Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya pilav ya ekmek ikisi bi arada olmaz eminecim

Bende temizlik iş güç uagrastim tüm gün ya aman hiç dinlenemedim :'( baklava bir dilimse diğer ogunlerden kurtarmissin Gonulcum

Evet canım bir dilimcik. Bugün de vardı. Yemedim nasıl tuttum kendimi anlatamam.

Menüm

Sabah 10.30
Sosisli 2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık

Öğlen 15.30
Bikaç tanw hamai

Akşam 19.00
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor yok ayakta çalışmal var. ☺️☺️

Yok canım yaaaa o kadar sarkma olmaz. 40 kilo vermiş düşünsene ne halde olduğunu. Ayrıca çatlaklar zayıflarken oluşmuyor, kilo alırken çatlıyorsun zayıflayınca ise çatlaklar ortaya çıkıyor. Sanırım bu kişi çok hızlı kilo vermiş o nedenle sarkmış. Ben iki defa 25 kiloya yakın verdim. Hem de iki yılın içinde. Ayrıca iki tane çocuğum var ve göbeğimde az miktarda sarkma haricinde her yerim derli toplu. Hem de sporsuz zayıfladığım halde.

Nasılsınız kızlar aranızda iftar yapan vardır belki izmirde hala bekliyoruz çok sıcak fenalardayim :'( neyseki az kaldı. Çalışırken zaman daha çabuk geciyor sanki ya

Bugün eşime diyorum ki ramazanda İzmir' de yaşamamak lazım. Yılın 11 ayı İzmir bir ayı başka bir şehir Allah yardımcınız olsun canım.

Slm kızlar

Bugün yine niyetlenemedim. Ama inşallah bu gece sahuru yapıyorum. Bu arada sanırım psikolojik ama acayip derecede yemeye düştüm. Biran önce toparlamam lazım. Yoksa gidişatım hiç iyi değil.

Bu arada öldüm bugün yorgunluktan. Mutfak halım çok kirlenmişti. Halı yıkayayım dedim. Daha önce halıları yıkamaya gönderiyordum ama nedense geldiklerinde çok beğenmiyordum. Yani istediğim temizlikte olmuyordu. Bu kez kendim deneyeyim dedim. Balkon küçük ama halıyı ikiye katlayıp yıkadım. Şuan ağrımayan yerim yok. Ayrıca yarın niyetli olacağım için iftar yemeğini akşamdan yapayım diye düşündüm. Şu saat olmuş hala ayaktayım. Ama yorgunluğuma değdi halı mis gibi tertemiz oldu. Sanırım evin bütün halılarını kendim yıkayacağım artık.

Burcu' cum gelinliğinin seni mutlu etmesine çok sevindim. Umarım düğünün ve sınavında mutlu eder seni

Gamze' cim hoş geldin aramıza öncelikle. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında iki çocuk annesi çalışan çıtır bir hatunum Yaşın henüz çok genç. Bu yıllarını incecik çıtır bir hatun olarak geçirmek senin elinde. Senin yaşındayken ben 50 kiloydum. Boyum 172 cm bu arada. O zaman ki elbiselerimin içine şuan tek bacağım zor sığıyor o derece yani Senin de en kısa zamanda burada bizimle birlikte ideal kilona ulaşacağına inanıyorum. Ben hedef kilonu 64 olarak alıyorum. Çünkü 58 boyuna göre az bir kilo. 64 e indiğinde kilondan memnun kalmazsan yarışmaya devam edebilirsin. Sana yarışma kurallarımızı yazıyorum. Birde merak ettim hangi şehirde yaşadığını?

