç bilmiyorum ama devamlı yiyorum özellikle tatlıya çok düştüm bu aralar biter bitmez gelcem inş. ama daha fazla kilo vermicem sanırım bu duruma da karar vericem pilates yapıp sıkılaşma amacım var listeye girer miyim bilmiyorum ama düşünüyorum işte birazda zor zamanlar geçirmeye başladım herşey çok iyi giderken bir anda bütün planlar alt üst oldu kayınbabam emekli olamıyormuş hizmet eksiği varmış 2015 nisana kalmış herşey borçla yapılacak ve bizimkler buna kesinlikle karşı çıkacaklardır daha söyleyemedik perşembe mezuniyette öğrencekler sanırım ve zor zamanlar işte o zaman başlcak annem haklı olarak söylencek babam bnm tek kızım diyecek bakalım neler olacak kendinize iyi bakın arada bi uğrarım canlar öptüm çok
Ohh good 😛O zaman siz Tuba yla yarışın ben Beste' yle yarışayım. Çünkü senin kiloyla Tubanın kilosu daha yakın.
Hadi bakalım cnm bekliyorumHuu huu kimse yok mu. Kızlar bugün size çok güzel bir menü yazacağım.
Yarışalım Ebrucumm derhal bir şeyler yapalım bu kilolardan kurtulalımmmm !!!Beste yarışmaya ne dersin? Şuan seninle kilolarımız aynı.
Evet doğrudur cnm ne iyi ya😊kahve tok tutuyo galiba ya. Bide nescafe gold beni tok tuttu , sakaryada ablamla öğleleri hep onu içtik. Yağ yakıyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz iştah kapatıyo cidden canım
Emine beniii denizee götür😀kıyamam bebekimmm seni de götüreyim denize
Çalıştığını düşününce idare eder diyorumMenüm
Sabah 10.00
Sucumlu yumurta
2 dilim tb
Akşam 18.15
5 sarma
Yarım kase bakla
08.40
1 tane çibörek
Spor yok
Suyu 2.5 yapıcam
Kızlar iş dolayısıyla spor yapamıyorum. Ama akşam 6 ya kadar masa basında 6 dan sonra 12 kadar ayakta calısıyorum. Menümü değerlendirirken 12 de işten cıkacagımı da düşünün olur mu 💐💐
Slm kızlar bugün ilk iş gunumdu. İlk heyecanı atlattım yaniilk gün stresinin verdiği bi yorgunluk var üzerimde. Sabah kahvaltı yapamadım malesef. Yarın kahvaltimi yapcam.
12:30 1 servis kaşığı tavuk suffle
Yarım kase cacık
2 kaşık bulgur pilavı
19:30 1 dilim karpuz
1 kase cacık
2 yk barbunya
2 lt su 1.5 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?