Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya mecburen iftardan sonra uyuyorum sabah 8.30 iş başı. aslında işe yürüyerek gidip geliyorum toplam bir saat yürümüş oluyorum. ama bilmiyorum cuma günkü duruma göre bakarım o zaman. tartı geri oynamıyor. sabitlendi. sabit olmasına seviniyorum. almayayımda ramazan boyunca. razıyım sabit olmaya.

bi yere gitmiyorum kı canım. amacım sadece takımı kötü etkilememek. yoksa burdayım. sizden cok online olucam :)
iyi öyleyse kuzucum sadece listede olmucaksın ama buralardasın yani
almamak da iyi tabi ama inş az da olsa verelimm yahuu
Slm kızlar. Dün yorucu bir gündü. Sizler nasılsınız.

iyiyiz tatlım sen de iyisindir inşallah

Gelsin menüm

Sahur
1 dilim tb az labne ve reçel çay

Oruç olmadığım için gün içinde yarım paket crax ve 4 kayısı yedim

İftar
1 kase tarhana
1 kase yoğurtlu kabak
1 dilim tb

1 saat sonra
Türk kahvesi ve karpuzz

Slm kızlar

Gelemiyorum iki gündür. İftardan sonra bayılıp kalıyorum resmen. Dün uyuya kalmışım. Bu günde kendi isteğimle uyudum. Bu sene beni oruç çok zorluyor. Acıkmıyorum susamıyorum ama elim ayağım tutmuyor. Bir tuhaf oluyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Umarım sizler iyisinizdir

Kızlar bu hafta oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılıp bildirimini yapsın lütfen. Oruç tutmayanlar ise yine cuma sabahı yapabilirler. Bu konu çok önemli lütfen herkes mesajı beğenip okuduğunu göstersin.

Okudum anladım kaptan:) gecen sene de böyle yapmıştık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada gunaydııınn kızlar, bugun oglen okula gidicem , yaz okulundan ders aldım

Cuma gunu oruca bi baslayayım bakalım kilo vericek miyim

Kızlar karatay kahvaltımı yaptım, ekmek yerine ceviz harika oluyor, bir kaç gundur oyle yiyorum (dün bozdugumu saymazsak)
Kahvaltımı karataya uydurabiliyorum ama gerisini denemedim daha:)

Ben ilk duydugumda ekmek yerine ceviz olurmu ne alaka demiştim, ama ceviz oyle guzel karsılıyor ki ekmegin yerini..

bende de durum vahi kaptan ya felaket acıkıyorum gözüm dönüyor iftarda

okudum anladım

bizler iyiyiz kaptan, senden haber aldığıma da sevindim gözler arıyor sonuçta :)) halsiz kalıyorsun demekki dikkat et kendine ben de oruca yarın başlıcam kısmetse...
anlaşıldı :)
Bu arada gunaydııınn kızlar, bugun oglen okula gidicem , yaz okulundan ders aldım

Cuma gunu oruca bi baslayayım bakalım kilo vericek miyim

günaydın canımm, kardeşim de ders aldı yaz okulundan Allah yardımcınız olsun
günaydın Tubacım. herkeslere günaydın
günaydın nazmiyeee napıyosunn

işteyim canım çalışıyorum sen napıyorsun

Selam kızlar. bugün zorlanıcam oruç tutarken diye düşünüyordum çünkü dün ezan okunduktan birkaç saat sonra susamaya başlamıştım bile... 2 litreye yakın su içmiştim bir de. ama korktuğum gibi olmadı, iftara sadece 4 buçuk saat kaldı ve bende susuzluk hissi yok.

sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…