iyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım :)) hem de en çıtırından olucazzz
saol canım midem bozuk olduğu için iştahım yok onları bile zor yedim ama bugün daha iyiyim ve şimdiden sonra da aynı dikkati göstermem lazım
canım ya ne dicem sana önceden ben de hep aynı şekilde düşünürdüm biliyomusun, ramazanlarda daima kilo alırım hiç veremem diye ama dikkat edince hiiiiç de alınmıyor önceki sene ramazanda hiç kilo almadan geçirmiştim o lanet kanıyı yıkmıştım....iftardan sonra uyumama taraftarıyım bir de ben sahura kdr o arada spor yapabilirsinn bn öyle yapıcam bundan sonra
bilerek dedim işte düşün ne kadar çirkin bir lakap ve bize hiiiiiiç yakışmıyor dimi şekerim yanımızdan bile geçmiyor yani o dereceD
saol kuzucummm
waaaw rakibem kendini tutmuş bugün tebrikler şeker
aaa Nazmiyecim olmadı böyle ama sen de gidersen...
iyi öyleyse kuzucum sadece listede olmucaksın ama buralardasın yanibi yere gitmiyorum kı canım. amacım sadece takımı kötü etkilememek. yoksa burdayım. sizden cok online olucam :)
almamak da iyi tabi ama inş az da olsa verelimm yahuuya mecburen iftardan sonra uyuyorum sabah 8.30 iş başı. aslında işe yürüyerek gidip geliyorum toplam bir saat yürümüş oluyorum. ama bilmiyorum cuma günkü duruma göre bakarım o zaman. tartı geri oynamıyor. sabitlendi. sabit olmasına seviniyorum. almayayımda ramazan boyunca. razıyım sabit olmaya.
Slm kızlar. Dün yorucu bir gündü. Sizler nasılsınız.
Slm kızlar. Dün yorucu bir gündü. Sizler nasılsınız.
iyi öyleyse kuzucum sadece listede olmucaksın ama buralardasın yani
almamak da iyi tabi ama inş az da olsa verelimm yahuu
iyiyiz tatlım sen de iyisindir inşallah
sen nerdeydin canım. izmirde felaket nemliydi nefes zor alıyoduk desek yeridir. hoş haLa öyle
Kızlar bu hafta oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılıp bildirimini yapsın lütfen. Oruç tutmayanlar ise yine cuma sabahı yapabilirler. Bu konu çok önemli lütfen herkes mesajı beğenip okuduğunu göstersin.
canım ben nemin cenneti Antalya'danım.artık ağlıcaz sıcaktan. asfalt eriyor.
Slm kızlar
Gelemiyorum iki gündür. İftardan sonra bayılıp kalıyorum resmen. Dün uyuya kalmışım. Bu günde kendi isteğimle uyudum. Bu sene beni oruç çok zorluyor. Acıkmıyorum susamıyorum ama elim ayağım tutmuyor. Bir tuhaf oluyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Umarım sizler iyisinizdir
Kızlar bu hafta oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılıp bildirimini yapsın lütfen. Oruç tutmayanlar ise yine cuma sabahı yapabilirler. Bu konu çok önemli lütfen herkes mesajı beğenip okuduğunu göstersin.
Bu arada gunaydııınn kızlar, bugun oglen okula gidicem , yaz okulundan ders aldım
Cuma gunu oruca bi baslayayım bakalım kilo vericek miyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizler iyiyiz kaptan, senden haber aldığıma da sevindim gözler arıyor sonuçta :)) halsiz kalıyorsun demekki dikkat et kendine ben de oruca yarın başlıcam kısmetse...Slm kızlar
Gelemiyorum iki gündür. İftardan sonra bayılıp kalıyorum resmen. Dün uyuya kalmışım. Bu günde kendi isteğimle uyudum. Bu sene beni oruç çok zorluyor. Acıkmıyorum susamıyorum ama elim ayağım tutmuyor. Bir tuhaf oluyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Umarım sizler iyisinizdir
anlaşıldı :)Kızlar bu hafta oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılıp bildirimini yapsın lütfen. Oruç tutmayanlar ise yine cuma sabahı yapabilirler. Bu konu çok önemli lütfen herkes mesajı beğenip okuduğunu göstersin.
günaydın canımm, kardeşim de ders aldı yaz okulundan Allah yardımcınız olsunBu arada gunaydııınn kızlar, bugun oglen okula gidicem , yaz okulundan ders aldım
Cuma gunu oruca bi baslayayım bakalım kilo vericek miyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın nazmiyeeegünaydın Tubacım. herkeslere günaydın
bizler iyiyiz kaptan, senden haber aldığıma da sevindim gözler arıyor sonuçta :)) halsiz kalıyorsun demekki dikkat et kendine ben de oruca yarın başlıcam kısmetse...
anlaşıldı :)
günaydın canımm, kardeşim de ders aldı yaz okulundan Allah yardımcınız olsun
günaydın nazmiyeeenapıyosunn
saol kuzucummm
waaaw rakibem kendini tutmuş bugün tebrikler şeker
aaa Nazmiyecim olmadı böyle ama sen de gidersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?