Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim kurallar için okudum ve anladım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karatay teyze iyidir canim da yemin olayı ciddi olmuş baya menunu paylasirsan daha iyi olur neler yedin
Dünkü menüm
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 avuç içi kadar pideyle tost ( bu pek olmadı ama toplıcam inşallah)
Domates peynir zeytin
Şekersiz çay

İftar:
2 tabak unsuz şehriyeli çorba
5 köfte
5-6 yaprak sarması

Spor: leslie 1 mil

Teşekkür ederim kurallar için okudum ve anladım :)

Aramıza yeniden hoş geldin o zaman

Bu aralar takım olarak biraz durgunuz. Üzerine bir de ramazan başladı ama en kısa zamanda eski yoğun günlerimize döneceğimize inanıyorum. Aklına takılan her şeyi sorabilirsin.

Karatay a göre menün olmamış canım. Yani tost bozmuş menüyü. Yinede abartı yememişsin. Sarmalar bulgurlu muydu? Pirinçli mi? Birde ne kadar su içtiğini de yazarsan daha iyi olur.

Çok teşekkürler :)

Karatay a göre menün olmamış canım. Yani tost bozmuş menüyü. Yinede abartı yememişsin. Sarmalar bulgurlu muydu? Pirinçli mi? Birde ne kadar su içtiğini de yazarsan daha iyi olur.
Dün diyet moduna daha girmemiştim açıkçası ne bulduysam yedim :)
2 litre su içmişimdir

Ya pilav ya ekmek ikisi bi arada olmaz eminecim

Bende temizlik iş güç uagrastim tüm gün ya aman hiç dinlenemedim :'( baklava bir dilimse diğer ogunlerden kurtarmissin Gonulcum

haklısın canım berbat geçiyo iftarlarım. Kendime hakim olamıyorum

Selamlar herkese,
Benim iftarlarım fenaaa geçiyo,açlıktan kendimi kaybediyorum bu akşam ezan okununca kedimle konuşucm, telkinlerde buluncm , daha yavaş yicm.

Dünkü iftar menüm fena ya, 15 sarma yedim pide yedim , daha Bi sürü şey yedim ..
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

canım zaten karatay bi yaşam tarzı haline geliyo kendimden biliyorum bende karatayl vermiştim ama bi dilim ekmek yiyordum

sahur 02.45
1 tane tam bugday kızarmış roll ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kkpeynir
1 tatlı kaşığı tereyag
1 tk vişne reçeli
2 tne ızgara köfte

iftar 20:30
2 tavuk şiş (kendim yaptım)
fırında sebze
1 kase semizli yogurt

1 kaşık dondurma
1 şeftali

1.5 litre su

dünkü menüm

sahur:

1 dilim kızarmış tb domates salatalık, 1 kk peynir az reçel ve 2 kaşık kuskus pilavı çay

oruçlu değildim o yüzden gün içerisinde: biraz su, 1 kase kiraz ve 2 kayısı yedim

iftar :

1 kase tarhana çorbası
5 fırın köfte yanına az patatesi
domates biber kavurması

menün çok iyi cnm afiyet olsun sadece şeftalinin yanındaki dondurma gözümü tırmaladı

bence de bir şeyler yapsan iyi olur canımm yoksa bayramda tombik emine olucaksınn
Gunaydın hanımlar.. Bu hafta regl oldugum için misafir agırliycam, hazır oruclu degilken aradan cıksın diye, oruca bi baslasam yaa cok istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de öyleyim cnmm daha iyi misafirler çıksın aradan
sahurdaki hatanı biliyorsun cnm, iftarda da çorba çok olmuş bence

bu aralar dondurma as veriyorum beste ya hergun yesem bıkmıyorum

Kilo durumum iyi cnm.kendimi en kisa zamanda 75'in altinda gormek istiyorum.
Persembe gunu iftardan once tartilir ve paylasirim cnm surpriz olsun.

Kizlar tasinacagimiz evin temizligi,tasinmak vb.falan orucluyken zorlanirmiyim acaba?:-/

Hosbulduk cnm.izne ayrildim kendimi iyi hissetmiyorum:-/
Bizde ev tasiyacagiz onun streside var uzerimde.:-/
Sen nasilsin Beste?
Hmm anladım cnmmcm kendini iyi hissedene kdr dinlenmek iyi fikir ama fazla da uzak kalma cnm kilo almamaya dikkat et...tasınmak zor canım ya Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…