Sanırım henüz sahura kalkan kimse yok.
Menüm
Sabah 11.00
Yarım tabak menemen
1 kk peynir
2 tb ekmek
Öğlen 15.00
1 kurabiye
16.00
3 top dondurma
Akşam 19.00
Yarım kase soğanlı kıyma
Su 2 lt
Yürüyüş 40 dakika
Günaydın kızlar
Geçen hafta 93.8
Bu hafta 92.8
Fark 1
Yüzde 1.06
Sonunda gr vermekten kurtuldum:beer::beer:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım senin de ramazanın mübarek atgünaydın fıstıklar...
ramazanınız mübarek olsun
Ahhh ahhh sorma canım ben ne zaman buralardan uzaklaşsam zaten bu hale geliyor. Burcu varken gözüm arkada kalmıyordu sağ olsun idare ediyordu. O da gidince iyice bittik. Ama toparlamak bizim elimizde. Sadece ben değil sizlerin de el atmanız gerekiyor.kaptan nerelerdeydin sen ya özledim valla.zaten topic baymaya başladı iyice. çok sahipsiz bırakma buraları
Kızlar yaaa dün imsak saatleriyle ilgili bişey öğrendim. Anlattıklarına göre imsakiyelerde yazan imsak saatlerinde yanlışlık var. İki ayrı imsakiye gördüm. Biri diğerinden 15 dk önce. Doğrusu önce olanmış. Bu konuyu iyice araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ama ben her ihtimale karşı ilk imsak vaktine göre yapıyorum. Sizlerde araştırın derim.sahura kalktım da eşim sağolsun imsak saatine yanlış baktığı içinbiraz iki ayağımız bi pabuca girdi. mideye bişeyler indirelim telaşıyla uğraştık topiğe bakamadım bile
günaydın fıstıklar...
ramazanınız mübarek olsun
Malesef veremedim tatlım ama ramazanı iyi geçirmemiz şart
Al benden de o kadar canım duygularıma tercüman olmuşsun😃 zayıf ve güzel olmak varken şu fazla kiloları taşıyıp duruyoruz bn dün sahurda 2 dilim tb ile kahvaltı ettim bnce ramazanda asıl dikkat edilmesi gereken iftar pide asla bir lokmayı geçmemeli bence ve tabi diğer yemeklerden de ölçülü yenmeli...hemde ne şart . Sıkıldım artık bu kilolardan,tartıya çıktığımda 55 .0 çıksa o rakamı görsem kim bilir nasıl mutlu olurum , hem nasıl güzel olurum , giydiğimde üstüme olur, 55 olmak bu kadar güzelken ben ne istiyorum ki derdim ne yani veremiyorum doğru düzgün
kızlar günaydın bugn gelinliğimi teslim almaya gidicem oruç değilim malesef sınav geçene kadar tutmıcam annem tutturmadı gece kalktım babama hazırladım o yedi geri yattım sanki ben orucum tansiyon filan yerlerde
KIXLARRRR herkes bayrama kadar Bi hedef belirlesin mi, :) Bayram sabahı tartıda kaç görmek istersiniz önümüzde 1 ay var :)
Ben bayram sabahı 59 olmak isterdim , hedefim bu ,
Sizin Hedefiniz kaç kg ?
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Ay bu zaman ne kadar güzel düşününce bayramı kilolu geçirmek istemeyenler için !!! Koskoca 1 ay 😊 bunu çok iyi değerlendirmek lazım walla şuan berbatım 65 kabus gibii 😔😡 biranönce 55 olmak olmak istiyorum ama gercekçi hedefler koymak lazım hadi o zaman benimde hedefim 59 olsunnn😃 rakipcann bak yine hedeflerimiz aynı sen daha avantajlısın şuan bakalım ne olucakkk
kızlar günaydın bugn gelinliğimi teslim almaya gidicem oruç değilim malesef sınav geçene kadar tutmıcam annem tutturmadı gece kalktım babama hazırladım o yedi geri yattım sanki ben orucum tansiyon filan yerlerde
Al benden de o kadar canım duygularıma tercüman olmuşsun😃 zayıf ve güzel olmak varken şu fazla kiloları taşıyıp duruyoruz bn dün sahurda 2 dilim tb ile kahvaltı ettim bnce ramazanda asıl dikkat edilmesi gereken iftar pide asla bir lokmayı geçmemeli bence ve tabi diğer yemeklerden de ölçülü yenmeli...
