Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın demek için çok geç ama benim için günaydın oluyor

Alıntılayamadım ama boyle yazayım, burcucum gelinliğini begenmene cok sevindim, Allah mutlu etsin. Sınavında da yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canım, çok geçmiş olsun dikkat et kendine, benim de regl,sancılarım ağır olur , geçer hemen inş,

Dun ki menüm :)

Sahur
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim pide
1 çatal incir reçeli

İftar
1 tavuk incik
4 yk pilav
Salata ayran
1 dilim tb

22.30
1 kase kiraz

1 saat yürüyüş

Hiç iç açıcı olmadı menüm biliyorum
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

inş. bestecim ya bugün niyetliyim ve şimdiye kadar iyi gitti bakalım gelinliğim çok çok güzel kaynanamda bırakmadım eve getirdim şimdi açar herkese gösterir diye hoş magazada kutuyu sıkıca bantlattım ama görmek isteyenin elinden kaçmz eve getrdim bide onlrın evde doldu artık gencayın halasına koyalım demişler haırrrrrr diyip hemen eve

Alıntılayamadım ama boyle yazayım, burcucum gelinliğini begenmene cok sevindim, Allah mutlu etsin. Sınavında da yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol tubimmm

Kendinde farkındasın kuzum ya ekmek olmucaktı ya da pilav bgn daha dikkat etmelisin
Selam canım, çok geçmiş olsun dikkat et kendine, benim de regl,sancılarım ağır olur , geçer hemen inş,
Saol kuzumm inş

En iyisini yapmışsın şeker 😃 ramazan bizim için fırsat bnde son derece dikkat etmeye çalışıyorumm sondayım çünkü

Şimdiye kadar gelen sondan bir kaç sayfayı okudum açıkçası biraz yabancı kalıyorum ama sohbet çok sıcak :) burcu abla ( abla diyorum 5 yaş var diye ama rahatsiz olursan soyle lutfen) gelinligini begenmene cok sevindim. Beste abla ( yaşını bilmiyorum ama büyüksün diye abla dedim rahatsiz olursan soyle lutfen) regli ağrısına Allah kolaylık versin çok zor oluyo geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar. Bugün evde temizlik yaptım. Duşumu aldım. İşe geldim. Dünkü menümü paylaşmamıştım.

Dünkü menüm

Sabah 10.30
2 yumurtalı menemen
1 kk peynir

Öğle 15.30
1 kase menemen

Akşam 21.00
1 tane baklava 😢

Hoş geldin gamze. Ben gönül. 33 yaşındayom, çalışıyorum. 86 kilo ile başladım. Şimdi 80.200 kilom. Hedefim 63. Boyum 1.63. Memnun oldum.

Sanırım hızlı kilo verince öyle oluyo abim de 45 kilo kadar verdi ama 5 ayda falan sadece göbeği çok sarktı kol veya bacaklarda bir şey yok bünyeden bünyeye far gosteriyoda olabilir :)

Hoş geldin gamze. Ben gönül. 33 yaşındayom, çalışıyorum. 86 kilo ile başladım. Şimdi 80.200 kilom. Hedefim 63. Boyum 1.63. Memnun oldum.
Merhaba ben de memnun oldum çok güzel kilo vermışsiniz tebrik ederim Nasıl verdiniz?

evet bünyeden bünyeye fark olabilir ayrıca cinsiyet farkı da etkili olabilir. :26:

Aslında cok basarılı değilim ben. Uzun zaman oldu daha çok vermem gerekirdi. Son zamanlarda kilo veremediğim için izne ayrıldım. Arkadaşların yönlendirmeleri çok ile yatıyor. Mart sonu nisan başı gibi başlamıştım. En azından 10 kilo vermem gerekirdi. Ama umudum var :) takım motive ediyor. Kendi kendine başaramazdım. Buralarda ol :)

Nasılsınız kızlar aranızda iftar yapan vardır belki izmirde hala bekliyoruz çok sıcak fenalardayim :'( neyseki az kaldı. Çalışırken zaman daha çabuk geciyor sanki ya

Ya pilav ya ekmek ikisi bi arada olmaz eminecim

Bende temizlik iş güç uagrastim tüm gün ya aman hiç dinlenemedim :'( baklava bir dilimse diğer ogunlerden kurtarmissin Gonulcum

İftarlar Nasıl geçti ??
Ben Karataya tamamen uydum ve çok mutlu hissediyorum. Ve bu arada bilmiyorum doğru bir şey mi yaptım ama 58 kilo oluncaya kadar karataya harfiyen uyucagima yemin ettim.
Çok mutluyum inanıyorum ki okula döndüğümde 60-58 kilo arası olucam :)

karatay teyze iyidir canim da yemin olayı ciddi olmuş baya menunu paylasirsan daha iyi olur neler yedin

3:00 1 tereyağında omlet yumurta
1 kk peynir
Domates
Çay

20:50 avuç içi kadar zeytinyağli tavuk kavurma
Salata
Izgara domates biber

Su 2 ltyi gecmistir. Temizlik yaptım spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…