Not: Yaşın ne kadar küçük olursa olsun takımdaki herkese ismiyle hitap et lütfen. Bu şekilde daha yakın oluyoruz birbirimize

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

içimi rahatlattın ebru ya. bende 25 kilo vericem umarım sonuç seninki gibi olur. hem biz çok hızlı vermiyoruz ki. ama çatlaklar var bende de ve çok rahatsız oluyorum. çaresi de yok bu çatlak işinin.

içimi rahatlattın ebru ya. bende 25 kilo vericem umarım sonuç seninki gibi olur. hem biz çok hızlı vermiyoruz ki. ama çatlaklar var bende de ve çok rahatsız oluyorum. çaresi de yok bu çatlak işinin.

Bir süre sonra çatlaklarda belli olmamaya başlıyor canım. Benim kollarımda var ama dediğim gibi bir süre sonra ten rengine uyum sağlamaya başlıyor. Çok belli olmuyor. Bol bol spor yapmak lazım. Keşke spor için vakit bulabilsem ama ancak yetiyorum her şeye. İmkanınız varken değerlendirin bol bol spor yapın derim.

Slm kizlar sahurda turk kahvesi icsem nasil olur sizce?

umarım dediğin gibi olur.

kızlar hepinize hayırlı sahurlar. :13:

Slm kizlar sahurda turk kahvesi icsem nasil olur sizce?

Gunaydin kizlarr..

günaydın canım sahurda türk kahvesinin bi faydası varmı bilmiyorum ama bi eksisi olmaz heralde. türk kahvesi olsun da zaman saat aramam ben. şu oruçta en çok kahvenin kokusuna dayanamıyorum zaten. iftardan sonra ilk işim duble bi kahve oluyor

amin Ebrucum. zor gerçekten. tamam sahuru da ona göre yapıyoruz ama sahur çok da farketmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canına yazık ya. çok güzel yıkayan yıkamalar var. piyasa arastırması yap istersen. ben halı yıkamacımdan cok memnunum. çiçek gibi geliyor halılar.

Gunaydın hanımlar.. Bu hafta regl oldugum için misafir agırliycam, hazır oruclu degilken aradan cıksın diye, oruca bi baslasam yaa cok istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gönül günaydın nasılsın. nasıl gidiyor ek işin çok yorulmuyorsundur umarım.

Günaydın kuzucum. Eş işten memnunum. Çok şükür. İdare ediyorum. Gittiği yere kadar götürücem. Ya ben kk ya hep telden giriyorum. Gündüzki iş yerimdeki bilgisayarımda internet yok. Askeriyede çalışıyorum. O yüzden yasak. Özledim masa üstü bilgisayarda internete girmeyi.

Gunaydin kizlarr..
Günaydın Özlem Bildirim yapmadın cuma günü. Kilo durumun nasıl?

canına yazık ya. çok güzel yıkayan yıkamalar var. piyasa arastırması yap istersen. ben halı yıkamacımdan cok memnunum. çiçek gibi geliyor halılar.
Yok canım yaaa iyi yıkayan bir yer. Bulamadım koskoca Konya' da. Adana' da yıkattırmıştım bir yere öyle güzel yıkamışlar ki, bir daha öyle yer bulamadım. Zor oldu yıkamak ama tertemiz oldu. Tek sorun çok iyi durulayamadım. Umarım bir zararı olmaz. Evde yıkayacak yer olsa kadın ayarlayıp yıkattıracağım ama apartmanın halı yıkama yeri yok. Bir gün İzmir' e taşınırsam alırım senden yıkattırdığın yerin adresini

Gunaydın hanımlar.. Bu hafta regl oldugum için misafir agırliycam, hazır oruclu degilken aradan cıksın diye, oruca bi baslasam yaa cok istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım Bende senin gibi yapıyorum. Regl olduğum dönem çağırıyorum daha kolay oluyor hazırlıklar. Kolay gelsin sana.

Bende hiç sevmiyorum telefondan girmeyi. Sadece facebook a bakıp çıkıyorum. KK zor oluyor. Uygulamasını da sevmiyorum. Hatta netbook tan yazmak bile hoşuma gitmiyor illaki masa üstü pc olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…