Günaydın canımGünaydın kızlarr :)
Nasılsınız ? Oruç nasıl gidiyo? Ben çok az susadım . İnşallah artmaz bu ,
Hedef koymak güzel bir fikir. Ben ramazanda kilo almasam bayram edeceğim zaten. Çünkü ramazanda benim içime öküz kaçıyor, o öküzde tatlıyı çok seviyorKIXLARRRR herkes bayrama kadar Bi hedef belirlesin mi, :) Bayram sabahı tartıda kaç görmek istersiniz önümüzde 1 ay var :)
Ben bayram sabahı 59 olmak isterdim , hedefim bu ,
Sizin Hedefiniz kaç kg ?
Günaydın canımkızlar günaydın bugn gelinliğimi teslim almaya gidicem oruç değilim malesef sınav geçene kadar tutmıcam annem tutturmadı gece kalktım babama hazırladım o yedi geri yattım sanki ben orucum tansiyon filan yerlerde
Al benden de o kadar canım duygularıma tercüman olmuşsun😃 zayıf ve güzel olmak varken şu fazla kiloları taşıyıp duruyoruz bn dün sahurda 2 dilim tb ile kahvaltı ettim bnce ramazanda asıl dikkat edilmesi gereken iftar pide asla bir lokmayı geçmemeli bence ve tabi diğer yemeklerden de ölçülü yenmeli...
Günaydın canımMaalesef ramazanın ilk günü reglimin son gününe denk geldi. Ben tutamadım yani bugün. İnşallah yarın niyetli olacağım. İlk gün tutamamak üzdü beni ama
Hedef koymak güzel bir fikir. Ben ramazanda kilo almasam bayram edeceğim zaten. Çünkü ramazanda benim içime öküz kaçıyor, o öküzde tatlıyı çok seviyorBenim hedefimde 62 olsun. Çünkü dün tartıda 65,1 i gördüm. Bu arada inşallah haftaya listeye girmeyi düşünüyorum. Yoksa kilo veremeyeceğim
Günaydın canımUmarım gelinlik istediğin gibi olur. Dikkat et kendine. Bu aralar stresin çok fazla. Havalar çok sıcak. Hastalanma sonra. Sınava da çok az kaldı.
Aynen canım sahurdan bişey olmaz da iftar saati hem çok geç hem de insanın gözü dönüyor o vakte kadar.
Oruçluyken spor yapmak bence doğru değil. İftarla sahur arası yapmak daha mantıklı. Yani iftardan en az iki saat sonra.:):) 59 güzel canım dikkat edersek imkansız değil ki :) Bakalımmmm hangimizzzz 59 olcasbayram sabahı tartılıp o 50 li rakamı görmemiz gerekiyoooo :):)
hEDefler tamamdır :) menülerimize dikkat etmek kaldı geriye :)
Bide spor u oruç ken yapabilir miyiz ki?
Hadi bakalım inşallah. Dedim yaaa ben kilo almayayım başka bişey istemiyorum.olsun canım ya, sende ikinci gün tutarsın işte :) 1 günden bişeycik olmas..
Ramazanda kimisi zayıflıyor kimisi kg alıyor vallaa bizim napıp edip Bi kaç kg vermemiz lazım. Hem öyle öküzlü şeyler düşünmebu ramazan ayı bu durumu değiştirebilirsin belki de, hedef kg da iyi :) İnşallah ulaşırız hep birlikte..
Oruçluyken spor yapmak bence doğru değil. İftarla sahur arası yapmak daha mantıklı. Yani iftardan en az iki saat sonra.Çünkü nerdeyse hayatımızın en uzun orucunu tutuyoruz bu yıl. Su ihtiyacımız çok fazla olacak. Spor yapmak terletir ekstradan su kaybına neden olur.
Hadi bakalım inşallah. Dedim yaaa ben kilo almayayım başka bişey istemiyorum.Umarım hedefimize ulaşırız hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?