Gamze' cim hoş geldin aramıza öncelikle. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 32 yaşında iki çocuk annesi çalışan çıtır bir hatunumYaşın henüz çok genç. Bu yıllarını incecik çıtır bir hatun olarak geçirmek senin elinde. Senin yaşındayken ben 50 kiloydum. Boyum 172 cm bu arada. O zaman ki elbiselerimin içine şuan tek bacağım zor sığıyor o derece yani Senin de en kısa zamanda burada bizimle birlikte ideal kilona ulaşacağına inanıyorum. Ben hedef kilonu 64 olarak alıyorum. Çünkü 58 boyuna göre az bir kilo. 64 e indiğinde kilondan memnun kalmazsan yarışmaya devam edebilirsin. Sana yarışma kurallarımızı yazıyorum. Birde merak ettim hangi şehirde yaşadığını?
Not: Yaşın ne kadar küçük olursa olsun takımdaki herkese ismiyle hitap et lütfen. Bu şekilde daha yakın oluyoruz birbirimize
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Dünkü menümkaratay teyze iyidir canim da yemin olayı ciddi olmuş baya menunu paylasirsan daha iyi olur neler yedin
Teşekkür ederim kurallar için okudum ve anladım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünkü menüm
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 avuç içi kadar pideyle tost ( bu pek olmadı ama toplıcam inşallah)
Domates peynir zeytin
Şekersiz çay
İftar:
2 tabak unsuz şehriyeli çorba
5 köfte
5-6 yaprak sarması
Spor: leslie 1 mil
Aramıza yeniden hoş geldin o zaman
Bu aralar takım olarak biraz durgunuz. Üzerine bir de ramazan başladı ama en kısa zamanda eski yoğun günlerimize döneceğimize inanıyorum. Aklına takılan her şeyi sorabilirsin.
Dün diyet moduna daha girmemiştim açıkçası ne bulduysam yedim :)Karatay a göre menün olmamış canım. Yani tost bozmuş menüyü. Yinede abartı yememişsin. Sarmalar bulgurlu muydu? Pirinçli mi? Birde ne kadar su içtiğini de yazarsan daha iyi olur.
Ya pilav ya ekmek ikisi bi arada olmaz eminecim
Bende temizlik iş güç uagrastim tüm gün ya aman hiç dinlenemedim :'( baklava bir dilimse diğer ogunlerden kurtarmissin Gonulcum
İftarlar Nasıl geçti ??
Ben Karataya tamamen uydum ve çok mutlu hissediyorum. Ve bu arada bilmiyorum doğru bir şey mi yaptım ama 58 kilo oluncaya kadar karataya harfiyen uyucagima yemin ettim.
Çok mutluyum inanıyorum ki okula döndüğümde 60-58 kilo arası olucam :)
Selamlar herkese,
Benim iftarlarım fenaaa geçiyo,açlıktan kendimi kaybediyorumbu akşam ezan okununca kedimle konuşucm, telkinlerde buluncm , daha yavaş yicm.
Dünkü iftar menüm fena ya, 15 sarma yedim pide yedim , daha Bi sürü şey yedim ..
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk[/QUOTE.
İnsan aç olunca hiçbir şey düşünemiyo ilk gün ben de öyleydim ama iftardan önce kendi resimlerime bakıyorum kıyafetlere bakıyorum neden zayıflamak istediğimi hatırlıyorum sofraya öyle oturuyorum sen de dene işe yarar :)
canım zaten karatay bi yaşam tarzı haline geliyo kendimden biliyorum bende karatayl vermiştim ama bi dilim ekmek yiyordum
menün çok iyi cnm afiyet olsun sadece şeftalinin yanındaki dondurma gözümü tırmaladı
sahur 02.45
1 tane tam bugday kızarmış roll ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kkpeynir
1 tatlı kaşığı tereyag
1 tk vişne reçeli
2 tne ızgara köfte
iftar 20:30
2 tavuk şiş (kendim yaptım)
fırında sebze
1 kase semizli yogurt
1 kaşık dondurma
1 şeftali
1.5 litre su
bence de bir şeyler yapsan iyi olur canımm yoksa bayramda tombik emine olucaksınnSelamlar herkese,
Benim iftarlarım fenaaa geçiyo,açlıktan kendimi kaybediyorumbu akşam ezan okununca kedimle konuşucm, telkinlerde buluncm , daha yavaş yicm.
Dünkü iftar menüm fena ya, 15 sarma yedim pide yedim , daha Bi sürü şey yedim ..
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
ben de öyleyim cnmm daha iyi misafirler çıksın aradanGunaydın hanımlar.. Bu hafta regl oldugum için misafir agırliycam, hazır oruclu degilken aradan cıksın diye, oruca bi baslasam yaa cok istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sahurdaki hatanı biliyorsun cnm, iftarda da çorba çok olmuş benceDünkü menüm
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 avuç içi kadar pideyle tost ( bu pek olmadı ama toplıcam inşallah)
Domates peynir zeytin
Şekersiz çay
İftar:
2 tabak unsuz şehriyeli çorba
5 köfte
5-6 yaprak sarması
Spor: leslie 1 mil
menün çok iyi cnm afiyet olsun sadece şeftalinin yanındaki dondurma gözümü tırmaladı
bence de bir şeyler yapsan iyi olur canımm yoksa bayramda tombik emine olucaksınn
ben de öyleyim cnmm daha iyi misafirler çıksın aradan
sahurdaki hatanı biliyorsun cnm, iftarda da çorba çok olmuş bence
Günaydın ÖzlemBildirim yapmadın cuma günü. Kilo durumun nasıl?
Yok canım yaaa iyi yıkayan bir yer. Bulamadım koskoca Konya' da. Adana' da yıkattırmıştım bir yere öyle güzel yıkamışlar ki, bir daha öyle yer bulamadım. Zor oldu yıkamak ama tertemiz oldu. Tek sorun çok iyi durulayamadım. Umarım bir zararı olmaz. Evde yıkayacak yer olsa kadın ayarlayıp yıkattıracağım ama apartmanın halı yıkama yeri yok. Bir gün İzmir' e taşınırsam alırım senden yıkattırdığın yerin adresini
Günaydın canımBende senin gibi yapıyorum. Regl olduğum dönem çağırıyorum daha kolay oluyor hazırlıklar. Kolay gelsin sana.
Bende hiç sevmiyorum telefondan girmeyi. Sadece facebook a bakıp çıkıyorum. KK zor oluyor. Uygulamasını da sevmiyorum. Hatta netbook tan yazmak bile hoşuma gitmiyor illaki masa üstü pc olacak
Özlemcimm hoşgeldin cnm napıyosunn ne zamandır görmüyorum seniiKilo durumum iyi cnm.kendimi en kisa zamanda 75'in altinda gormek istiyorum.
Persembe gunu iftardan once tartilir ve paylasirim cnm surpriz olsun.
Özlemcimm hoşgeldin cnm napıyosunn ne zamandır görmüyorum senii
bu aralar dondurma as veriyorum beste ya hergun yesem bıkmıyorum
Hmm anladım cnmmcm kendini iyi hissedene kdr dinlenmek iyi fikir ama fazla da uzak kalma cnm kilo almamaya dikkat et...tasınmak zor canım ya Allah yardımcın olsunHosbulduk cnm.izne ayrildim kendimi iyi hissetmiyorum:-/
Bizde ev tasiyacagiz onun streside var uzerimde.:-/
Sen nasilsin Beste?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?