Olduuu canımm sonra anlamadan kilolar geliverir be careful diyorum😉
Selam kızlar.sahur vaktini bekliyorum. şu saat oldu hava hala tam gaz nemli. bunaldım.
Bugünkü menüm gelsin
Sahur
1 dilim kızarmış tb az salata az labne ve reçel çay
İftar
1 kase tarhana çorba
5 fırın köfte az patates domates biber
Yarım dilim tb
Sahur:
2 hurma
1 avuç içi kadar pide
2 yumurtadan kaşarlı maydonozlu omlet
3 dilim sucuk
Domates,zeytin,peynir
İftar:
1 tabak domates çorbası
1 tabak patlıcan oturtma
2 ızgara köfte
Yarım şeftali
3 kiraz
Spor: 2 mil leslie ile yürüyüş
Aklımdan nasıl kaçamak yapmak pideye dalmak,dondurmayı alt üst etmek, gazlı içeceklerde boğulmak geldi anlatamam ama sonra dedim gamze takıma nasıl yazarsın yapma dayan şimdi uslu uslu sahura kadar gelsin sular gitsin bitki çayları :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar tasinacagimiz evin temizligi,tasinmak vb.falan orucluyken zorlanirmiyim acaba?:-/
menün çok iyi cnm afiyet olsun sadece şeftalinin yanındaki dondurma gözümü tırmaladı
bence de bir şeyler yapsan iyi olur canımm yoksa bayramda tombik emine olucaksınn
ben de öyleyim cnmm daha iyi misafirler çıksın aradan
sahurdaki hatanı biliyorsun cnm, iftarda da çorba çok olmuş bence
günaydın çıtır hatunlar nasılsınız bakalım.
dünkü menüm
sahur:
1 dilim kızarmış tb domates salatalık, 1 kk peynir az reçel ve 2 kaşık kuskus pilavı çay
oruçlu değildim o yüzden gün içerisinde: biraz su, 1 kase kiraz ve 2 kayısı yedim
iftar :
1 kase tarhana çorbası
5 fırın köfte yanına az patatesi
domates biber kavurması
Ebrucum ramazan boyunca izne ayrılmak istiyorum ne kadar dikkat edersem edeyim ramazanda kilo alıyorum ben. bu ay spor da yapamıyorum. malesef
tatlım cuma bildirim yap izne ayrılmak istediğini söle am bizi bırakma
günaydın canım, iyi sen nasılsın?? :)
saol kuzucummmÇok güzel menü canım ya :)
waaaw rakibem kendini tutmuş bugün tebrikler şekerDünkü menüm ,
Sahur ;
1 dilim tb
Çok az tulum
Domates
2 zeytin
Su
İftar:
1 kaşık pilav
2 tavuk baget (haşlama)
Salata ayran
1 yaprak sarma, 1 kaşık türlü
22.30
2 dilim karpuz
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
aaa Nazmiyecim olmadı böyle ama sen de gidersen...yok yok bırakmam canım burdayım gene takımı olumsuz etkilemek istemiyorum sadece
iyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım :)) hem de en çıtırından olucazzzgünaydın çıtır hatunlar nasılsınız bakalım.
saol canım midem bozuk olduğu için iştahım yok onları bile zor yedim ama bugün daha iyiyim ve şimdiden sonra da aynı dikkati göstermem lazımmenun ne güzel olmuş iftarı iyi atlatmışsın.
canım ya ne dicem sana önceden ben de hep aynı şekilde düşünürdüm biliyomusun, ramazanlarda daima kilo alırım hiç veremem diye ama dikkat edince hiiiiç de alınmıyor önceki sene ramazanda hiç kilo almadan geçirmiştim o lanet kanıyı yıkmıştım....iftardan sonra uyumama taraftarıyım bir de ben sahura kdr o arada spor yapabilirsinn bn öyle yapıcam bundan sonraEbrucum ramazan boyunca izne ayrılmak istiyorum ne kadar dikkat edersem edeyim ramazanda kilo alıyorum ben. bu ay spor da yapamıyorum. malesef
hahaaatombik demeseydin iyiydi olmak istemiyorum öyleeeeee,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?