- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Ya pilav ya ekmek ikisi bi arada olmaz eminecim
Bende temizlik iş güç uagrastim tüm gün ya aman hiç dinlenemedim :'( baklava bir dilimse diğer ogunlerden kurtarmissin Gonulcum
3:00 1 tereyağında omlet yumurta
1 kk peynir
Domates
Çay
20:50 avuç içi kadar zeytinyağli tavuk kavurma
Salata
Izgara domates biber
Su 2 ltyi gecmistir. Temizlik yaptım spor yok.
Yok canım yaaaa o kadar sarkma olmaz. 40 kilo vermiş düşünsene ne halde olduğunu. Ayrıca çatlaklar zayıflarken oluşmuyor, kilo alırken çatlıyorsun zayıflayınca ise çatlaklar ortaya çıkıyor. Sanırım bu kişi çok hızlı kilo vermiş o nedenle sarkmış. Ben iki defa 25 kiloya yakın verdim. Hem de iki yılın içinde. Ayrıca iki tane çocuğum var ve göbeğimde az miktarda sarkma haricinde her yerim derli toplu. Hem de sporsuz zayıfladığım halde.ya kızlar açılmış olan şu konu beni bayağı korkuttu. kız sporla birlikte kilo vermesine rağmen çok sarkmış ve çatlamış. sonuç hep böyle mi oluyor acaba? :26: sizce?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=731827
Nasılsınız kızlar aranızda iftar yapan vardır belki izmirde hala bekliyoruz çok sıcak fenalardayim :'( neyseki az kaldı. Çalışırken zaman daha çabuk geciyor sanki ya
Merhaba adım gamze 17 yaşındayım 72 kilo 174 boyundayim karatayla başlıyorum daha önce 80 den 69 a düşmüştüm ne yazık ki aldım ama inşallah 58 kiloya inicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım yaaaa o kadar sarkma olmaz. 40 kilo vermiş düşünsene ne halde olduğunu. Ayrıca çatlaklar zayıflarken oluşmuyor, kilo alırken çatlıyorsun zayıflayınca ise çatlaklar ortaya çıkıyor. Sanırım bu kişi çok hızlı kilo vermiş o nedenle sarkmış. Ben iki defa 25 kiloya yakın verdim. Hem de iki yılın içinde. Ayrıca iki tane çocuğum var ve göbeğimde az miktarda sarkma haricinde her yerim derli toplu. Hem de sporsuz zayıfladığım halde.
içimi rahatlattın ebru ya. bende 25 kilo vericem umarım sonuç seninki gibi olur. hem biz çok hızlı vermiyoruz ki.ama çatlaklar var bende de ve çok rahatsız oluyorum. çaresi de yok bu çatlak işinin.
Bir süre sonra çatlaklarda belli olmamaya başlıyor canım. Benim kollarımda var ama dediğim gibi bir süre sonra ten rengine uyum sağlamaya başlıyor. Çok belli olmuyor. Bol bol spor yapmak lazım. Keşke spor için vakit bulabilsem ama ancak yetiyorum her şeye. İmkanınız varken değerlendirin bol bol spor yapın derim.
umarım dediğin gibi olur.
kızlar hepinize hayırlı sahurlar. :13:
Gunaydin kizlarr..
Slm kizlar sahurda turk kahvesi icsem nasil olur sizce?
Gunaydin kizlarr..
Yok canım yaaaa o kadar sarkma olmaz. 40 kilo vermiş düşünsene ne halde olduğunu. Ayrıca çatlaklar zayıflarken oluşmuyor, kilo alırken çatlıyorsun zayıflayınca ise çatlaklar ortaya çıkıyor. Sanırım bu kişi çok hızlı kilo vermiş o nedenle sarkmış. Ben iki defa 25 kiloya yakın verdim. Hem de iki yılın içinde. Ayrıca iki tane çocuğum var ve göbeğimde az miktarda sarkma haricinde her yerim derli toplu. Hem de sporsuz zayıfladığım halde.
Bugün eşime diyorum ki ramazanda İzmir' de yaşamamak lazım.Yılın 11 ayı İzmir bir ayı başka bir şehir Allah yardımcınız olsun canım.
Günaydın tatlım. Nasılsın.
Slm kızlar
Bugün yine niyetlenemedim. Ama inşallah bu gece sahuru yapıyorum. Bu arada sanırım psikolojik ama acayip derecede yemeye düştüm. Biran önce toparlamam lazım. Yoksa gidişatım hiç iyi değil.
Bu arada öldüm bugün yorgunluktan. Mutfak halım çok kirlenmişti. Halı yıkayayım dedim. Daha önce halıları yıkamaya gönderiyordum ama nedense geldiklerinde çok beğenmiyordum. Yani istediğim temizlikte olmuyordu. Bu kez kendim deneyeyim dedim. Balkon küçük ama halıyı ikiye katlayıp yıkadım. Şuan ağrımayan yerim yok. Ayrıca yarın niyetli olacağım için iftar yemeğini akşamdan yapayım diye düşündüm. Şu saat olmuş hala ayaktayım. Ama yorgunluğuma değdi halı mis gibi tertemiz oldu. Sanırım evin bütün halılarını kendim yıkayacağım artık.
Burcu' cum gelinliğinin seni mutlu etmesine çok sevindim.Umarım düğünün ve sınavında mutlu eder seni
Gönül günaydın nasılsın. nasıl gidiyor ek işin çok yorulmuyorsundur umarım.
Günaydın ÖzlemGunaydin kizlarr..
Yok canım yaaa iyi yıkayan bir yer. Bulamadım koskoca Konya' da. Adana' da yıkattırmıştım bir yere öyle güzel yıkamışlar ki, bir daha öyle yer bulamadım. Zor oldu yıkamak ama tertemiz oldu. Tek sorun çok iyi durulayamadım. Umarım bir zararı olmaz. Evde yıkayacak yer olsa kadın ayarlayıp yıkattıracağım ama apartmanın halı yıkama yeri yok. Bir gün İzmir' e taşınırsam alırım senden yıkattırdığın yerin adresinicanına yazık ya. çok güzel yıkayan yıkamalar var. piyasa arastırması yap istersen. ben halı yıkamacımdan cok memnunum. çiçek gibi geliyor halılar.
Günaydın canımGunaydın hanımlar.. Bu hafta regl oldugum için misafir agırliycam, hazır oruclu degilken aradan cıksın diye, oruca bi baslasam yaa cok istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kuzucum. Eş işten memnunum. Çok şükür. İdare ediyorum. Gittiği yere kadar götürücem. Ya ben kk ya hep telden giriyorum. Gündüzki iş yerimdeki bilgisayarımda internet yok. Askeriyede çalışıyorum. O yüzden yasak. Özledim masa üstü bilgisayarda internete girmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?