- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Merhaba kızlar, ben sabah açlığında daha önce birçok bayıldığım için oruç tutmaya cesaret edemiyorum. Allah affetsin. İnşallah fidyesini vereceğim. Bugün 4 te işte olacağım. 12 ye kadar çalışacağım. İşler yoğun olmazsa yine girerim. Bugün tartıldım sonuç mutlu etti. Benim de bayram hedefim 77 olsun :)
Hosgeldin canımMerhaba adım gamze 17 yaşındayım 72 kilo 174 boyundayim karatayla başlıyorum daha önce 80 den 69 a düşmüştüm ne yazık ki aldım ama inşallah 58 kiloya inicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba adım gamze 17 yaşındayım 72 kilo 174 boyundayim karatayla başlıyorum daha önce 80 den 69 a düşmüştüm ne yazık ki aldım ama inşallah 58 kiloya inicem
Merhaba adım gamze 17 yaşındayım 72 kilo 174 boyundayim karatayla başlıyorum daha önce 80 den 69 a düşmüştüm ne yazık ki aldım ama inşallah 58 kiloya inicem
Merhaba Gamze hosgeldin. Ben nazmiye 25 yaşındayım. 170 boyum 75.1 kg im. 91 den geldin bu kiloya. Karatay çok iyi bir tercih bence.
merhaba hoş geldin canım aramızaa :) maşallah o boya 58 olursan harika görünürsün :)
Ben emine, 23 yaşındayım, 162 boy 61 kg yum . Takıma geldiğimde 65,66 arası gidip geliyodm. Hedefim 55 :) birlikte başarırız inşallah
Kızlar be yaptınız bakalım? İlk iftralar nasıl gecti?
Günaydın canım senin de ramazanın mübarek at
Ahhh ahhh sorma canım ben ne zaman buralardan uzaklaşsam zaten bu hale geliyor. Burcu varken gözüm arkada kalmıyordu sağ olsun idare ediyordu. O da gidince iyice bittik. Ama toparlamak bizim elimizde. Sadece ben değil sizlerin de el atmanız gerekiyor.
Kızlar yaaa dün imsak saatleriyle ilgili bişey öğrendim. Anlattıklarına göre imsakiyelerde yazan imsak saatlerinde yanlışlık var. İki ayrı imsakiye gördüm. Biri diğerinden 15 dk önce. Doğrusu önce olanmış. Bu konuyu iyice araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ama ben her ihtimale karşı ilk imsak vaktine göre yapıyorum. Sizlerde araştırın derim.
İlk gün diye sahura kadar oturdum ama bir daha imkansız gibi görünüyor çünkü artık süt iznim bitiyor. Haftaya mesaim 08:00 de başlayacak. Hem oruç hem sabah erken kalkmak beni çok etkileyeceğe benziyorOysa ki ramazanda sahura kadar oturur bol bol kitap okurum diye düşünüyordum
Günaydın burcu ya seni burda görmek ne güzel özlemişim... Bncede sınav geçene kdr tutmaman iyi fikir... Demek gelinliğini alıyorsun ne güzell düğün ne zamandı
selam canım.bende sınav donemi oruç tutmyodm. Mecbur. Kahvaltı olmadan bünyem ,zihnim kendine gelmiyo :)dikkat et kendine .
Günaydın canımMaalesef ramazanın ilk günü reglimin son gününe denk geldi. Ben tutamadım yani bugün. İnşallah yarın niyetli olacağım. İlk gün tutamamak üzdü beni ama
Hedef koymak güzel bir fikir. Ben ramazanda kilo almasam bayram edeceğim zaten. Çünkü ramazanda benim içime öküz kaçıyor, o öküzde tatlıyı çok seviyorBenim hedefimde 62 olsun. Çünkü dün tartıda 65,1 i gördüm. Bu arada inşallah haftaya listeye girmeyi düşünüyorum. Yoksa kilo veremeyeceğim
Günaydın canımUmarım gelinlik istediğin gibi olur. Dikkat et kendine. Bu aralar stresin çok fazla. Havalar çok sıcak. Hastalanma sonra. Sınava da çok az kaldı.
