Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar

Son mesajlardan anladığıma göre takım bütün motivasyonunu kaybetmiş. Bir an önce toparlanmamız lazım. Bunun içinde lütfen herkes çaba sarfetmeye başlasın biran önce. Yoksa toparlanmamız daha zor olacak.

Burcu' cum ellerine sağlık canım liste için. Hadi bakalım sınavını atlat tam gaz bekliyorum seni takıma. Biran önce toparlanmamız lazım.

Burcu' cum ellerine sağlık canım liste için. Hadi bakalım sınavını atlat tam gaz bekliyorum seni takıma. Biran önce toparlanmamız lazım.

ebrucum valla su sınav geçseydi bi çok sıkıldım artık sıkıntıdan kendimi tatlıya vurdum ama dönücem en azından agustos 20 ye kadar bi kaç kilo daha vermem lazım sınav geçsinde iftardan sonra plates düşünüyorum tabi kısmet

Elooise nerdesin, kaç oldunn ?? İnş vermişsindir tatlımm :)
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Bu gece sahura kalkıcazz :) ramazan ayı hepimize bereket huzur getirsin inşallah :) herkese hayırlı Ramazanlar :)

Bu ramazan ayı dikkat edersek kg verebiliriz çok güzel,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Kızlar sabitim malesef ve alabileceğim doruk kilodayım sanırım en kısa zamanda toparlamam şart sondayım artık!!!

Gelip gidip bakıyorum bir Allahın kulu yok. Canlanın artık kızlar. Toparlanmamız lazım. Nereye saklandıysanız çıkın ortaya

Menüm

Sabah 11.00
Yarım tabak menemen
1 kk peynir
2 tb ekmek

Öğlen 15.00
1 kurabiye

16.00
3 top dondurma

Akşam 19.00
Yarım kase soğanlı kıyma

Su 2 lt
Yürüyüş 40 dakika

Menüm

Sabah 11.00
Yarım tabak menemen
1 kk peynir
2 tb ekmek

Öğlen 15.00
1 kurabiye

16.00
3 top dondurma

Akşam 19.00
Yarım kase soğanlı kıyma

Su 2 lt
Yürüyüş 40 dakika

Menün sağlıklı olmamış canım. Su ve yürüyüş gayet güzel. Menünde güzel olsaydı süper olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…