Günaydın demek için çok geç ama benim için günaydın oluyor
slm kızlar ben geldim napıyorsunuuuz:)) ben dünden beri pek iyi değilim açıkçası dün iftardan önce regl oldum o zamandan beri inanılmaz bir ağrı çekiyorumm sürekli yatıyorum haliyle buraya da uğrayamadım...iftarda zar zor bir şeyler yedim yattım uyandığımda midem bulanıyordu ilk defa bu kdr kötü oldum ben de anlamadım...şimdi yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum sizler nasılsınızz???
canım benim şu sınavı bi atlat yediklerinin hepsini burada telafi edeceksin inşallah :)) bu arada gelinliğinin istediğin gibi olmasına çok sevindim çok şanslısın kuzum maşallah
meraba gamzecim aramıza hoşgeldin :) ben de beste şuan 65 kiloyum hedefim 55 hadi bakalım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah
yemek açısından iyiydi ama sağlık açısından kötüydü birazdan paylaşıcam
bence gayet iyi cnm abarttığın kdr yok bence
Alıntılayamadım ama boyle yazayım, burcucum gelinliğini begenmene cok sevindim, Allah mutlu etsin. Sınavında da yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendinde farkındasın kuzum ya ekmek olmucaktı ya da pilav bgn daha dikkat etmelisinDun ki menüm :)
Sahur
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim pide
1 çatal incir reçeli
İftar
1 tavuk incik
4 yk pilav
Salata ayran
1 dilim tb
22.30
1 kase kiraz
1 saat yürüyüş
Hiç iç açıcı olmadı menüm biliyorum
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Saol kuzumm inşSelam canım, çok geçmiş olsundikkat et kendine, benim de regl,sancılarım ağır olur , geçer hemen inş,
inş. bestecim ya bugün niyetliyim ve şimdiye kadar iyi gitti bakalım gelinliğim çok çok güzel kaynanamda bırakmadım eve getirdim şimdi açar herkese gösterir diye hoş magazada kutuyu sıkıca bantlattım ama görmek isteyenin elinden kaçmz eve getrdim bide onlrın evde doldu artık gencayın halasına koyalım demişler haırrrrrr diyip hemen eve
sağol tubimmm
Merhaba adım gamze 17 yaşındayım 72 kilo 174 boyundayim karatayla başlıyorum daha önce 80 den 69 a düşmüştüm ne yazık ki aldım ama inşallah 58 kiloya inicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım hızlı kilo verince öyle oluyo abim de 45 kilo kadar verdi ama 5 ayda falan sadece göbeği çok sarktı kol veya bacaklarda bir şey yok bünyeden bünyeye far gosteriyoda olabilir :)ya kızlar açılmış olan şu konu beni bayağı korkuttu. kız sporla birlikte kilo vermesine rağmen çok sarkmış ve çatlamış. sonuç hep böyle mi oluyor acaba? :26: sizce?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=731827
Merhaba ben de memnun oldum çok güzel kilo vermışsiniz tebrik ederim Nasıl verdiniz?Hoş geldin gamze. Ben gönül. 33 yaşındayom, çalışıyorum. 86 kilo ile başladım. Şimdi 80.200 kilom. Hedefim 63. Boyum 1.63. Memnun oldum.
Sanırım hızlı kilo verince öyle oluyo abim de 45 kilo kadar verdi ama 5 ayda falan sadece göbeği çok sarktı kol veya bacaklarda bir şey yok bünyeden bünyeye far gosteriyoda olabilir :)
Sanırım hızlı kilo verince öyle oluyo abim de 45 kilo kadar verdi ama 5 ayda falan sadece göbeği çok sarktı kol veya bacaklarda bir şey yok bünyeden bünyeye far gosteriyoda olabilir :)
Merhaba ben de memnun oldum çok güzel kilo vermışsiniz tebrik ederim Nasıl verdiniz?
Günaydın demek için çok geç ama benim için günaydın oluyor
Dun ki menüm :)
Sahur
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim pide
1 çatal incir reçeli
İftar
1 tavuk incik
4 yk pilav
Salata ayran
1 dilim tb
22.30
1 kase kiraz
1 saat yürüyüş
Hiç iç açıcı olmadı menüm biliyorum
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Merhaba kızlar. Bugün evde temizlik yaptım. Duşumu aldım. İşe geldim. Dünkü menümü paylaşmamıştım.
Dünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurtalı menemen
1 kk peynir
Öğle 15.30
1 kase menemen
Akşam 21.00
1 tane baklava 😢
İftarlar Nasıl geçti ??
Ben Karataya tamamen uydum ve çok mutlu hissediyorum. Ve bu arada bilmiyorum doğru bir şey mi yaptım ama 58 kilo oluncaya kadar karataya harfiyen uyucagima yemin ettim.
Çok mutluyum inanıyorum ki okula döndüğümde 60-58 kilo arası olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?