Aynen canım sahurdan bişey olmaz da iftar saati hem çok geç hem de insanın gözü dönüyor o vakte kadar.
canım benim şu sınavı bi atlat yediklerinin hepsini burada telafi edeceksin inşallah :)) bu arada gelinliğinin istediğin gibi olmasına çok sevindim çok şanslısın kuzum maşallahBestecim bende sizi ozledim ya uzak kaliyorum hic iyi degil devamli yiyorum dugunum 6 eylulde cnm ve ben davetiye ivir zivir hepsini hallettim
Canim.ben yarin bi tutup denicem dunu tutamadim cok kotu oldum bi yarin denicem bakalim nasi gececk
Ebruuu gelinligim cok guzel olmus sadece olcu verdim nasi bisi olacagini gosterdim ve gelen gelinlik hayalimden guzel ve tak diye ustume oturan bi prenses elbisesi olarak geldiii uyumlu bi insanim sanirim her isim rast gidiyo Allahim bozmasin
Aramiza hosgeldin cnm ben burcu 22 yasindayim bu takimla 17 kilo verdim suan kac kiloyum.bilmiyorum ama 60 civariyim.takimdan 59 la mazun olmistum tekrar yarisiyorum ama sinav nedeniyle ara verdim bakalim donusum nasil olacak
meraba gamzecim aramıza hoşgeldin :) ben de beste şuan 65 kiloyum hedefim 55 hadi bakalım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallahMerhaba adım gamze 17 yaşındayım 72 kilo 174 boyundayim karatayla başlıyorum daha önce 80 den 69 a düşmüştüm ne yazık ki aldım ama inşallah 58 kiloya inicem
yemek açısından iyiydi ama sağlık açısından kötüydü birazdan paylaşıcamKızlar be yaptınız bakalım? İlk iftralar nasıl gecti?
bence gayet iyi cnm abarttığın kdr yok bencePek iç açıcı değil gibi ya ben direktenumu paylasayim en iyisi
03:00 1 haşlanmış yumurta
Domates
1 kk peynir
1 dilim kızarmış tb üzerine bi parça tereyagi
20:50 5 köfte
2 yk pirinç pilavı
1 bardak kola :'( gözüm döndü sicaktan
23:00 5 fındık
1 bardak çay
1 fincN türk kahvesi. 2 lt su spor yok. :'(
canım benim şu sınavı bi atlat yediklerinin hepsini burada telafi edeceksin inşallah :)) bu arada gelinliğinin istediğin gibi olmasına çok sevindim çok şanslısın kuzum maşallah
meraba gamzecim aramıza hoşgeldin :) ben de beste şuan 65 kiloyum hedefim 55 hadi bakalım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah
yemek açısından iyiydi ama sağlık açısından kötüydü birazdan paylaşıcam
bence gayet iyi cnm abarttığın kdr yok bence
ilk ramazan menüm gelsin
sahur:
2 dilim tb domates salatalık peynir az reçel ve çayy
bol su
iftar:
1 kase tarhana
1 zeytin
1 kase patlıcan yemeği
cacık
2 ısırık pide
suu
Bestecim bende sizi ozledim ya uzak kaliyorum hic iyi degil devamli yiyorum dugunum 6 eylulde cnm ve ben davetiye ivir zivir hepsini hallettim
Canim.ben yarin bi tutup denicem dunu tutamadim cok kotu oldum bi yarin denicem bakalim nasi gececk
Ebruuu gelinligim cok guzel olmus sadece olcu verdim nasi bisi olacagini gosterdim ve gelen gelinlik hayalimden guzel ve tak diye ustume oturan bi prenses elbisesi olarak geldiii uyumlu bi insanim sanirim her isim rast gidiyo Allahim bozmasin
Aramiza hosgeldin cnm ben burcu 22 yasindayim bu takimla 17 kilo verdim suan kac kiloyum.bilmiyorum ama 60 civariyim.takimdan 59 la mazun olmistum tekrar yarisiyorum ama sinav nedeniyle ara verdim bakalim donusum nasil olacak
slm kızlar ben geldim napıyorsunuuuz:)) ben dünden beri pek iyi değilim açıkçası dün iftardan önce regl oldum o zamandan beri inanılmaz bir ağrı çekiyorumm sürekli yatıyorum haliyle buraya da uğrayamadım...iftarda zar zor bir şeyler yedim yattım uyandığımda midem bulanıyordu ilk defa bu kdr kötü oldum ben de anlamadım...şimdi yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum sizler nasılsınızz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?